Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - Wałki do heblarki/grubościówki

sebastian - 2011-09-26, 20:10
Temat postu: Wałki do heblarki/grubościówki
http://allegro.pl/walki-d...1843555426.html
Jak w tytule. Dodatkowo jeśli ktoś zainteresowany jakieś inne części od maszyny mam typu zębatki, prowadnice itp., ale nie wystawiam tego bo ciężkie to strasznie.

twety100 - 2011-09-26, 20:44

sebastian, daj foto i wymiary noży będę zainteresowany o ile będą pasować do mojej (sprzedasz same noże?)
sebastian - 2011-09-26, 20:50

twety100, jutro postaram się, bo dostęp do nozy mam trochę zagracony z racji robienia porządków, ale postaram się i wrzucę parę fotek i dam również wymiary. Jutro z resztą zrobię fotkę całości, to może sobie coś wybierzesz co będzie Cię interesowało.

chciałem ją w całości sprzedać, ale raz, że za wielki to klamot, a dwa, ze za ciężki. Więc porozbierałem to na czynniki pierwsze z myślą sprzedania tego na złom. Ale chociaż same wałki może się przydadzą komuś, co też i wystawiłem. Więc jutro będzie więcej szczegółów.

sebastian - 2011-09-27, 19:33

niestety aukcję będę musiał usunąć i wystawię ją ponownie w innym terminie, gdyż na chwilę obecną nie mam dostępu do noży ani czasu, żeby wszystko dokładnie pomierzyć. Za około dwa tygodnie spróbuję się tym zająć, jak i wystawić ponownie aukcję wraz z całym kompletem, jak i pełnymi informacjami technicznymi. Bardzo przepraszam za to zamieszanie...
twety100 - 2011-09-28, 18:50

sebastian, spoko w tym temacie mi się nie spiesz