Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zloty / Spoty - Spot w Mielnie

Gavel - 2007-05-29, 19:25
Temat postu: Spot w Mielnie
Data: 6-8 lipca 2007r. ale oczywiście jak ktoś ma ochotę być wcześniej to nie ma żadnego problemu bo pole jest czynne 7 dni w tygodniu :mrgreen:

Miejsce: Mielno (woj. zachodniopomorskie)

A dokładniej pole namiotowe "Na granicy": http://www.nagranicy.pl

Jak sama nazwa wskazuje pole znajduje się na granicy Mielna - jadąc od strony Koszalina jest to chyba (niech mnie ktoś poprawi jak się mylę) ostatnie pole namiotowe po prawej stronie ulicy. Trafić łatwo bo szyld jest dość spory.
Cennik można zobaczyć na wyżej wymienionej stronie internetowej.
Nocleg we własnych namiotach no chyba że ktoś bardzo chce w tym ośrodku ale z góry uprzedzam że jak byliśmy tam rok temu to wszystkie pokoje były zajęte więc trzeba by chyba jakoś rezerwować tam miejsca albo liczyć na farta że akurat będzie wolne ;)
A pole namiotowe jest w miarę spore więc myślę że bez problemu się tam pomieścimy :OK:

Dla tych którzy się jeszcze wahają czy warto przyjechać przypominam adres do fotek z naszego pobytu w Mielnie rok temu: http://www.vwvento.org/pics/1zlot.htm
Jak widać mimo niezbyt sprzyjającej wtedy pogody bawiliśmy się wyśmienicie :pijacy:

I to by było na tyle ze spraw "organizacyjno-porządkowych".

Parę osób już się zgłosiło ale dla porządku proszę o małe potwierdzenie w tym temacie kto się pisze.

janes - 2007-05-29, 22:40

Witam... tą datą mnie zmartwiłeś, ja będe w Mielnie ale dopiero od 26 lipca do 6 sierpnia, szkoda że się nie zobaczymy... ale może za rok.... ps. Może by tak jakiś spocik w naszych pięknych górach ??Co Wy na to...pozdrawiam
kovval - 2007-05-29, 23:52

no niestety mnie bedzie. wracam do domciu za tydzien i bede do 30 czerwca. wiec lipa. ale przez ten okres napewno gdzies sie wybierzemy z arla :)
idgray - 2007-06-04, 09:18

to j proponuje zrobić za dwa tygodnie w 16-17 czerwca :D
kovval, by mógł i ja ;)

Gavel - 2007-06-04, 09:36

termin tego akurat spotu jest niezmienny - dopasowany między innymi do Jacy który akurat wtedy będzie w Polsce
większości pasowało i tak zostaje

idgray - 2007-06-04, 10:11

Gavel napisał/a:
większości pasowało

czyli komu, kto będzie ?

jaca - 2007-06-04, 11:41

No ci potwierdzili co byli na spocie w GOŁUNIU
Jeszcze się nie odezwali na forum ale zapewne to zrobią
Kowalowi w tedy jeszcze pasował termin no ale cos się tam u niego poprzestawiało
Wielka szkoda że nie będzie mógł na ten termin przyjechać :beczy:
:beczy: :beczy:

[ Dodano: 2007-06-04, 11:58 ]
może i spyro zawita na spocik w Mielnie
w zeszłym roku zapewniał że na następny spot w Mielnie przyjedzie
a tak pisał:

Spyro napisał/a:
tym razem nie dam rady, ale następnym napewno TAK! Także miłej zabawy chłopaki...

Spyro napisał/a:
No i może marecki2R wpadnie też obiecał
. Ale na następny zlocik stawie się obowiązkowo . Zdjęcia super

Gavel - 2007-06-04, 16:00

idgray napisał/a:
czyli komu, kto będzie ?

Tak jak Jaca pisze - praktycznie wszyscy obecni w Gołuniu byli chętni przyjechać do Mielna w tym właśnie terminie stąd termin taki a nie inny.
Poza tym obecność potwierdzali także Ania z Przemkiem.

No i Spyro specjalnie nie masz wyjścia ;)
Zacytuję pewną dość popularną kiedyś reklamę: obiecałeś... :mrgreen:

jaca - 2007-06-04, 16:48

Gavel napisał/a:
Poza tym obecność potwierdzali także Ania z Przemkiem.

Nie może być
Napisz to jeszcze raz
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

[ Dodano: 2007-06-04, 16:49 ]
Walnąłem byka ze szczęścia poprawcie szybko :gafa: :gafa: :gafa:

Gavel - 2007-06-04, 19:25

a może być :lol2:
a Morze w sumie też - Bałtyckie :hahaha:

w końcu należy im się jakaś podróż poślubna no nie :D

a jeszcze raz pisać nie będę - niech któreś z nich to zrobi

PS. poprawione

jaca - 2007-06-04, 20:28

Dzięki :zawstydzony: :OK: :OK: :OK: :OK: :zawstydzony:
spyro - 2007-06-04, 22:30

Gavel napisał/a:
No i Spyro specjalnie nie masz wyjścia

nie mówię nie i nie mówię tak. Może uda sie chociaż na weekend, choć droga będzie ciężka wtedy. Zobaczmy co i jak, na razie autko mam bez silnika bo padł :-(

WOLF1955 - 2007-06-05, 23:49

jeżeli chodzi o MIELNO to ja się piszę na 100% proszę mnie zapisać :hahaha: , w razie niepogody mam już załatwione dwie duże plandeki 10m x 8m kolor niebieski i bardzo dużo sznurka , może załatwię jeszcze maszty aluminiowe składane
przemolas4 - 2007-06-07, 21:39

znaczy nieskromnie chcialem zauwazyc , ze mam zamowiony urlop z okazji naszego slubu , tak wiec jasie zjawie na pewno .
nie wiem jak z anka .
a jesli ja to i anka , inaczej nie mam opcji .
anka po raz kolejny zmienila prace tak znowu problem z urlopem .
ale jest wyrafinowana . ....... do tego stopnia , ze na rozmowie o prace juz sie pytala o urlop bo za maz wychodzi hahaahahhahah .
to trzeba mnec tupet .
tak ze mam nadzieje , ze sie pojawimy .
jesli ktos bedzie chcial to cale stosy wody moge przywiesc .hehehehe
:OK: :OK: :OK: :OK:

theority - 2007-06-07, 23:15

przemolas4 napisał/a:
jesli ktos bedzie chcial to cale stosy wody moge przywiesc .hehehehe

A mnie możesz przywieść ? :D

przemolas4 - 2007-06-10, 15:46

toc mozem nie ??
jaca - 2007-06-10, 16:08

WOLF1955 napisał/a:
, w razie niepogody mam już załatwione dwie duże plandeki 10m x 8m kolor niebieski i bardzo dużo sznurka , może załatwię jeszcze maszty aluminiowe składane

Zajebiście to pogoda nam szyków nie popsuje :OK:

no i ja będę na 100% już od 4 lipca
Miejsca będę rezerwował

theority - 2007-06-10, 23:34

przemolas4 napisał/a:
toc mozem nie ??

no to trzeba by było pogadać na gg :D

lesny1982 - 2007-06-11, 18:59

ja bede na 101% :jupi:
spyro - 2007-06-11, 21:19

No to niestety teraz już wiem na 100%, że nas znowu nie będzie :-( Właśnie zostawiłem 2 tysiące u mechanika a co najlepsze 4 lipca mam ubezpieczenie i kolejny tysiaczek idzie (którego notabene jeszcze nie mam nawet). Także prozaiczny fakt jakim jest kasa powoduje, że nas nie będzie w Mielnie :beczy:
przemolas4 - 2007-06-13, 15:31

tak kontakt notabene ze mna to juz chyba tylko telefoniczny narazie bo z pracy wyjsc nie moge hehehehehe
:[ :[ :[ :[ :[

WOLF1955 - 2007-06-14, 22:14

dwie plandeki już sš załatwione + sznurek :OK: co do masztów nic nie załatwiłem może ktoœ może załatwić po starych namiotach takie maszty aluminiowe to by było fajowo . Kto jest dalej chętny na spot w MIELNIE ja jestem na 100% :hahaha:
przemolas4 - 2007-06-18, 15:16

czyli reasumujac kto bedzie ?? ??
bo nie wiem ile wodki weselnej wziasc .......
?? ?? ?? ??

jaca - 2007-06-18, 15:32

przemolas4 napisał/a:
nie wiem ile wodki weselnej wziasc .

Jak to nie wiesz :hmmm:
Weź tyle co ci do bagażnika wejdzie :OK:
A jak zabraknie to się dokupi :hahaha:

:hahaha:

Gavel - 2007-06-18, 15:38

oj coś widzę że grubo będzie
Przemo teraz nie ma skrzyni więc do bagażnika wejdzie sporoooooo.....
:pijacy:

przemolas4 - 2007-06-18, 15:51

tylko zeby ludziska pili , bo bez sensu wiesc i patrzec hehehehhe :jupi: :jupi: :jupi:
WOLF1955 - 2007-06-22, 13:03

jestem już przygotowany na spocik , ale coś nas mało będzie ? no kto tam jeszcze się garnie niech się wpisze , wolnych miejsc na polu namiotowym napewno nam wystarczy . Czekamy na zapisy :hahaha:
przemolas4 - 2007-06-22, 13:51

no to kto bedzie ?? ?
moja "zona" i ja bedziemy na pewno ....... jaca . wes no sie skontaktuj ze mna co sie zgadamy odnosnie tego przyjazdu do mielna .

WOLF1955 - 2007-06-23, 19:39

może ktoś :prosi: zrobi listę uczestników spotu w MIELNIE aby wiadomo było kto będzie ? ;)
przemolas4 - 2007-06-24, 13:16

ja tez jestem za taka lista .
kto bedzie ?? ??

jaca - 2007-06-24, 13:39

Z tego co wiem na 100% to będą

WOLF1955,
Gavel,
przemolas4,
jaca,
lesny1982,
theority,

Jeszcze nie wiem czy idgray, będzie

No i jeszcze mój kolega z pod Torunia przyjedzie

no i spyro, jak zawsze nie będzie :P :P :P

dalej lista jest otwarta zapraszamy na spocik w milej atmosferze i dobrym towarzystwie
:piwo:

:soczek: :drink: :pijacy: :jupi:

Gavel - 2007-06-24, 13:46

jaca napisał/a:
heheheeh

co do listy to ja z pewnych względów niestety nie mogę powiedzieć że będę na 100% :(

ale za to przedwczoraj dzwonił do mnie Aras i mówił że przyjedzie :OK:

jaca - 2007-06-24, 14:19

Gavel napisał/a:
co do listy to ja z pewnych względów niestety nie mogę powiedzieć że będę na 100%

Nie szkodzi 99,99% wiem ze będziesz więc nie świruj :mrgreen: :mrgreen: :D :D :P

[ Dodano: 2007-06-24, 14:23 ]
Gavel napisał/a:
jaca napisał/a:

heheheeh

Może jakoś się zmobilizuje i zawita bo w następnym roku może nie byś spotu w Mielnie :> :> :>

przemolas4 - 2007-06-24, 14:37

tez mam nadzieje , ze sie w koncu spyro zmobilizuje ......
!! !! !! !!
goraco zapraszamy.....

spyro - 2007-06-24, 19:37

Wiecie, że to nie moja zła wola :załamka: Poszło 2 tysie w silnik, 5 stówek zawiecha i poducha skrzyni. Także na tą chwile zęby w ścianę i muszę już kombinować kasę na Krzeczów. ALe szlag mnie trafia, że znowu nie będzie nas w Mielnie :beczy: A jeszcze czeka mnie parownik, b Ventyl wciąga aktualnie 19 litrów gazu na setkę :boisię:
jaca - 2007-06-24, 20:12

spyro napisał/a:
A jeszcze czeka mnie parownik, b Ventyl wciąga aktualnie 19 litrów gazu na setkę boi_się

Wstaw se chłopie BRC i skończą ci się problemy z gazem :OK:

przemolas4 - 2007-06-24, 21:27

dokladnie .
spyro .
zepnij sie w sobie i zapraszamyy chociaz na chwilke .
to ty jako persona powinienes murem stac ....... stronke zes zalozyl wkoncu ......... dawakj , dawaj .
:] :] :]
masz lep i ch.... to kombinuj .

spyro - 2007-06-24, 23:03

Ale ja nie mam problemów z gazem, poprostu po przejechaniu koło120 tys na parowniku niestety wymaga renowacji, a jak mam dać 200 za zrobienie lub 250 za nowy to biorę nowy. Poza tym chce kompa założyć do instalacji, ale to przyszłość...
Poza tym niestety7 lipca mam jeszcze dwa ostatnie egzaminy (bleah). Ale Krzeczów na bank jesteśmy z Wami.

jaca - 2007-06-24, 23:55

spyro napisał/a:
Ale ja nie mam problemów z gazem, poprostu po przejechaniu koło120 tys na parowniku niestety wymaga renowacji,

Jeszcze żadna z moich instalacji nie wymagała jakiejś regeneracji
A miałem już parę aut z gazem i robiły trochę więcej kilometrów
A problem masz bo twoje auto zawsze dużo paliło gazu prawie tyle samo co moje byłe auto z silnikiem 3,6l v8 250 ps
A komputer do 1,8 nie wiem po co :hmmm:
Zawsze pisałeś że te silniki są stworzone do standartowych instalacji i nie trzeba komp.

spyro - 2007-06-25, 00:32

Cytat:
Zawsze pisałeś że te silniki są stworzone do standartowych instalacji i nie trzeba komp.

bo nigdy nie miałem problemów, a teraz ponieważ tyle pali pojechałem do gazowników i powiedziano mi jasno w dwóch warsztatach, że parownik ise skończył i należy go zregenerować. Jaca, ile lat jeździłeś na każdej instalacji? Bo ja już parę przejeździłem i normalnym jest że gumy w parowniku się starzeją i należy je powymieniać. A autk paliło normalnie, Czyli około 20% więcej gazu niż benzyny. A komputer chcę założyć, no bo skoro ludziom na forum palą 10 litrów gazu to ja tez tak chcę. Choć nie wierzę w to, ale zrobię t własnie po to, żebym miał pewność, czy miałem rację czy nie...

jaca napisał/a:
tyle samo co moje byłe auto z silnikiem 3,6l v8 250 ps

Hmmm. Wiesz mój brat do niedawna jeździł Subaru Imprezą z turbodoładowanym silnikiem, teraz jeździ Navarą w dieslu i nigdy nie udało mu się osiągnąć wyniku 13 litrów po mieście, także przesadzasz z deka, no chyba że na każde 100 km 50 je pchałeś :hahaha:

przemolas4 - 2007-06-25, 00:44

dobra . chlopaki ........ nie kasac sie .
nie ma sensu .
tyle ze sie tak zaswyczaj skada spyro ( nie obrazaj sie) ze ilekroc sie zgadujemy to zawsze jakies okolicznosci sprawiaja ze lipka .
ja nie pisze tego po to by ............sie sklucic , ale takie mnie opinie dolecialy .
nie mozesz . trudno . bardzo , bardzo szkoda ...........ale wszyscy byluibysmy bardziej zadowoleni gdybyscie jjednak przybyli .

pozdrawiam goraco .

spyro - 2007-06-25, 00:47

Ano niestety tak wychodzi ostatnio, co poniektórzy wiedzą jakie u mnie zmiany są od roku, stąd zależny jestem od tak prozaicznej rzeczy jaką jest kasa, bo wcześniej nie miałem takowych problemów... Także wierzcie mi że nie jest to moja zła wola czy wymysł, tylko po prostu nie mam jak... Bo roboty w weekend ani ja ani Madzia nie mamy, więc można by na weekend podskoczyć, ale...
jaca - 2007-06-25, 07:19

jaca napisał/a:
spyro napisał/a:
A jeszcze czeka mnie parownik, b Ventyl wciąga aktualnie 19 litrów gazu na setkę boi_się

Ja te spalanie miałem na myśli
13l nigdy nie osiągnąłem
w mieście do 35l spalał
ale luzik zrobisz i kupisz jaki uważasz
ja po prostu ci zaproponowałem tą firmę bo jest na prawdę dobra i dostępna cenowo

spyro - 2007-06-25, 11:43

jaca, ale to musiałbym wtedy cała instalke zmienić., tak? To trochę koszty będą wtedy. Ogólnie to mam delikatnie mówiąc dość tego auta, bo od listopada poszło 6 tysięcy i to nadal nie koniec... Pomyślałem o kompie do LPG bo skoro wszystkim na forum autka na gazie pala 10 litrów po mieście to i ja tak chce... A teraz wciąga 19 i podobno to wina parownika, ale sam nie wiem bo nie znam się na LPG wogóle...
theority - 2007-06-25, 12:12

spyro napisał/a:
tak?

