Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - Oświetlenie elementów deski: liczniki pokrętła przyciski itp

konig - 2012-02-28, 17:46
Temat postu: Oświetlenie elementów deski: liczniki pokrętła przyciski itp
Oferuję w ciągłej sprzedaży proste w montażu zestawy do podświetlenia elementów deski rozdzielczej jak również usługi związane z modernizacją tych elementów. Stosuję tylko markowe podzespoły, gwarantuję wysoką jakość wykonania i zapewniam wsparcie techniczne. Jak masz jakąś inną ciekawą propozycję przeróbki oświetlenia można pisać. Sprawdzimy co się da zrobić. Poniżej przedstawiam skrótowy opis zestawów i oferowanych usług.

ZESTAWY DO SAMODZIELNEGO MONTAŻU

Zestaw do oświetlenia pokręteł nawiewu
- golf 3, vento, passat b4 - cena 42zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

- polo 94-99. seat 94-99, passat b3 - cena 48zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

Zestawy do podświetlenia licznika
- golf 3, vento, seat 94-99 - cena 32zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

farby fluorescencyjne do wskazówek - cena 12zł

Zestawy do wyłącznika świateł
- golf 3, vento, passat b4 - cena 32zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

Zestawy do oświetlenia popielniczki
- golf 3, vento - cena 15zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

Zestaw do panelu climatronic
- golf 3, vento - cena 35zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

Oświetlenie zapalniczki
- golf 3, vento, passat B4 - cena 15zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

Oświetlenie schowka
- golf 3, vento, passat B4 - cena 8zł (szczegółowe informacje na temat zestawu) AUKCJE ALLEGRO

USŁUGI

1. Montaż zestawu do podświetlenia przełącznika świateł - koszt 30zł(informacje)

2. Wymiana podświetlenia wyświetlaczy w liczniku Motometer (ledy SMD) - koszt 50zł(informacje)

3. Wymiana podświetlenia przycisków sterowania szyb (przyciski drzwiowe) - koszt 10zł za przełącznik(informacje)

4. Wymiana podświetlenia przycisków sterowania szyb tylnych (przyciski w desce) - koszt 20zł za przełącznik(informacje)

5. Wymiana podświetlenia przycisku grzanej szyby - koszt 10zł(informacje)

5. Inne przyciski i przełączniki - koszty zebrane są na mojej stronie:www.lediker.pl

Zamówienia można składać na priv lub przez allegro. Moje aktualne aukcje są tutaj:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1895631

Koszt wysyłki to zawsze 8zł przy przelewie lub 14zł pobranie i 18zł pobranie priorytet. Wszystkie ceny to ceny brutto i zawierają podatek VAT 23%.
Możliwy odbiór osobisty w Rzeszowie.

Zainteresowanych proszę o kontakt

Andrzej Chamerski
tel. 728 339 242
www.lediker.pl

Danielos - 2012-02-28, 17:57

Polecam! zakupiłem podświetlenie climatronica - prezentuje się świetnie :oklaski:
KamyczeQ - 2012-02-28, 18:49

Również polecam.. wszystko jest okej.. mimo że mam Thermotronic.. ;)
Piotr_Goldap - 2012-02-29, 12:44

A może jakieś rabaty dla forumowiczów?
konig - 2012-02-29, 14:29

Podane ceny są bardzo atrakcyjne. W każdym oświetleniu stosuję markowe i dość drogie diody LED stąd gwarancja 2 lata. Mimo to rabaty są możliwe zwłaszcza przy większych zamówieniach. Proszę pisac na priv prośby o wyceny.
Aeternus - 2012-03-01, 23:05

POLECAM!!! Zakupione parę podzespołów ;)
Andrzej Akier - 2012-03-02, 23:58

Konig wysłałem ci na PW za pytanie
konig - 2012-03-22, 18:36

Wprowadziłem do oferty podgrzewacze do lusterek. Polecam każdemu kto nie ma takiego bajerku. Koszt jednego podgrzewacza 7zł brutto. Więcej informacji na ten temat na mojej stronie oraz na moich aukcjach allegro

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub gg.