|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
SPRZEDAM - Rarytasy XX Jahre kolejna porcja
prospero507 - 2012-03-29, 14:39 Temat postu: Rarytasy XX Jahre kolejna porcja do sprzedania posiadam dwa komplety z wersji jahre kazdy komplet posiada dziurke na boczku siedziska kierowcy
cena 470 zl za komplet
czerwone pasy -cena 500 zl
zestaw nokia DSP - cena 450 zl
dodatkow jeszcze equalizer nokia dsp- cena 90 zl
kompletna wiazka DSP nie pocieta - cena 90 zl
Galka jahre stan bdb - cena 300 zl ( w przypadku duzego zainteresowania wystawie na aukcje
reczny jahre - cena 120 zl
kiera jahre skora czerwona nic - cena 130 zl
halogeny jahre - cena 130 zl
znaczek na tyl czerwony GTI stan bdb - cena 50 zl
Kruchy69 - 2012-03-29, 19:41
Cytat: | zestaw nokia DSP - cena 450 zl |
to duze czarne to subwoofer...?
sebastian - 2012-03-29, 20:31
Kruchy69 napisał/a: | to duze czarne to subwoofer...? |
Tak. Miałem to badziewie kiedyś u siebie założone w ventce. Kombinacji co nie miara było z podłączeniem, kabli od cholery, nie wiadomo co z czym podłączyć, bo kabli to już chyba więcej się nie dało tam napakować..., a sam efekt grania... standardowy. Coś tam grało sobie, ale teraz wreszcie uświadomiłem sobie, że co to porządny sprzęt za te pieniądze mieć. jednym słowem 450 zł za ten "prawie" komplet to dużo za dużo, bo w tych pieniądzach można mieć o wiele bardziej konkretniejszy zestaw.
Kruchy69, także jeśli zastanawiasz się nad tym, to jako były posiadacz tego - odradzem. W bagaju w ventce nie upchasz tego, bo nie ustawne to jest, a w tych pieniądzach coś innego zagra znacznie lepiej
Aczkolwiek nie chcę siać tutaj propagandy ...
prospero507 - 2012-03-29, 20:44
sebastian napisał/a: | Kruchy69 napisał/a: | to duze czarne to subwoofer...? |
Tak. Miałem to badziewie kiedyś u siebie założone w ventce. Kombinacji co nie miara było z podłączeniem, kabli od cholery, nie wiadomo co z czym podłączyć, bo kabli to już chyba więcej się nie dało tam napakować..., a sam efekt grania... standardowy. Coś tam grało sobie, ale teraz wreszcie uświadomiłem sobie, że co to porządny sprzęt za te pieniądze mieć. jednym słowem 450 zł za ten "prawie" komplet to dużo za dużo, bo w tych pieniądzach można mieć o wiele bardziej konkretniejszy zestaw.
Kruchy69, także jeśli zastanawiasz się nad tym, to jako były posiadacz tego - odradzem. W bagaju w ventce nie upchasz tego, bo nie ustawne to jest, a w tych pieniądzach coś innego zagra znacznie lepiej
Aczkolwiek nie chcę siać tutaj propagandy ... |
kolego tam nie ma wielkiej filozofi z podlaczeniem i dokladni enie siej propagandy. miales nie kompletna wiazke wiec miales problemy tutaj jest kompletna wiec sa trzy kostki do suba kazda na swoje miejsce tak samo i dalej. poza tym jest to przez znawcow bardzo cenione poniewaz za te pieniadze gra bardzo dobrze sam mam u siebie i jestem zadowolony gra czysto i schludnie. a jak ktos potrzebuje duzego uderzenia bassem to to napewno nie jest dla niego. zreszta co tu duzo gadac do vrnoty nie wiem jak to pasuje gdyz jest to typowo pod golfa 3. a i chyba kolego nie slyszales dobrze jak to gra. no ale to moze tylko mi sie podoba
sebastian - 2012-03-29, 21:11
Wiązka była kompletna ze wszystkimi wtyczkami, tyle, że ja nie miałem gammy, gdzie wszystko odbywa się plug&play, tylko normalne radyjko kenwood'a, więc żeby ten chaos okiełznać, trza było trochę czasu. Gra na pewno lepiej od seryjnego nagłośnienia, nie powiem, że nie, ale zestawem audiofilskim też to nie jest. Kierowane to jest raczej do gadżeciarzy, kolekcjonerów nietuzinkowych rozwiązań, niż dla przeciętnego użytkownika. Każdy lubi co innego.
wojtas83 - 2012-03-29, 21:43 Temat postu: XX jachre poszło PW w sprawie ręcznego
prospero507 - 2012-04-05, 16:58
sprzedany znaczek tyl halka reczny oraz kiera reszte mozna lekko negocjowac
Kruchy69 - 2012-04-05, 17:47
Ja u siebie sam sobie zrobiłem ze sklejki, ładnie to wygladało, i na tym sie skończyło, bo granie tez nie za ho ho, mimo iz wszystko uszczelniłem... myslałem ze jak ori to ze bd to grało jako tako, no ale nic...
|
|