|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
KUPIĘ - Klosz lampy prawej DEPO Angel Eyes "gładki"
KamyczeQ - 2011-12-07, 11:02 Temat postu: Klosz lampy prawej DEPO Angel Eyes "gładki" Witam tak jak w temacie.. stała się nie przygoda i jakiś uliczny huligan rozbił w mojej ventce klosz lamp.. Wszystko było by okej gdyby to był normalny.. Niestety są to lampy PRZYKŁAD i nie tak łatwo zdobyć klosz.. Tak więc jeśli ktoś miałby na sprzedaż prawą lampę przednią Angel Eyes.. a najlepiej sam "czysty" klosz, to byłbym bardzo wdzięczny.. Ponieważ z popękaną lampką nie bardzo można jeździć.. niebiescy dowodzik wezmą.. Bardzo prosiłbym o kontakt na PW. Pozdrawiam.
vwkrzysio - 2011-12-07, 11:20
kolego, na allegro jest gościu którego znalazłem i pisze że jest wstanie wypolerować każdy ori klosz od środka na gładko. Zapytaj go.
KamyczeQ - 2011-12-07, 17:10
Tak tak dzwoniłem dziś.. powiedział mi że za coś takiego policzy sobie około 300zł.. a pod soczewkę 140.. To wole uciułać już kasę i kupić jakieś inne lampy.. albo oryginał.. bo na tym nie będę ryzykował..
KamyczeQ - 2011-12-11, 18:49
Zamówiłem klosz na allegro.. ma szlifować na gładko.. całośc 180zł z przesyłką i nowym kloszem.. zobaczymy..
|
|