|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Pozostałe - Jak zdjąć boczek z drzwi
Bartek - 2006-04-04, 15:21 Temat postu: Jak zdjąć boczek z drzwi czy mógł by mi ktoś dokładnie wytłumaczyc jak zdjąc ten boczek z drzwi. Tylko prosił o jakiś dokładny opis, bo mecze sie już z tym drugi dzień :shock:
BANDERAS_RR - 2006-04-04, 15:28
juz to opisywalem na forum pt ¤ drzwi.pozdrawiam
Bartek - 2006-04-04, 15:30
tyle to ja wiem, tylko ja bym prośił o jakiś dokładniejszy opis, największy problem mam z rączką od szyb
BANDERAS_RR - 2006-04-04, 15:37
z tym tez mialem klopot dopiero kolega co ma warsztat mi pokazal ciezko mi bedzie ci to wytlumaczyc a nie mam zdjecia,ale sproboje wiec tak jak masz korbke i uchwyt za ktory lapiesz zeby nia krecic to od spodu wloz w poprzek srubokret i musisz puknac w ten pierscien ktory jest na glownej osce w zdluz korbki musi przeskoczyc i wyjdzie poza obrys korbki a pozniej normalnie ja sciagniesz,nie wiem czy mnie zrozumiales ale inaczej nie umiem tego wyjasnic
[ Dodano: 2006-04-04, 16:07 ]
mniej wiecej o to chodzi plastykiem nie jestem ale sie staralem pozdrawiam
Bartek - 2006-04-04, 16:33
dzięki wielke Banderas_RR, dostajesz pomógł ode mnie, jutro to sprawdze
BANDERAS_RR - 2006-04-04, 16:37
nie ma sprawy po to mamy te forumzeby sobie pomagac a jak mam o czyms pojecie to lubie sie tym podzielic,pozdrawiam
marecki2R - 2006-04-04, 23:17
Banderas ale projekt odwaliłeś Pierwsza klasa
Gdybym nie sciągał wczesniej chiba nie połapał bym się Ale już jakaś myśl jest , to jest najważniejsze ze kolega Bartek rozszyfrował z całym szacunkiem Banderas Brawo 8)
Pozdro
BANDERAS_RR - 2006-04-05, 09:09
problemem jest ze nie mam cyfrowki a tak wytlumaczyc albo narysowac to fakt bieda ale licza sie checi.kumpel to mi dwa razy tlumaczyl przez telefon i na koncu tak musial przyjechac mi to pokazac.pozdrawiam
|
|