Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - na glebie do Mielna

kryha - 2011-07-10, 11:33
Temat postu: na glebie do Mielna
siemanko

Pod koniec lipca wybieramy się nad morze, dokładnie do Mielna. Pytanko jest zwi±zane oczywi¶cie z naszymi pięknymi drogami :helm: Potrzeba koledzy wyznaczyć jak±¶ trase coby nie urwać czego¶ po drodze :D Czy s± jakie¶ remonty gdzie¶ akurat.
Trasa: Jelenia Góra - Mielno :pub: (ale bardziej interesuje gdzie¶ od Gorzowa :D )
z góry dzięki :pub: :pub: :pub:

astaroth - 2011-07-10, 11:40

http://maps.google.com/ma...&mra=ls&t=h&z=7

Tutaj sobie planuj trase.

kryha - 2011-07-10, 11:49

wszystko GIT ale nie do końca o to mi chodziło :D jak dojechać to ja wiem, ale czy niespodzianek nie ma po drodze jaki¶ typu: wyrwa w jezdni, koleina po czołgu, objazd przez poligon??
Przemek - 2011-07-10, 12:13

w Koszalinie trochę można się naci±ć. poza tym raczej drogę będziesz miał dobr±
astaroth - 2011-07-10, 14:32

kryha napisał/a:
wszystko GIT ale nie do końca o to mi chodziło :D jak dojechać to ja wiem, ale czy niespodzianek nie ma po drodze jaki¶ typu: wyrwa w jezdni, koleina po czołgu, objazd przez poligon??

Co jak co, ale gdyby¶ przez Niemcy jechał to kolein nie u¶wiadczysz :P

Brutal - 2011-07-10, 15:17

W Niemczech uswiadczych Gebelsa z policaj na parkingu ogl±daj±cego się dzieje na autobahn
sebastian - 2011-07-10, 15:59

Teraz już przez szwaby nie opłaca się jeĽdzić. Kiedy¶ to było i dobre, jak u nas korki, połowa dróg rozkopanych, to wtedy i fakt, szybciej się dojechało. Teraz, natomiast, droga taka sama, a i paliwa więcej się spali. No chyba, że komu¶ akurat na paliwie nie zależy.

Jaki¶ czas temu na trójce pod Gorzowem co¶ się działo, było rozkopane, ruch wahadłowo. Ale teraz już chyba jest ok. A je¶li chodzi o sam± trójkę od Zielonej do Szczecina, to już w tamtym roku była w miarę ok. Poza jedynie odcinkiem "autostrady" i drogi ekspresowej pod samym SZCZ., gdzie mamy poniemieckie płyty na drodze. A tak poza tym to jest git.