|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Tuning - Żarówy z biedronki 4200K. warto je kupić?
michascz - 2011-11-06, 12:24 Temat postu: Żarówy z biedronki 4200K. warto je kupić? Byłem dziś w biedronce i widziałem za 9.99zł żarówki H-4, 55W, o mocy 4200K.
Co o nich sądzicie?? Będą dobre??
karolek_ust - 2011-11-06, 12:45
te żarówki w ogóle nie świecą wiec daruj sobie
Hormon - 2011-11-06, 12:46
karolek_ust napisał/a: | te żarówki w ogóle nie świecą wiec daruj sobie |
Testowałeś? Czy piszesz tak tylko dlatego, że to żarówki z biedronki ?
Radex - 2011-11-06, 13:03
znajomy testował ... świecą, ale bardzo krótko ...pierwsza wymiana po 2 miesiącach, wię chyba warto dać 25zł i rok, lub tak jak ja 2 lata jeździć spokojnie
zeniTh - 2011-11-06, 13:11
kolego, jeśli chcesz to kup, ładnie wygląda światło w lampach, ale z oświetlaniem drogi jest już gorzej, na suchym jeszcze ujdzie, ale po deszcze nic nie widać, tak jakbyś jechał na postojówkach
lepiej kup sobie fajne żarówki TUNGSRAM Megalight Ultra +90% - najlepsze pod względem cena/jakość
http://allegro.pl/zarowki...1867710119.html tutaj masz za 35 zł z wysyłka i daję sobie rękę i nogę uciąć że będziesz z nich mega zadowolony, poświecą 4x dłużej i 10x lepiej niż te z biedronki
wiem bo jeden z kolegów ma w swoim golfie takie biedronkowe, a drugi kolega do clio kupił ostatnio te Tungsramy
michascz - 2011-11-06, 13:29
zeniTH: no to dzięki kolego.:)
zamówie je sobie za kilka dni i dam znac jak świecą/:)
A swoją drogą muszę sobie ustawić światła bo w nocy jadę jakby na pozycjach:P ; jak to najlepiej zrobić samemu?
sebastian - 2011-11-06, 13:43
michascz napisał/a: | A swoją drogą muszę sobie ustawić światła bo w nocy jadę jakby na pozycjach:P ; jak to najlepiej zrobić samemu? |
Samemu najlepiej podjechać na Stację Kontroli Pojazdu i powiedzieć, żeby Pan diagnosta ustawił światła za pomocą specjalnego urządzenia, dzięki któremu jest się pewnym, że światła są prawidłowo ustawione i nie będą oślepiać pozostałych uczestników ruchu drogowego
zeniTh - 2011-11-06, 16:56
sebastian napisał/a: | Samemu najlepiej podjechać na Stację Kontroli Pojazdu i powiedzieć, żeby Pan diagnosta ustawił światła za pomocą specjalnego urządzenia, dzięki któremu jest się pewnym, że światła są prawidłowo ustawione i nie będą oślepiać pozostałych uczestników ruchu drogowego
|
dokładnie, zapłacisz 20 zł i będziesz miał pewność że jest tak jak ma być
Radex - 2011-11-06, 18:37
ja ostatnio podjechałem na STP i gość za darmo mi ustawił, bo jak powiedział " Dla mnie bezpieczeństwo na drodze jest najważniejsze, a pokręcić dwa razy śrubokrętem, to nie problem"
michascz - 2011-11-06, 19:38
Wow:D
Widać, że jakiś pasjonata.:)
Obym takiego znalazł w stolicy:)
|
|