Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Wysokie obcasy - Co się dzieje z klubowiczkami?

Madzia - 2007-05-23, 20:38
Temat postu: Co się dzieje z klubowiczkami?
Miłe Panie ,

Co się z Wami dzieje? :hmmm: Gdzie jesteście? :megafon: Ja rozumiem: jest lato, słoneczko praży, niektórzy mają matury inni dogorywają w pracy, a w weekendy wszyscy grillują, ale żeby od czasu do czasu czegoś na forum nie skrobnąć, to już się po prostu w głowie nie mieści :nerwus:

Proszę więc Was wszystkie razem i każdą z osobna o zameldowanie na forum co u Was słychać :-)

arlosza - 2007-05-24, 09:30

:jupi: na rozkaz grzecznie melduję się :OK:
:beczy: w tym miesiącu usycham z tęsknoty... :bezradny:

....jednakże nie próżnuję :drink: :piwo: :pijacy: :paker: :tańcze: :peace: :pisze: :dresik: ale już nic więcej nie mówię :milczek: bo jeszcze poskarżą mężowi :>

Andzia - 2007-05-24, 09:36

Madzia, nie denerwuj się tak :)
Już melduję co tam u mnie słychać:
a wiec, we wtorek w nocy wróciłam z kolejnego pobytu w Irlandii :D było cudownie, super :lol: tym razem zwiedziłam trochę Irlandię Północną a najbardziej jej nie zamieszkałe tereny (zdjęcia będą później)
a wcześniej to miałam bardzzzooooo dużo pracy, niektórzy wiedzą do której siedziałam w biurze :(
w miedzy czasie był też spocik w Gołuniu - super spotkanko i super zabawa :D

mam nadzieje że teraz będzie u mnie trochę spokojniej (chociaż nie bardzo się na to zapowiada :( )

Czekam na kolejne meldunki :OK:

kovval - 2007-05-24, 16:32

arlosza napisał/a:
jednakże nie próżnuję

grrrr ty juz lepiej nic nie pisz :wow:

Andziula - 2007-05-24, 21:14

A ja od dzisiaj mam wolne za nadgodziny, a od przyszłego tygodnia mam urlop,
gdyż zmieniam prace i wykorzystuje moje zaległości z pracy.
Od poniedziałku ide już do nowej robotki i intensywnie przygotowuję się do wesela.
Jak przez 4 lata siedziałam w jednej firmie tak w tym roku szaleje
i to będzie moja trzecia praca :] :]
P.S. Trzeba sobie poleprzać :jupi:

madzik - 2007-05-24, 21:27

Andziula napisał/a:
intensywnie przygotowuję się do wesela.

przynajmniej nie jestem sama :]
ja wczoraj zakończyłam maturki, i mogę całkowicie poświęcić się na przygotowywanie weselicha :]

Dzolo's girl - 2007-05-24, 22:07

Melduję że ja maturkę ustną zakończyłam,teraz tylko czekanie na wyniki pisemnych :(

A tak wogóle to jest SUUUPER bo mam WAKACJE JUŻ!!! :lol:
Teraz to z Dzolem razem cały czas - :spioch: wysypiamy się do poludnia ,leniuchujemy, :dresik: jeździmy Vetylem a to na działke a to nad rzeczkę albo gdzie indziej na łono natury :OK:
Po tylu latach nauki trochę odpoczynku :P
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :] i forumowiczów!!!

Dzolo - 2007-05-24, 22:53

Andziula napisał/a:
Trzeba sobie poleprzać

Oczywiscie :OK:

Dzolo's girl napisał/a:
jeździmy Vetylem a to na działke a to nad rzeczkę albo gdzie indziej na łono natury

A to po szrotach albo sklepach motoryzacyjnych :mrgreen:

Drogie Panie ja apeluje aby te meldowania to nie były raz na miesiąc i nie
były wymuszane! Praca pracą wesele weselem , nic Was nie usprawiedliwia :lol: :lol:

madzik - 2007-05-24, 22:56

Dzolo napisał/a:
Praca pracą wesele weselem , nic Was nie usprawiedliwia lol lol

tak jest! :D melduję, że będę się częściej pojawiać, jeszcze będziecie mieli mnie dosyć :dokuczacz:

Andziula - 2007-05-25, 09:19

Może mi też się uda częściej pojawiać, tylko, że na prawde
ostatnio nie miałam czasu ani głowy do wiekszości spraw.
Muszę się przyznać, że zapomniałam o bliskich i ich rocznicach.
Za to chcę teraz przeprosić tu na forum.
P R Z E P R A S Z A M

spyro - 2007-05-25, 11:59

Dokładnie, coś nas Panie zaniedbujecie na forum. Każdy z nas ma masę roboty, ale forum odwiedzać to obowiązek!!!
Andziula - 2007-05-25, 13:29

Ja w takim stesie to dawno nie żyłam. Mając 25 lat pierwszy raz na rozmowie o prace byłam i to jeszcze musiałam w tajemnicy trzymać przed koleżankami ze starej pracy,
bo by mi co nie co wydrapały. Zawsze miałam szczęście i nie musiałam się spalać przed nowym pracodawcą.
W tym dniu co szłam na rozmowe o prace one sobie ustalały urlopy wakacyjne,
a teraz lipa, będą musiały w robocie siedzieć.
Nie wiem czy znajdą kogoś chociażby dlatego, że to jest praca tylko do sierpnia
( umowa na zastępstwo).

arlosza - 2007-05-28, 20:31

heja Wszystkim,

tu Andzia i Arlosza i na doczepkę Gavel (ktos w końcu musi robić zdjęcia) :) mamy mały SPOT w Gdańsku :lol:

te nasze miny sa spowodowane ogromnym głodem - normalnie tak nie wygladamy :terefere:

PS. Relacja na żywo ;)

kovval - 2007-05-28, 20:45

a ze mna jedza nie chce gadac :beczy: tylko by jadla, i posty pisala. musze wracac bo sie w glowach przewraca
Gavel - 2007-05-28, 22:58

chłopie wierz mi że większość jej wystygła zanim skończyła z Tobą gadać :mrgreen:

a samo spotkanko bardzo miłe
pojedliśmy, pospacerowaliśmy nad morzem i oczywiście pojeździliśmy Ventką :lol2:
cieszę się że mogliśmy się zobaczyć i mam nadzieję że nie ostatni raz w tym tygodniu :]

Andzia - 2007-05-28, 23:15

jeszcze pare fotek z plaży :D

arlosza - 2007-05-28, 23:28

:bezradny: o rajjju :boisię: jak ja wyglądam - jakby mnie ktoś odwirował ... tak jak wczesny poranek jak i cały dzionek miałam przerąbany tak wieczór bardzo miły.... Andzia i Gavel - mega dzieks :OK: mam nadzieje ze jeszcze udam mi sie urwać i wyskoczyc gdziec z Wami... tylko zebym była bardziej wypoczeta :załamka:
kovval - 2007-05-28, 23:34

pikna ty moja. a korzuch gdzie? mowielm, na plazy tez korzuch trzeba nosic :) a tobie gavel nie za goraco :D
Gavel - 2007-05-28, 23:37

a żebyś wiedział że gorąco
u nas upały że ledwo wytrzymać idzie
nawet wskazówki w Ventce się obraziły i działać nie chcą z tego ciepła

spyro - 2007-05-29, 00:36

Czyli jak widzę Arla dotarłaś :-)
arlosza - 2007-05-29, 00:56

...nie miałam wyjscia - wyjazd służbowy... :dół: ale wieczory bywają bardzo mileee :lol:
Andzia - 2007-05-29, 08:28

arlosza napisał/a:
ale wieczory bywają bardzo mileee

mam nadzieje że uda Ci się wygospodarować jeszcze wolne wieczory żeby zobaczyć kawałek Gdańska :D

arlosza - 2007-06-01, 01:22

no i udało sie :hura: :OK: .... kolejny wieczór a nawet noc mile spędzony... widzialam wiele fajnych miejsc :OK: :piwo: :drink: :pijacy: (Andzia pamietaj cenzura w zdjęciach musi byc!!!!) muszę pisać ppoowwolluuttkkuu :załamka: i cciiiiiichutku :milczek: bo Gavel i Andzia juz śpią zza ścianą... dobranoc
Gavel - 2007-06-01, 19:35

a taka byłaś padnięta że skarpetki same Ci spadały :P
a tu proszę
pościk na forum 01:22 :paluszkiem:
:mrgreen:

