|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
KUPIĘ - Szukam opony Barum
Gienek - 2007-04-03, 14:19 Temat postu: Szukam opony Barum Usilnie szukam używanej, w dobrym stanie, opony letniej Barum Brylantis 185/60R14. Może ktoś z Was ma taką, lub wie gdzie kupić. szukałem chyba juz wszędzie, lecz bez pozytywnego rezultatu. Pozdrawiam.
marecki2R - 2007-04-03, 14:43
Gienek napisał/a: | Barum Brylantis 185/60R14 |
A proszę bardzo troszkeposzukałem za tą oponką i jest :
http://moto.allegro.pl/it...r14_od_ss_.html
Jest to oponka nowa i tylko 119 zł za szt ,
Polecam sie na przyszłość
spyro - 2007-04-04, 00:33
Gienek, nie wiem na co czekasz, cena rewelacyjna i to nówka!!!
Gienek - 2007-04-04, 13:05
spyro - 2007-04-04, 17:58
Gienek napisał/a: | Mnie, Mamusia, Babcia ani Dziadziuś kasy nie dają |
Zaczynają mnie irytowac te Twoje teksty. Masz zaledwie 4 lata więcej jak ja, mnie Mamusia tez kasy nie daje a zarabiam od 14 roku życia kiedy to pochowałem własnego Ojca, oprócz tego studiując na dwóch kierunkach. Także wiesz mi że nie jesteś jedynym forumowiczem, który pracuje,bo robi to zapewne 99% nas.
Dlatego też Twoje teksty w stosunku do nas, że nas utrzymaują Mamusie czy Dziadziusie są nie na miejscu, bo każdy z nas zarabia i dla mnie wydać 60 na używkę czy 120 na nówkę to wiem że wybrałbym nową, bo to żadne pieniądze.
Po co zawracasz ludziom głowę, kup sobie używki a nie po raz kolejny czyjąś propozycję pomocy kwitujesz zaczepkami... Nie podoba mi się to...
madzik - 2007-04-04, 21:06
spyro napisał/a: | Także wiesz mi że nie jesteś jedynym forumowiczem, który pracuje,bo robi to zapewne 99% nas. |
bez kitu... wkurzaja mnie tacy ludzie, którzy twierdzą że tylko oni mają wydatki. bo nie wspomne ze pracujemy za marne grosze to jeszcze bardzo dużo z nas także się uczy, na co także musi płacić i to niezłą kasę, ale jakoś nikt na to nie narzeka. fakt, że 119 zł to jest trochę kasy, ale napewno na nówce pojeździsz znacznie dlużej niż na używanej. i nie pisz, że masz rodzinę na utrzymaniu, bo nie tylko ty jesteś w takiej sytuacji. a jak cie nie stać na samochód to może po prostu go sprzedaj?
marecki2R - 2007-04-04, 23:19
Gienek jak nie możesz znaleść 1 gumy używanej za 60 zł to kup sobie 2 za 120 i będziesz szczęśliwy . Tylko Pamiętaj że na tych używkach będziesz woził rodzinę i aby ta umiejętność (gospodarowaniem pieniędzy) nie wyszła ci kiedyś bokiem w trasie np: do sklepu i oby nie na twojej rodzinie . Wiem jedno ze za dobrą używke trzeba zapłacić od 80zł do nawet 100 i więcej ,więc teraz bież nową za 119 zł a za 3 miechy jak naskładasz dokupisz sobie 2gą
theority - 2007-04-04, 23:45
Gienek, przegiąłeś
Jeśli masz zamiar kogoś obrażać to lepiej zmień forum, albo odłącz internet to będziesz miał więcej pieniążków do domowego budżetu, może na oponę Ci starczy.
Gienek - 2007-04-06, 10:11
Co tu teraz zrobić ?
madzik - 2007-04-06, 11:42
moze po prostu zastanow sie nad tym co piszesz o innych, i na przyszlosc nie rob tak.
Gavel - 2007-04-06, 15:45
Gienek jeśli nie możesz znaleźć tego co szukasz to kup 2 inne ale dobre używki i będziesz zadowolony
a tą jedną która Ci zostanie wsadź na zapas (jeśli masz) albo po prostu sprzedaj jeśli się jeszcze do jazdy nadaje
|
|