|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Wysokie obcasy - Co się dzieje z klubowiczkami?
Madzia - 2007-05-23, 20:38 Temat postu: Co się dzieje z klubowiczkami? Miłe Panie ,
Co się z Wami dzieje? Gdzie jesteście? Ja rozumiem: jest lato, słoneczko praży, niektórzy mają matury inni dogorywają w pracy, a w weekendy wszyscy grillują, ale żeby od czasu do czasu czegoś na forum nie skrobnąć, to już się po prostu w głowie nie mieści
Proszę więc Was wszystkie razem i każdą z osobna o zameldowanie na forum co u Was słychać
arlosza - 2007-05-24, 09:30
na rozkaz grzecznie melduję się
w tym miesiącu usycham z tęsknoty...
....jednakże nie próżnuję ale już nic więcej nie mówię bo jeszcze poskarżą mężowi
Andzia - 2007-05-24, 09:36
Madzia, nie denerwuj się tak
Już melduję co tam u mnie słychać:
a wiec, we wtorek w nocy wróciłam z kolejnego pobytu w Irlandii było cudownie, super tym razem zwiedziłam trochę Irlandię Północną a najbardziej jej nie zamieszkałe tereny (zdjęcia będą później)
a wcześniej to miałam bardzzzooooo dużo pracy, niektórzy wiedzą do której siedziałam w biurze
w miedzy czasie był też spocik w Gołuniu - super spotkanko i super zabawa
mam nadzieje że teraz będzie u mnie trochę spokojniej (chociaż nie bardzo się na to zapowiada )
Czekam na kolejne meldunki
kovval - 2007-05-24, 16:32
arlosza napisał/a: | jednakże nie próżnuję |
grrrr ty juz lepiej nic nie pisz
Andziula - 2007-05-24, 21:14
A ja od dzisiaj mam wolne za nadgodziny, a od przyszłego tygodnia mam urlop,
gdyż zmieniam prace i wykorzystuje moje zaległości z pracy.
Od poniedziałku ide już do nowej robotki i intensywnie przygotowuję się do wesela.
Jak przez 4 lata siedziałam w jednej firmie tak w tym roku szaleje
i to będzie moja trzecia praca
P.S. Trzeba sobie poleprzać
madzik - 2007-05-24, 21:27
Andziula napisał/a: | intensywnie przygotowuję się do wesela. |
przynajmniej nie jestem sama
ja wczoraj zakończyłam maturki, i mogę całkowicie poświęcić się na przygotowywanie weselicha
Dzolo's girl - 2007-05-24, 22:07
Melduję że ja maturkę ustną zakończyłam,teraz tylko czekanie na wyniki pisemnych
A tak wogóle to jest SUUUPER bo mam WAKACJE JUŻ!!!
Teraz to z Dzolem razem cały czas - wysypiamy się do poludnia ,leniuchujemy, jeździmy Vetylem a to na działke a to nad rzeczkę albo gdzie indziej na łono natury
Po tylu latach nauki trochę odpoczynku
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i forumowiczów!!!
Dzolo - 2007-05-24, 22:53
Andziula napisał/a: | Trzeba sobie poleprzać |
Oczywiscie
Dzolo's girl napisał/a: | jeździmy Vetylem a to na działke a to nad rzeczkę albo gdzie indziej na łono natury |
A to po szrotach albo sklepach motoryzacyjnych
Drogie Panie ja apeluje aby te meldowania to nie były raz na miesiąc i nie
były wymuszane! Praca pracą wesele weselem , nic Was nie usprawiedliwia
madzik - 2007-05-24, 22:56
Dzolo napisał/a: | Praca pracą wesele weselem , nic Was nie usprawiedliwia lol lol |
tak jest! melduję, że będę się częściej pojawiać, jeszcze będziecie mieli mnie dosyć
Andziula - 2007-05-25, 09:19
Może mi też się uda częściej pojawiać, tylko, że na prawde
ostatnio nie miałam czasu ani głowy do wiekszości spraw.
Muszę się przyznać, że zapomniałam o bliskich i ich rocznicach.
Za to chcę teraz przeprosić tu na forum.
P R Z E P R A S Z A M
spyro - 2007-05-25, 11:59
Dokładnie, coś nas Panie zaniedbujecie na forum. Każdy z nas ma masę roboty, ale forum odwiedzać to obowiązek!!!
Andziula - 2007-05-25, 13:29
Ja w takim stesie to dawno nie żyłam. Mając 25 lat pierwszy raz na rozmowie o prace byłam i to jeszcze musiałam w tajemnicy trzymać przed koleżankami ze starej pracy,
bo by mi co nie co wydrapały. Zawsze miałam szczęście i nie musiałam się spalać przed nowym pracodawcą.
W tym dniu co szłam na rozmowe o prace one sobie ustalały urlopy wakacyjne,
a teraz lipa, będą musiały w robocie siedzieć.
