|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
KUPIĘ - Kupię VENTO albo GOLFA MK3
szefuniopaslek - 2013-03-03, 21:14 Temat postu: Kupię VENTO albo GOLFA MK3 Szukam jakieś fajne vento albo golfa 3 za niewielkie pieniądze.
Samochód musi być z dobrym wyposażeniem... co do silnika to coś trochę "mocniejszego".
Może być benzyna z gazem 1.8 / 2.0 / rozważę też 2.8 jak za dobre pieniądze albo tdi.
Jak coś znajdziecie albo będziecie pewni że jest godne polecenia to dajcie znać, samochód może być nawet lekko uszkodzone albo do jakiś małych poprawek.
Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdravwiam
szefuniopaslek - 2013-03-03, 23:56
Co powiecie o Ty ventylu? Myślę że jest warty swej ceny...
http://allegro.pl/vw-vent...3073836909.html
Dobre wyposażenie, łanie wygląda, 1.8 z gazem...
Jedynie coś mi z frontem nie pasuje... jakoś źle spasowany, przypadkiem przedni zderzak nie jest od golfa
Co to za klapa z tyłu były takie montowane seryjnie Wydaję mi się że nie..
Jak coś znajdziecie na zdjęciach nie tak to dajcie znać
1.8 90km czyli to silnik ADZ Dobry silnik Co najczęściej się w nim sypie Jakie jest przeciętne spalanie na b i na lpg
Jutro będę dzwonił i się dowiem trochę więcej.
czarnysauber - 2013-03-04, 09:43
Zderzak jest ventowski gril błotniki wszystko pasuje rocznikowo. Tylko na zdjeciach z boku wyglada jakby maska nie pasowała. Ale to moze byc nie domknieta albo takie ujecie ,warto na zywo zobaczyc. No i lewy próg plastikowy połamany ,a nie wiadomo w jakim stanie jest metalowy.
Matej29 - 2013-03-04, 10:42
Po co mu zaczep na holowanie z przodu Nie to, że się czepiam
szefuniopaslek - 2013-03-04, 11:36
Czyli same drobnostki... No i lewy błotnik będzie do wymiany, nie ma tego progu w tym błotniku...
Z chęcią bym go obejrzał ale mam trochę km....
Jest ktoś ze Szczecina na forum I Chciałby sprawdzić dla mnie to autko
karolek_ust - 2013-03-04, 13:53
i tylny stop w klapie hehe dobrze wpasowany
szefuniopaslek - 2013-03-04, 14:02
Nakręciłem się na tego ventyla :/
Dzwoniłem do gościa to mówił że wszystko z samochodem jest okej... Nie ma za bardzo do czego się przyczepić.
Tylko trochę mi tu śmierdzi bo kupił w styczniu i już chce sprzedać... niby żona/narzeczona zdała dopiero prawko i nie chce jeździć bo za duży i chcą kupić coś mniejszego...
Najgorsze jest to że dosyć daleko :/ 400km...
Jest ktoś ze szczecina? hehe
|
|