Spotkanie udało nam się wyśmienicie. Była wycieczka, była mała imprezka, było sporo fotek
(ale większość bez czerwonej ramki nie powinna być pokazywana publicznie...) ;)
szkoda tylko że czas tak szybko minął :(
A najgorsze że teraz będę musiał przez tydzień pościć przez tą Waszą kolację :wysmiewacz:
:hahaha:

kovval - 2007-06-01, 22:23

no ladne rzeczy, ladne rzeczy. kota nie ma , to myszy w domu daja do wiwatu. ale ja sie tym zajme jak wroce :nerwus:
Andzia - 2007-06-03, 11:15

A oto dalsze fotki z pobytu arloszy w Gdańsku :lol:

spyro - 2007-06-03, 12:03

No ostatnia fota wymiata :-) Wierna forum Klubowiczka nawet w podróży forum sprawdza :-)

Pzdr Was drogie Panie :-)

arlosza - 2007-06-03, 13:00

Gavel napisał/a:
A najgorsze że teraz będę musiał przez tydzień pościć przez tą Waszą kolację
... Gavel pamiętaj zawsze polecamy sie na przyszłość :wysmiewacz:
kovval napisał/a:
no ladne rzeczy, ladne rzeczy. kota nie ma , to myszy w domu daja do wiwatu. ale ja sie tym zajme jak wroce
...ojj Kochanie jak widzisz na zdjeciach wszystko było w porządku.. :dokuczacz:
Aniu dzięki za ocenzurowanie zdjęć :>

aaa tak na marginesie... wczoraj w nocy moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do :hura: :OK: mam zarąbistą siorkę KLIK

Andzia - 2007-06-03, 13:14

nie ma za co - polecam sie na przyszlosc :>

arlosza napisał/a:
moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do

gratulacje dla siostry :oklaski:

Dzolo's girl - 2007-06-03, 15:22

:OK: Fajne fotki,uwielbiam morze :]

arlosza napisał/a:
wczoraj w nocy moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do

:oklaski: gratulacje dla siostry :OK:

Gavel - 2007-06-03, 17:45

spyro napisał/a:
ostatnia fota wymiata
hehe ma się ten talent do robienia dobrych fotek :mrgreen:
spyro - 2007-06-03, 22:58

arlosza napisał/a:
wczoraj w nocy moja młodsza siorka obroniła tytuł MŚ w Taekwon-do

gratulacje :-)

arlosza - 2007-07-10, 12:34

:nerwus: no tak Madzia przywoływała nas na forum... a sama gdzieś się zapodziała... :hmmm:
więc ja odświeżam... i pytam gdzie jesteście Ventomaniaczki :wysmiewacz: ??

spyro - 2007-07-10, 13:13

arlosza napisał/a:
no tak Madzia przywoływała nas na forum... a sama gdzieś się zapodziała...

siedzi w pracy nowej (wreszcie)... Ale nie omieszkam przywołać ją do porządku!

arlosza - 2007-07-20, 21:51

spyro napisał/a:
Ale nie omieszkam przywołać ją do porządku!

...coś kiepsko Ci idzie!!!!!!!

Andzia kiedy w koncu zapodasz fotki z Irlandii????

spyro - 2007-07-20, 23:20

arlosza napisał/a:
...coś kiepsko Ci idzie!

niestety nic nie daje moje gadanie, ale w Krzeczowie możecie ją stłuc na kwaśne jabłko to nauczy si e z forum korzystać :_)
A na poważnie, ma nową robotę od czerwca, która jak narazie delikatnie mówiąc ją stresuje i zjada, także póki nie nauczy się brać tego na luzie to cienko to widzę...

