|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Pozostałe - VW Vento pytanie o zakup
konował - 2012-11-03, 16:26 Temat postu: VW Vento pytanie o zakup Witam
Jestem nowym użytkownikiem, założyłem konto ponieważ rozglądam się od dłuższego czasu za Vento.
Chciałem was drodzy znawcy, forumowicze zapytać co sądzicie o tym danym modelu
http://otomoto.pl/volkswa...-C25449541.html
Macie może jakieś informacje na temat tego samochodu ? ewentualnie jakieś inne propozycje ?
Zalezy mi zeby mało palił i dużo jeździł
vwjanekvento - 2012-11-03, 17:27
Powiem Ci dobry egzemplarz wstawiles i w dodatku za mala kase 1,9td dobry niezawodny sinik noi oszczedny 5l ropy na 100 takze jest co patrzec wyposazenie ma ok kanapa dzielona i zaglowkami rarytasik nie powiem, niby gosc kupil nowe aku daje ci 4pary drzwi i klape, mysle ze warto obejrzec, a jak juz to za 2500 idzie wychaczyc
Rafik - 2012-11-03, 22:31
cena coś niska biorąc pod uwage ze to ropniak i całkiem fajnie doposażony tylko jedno ale licz sie ze jak kiedyś sciągniesz lub odpadną Ci sierpy to tam zobaczysz dziury i to nie małe czyli standard w vento tak samo pod dokładkami na progach dlatego cena 2.5 tysia ...
Laskos - 2012-11-04, 12:04
zwróciłbym uwagę na błotniki, podłogę(standard) i tą klapę - moja np. już jest do wymiany, mam identyczny spoiler którym zacieka woda. no i pytanie czemu taka cena, bo generalnie ventki zaczynają trzymać się w cenach. za swoją dałem tyle co typo krzyczy w ogłoszeniu, i trochę już musiałem grzebać, nie uwierzę że jest to jakiś cud miód egzemplarz.
Paweł J. - 2012-11-04, 17:24
Skoro jest ruda na klapie i drzwiach to nie chce mi się wierzyć, że pod sierpami i nakładkami na progi jej nie ma, co nie zmienia faktu że środek piękny, zwróć także uwagę na różnice w odcieniu lakieru na przodzie auta.
Poza tym za zdrowe mk3/vento trzeba wyłożyć min 5.000zł, chodź zapewne te auta (bez rudej) wiernie wożą swoich właścicieli, a nie siedzą na allegro.
|
|