Nie wiem czy znajdą kogoś chociażby dlatego, że to jest praca tylko do sierpnia
( umowa na zastępstwo).
arlosza - 2007-05-28, 20:31
heja Wszystkim,
tu Andzia i Arlosza i na doczepkę Gavel (ktos w końcu musi robić zdjęcia) mamy mały SPOT w Gdańsku
te nasze miny sa spowodowane ogromnym głodem - normalnie tak nie wygladamy
PS. Relacja na żywo
kovval - 2007-05-28, 20:45
a ze mna jedza nie chce gadac tylko by jadla, i posty pisala. musze wracac bo sie w glowach przewraca
Gavel - 2007-05-28, 22:58
chłopie wierz mi że większość jej wystygła zanim skończyła z Tobą gadać
a samo spotkanko bardzo miłe
pojedliśmy, pospacerowaliśmy nad morzem i oczywiście pojeździliśmy Ventką
cieszę się że mogliśmy się zobaczyć i mam nadzieję że nie ostatni raz w tym tygodniu
Andzia - 2007-05-28, 23:15
jeszcze pare fotek z plaży
arlosza - 2007-05-28, 23:28
o rajjju jak ja wyglądam - jakby mnie ktoś odwirował ... tak jak wczesny poranek jak i cały dzionek miałam przerąbany tak wieczór bardzo miły.... Andzia i Gavel - mega dzieks mam nadzieje ze jeszcze udam mi sie urwać i wyskoczyc gdziec z Wami... tylko zebym była bardziej wypoczeta
kovval - 2007-05-28, 23:34
pikna ty moja. a korzuch gdzie? mowielm, na plazy tez korzuch trzeba nosic a tobie gavel nie za goraco
Gavel - 2007-05-28, 23:37
a żebyś wiedział że gorąco
u nas upały że ledwo wytrzymać idzie
nawet wskazówki w Ventce się obraziły i działać nie chcą z tego ciepła
spyro - 2007-05-29, 00:36
Czyli jak widzę Arla dotarłaś
arlosza - 2007-05-29, 00:56
...nie miałam wyjscia - wyjazd służbowy... ale wieczory bywają bardzo mileee
Andzia - 2007-05-29, 08:28
arlosza napisał/a: | ale wieczory bywają bardzo mileee |
mam nadzieje że uda Ci się wygospodarować jeszcze wolne wieczory żeby zobaczyć kawałek Gdańska
arlosza - 2007-06-01, 01:22
no i udało sie .... kolejny wieczór a nawet noc mile spędzony... widzialam wiele fajnych miejsc (Andzia pamietaj cenzura w zdjęciach musi byc!!!!) muszę pisać ppoowwolluuttkkuu i cciiiiiichutku bo Gavel i Andzia juz śpią zza ścianą... dobranoc
Gavel - 2007-06-01, 19:35
a taka byłaś padnięta że skarpetki same Ci spadały
a tu proszę
pościk na forum 01:22
Spotkanie udało nam się wyśmienicie. Była wycieczka, była mała imprezka, było sporo fotek
(ale większość bez czerwonej ramki nie powinna być pokazywana publicznie...)
szkoda tylko że czas tak szybko minął
A najgorsze że teraz będę musiał przez tydzień pościć przez tą Waszą kolację
kovval - 2007-06-01, 22:23
no ladne rzeczy, ladne rzeczy. kota nie ma , to myszy w domu daja do wiwatu. ale ja sie tym zajme jak wroce
Andzia - 2007-06-03, 11:15
A oto dalsze fotki z pobytu arloszy w Gdańsku
spyro - 2007-06-03, 12:03
No ostatnia fota wymiata Wierna forum Klubowiczka nawet w podróży forum sprawdza
Pzdr Was drogie Panie
arlosza - 2007-06-03, 13:00
Gavel napisał/a: | A najgorsze że teraz będę musiał przez tydzień pościć przez tą Waszą kolację | ... Gavel pamiętaj zawsze polecamy sie na przyszłość
kovval napisał/a: | no ladne rzeczy, ladne rzeczy. kota nie ma , to myszy w domu daja do wiwatu. ale ja sie tym zajme jak wroce | ...ojj Kochanie jak widzisz na zdjeciach wszystko było w porządku..
Aniu dzięki za ocenzurowanie zdjęć
aaa tak na marginesie... wczoraj w nocy moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do mam zarąbistą siorkę KLIK
Andzia - 2007-06-03, 13:14
nie ma za co - polecam sie na przyszlosc
arlosza napisał/a: | moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do |
gratulacje dla siostry
Dzolo's girl - 2007-06-03, 15:22
Fajne fotki,uwielbiam morze
arlosza napisał/a: | wczoraj w nocy moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do |
gratulacje dla siostry
Gavel - 2007-06-03, 17:45
spyro napisał/a: | ostatnia fota wymiata | hehe ma się ten talent do robienia dobrych fotek
spyro - 2007-06-03, 22:58
arlosza napisał/a: | wczoraj w nocy moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do |
gratulacje
arlosza - 2007-07-10, 12:34
no tak Madzia przywoływała nas na forum... a sama gdzieś się zapodziała...
więc ja odświeżam... i pytam gdzie jesteście Ventomaniaczki
spyro - 2007-07-10, 13:13
arlosza napisał/a: | no tak Madzia przywoływała nas na forum... a sama gdzieś się zapodziała... |
siedzi w pracy nowej (wreszcie)... Ale nie omieszkam przywołać ją do porządku!
arlosza - 2007-07-20, 21:51
spyro napisał/a: | Ale nie omieszkam przywołać ją do porządku! |
...coś kiepsko Ci idzie!!!!!!!
