|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Hyde Park - TESTOSTERON - najlepszy polski film ostatnich lat
kovval - 2007-03-05, 12:17 Temat postu: TESTOSTERON - najlepszy polski film ostatnich lat No koledzy o kolezanki. Wybralismy sie wczoraj z Arla do kina. Troche nam mina zmarniala bo sie okazalo ze miejsca sa wolne tylko w pierwszym rzedzie. No ale coz tam przebolejemy. Ludzi ...cala sala. Juz dawno czegos takiego nie pamietam. Film to oczywiscie TESTOSTERON. Dosyc malo reklamowany, a nawet te spoty co sa w tv, ni jak sie nie maja do tego co na ekranie. Film poprostu bomba. Stanie sie kultowy, to sie moge zalozyc. Dawno nie bylo takiego polskiego filmu. Oczywiscie jest to komedia. Stoi w jednym rzedzie z Misiem, Rejsem, Nic Smiesznego. No poprostu smialem sie od pierwszych do ostatnich minut. Jak i cala sala. Malo tego x poplakalem sie ze smiechu. A brzuch bolal mnie jeszcze przez 2h od skonczenia seansu. No poprostu MASAKRA Zabijaja ludzi tekstami non stop. I nie ma tam ze jedna smieszna akcja......nic.... i druga za min. Poprostu non stop. Nie pozwalaja odpoczac. Malo sie nie zlalem ze smiechu. Film opowiada o stosunkach damsko-meskich. A raczej prostym postrzeganiu rzeczywistosci i kobiet przez samcow
Polecam wszytkim. Na to tzreba isc. Jak ktos pojdzie za moja namowa i powie mi ze sie nie smial non stop to oddam mu kase.
A zebyscie mieli smaczek, zapodam wam jeden text:
-No normalnie kuta... furczal mi jak ruski wentylator.
- I co nie zapusciles jej mrowkojada ?
idgray - 2007-03-05, 12:55
kovval, a Arli też się podobał czy tylko tobie
Andzia - 2007-03-05, 14:14
tez slyszalam ze ten film jest rewelacyjny i ze warto go zobaczyc
kovval - 2007-03-05, 15:18
arla rzala jak nigdy
spyro - 2007-03-05, 20:12
kovval napisał/a: | arla rzala jak nigdy |
chyba Ci sie oberwie od żony po tym tekście
Też słyszałem, ze filmik jest naprawdę spox, bo niestety po oglądnięciu ostatnich dwóch mega produkcji made in Poland czyli Ryś i Świadek Koronny stwierdziłem, że jak zwykle badziew do ntej potęgi. Miś to dla mnie klasyka, którą znam na pamięć a Ryś... Niestety za dużo tych gagów, w ogóle film jest męczący a Świadek Koronny, na maxa naciągany i nudny że hej... W takim razie trzeba by pognać od kina...
kovval - 2007-03-05, 22:57
Arla byla na Swiadku i mowila ze taki sobie, raczej lipa. Za to na testosteronie.... no mowie wam. pierwszy film w moim zyciu ktory nie pozwolil mi sie nie smiac przez 5 min no poprostu bomba. jakby go dobrze na angielski przetlumaczyli to oskary murowanie
spyro - 2007-03-05, 23:49
Kovval, to trzeba było z kamerką isc do kina i już byśmy meli ładną kinówkę made by Kovval & Arla.
kovval - 2007-03-06, 11:34
wczoraj caly dzien z sieci ciagnalem....700MB testosterona.... no i musze powiedziec ze jak to dzis odpalilem.....to zeczywiscie testosterona to tam w pyte jest i to DOSLOWNIE. tylko co to ma z naszym polskim filmem wspolnego sa panowie i panie....to tyle
madzik - 2007-05-24, 23:00
ja polecam "czas surferów" oraz "głośniej od bomb", oglądał ktoś??
Szpiker - 2007-05-25, 13:14
Czas surferów bardzo dobry. też idzie sie pośmiać Polecam
Waldek - 2007-05-30, 18:26
No więc postanowiłem wreszcie obejżeć ten sławny TESTOSTERON i wczoraj zassałem przy pomocy Bear'a (tzw Miśka). Dziś rano odpalam a tu: "Asterix i Wikingowie"
No to zasysam jeszcze dwa inne TESTOSTERONY a wynik jest taki:
1) "Testosteron" = "24 godziny"
2) "Testosteron" = "Dzieje Pana Twaredowskiego"
Załamka. Jakim cudem kilka plików i żadnego właściwego??
kovval - 2007-05-30, 20:17
ty sie ciesz ze nie sciagnales....tego co ja by bylo to hedno wielkie ruch......
spyro - 2007-05-31, 00:44
Heh, ja miałem od razu jak w kinach leciał ale kinówę straszną.
Szpiker - 2007-05-31, 13:52
niedźwiedziem nie opłaca sie zasysać
gucio - 2007-05-31, 16:35
Waldek napisał/a: | No więc postanowiłem wreszcie obejżeć ten sławny TESTOSTERON i wczoraj zassałem przy pomocy Bear'a (tzw Miśka). Dziś rano odpalam a tu: "Asterix i Wikingowie"
No to zasysam jeszcze dwa inne TESTOSTERONY a wynik jest taki:
1) "Testosteron" = "24 godziny"
2) "Testosteron" = "Dzieje Pana Twaredowskiego"
Załamka. Jakim cudem kilka plików i żadnego właściwego?? |
Witam
Prosze nie sciagac filmow programem Bear"a bo zawsze sciagniecie nie to co chcecie ,najlepszym programem jest Emule jest naprawde oki jest duzo linkow prawdziwich do sciagania filmow .
Nastepnym programem do sciagania filmu jest Azureus on sciaga z Torentow i jest jeszcze lepszy bo film sciaga w 16 godz
spyro - 2007-06-01, 19:32
każdy program jest dobry pod warunkiem, że dobrze go skonfigurujesz...
gucio - 2007-06-02, 22:43
spyro napisał/a: | każdy program jest dobry pod warunkiem, że dobrze go skonfigurujesz... |
Nie prawda !!!!!!
Spyro ciekawe skad bedziewsz mial linki sprawdzone do programu Bear'a ???
spyro - 2007-06-03, 12:05
gucio, nie zrozumiałe smie chyba. Jak dobrze skonfigurujesz program i wiesz gdzie szukać i co robić to linki nie są CI do niczego potrzebne. Ja korzystam z utorrenta aktualnie i nie narzekam, ale w sumie z czego bym nie korzystał to nigdy nie narzekałem... Ale jak ktoś instaluję i nic po za tym to nie dziwne że nie działa jak trzeba. Konfiguracja to podstawa. Z BearScheara nie korzystałem nigdy bo nie było takiej potrzeby.
No i jeszcze szybkość łącza i kto udostępnia. Czasami film ściągam w 2 godziny a czasami w miesiąc jak mało kto udostępnia.
madzik - 2007-06-29, 16:41
obejrzalam dzis testosteron, rzeczywiscie godny polecenia
gucio - 2007-06-30, 23:46
Witam
Ja juz ogladalem Shrek 3 TS XviD-HortonQuality , jest naprawde zajefajny , naprawde polecam
madzik - 2007-07-01, 09:15
gucio napisał/a: | Ja juz ogladalem Shrek 3 |
jakos po drugiej czesci dosyc niechetnie podchodze do trzeciej, szczerze mowiac to nawet nie chce mi sie jej ogladac, ale skoro piszesz ze fajna to moze sie skusze
spyro - 2007-07-01, 23:11
nie lubię TSów, czyli kinówek. Nawet nie zasysam kinówke, bo szkoda oczu i połowa filmu ucieka :-( A poza tym poczekam na wersje z dubbingiem polskim, bo pamięta że pierwszego shreka najpierw z napisami oglądnąłem i bardzo mi się podobał. Ale p oglądnięciu z polskim dubbingiem walałem się p dywanie ze śmiechu, także poczekam na dubbing.
gucio - 2007-07-02, 03:36
spyro napisał/a: |
nie lubię TSów, czyli kinówek. Nawet nie zasysam kinówke, bo szkoda oczu i połowa filmu ucieka :-( A poza tym poczekam na wersje z dubbingiem polskim, bo pamięta że pierwszego shreka najpierw z napisami oglądnąłem i bardzo mi się podobał. Ale p oglądnięciu z polskim dubbingiem walałem się p dywanie ze śmiechu, także poczekam na dubbing. |
ten film jest z dubbingiem
Szpiker - 2007-07-02, 18:14
Ale w kiepskiej kopii Ja też poczekam na dvd RIpa albo sie do kina przejde
|
|