|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - świateł nie mogę włączyc
pete - 2007-02-27, 09:14 Temat postu: świateł nie mogę włączyc cześć, co może być rozwalone gdy po włączeniu świateł włączaja się tylko pozycyjne a krótkie nie, dopiero jak ruszę dźwignią od długich to i krótkie sie zapalą, dzieje się tak od czasu do czasu, włącznik świateł czy ten mechanizm przy kierownicy?
Gavel - 2007-02-27, 09:53
nie bardzo kumam
jak ruszysz dźwignią długich to się zapalają tylko krótkie?
A próbowałeś "poruszać" włącznikiem świateł?
Bo mi też się kiedyś tak działo że czasem mijania się nie zapalały i wtedy zawsze coś manipulowałem włącznikiem aż w końcu się mijania zapaliły. Niestety pewnego pięknego dnia mijania całkiem padły i musiałem zakupić nowy włącznik
pete - 2007-02-27, 10:31
jest tak, że gdy włącze włącznikiem światła to palą sie tylko pozycyjne, ponowne włączenie i wyłaczenie nic nie daje, dopiero jak włączę dźwignią na długie to zapalaja sie długie i krótkie i od tego momentu krótkie są cały czas...
theority - 2007-02-27, 10:40
jeśli masz możliwość przełóż od kogoś na chwilę obojętnie jaki włącznik (od golfa też może być ). Wtedy będziesz wiedział czy to włącznik. Wg mnie najprostszy sposób na sprawdzenie i zarazem najtańszy bo nic nie kosztuje Cię pożyczenie tego na chwilę. Na allegro włącznik wyrwiesz za 40 zł. Pozdro!
WOLF1955 - 2007-02-27, 14:33
ja mam włącznik
pete - 2007-02-27, 15:17
posprawdzam ten włącznik, Wolf, jakby co: Ty masz włacznik, ja mam pieniądze...
spyro - 2007-03-02, 00:15
pete napisał/a: | Ty masz włacznik, ja mam pieniądze... |
hehe, piękny tekst
Też obstawiam na włącznik, Gavel miał podobny problem, może nie tak zawiły, ale tez przez włącznik miał problemy z włączaniem świateł mijania.
|
|