Andzia - 2007-07-21, 10:42

arlosza napisał/a:
Andzia kiedy w koncu zapodasz fotki z Irlandii????

nie wiem :(
ostatnio mam sporo pracy więc jak wracam do domu to nawet nie mam ochoty patrzeć na komputer :dół:
dochodzi do tego sporo innych zajęć... doba powinna mieć 48h to może wyrobiłabym się ze wszystkim...
mam jednak nadzieje że nie będziesz musiała czekać już zbyt długo :)

Edit - 2007-07-25, 10:48

:] :] :] czesc dziewczyny serdecznie wszystkie pozdrawiam przesyła buziaki, dawno do was nie zaglądałam bo miałm urwanie głowy dom,dziecko, mąż i praca ona zwłaszcza pochłania dużo czasu bo mamy sezon troche sie uspokoiło wiec pisze ale mam nadzieje że spotkamy sie we wrzesniu. Prosze o wybaczenie :prosi: posatnawim poprawić sie i wiecej zagladac. i jak zrobie zdiecia mojego pojazdu to wam przesle -kupiłm sobie VW GOLF II kuzyna VENTA.

P.S serdeczne gratulacje dla wszyskich przyszłych noworzenców :lol: :lol:

Andziula - 2007-08-18, 11:36

Chciałam napisać, że żyje :lol2:
I od wczoraj mam podłaczonego neta więc może się jeszcze pokaże
na forum ventomaniaków.
Do wczoraj również mamy naprawioną ventkę i można śmigać po Toruniu :OK:

arlosza - 2007-08-22, 06:37

Andziula napisał/a:
Chciałam napisać, że żyje

:OK: i to się chwali że się odzywasz... chociaz Twoja nieobecność była usprawiedliwiona - "obowiązki młodej żony" ;) czytałam również o nieproszonych gościach w aucie -MASAKRA :buuu:

Edit napisał/a:
zrobie zdiecia mojego pojazdu to wam przesle -kupiłm sobie VW GOLF II kuzyna VENTA.

Edit no i gdzie te zdjęcia???????

co do reszty (oczywiście poza pewnymi wyjątkami) to - bez komentarza :hmmm: :co?:

do zobaczenia na Zlocie - ja pewnie przybędę z jednodniowym poślizgiem, mam targi w Poznaniu :(

Andziula - 2007-08-24, 15:40

Targi w Poznaniu są w porzo... Zawsze w liceum jezdziliśmy...
No właśnie a co z resztą klubowiczek?? Czyżby wszstkie od razu wyjechały na wakacje??

Andzia - 2007-08-24, 16:56

Andziula napisał/a:
Czyżby wszstkie od razu wyjechały na wakacje??

Nie wszystkie, a na pewno nie ja :( W tym roku moge zapomnieć o jakich kolwiek wakacjach :beczy:
Mam nadzieje że odbije to sobie w styczniu/lutym :D

A wracajac do słabej aktywności na forum to na swoje usrpawiedliwienie mam prace (zarobkową) i prace (magisterską)... i tak bedzie jeszcze przez jakiś czas :(

Andziula - 2007-08-24, 21:35

No to Ciebie odkreślamy, bo się odezwałaś kochaniutka i jesteś po
części usprawiedliwiona :OK:
Pozdrawiam Cię... :>

Dzolo's girl - 2007-08-25, 23:22

Hej Dziewczynki :]

My z Dzolem bylismy ponad miesiąc na wakacjach w Szwecji :OK: ,a jak wróciśmy to tylko tydzień byłam w domku i pojechałam tym razem z rodzinka nad piękne Morze Bałtyckie-do Władysławowa :OK: Dziś dopiero wróciłam i postanowiłam skrobnąć coś i usprawiedliwić moją nieobecność!!No to jeszcze miesiąc wakacji przede mna :lol: i czeka na mnie kolejny wyjazd-do Krzeczowa :]
pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie :D

Madzia - 2007-08-26, 12:26

A ja harując w Urzędzie Wojewódzkim nie mam czasu na nic :beczy: Ostatnio nawet Andrzejek nawet narzeka już na mnie, że nie mam na nic siły...
Andziula - 2007-08-26, 13:44

No i to się chwali, że dziewczynki piszą, chociaż dwa zdania, a jednak coś... :OK:
O Szwecji to wiedziałam, a o morzu również - z opisu na GG... :lol: Mam nadzieje,
że było w porzo... :OK:
O Madzia współczuje Spyrowi, że nie masz czasu na niego :załamka:
Z tęsknoty to mu pewnie irok oklapł... :hahaha: