Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Wysokie obcasy - Nasze kochane kobietki

kovval - 2007-03-05, 15:27
Temat postu: Nasze kochane kobietki
Proponuje tutaj wrzucac absurdalne rzeczy zwiazane z naszymi kochanymi Paniami.

Postanowilem posprzatac miekszanie - specjalnie dla mojej kochanej. Ale nie jakies tam sprzatanie. tylko wszytko wywrocilem dogory nogami. Generalny remont :) Tak zeby wkoncu poukldac wszytkie rzeczy, bo by sie nie walaly bezladanie. No i szczegolnie ze moja kochana ciagle mi krzyczala nad uchem ze nie am miejsca na swoje rzeczy. To sobie mysle no dobra, siedze w domu... to zrobie to o co mnie poprosila. I zabralem sie do roboty. Dobrze mi szlo... bylem pelen zapalu...az natknalem sie na .... torebke....potem druga, trzecia.........

:bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :bojesię: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :olaboga: :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:
no tak, przeciez mi mowila ze nie ma torebek zadnych. wiec z tego wszystkiego postanowilem sie :piwosz: bo czeka mnie jeszcze szafka z butami. nawet nie chce tam zagladac chyba. kochane kobitki.... ale widac ze ten gatunek chyba tak ma. Bo Abby odrazu zainteresowala sie nosidelkami :D

spyro - 2007-03-05, 20:07

No tak, ale jak my coś kupimy do furki to od razu lament... Madzia jest taka sama, tzn z szaf to se już wsypują torebki i ciuchy, których ma dosłownie tysiące i oczywiście jak tylko wpadną jej jakieś pieniądze to pierwsze co robi to leci na zakupy, no bo cytuje: "przecież ja nie mam się w co ubrać" a otwierając jej szafę można by ubrać całą Afrykę :-)
kovval - 2007-03-05, 22:44

znalazlem jeszcze 2 dodatkowe torebki :)
spyro - 2007-03-05, 23:47

Kovval... Nie szukaj dalej b sie załamiesz pewnie widząc ilość ciuchów swojej żony, one po prostu uwielbiają mieć coraz to nowsze szmatki i potrafią wydać na nie ostatni grosz...
Gavel - 2007-03-05, 23:56

kovval fotki już masz więc to połowa sukcesu
teraz podam Ci magiczny link:
www.allegro.pl
i już pewnie wiesz jaki możesz zrobić użytek z tych torebek :mrgreen:

Madzia - 2007-03-06, 20:03

spyro napisał/a:
z szaf to se już wsypują torebki i ciuchy, których ma dosłownie tysiące i oczywiście jak tylko wpadną jej jakieś pieniądze to pierwsze co robi to leci na zakupy

A pamiętasz kochany Misiaczku co się z tobą dzieje kiedy są wyprzedaże? Ostatnio jak kupowałeś koszulki, to wyniosłeś pół sklepu, a bluzy ci się już :P w szafie nie mieszczą :dokuczacz:

spyro - 2007-03-06, 22:31

Oj Madziu, ale ja to robię raz na sto lat, nie za każdym razem jak mi cokolwiek pwadnie do portfela dodatkowego, a bluzy akurat lubię i nic na to nie poradzę, że każda co wisi w sklepie mi ię podoba :-) Ale porównując moją szafę do Twojej, to jak porównać wielkościowo liliputa i zawodnika sumo :-) moja to malusia szafeczka :-)
Madzia - 2007-03-07, 20:59

spyro napisał/a:
moja to malusia szafeczka usmiech

Normalna szafa a nie szafeczka, ale jest już tak zapchana, że się nic więcej nie zmieści (nawet stringi w panterkę) ;) :D

arlosza - 2007-03-08, 09:15

postanowiłam przerwać milczenie !! ! :nerwus:
Kochanie moje najdroższe... ja Tobie nie wyliczam ile masz śrubokrętów, kluczy itp rzeczy...
Madzia napisał/a:
nawet stringi w panterkę
hhhmmm ciekawe ciekawe :OK:
kovval - 2007-03-08, 09:37

no ile.... wszytkie sie mieszcza w jednej reklamowce malutkiej
arlosza - 2007-03-08, 09:44

no żebym nie zrobiła zdjęcia pawlacza.....
kovval - 2007-03-08, 09:51

w pawlaczy to moja kochana stoi olej, plyn do wspomagania, plyn hamulcowy, plaki, czyscidelka, wiec troche duperelkow.
arlosza - 2007-03-08, 09:54

do auta masz więcej srodków niż ja kosmetyków...
theority - 2007-03-08, 10:18

Cytat:
do auta masz więcej srodków niż ja kosmetyków...

Nie więcej ... w większych opakowaniach po prostu :hahaha:

Andzia - 2007-03-08, 11:27

po prostu kazdy ma jakas swoja slabosc ktora zajmuje troche wiecej miejsca :lol: :lol: :lol:
Edit - 2007-03-09, 10:41

Pieknie w nasze świeto jakies wyliczania kontrole szafy nie ładnie :[ :[
my sie staramy kupujemy ładne ciuszki żeby ładnie wygladac dla was a wy tu jakieś wyliczania :bezradny:

Madzia - 2007-03-10, 09:33

arlosza, wszystkiego najlepszego z okazjii urodzin !! :kwiatek:
26 lat minęło jak jeden dzień... :lol:

Dzolo's girl - 2007-03-10, 12:41

!! ARLOSZA !!
W dniu Twych urodzin życzymy Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień, był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochający ludzie

Justi i Dzolo :]
:róża: :róża: :róża:

arlosza - 2007-03-11, 21:11

dziękuję..... kurcze ale ten czas leciiiiiiiii :nerwus:
madzik - 2007-03-12, 19:42

faceci to juz tacy sa... potrafią wypomnieć jedną skromną bluzeczkę, ale nie zauważają tego ile wydają na swoje kochane samochodziki...
theority - 2007-03-12, 20:52

madzik napisał/a:
ale nie zauważają tego ile wydają na swoje kochane samochodziki...

A czy te samochodziki nie służą też panią ? :>

spyro - 2007-03-12, 22:45

theority napisał/a:
A czy te samochodziki nie służą też panią ?

Popieram, chciałbym zobaczyć moją Madzię podróżującą środkami komunikacji miejskiej, jak autko było u blacharza to nie wiedziała za bardzo ile bilet kosztuje :-)

arlosza - 2007-03-12, 23:15

madzik napisał/a:
faceci to juz tacy sa... potrafią wypomnieć jedną skromną bluzeczkę, ale nie zauważają tego ile wydają na swoje kochane samochodziki...
:OK: pięknie powiedziane!!! chyba zacznę podliczać te "drobne" wydatki na auto....
... a samochodziki służą służą - i rozumiem wydatki na np: usuwanie rdzy, naprawę sprzęgła itp... ale jest duuużo rzeczy do których mogłybyśmy się przczepić (np.10 milionów głośników w aucie i do tego zawalająca miejsce skrzynia w bagażniku!!!)

[ Dodano: 2007-03-12, 23:20 ]
dodam jeszcze ze była wielka AVANTI :[ gdy chciałam włożyć do auta zapasową parasolkę na wypadek deszczu :deszcz: , zastałam tylko zrównana z ziemią :młotek: :boks: i poinformował mnie ze nie jestem z cukru i się nie rozpuszczę... :nerwus: no tak parasolka jest tak duża że zajmuje cały bagażnik... :co?:

[ Dodano: 2007-03-12, 23:22 ]
madzik witaj!!! :luzik: coraz więcej nas :hura:

spyro - 2007-03-12, 23:23

Arla, sama będziesz korzystać z tego bassu. Moja Madzia uważała, że bezsens kupować dobre radio do Ventki, skoro autko już ma tyle lat. A wyszło na to, jak jechałem z kumplem na zakupy "dźwiękowe" do Ventki to tak mnie urobiła, że wydałem 2,5 tysia kupując tylko radio i komplet głośników na tył :-) I nie raz jak mi puści muzyczkę to łeb pęka, także zapewnam że wyjdzie z Ciebie diabeł jak już to wszystko Twój mężuś podłączy :wysmiewacz:
arlosza - 2007-03-12, 23:30

muzykę lubię w aucie...oczywiście wszystko w ramach zdrowego rozsądku :muza: ale wszelakim "skrzynkom, skrzyneczkom itp" w bagażniku MÓWIE STANOWCZE NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Paweł J. - 2007-03-13, 01:28

he he he to u nie w bagażniku jest butla z gazem (60l) wzmazniacz, tuba i trójzakresowa kolumna samochodowa... i co ja mam powiedzieć?? Ale jeszcze 105 butelek vodki wejdzie(bez przenoszenia nagłośnienia) oczywiście w kartonach, ale luzem to jeszce więcej by weszło... :OK:
madzik - 2007-03-13, 13:57

kochani, my dziewczyny ubieramy sie ladnie i kupujemy kosmetyki po to by sie wam podobac i po to zebyscie sie nas nie wstydzili, a myslę brak tuby, wzmacniacza, i dodatkowych pierdół nie przysporzą wam zbytnio wstydu
a i nie cierpie jak facet mi wypomina ciuszka i kosmetyki, a za tydzien mowi ze jedziemy do znajomych i musze ładnie wyglądać... :bezradny:

theority - 2007-03-13, 14:13

madzik napisał/a:
a myslę brak tuby, wzmacniacza

To fakt można przeboleć...
madzik napisał/a:
i dodatkowych pierdół

...Ale dodatkowe pierdółki mogą sie przydać i to bardzo, jak choćby GPS czy nowe dywaniki ;)
madzik napisał/a:
a i nie cierpie jak facet mi wypomina ciuszka i kosmetyki, a za tydzien mowi ze jedziemy do znajomych i musze ładnie wyglądać...

To samo działa w druga stronę bo przecież i autko i kobieta musi ładnie wyglądać, czyż nie ? :lol2:

Andzia - 2007-03-13, 14:29

zaczne od: witaj madzik :OK:
bardzo fajnie że dołączyłaś do nas :hura:

madzik napisał/a:
nie cierpie jak facet mi wypomina ciuszka i kosmetyki, a za tydzien mowi ze jedziemy do znajomych i musze ładnie wyglądać...

swiete slowa :oklaski:
wyliczanka Waszych pierdółek do Ventek byłaby dłuższa niż naszych ciuszków, torebek, czy butów :dokuczacz:
uważam że nie ma co sie spierać bo nic dobrego z tego nie wyniknie
każdy ma jakieś "hobby" na które wydaje jakieś tam pieniądze, już tak jesteśmy skonstruowani :lol:

madzik - 2007-03-13, 14:46

wiec i tym razem stwierdzenie ze kobiety sa z wenus a mężczyźni z marsa jest prawdziwe... i to wlasnie nas w sobie przyciąga, ale czy nie o to wlasnie chodzi??? więc kobietki cieszmy się zakupami i nowymi ciuszkami, a faceci niech mają swój samochodowy światek... :]
theority - 2007-03-13, 14:46

Andzia napisał/a:
wyliczanka Waszych pierdółek do Ventek byłaby dłuższa niż naszych ciuszków, torebek, czy butów

Spierał bym się, bo ile pierdółek można wsadzić do autka ? :>

madzik - 2007-03-13, 14:49

theority napisał/a:
Spierał bym się, bo ile pierdółek można wsadzić do autka ?

masz samochód i nie wiesz ile? uwierz mi ze bardzo duuuuzo, i to za niezłe pieniążki...

theority - 2007-03-13, 14:53

madzik napisał/a:
masz samochód i nie wiesz ile? uwierz mi ze bardzo duuuuzo, i to za niezłe pieniążki...

Ja nie biorę pod uwagę standardowych przeglądów czy jakiś awarii bo to tak samo jak z opłatami za mieszkanie, musisz zapłacić i basta. A inne rzeczy... :hmmm: Wiem ile mogę wsadzić ale też wiem ile mam w portfelu. Tak więc im większy portfel tym więcej w autku (lub w szafie) :OK:

madzik - 2007-03-13, 15:00

theority napisał/a:
Wiem ile mogę wsadzić ale też wiem ile mam w portfelu. Tak więc im większy portfel tym więcej w autku (lub w szafie)

ale sam wiesz ze do samochodu mozna wsadzić baaardzo duzo rzeczy bez ktorych i tak mógłby jeździć i byłby samochodem...

theority - 2007-03-13, 15:09

Cytat:
ale sam wiesz ze do samochodu mozna wsadzić baaardzo duzo rzeczy bez ktorych i tak mógłby jeździć i byłby samochodem...

to samo tyczy się szafy :hahaha:

Andzia - 2007-03-13, 15:44

Cytat:
Cytat:

to samo tyczy się szafy

theority to samo tyczy sie samochodu !!

przestancie nam wyliczac jakies ciuszki czy torebki bo sami kupujecie duzo roznych bajerkow i *^%#$*&$ do samochodu (nie mam na mysli przegladow, czy naprawy jak sie cos popsulo)

PS. A Ty Gavelku, przestan podgladac za moimi pleckami co pisze :dokuczacz: przeczytasz to za chwilke na forum :wysmiewacz:

Gavel - 2007-03-13, 15:50

hehe musiałaś co wykasować bo wcześniej na ekranie miałaś dużo więcej tekstu :wysmiewacz:
theority - 2007-03-13, 18:23

Gavel, co żeś znowu nakupował do Ventki że tak Andzia psioczy ? :P
spyro - 2007-03-13, 19:01

Och Panie kochane... Ja wiem jedno, że w ciągu roku wydaje na jak to nazwałyście pierdółki do auta jakieś 3 razy mniej niż moja Madzia na ciuchy... (nie licząc tylko ostatniego roku, gdy zmieniałem sprzęt grający) Więc o czym mówicie...

Ja Madzi nie wypominam jej ciuchów, skoro to lubi? Ja nie lubię wydawać kasy na ciuchy, i zazwyczaj (z małymi wyjątkami jak coś mnie na maxa oczaruje) Madzia ciągnie mnie za włosy do Galerii Łódzkiej, gdzie raz na rok wydam cała pensję i mam spokój z zakupami ciuchowymi a za to kupując pierdółki do auta cieszę się jak dziecko.
Dlatego też jeśli moja kobieta lubi wydać kupę kasy na flakon perfum czy kremik to nie mam nic przeciwko, jeśli to jej sprawia przyjemność i to lubi... Jest w końcu dorosła.

Gavel - 2007-03-13, 19:24

theority napisał/a:
Gavel, co żeś znowu nakupował do Ventki że tak Andzia psioczy ?

w sumie to jeszcze nic :P

theority - 2007-03-13, 19:27

Cytat:
w sumie to jeszcze nic :P

to co Ci kobieta tak psioczy ? :hahaha:

Gavel - 2007-03-13, 19:33

a tego to nie wiem

ale nie rusza mnie to aż tak jak Ciebie ;)

theority - 2007-03-13, 19:40

Cytat:
ale nie rusza mnie to aż tak jak Ciebie

:co?:

Madzia - 2007-03-13, 21:43

Panie i Panowie!
Rozejm. Niech każdy wydaje pieniądze na to co mu się podoba, oczywiście w granicy rozsądku. :-)

Paweł J. - 2007-03-14, 00:09

Cytat:
Panie i Panowie!
Rozejm. Niech każdy wydaje pieniądze na to co mu się podoba, oczywiście w granicy rozsądku.

:OK:

Andzia - 2007-03-14, 15:38

theority napisał/a:
Gavel, co żeś znowu nakupował do Ventki że tak Andzia psioczy ? :P
:wow:

to ja psiocze :hmmm: :co?:

Madzia - 2007-03-14, 19:04

theority, zaczynasz podpadać klubowiczkom ;) :P
theority - 2007-03-14, 19:11

ciii Madziu, bo jak się Evelin dowie to po łbie da :boisię:
Dzolo - 2007-03-31, 21:46

A kobietki znów ostatnio milczą na forum :> :hmmm: :bezradny:
arlosza - 2007-03-31, 23:53

...być może to wina przedświątecznych przygotowań... :dół:
Madzia - 2007-04-01, 08:20

...albo poprostu nic ciekawego się nie dzieje i nie ma o czym pisać :bezradny:
arlosza - 2007-04-09, 17:52

Madzia napisał/a:
Panie i Panowie!
Rozejm. Niech każdy wydaje pieniądze na to co mu się podoba, oczywiście w granicy rozsądku.

rozejm to rozejm - przestałam kupować torebki :OK:
:milczek: teraz przerzuciłam sie na sukienki :bezradny:

spyro - 2007-04-09, 22:53

arlosza napisał/a:
teraz przerzuciłam sie na sukienki

to finansowo jeszcze gorzej dla Kovvala :-)

arlosza - 2007-04-10, 14:33

spyro napisał/a:
finansowo jeszcze gorzej dla Kovvala

:> mogłoby się tak zdawać... ale kobietki przebiegłe są :P bo przeciez do sukienki trzeba kupić co-nie-co pod sukienkę :lol: więc i wilk syty i owaca cała :hahaha:

spyro - 2007-04-10, 22:06

arlosza napisał/a:
co-nie-co pod sukienkę

No i w tym miejscu garderoby to chyba każdy facet wymięka :-) No i tu nas macie nasze Panie...

Andzia - 2007-04-11, 09:15

spyro napisał/a:
No i tu nas macie nasze Panie...

no i o to chodzi.... :OK: :terefere:

arlosza - 2007-04-16, 14:45

...no i kurcze po porozumieniu... :dokuczacz: kupiłam kolejną torebkę :lol2: Kovval jak wróci bedzie znowu miał co liczyć :wysmiewacz:
teraz musze opracowac jakiś przebiegły plan pt. "jakby go udobruchać" - mało czasu bo moje kochanie wraca już dziś!!! :olaboga:

spyro - 2007-04-16, 18:53

arlosza napisał/a:
plan pt. "jakby go udobruchać" - mało czasu bo moje kochanie wraca już dziś!!!

ładna błyskotka do Ventki i będzie OK...

Madzia - 2007-04-17, 14:49

Cytat:
teraz musze opracowac jakiś przebiegły plan pt. "jakby go udobruchać"

arlosza, myślę, że jeśli zaprezentujesz swoją nową torebkę w seksownej bieliźnie, to na pewno nie będzie na ciebie zły............... ;) wręcz przeciwnie :D

arlosza - 2007-04-18, 09:20

całe szczeście nie musiałam się wysilać... jak równie szybko przyleciał tak i szybko wyleciał... zabrał swoją Ventke i pojechał do kumpla pracowac nad nią - więc ja nawet nie musiałam tłumaczyć się. :bezradny:
spyro - 2007-04-19, 09:17

arlosza, miłość do Ventki zawsze jest bardzo silna, więc musisz to zrozumieć :tak:
arlosza - 2007-04-19, 09:27

spyro napisał/a:
miłość do Ventki zawsze jest bardzo silna

no wiesz są pewne granice... :co?: no ale prywatnych brudów nie będę prała na forum!
jest takie powiedzenie "raz na wozie raz pod wozem" na potrzeby klubu przerobiłam tak... "RAZ PRZED VENTKĄ RAZ ZA VENTKĄ" ...tylko że nijak to się ma do rzeczywistości zawsze jesteśmy za Ventką (na drugim miejscu) :dół:

Madzia - 2007-04-19, 20:18

arlosza napisał/a:
zawsze jesteśmy za Ventką (na drugim miejscu)

Święta prawda. Ventka jest zawsze najważniejsza :[ Panowie powinniście chyba założyć sektę wyznawców VENTOIZMU ;) :P

theority - 2007-04-19, 20:39

Bez przesady, zawsze ludzie ważniejsi są od rzeczy choć nie wiem jak byśmy byli do nich przywiązani. Jak ja miałem odlot z kołem to ludzie się najpierw pytali czy mi się coś nie stało a dopiero później co z autem, :D
Dzolo's girl - 2007-04-19, 20:47

theority napisał/a:
zawsze ludzie ważniejsi są od rzeczy choć nie wiem jak byśmy byli do nich przywiązani.

Popieram :OK:
:]

Gavel - 2007-04-19, 22:12

Madzia napisał/a:
Panowie powinniście chyba założyć sektę wyznawców VENTOIZMU

a to całe forum i Klub to myślisz że co :co?: ;)

spyro - 2007-04-20, 12:20

Nie głupi pomysł, załóżmy koś\ciół wyznawców Vento, nie dość, ze podatków nie będziemy musieli płacić to jeszcze furki bez cła zza oceanu i interes się kręci :-)
kovval - 2007-04-20, 14:45

arlosza napisał/a:
więc ja nawet nie musiałam tłumaczyć się

a wlasnie skoro o tym mowa :> dobrze ze mi przypomnialas :> wrocisz do domu to pogadamy :>

arlosza - 2007-04-22, 03:55

kovval napisał/a:
wrocisz do domu to pogadamy

przykro mi nie mamy juz o czym gadac... :buuu:

Gavel - 2007-04-22, 23:45

Arla masz może kłopoty ze snem? ;)
arlosza - 2007-04-23, 10:39

:tak: ...ja tylko czekam na męża aż wróci do domu...
spyro - 2007-04-23, 12:06

Jaka grzeczna żona, czeka o 4 rano na powrót męża.

Teraz pytania:
1. gdzie ten Twój mąż się szlaja, że o 4 rano go nie ma??

2. Czy czekasz z papciami i gazetką czy wałkiem metalowym ??

Tak czy siak jednak mu chyba współczuję powrotu do domu... Bo wiemy wszyscy że mu sie dostało :beczy:

spyro - 2007-04-23, 12:13

:achtung: :achtung: :achtung:

arlosza - 2007-04-23, 13:06

spyro napisał/a:
Bo wiemy wszyscy że mu sie dostało

:boisię: to już cała RP słyszała jak Bartolinii dostawał w pierd.... :hahaha:

Andziula - 2007-04-23, 17:44

Jego krzyki było słychać nawet u nas w Toruniu :tak:
Arla nie daj się ;)

kovval - 2007-04-23, 20:41

sory ze sie nie odzywam, ale sami wiecie dotej pory jeszcze wszystkich zebow nie znalazlem. dopiero dzisiaj znalazlem wlacznik do komputra, jak mi opuchlizna z jednego oka szybciej zeszla, a pisze tak malo bo ostal mi sie tylko jeden nie wybity palec :załamka:
spyro - 2007-04-23, 23:18

Ale się ubawiłem po pachy to czytając :hahaha:
arlosza - 2007-04-25, 13:38

Andziula napisał/a:
Arla nie daj się
staram się jak moge... :bezradny:
spyro napisał/a:
ubawiłem po pachy
tak tak moje kochanie ma specyficzne poczucie humoru... :dokuczacz:
kovval napisał/a:
dotej pory jeszcze wszystkich zebow nie znalazlem. dopiero dzisiaj znalazlem wlacznik do komputra, jak mi opuchlizna z jednego oka szybciej zeszla
to było za powrót o tak późnej porze... :nerwus:
kovval napisał/a:
bo ostal mi sie tylko jeden nie wybity palec
a to za brak swojej koszuli po powrocie z night clubu.... :młotek: :beczy:
Madzia - 2007-04-25, 16:51

Brawo,arlosza, facetów trzeba trzymać krótko :OK: :lol2:
Andziula - 2007-04-25, 22:16

Arla ale po co mu zes tego ostatniego palca zostawila??
Teraz bedzie na forum sie zalil co kobita mu w domu robi z krzywde.
Jak nie mialas koncepcji to tasakiem mozna obciachac, zeby pamietal :bojesię:

spyro - 2007-04-25, 22:26

Może ten ostatni palec do czegoś ma służyć, że się ostał :hahaha:
kovval - 2007-04-26, 13:23

spyro napisał/a:
Może ten ostatni palec do czegoś ma służyć, że się ostał :hahaha:

trafiles w sedno sprawy. kobity nie sa glupie :P ona tak zrobila,.....zeby mi sie dostalo....ale bez uszczerbku dla niej :)

Madzia - 2007-04-28, 18:47

kovval napisał/a:
ona tak zrobila,.....zeby mi sie dostalo....ale bez uszczerbku dla niej prosty uśmiech

Arla zostawiła ci ten palec z dobroci serca. Mogła wybić wszystkie - przecież język masz sprawny :P ;)

robcz1 - 2007-09-29, 12:46

theority napisał/a:
Cytat:

to samo tyczy się szafy :hahaha:

ale samochód sie porusza a szafa tylko przy otwieraniu i wyspywaniu !! :P :jupi:

Dzolo - 2007-10-02, 01:17

A nasze kochane kobietki to zagineły w akcji chyba :>
spyro - 2007-10-02, 13:33

No właśnie... Po ostatnim Zlocie to aż zahuczało forum tyle gadały, a teraz cisza.......
arlosza - 2010-08-27, 01:45

cisza, cisza, cisza...wieki mnie tu nie było...już zapomniałam jak sie porusza po forum... :) ale czytając ten wątek wróciły stare dobre wspomnienia :)
gorące pozdrowionka dla starej gwardii i dla tej młodej ..dzielnie podtrzymujcie tradycje :)
pozdrowionka od "kovvalowej" gromadki

spyro - 2010-08-31, 12:33

No Was Arla wieki nie było.. ani na forum, ani na Zlocik przyjechać nie chcecie ;( Ano czytając to przypominają mi się wspaniałe czasy ;)
Mlody~ - 2010-08-31, 18:59

spyro napisał/a:
Ano czytając to przypominają mi się wspaniałe czasy ;)

Mnie tu długo nie ma. Ale ostatnio przeczytałem cały temat jak rzucaliście palenie. Uśmiałem się strasznie jak pisałeś o swoich odczuciach jak odstawiałeś fajki :hahaha: a tak w ogóle to do dzisiejszego dnia nie palisz ? Jeśli tak to :oklaski: :oklaski: :poklon: :poklon:

spyro - 2010-08-31, 19:21

Mlody~ napisał/a:
a tak w ogóle to do dzisiejszego dnia nie palisz ? Jeśli tak to :oklaski: :oklaski: :poklon: :poklon:
do dnia dzisiejszego nie zapaliłem ani jednego papierosa... Jakoś się trzymam, choć zrzucić tych kilogramów co przytyłem rzucają fajki nie mogę ;(
Mlody~ - 2010-08-31, 22:04

No to jeszcze raz :oklaski: :poklon: to nie wcinaj tyle :) a robisz coś żeby zrzucić? Ile przytyłeś ? Naprawdę jak czytałem tamten temat to ledwo już sobie dawałem rady przed kompem :hahaha:
spyro - 2010-09-01, 22:52

przytyłem naprawdę sporo... A zrzucic ciężko, bo moję życie od jakiś 2-3 lat to cały dzień przed kompem w robocie, potem wieczór przed kompem w domku i tak 6 dni w tygodniu. A niedziela z kolei pól dnia w wyrze coby nadrobic cały tydzień i zazwyczaj długi spacer z psiakiem. Ale spacer raz w tygodniu to delikatnie mówiąc mało ;( Ale i na siłkę przyjdzie czas, niech no mi sie życie troszke ustatkuje ;)
devil_doll - 2011-01-12, 15:18

madzik napisał/a:
kochani, my dziewczyny ubieramy sie ladnie i kupujemy kosmetyki po to by sie wam podobac i po to zebyscie sie nas nie wstydzili, a myslę brak tuby, wzmacniacza, i dodatkowych pierdół nie przysporzą wam zbytnio wstydu

Cholera, po raz kolejny przekonuję się, że nie jestem typową babą... ostatni grosz wydałam właśnie na auto, natomiast nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłam jakiś ciuch :P

Hormon - 2011-01-12, 19:07

devil_doll napisał/a:
madzik napisał/a:

Cholera, po raz kolejny przekonuję się, że nie jestem typową babą... ostatni grosz wydałam właśnie na auto, natomiast nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłam jakiś ciuch :P

:D

vst93 - 2011-01-12, 19:51

devil_doll napisał/a:
madzik napisał/a:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: to jeszcze nic, ja w szafie trzymam klucze i części żeby nie denerwowały domowników :diabełek:

Moniczka - 2011-01-13, 13:44

vst93 napisał/a:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: to jeszcze nic, ja w szafie trzymam klucze i części żeby nie denerwowały domowników :diabełek:

ja rowniez trzymam w szafie nawet w kilku czesci do autka jak lampy, wycieraczki i inne *^%#$*&$ a za lozkiem mam grille :P :]

vst93 - 2011-01-13, 18:50

Moniczka, przypomniałaś mi o miejscówce pod łóżkiem :P już dobre parę miesięcy spoczywa tam kopułka i kabelki WN od ventolota że o świecach nie wspomnę ;)
krzeszak - 2011-01-13, 18:59

vst93 napisał/a:
przypomniałaś mi o miejscówce pod łóżkiem :P już dobre parę miesięcy spoczywa tam kopułka i kabelki WN od ventolota że o świecach nie wspomnę

vst93, - a ich miejsce jest pod maska w ventolocie :D ... i większa korzyść by byłą z tego ;)

vst93 - 2011-01-13, 19:46

Pod maską są te lepsze, te spod łóżka miałam komuś upchnąć za "bóg zapłać" bo funkiel nówka to to nie było ale dawało jeszcze radę. No ale wzięłam i zapomniałam. Jak Moniczka napisała o grillach za łóżkiem to dopiero mnie oświeciła, że jeszcze śpię na tych gratach :P
Moniczka - 2011-01-14, 12:59

vst93 napisał/a:
Moniczka, przypomniałaś mi o miejscówce pod łóżkiem :P już dobre parę miesięcy spoczywa tam kopułka i kabelki WN od ventolota że o świecach nie wspomnę ;)

a nie ma sprawy do usług :P

ostatnio to porzadek robiłam z tymi rzeczami i troche roboty było :D ach ci auto maniacy nie mozesz nic wyrzucic bo zaraz była by wojna :)