Andzia kiedy w koncu zapodasz fotki z Irlandii????
spyro - 2007-07-20, 23:20
arlosza napisał/a: | ...coś kiepsko Ci idzie! |
niestety nic nie daje moje gadanie, ale w Krzeczowie możecie ją stłuc na kwaśne jabłko to nauczy si e z forum korzystać :_)
A na poważnie, ma nową robotę od czerwca, która jak narazie delikatnie mówiąc ją stresuje i zjada, także póki nie nauczy się brać tego na luzie to cienko to widzę...
Andzia - 2007-07-21, 10:42
arlosza napisał/a: | Andzia kiedy w koncu zapodasz fotki z Irlandii???? |
nie wiem
ostatnio mam sporo pracy więc jak wracam do domu to nawet nie mam ochoty patrzeć na komputer
dochodzi do tego sporo innych zajęć... doba powinna mieć 48h to może wyrobiłabym się ze wszystkim...
mam jednak nadzieje że nie będziesz musiała czekać już zbyt długo
Edit - 2007-07-25, 10:48
czesc dziewczyny serdecznie wszystkie pozdrawiam przesyła buziaki, dawno do was nie zaglądałam bo miałm urwanie głowy dom,dziecko, mąż i praca ona zwłaszcza pochłania dużo czasu bo mamy sezon troche sie uspokoiło wiec pisze ale mam nadzieje że spotkamy sie we wrzesniu. Prosze o wybaczenie posatnawim poprawić sie i wiecej zagladac. i jak zrobie zdiecia mojego pojazdu to wam przesle -kupiłm sobie VW GOLF II kuzyna VENTA.
P.S serdeczne gratulacje dla wszyskich przyszłych noworzenców
Andziula - 2007-08-18, 11:36
Chciałam napisać, że żyje
I od wczoraj mam podłaczonego neta więc może się jeszcze pokaże
na forum ventomaniaków.
Do wczoraj również mamy naprawioną ventkę i można śmigać po Toruniu
arlosza - 2007-08-22, 06:37
Andziula napisał/a: | Chciałam napisać, że żyje |
i to się chwali że się odzywasz... chociaz Twoja nieobecność była usprawiedliwiona - "obowiązki młodej żony" czytałam również o nieproszonych gościach w aucie -MASAKRA
Edit napisał/a: | zrobie zdiecia mojego pojazdu to wam przesle -kupiłm sobie VW GOLF II kuzyna VENTA. |
Edit no i gdzie te zdjęcia???????
co do reszty (oczywiście poza pewnymi wyjątkami) to - bez komentarza
do zobaczenia na Zlocie - ja pewnie przybędę z jednodniowym poślizgiem, mam targi w Poznaniu
Andziula - 2007-08-24, 15:40
Targi w Poznaniu są w porzo... Zawsze w liceum jezdziliśmy...
No właśnie a co z resztą klubowiczek?? Czyżby wszstkie od razu wyjechały na wakacje??
Andzia - 2007-08-24, 16:56
Andziula napisał/a: | Czyżby wszstkie od razu wyjechały na wakacje?? |
Nie wszystkie, a na pewno nie ja W tym roku moge zapomnieć o jakich kolwiek wakacjach
Mam nadzieje że odbije to sobie w styczniu/lutym
A wracajac do słabej aktywności na forum to na swoje usrpawiedliwienie mam prace (zarobkową) i prace (magisterską)... i tak bedzie jeszcze przez jakiś czas
Andziula - 2007-08-24, 21:35
No to Ciebie odkreślamy, bo się odezwałaś kochaniutka i jesteś po
części usprawiedliwiona
Pozdrawiam Cię...
Dzolo's girl - 2007-08-25, 23:22
Hej Dziewczynki
My z Dzolem bylismy ponad miesiąc na wakacjach w Szwecji ,a jak wróciśmy to tylko tydzień byłam w domku i pojechałam tym razem z rodzinka nad piękne Morze Bałtyckie-do Władysławowa Dziś dopiero wróciłam i postanowiłam skrobnąć coś i usprawiedliwić moją nieobecność!!No to jeszcze miesiąc wakacji przede mna i czeka na mnie kolejny wyjazd-do Krzeczowa
pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
Madzia - 2007-08-26, 12:26
A ja harując w Urzędzie Wojewódzkim nie mam czasu na nic Ostatnio nawet Andrzejek nawet narzeka już na mnie, że nie mam na nic siły...
Andziula - 2007-08-26, 13:44
No i to się chwali, że dziewczynki piszą, chociaż dwa zdania, a jednak coś...
O Szwecji to wiedziałam, a o morzu również - z opisu na GG... Mam nadzieje,
że było w porzo...
O Madzia współczuje Spyrowi, że nie masz czasu na niego
Z tęsknoty to mu pewnie irok oklapł...
|
|