Nie, tylko sam reduktor.

spyro - 2007-06-25, 12:20

No to może i tak zrobię jak będę zmieniał na nowy... Bo cenowo jak widzę w Allegro to samo co moje Lovato.
theority - 2007-06-25, 12:43

spyro napisał/a:
Lovato

No i tez nie narzekają ;)

jaca - 2007-06-25, 13:54

spyro,

theority napisał/a:
Nie, tylko sam reduktor.

Tak jaktheority, pisze sam reduktor a co jeszcze sam bez problemu możesz go se wymienić

a i jeszcze jedno jak byś kupował nowy mieszalnik
to kup nie mniejszy niż 100kw
bo te mniejsze szybko padają i jest duże spalanie
bo dają prawie cały czas na maxa

ale zjechaliśmy z tematu :P
temat o spocie w Mielnie dalej aktualny :OK:
proszę się zgłaszać bo już mało czasu zostało :lol: :lol2: :lol:

kovval - 2007-06-26, 00:34

no ja niestety tak jak mowielm wczesniej.....dupa blada, klops i marmolada. za 14 h mam samolot i wracam okolo 27 lipca. ale zawsze przelatuje nad mielnem :)
idgray - 2007-06-26, 08:43

co do mojej obecności na spocie jest tak że 7 lipca postaram się pojawić. Tego samego dnia jest 3 runda Toyo Drift Cup w Koszalinie i na tej imprezie chcę też być. Tak więc jadę do Koszalina a potem zajadę do Mielna jak nic mi nie wypadnie :D Chyba że wy mieli byście ochotę na drift i spot marki VW po drifcie ;)
Gavel - 2007-06-26, 20:35

idgray napisał/a:
Chyba że wy mieli byście ochotę na drift i spot marki VW po drifcie

ochota to może i by się znalazła ale z Mielna jakoś do Koszalina trzeba dojechać i tu powstaje zasadniczy problem czy ktokolwiek będzie w stanie w sobotę prowadzić :co?:
A Ty wpadaj wpadaj. Skoro będziesz tak blisko to specjalnie wyjścia nie masz.

PS. Miałeś być w Gdańsku w ten weekend i miałeś się odezwać i co?

idgray - 2007-06-27, 08:28

byłem w Gdańsku ale wyszło jak wyszło i się nie odezwałem w Milenie się najprawdopodobniej spotkamy a jak nie to na MANI :OK:

[ Dodano: 2007-06-28, 08:26 ]
Macie coś przeciwko jak by zemną chłopaki z forum golfa zajechali ? Był by spocik vento + golf :D

jaca - 2007-06-29, 19:53

WOLF1955, Weź na 100% ta plandekę może się na prawdę przydać bo pogoda nie jest sprzyjająca :OK:
Ja tez cos skombinuje :OK:
Na pewno damy rade :pijacy:
Ja dziś wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do komp. :bezradny:
Wiec do zobaczenia na spocie :lol2:
:lol: :lol2: :lol2: :lol: :D :mrgreen:

[ Dodano: 2007-06-29, 20:02 ]
idgray napisał/a:
Macie coś przeciwko jak by zemną chłopaki z forum golfa zajechali ? Był by spocik vento + golf usmiech_duży

No nie wiem golf to nie vento :hmmm:
Żartowałem :mrgreen:

Tak na poważne czym więcej ludzi tym lepsza impreza
:piwosz: :piwo: :drink: :pijacy:
Spoko zawijaj ich wszystkich
:dresik: :dresik: :dresik:

przemolas4 - 2007-06-29, 22:03

ja osobiscie nie mam nic przeciwko golfom , wiec niech chlopaki zajada .
czemu nie .
ale jak kolega wspomnial ....... VENTO to nie GOLF ........hihihihihi.

WOLF1955 - 2007-06-29, 23:04

do JACA ja zabieram 2 szt plandek 10m x 8m i bardzo dużo sznurka . do zobaczenia w MIELNIE :hahaha: :dresik: :pijacy:

[ Dodano: 2007-06-29, 23:08 ]
golfy :OK: niech zajadą nawet wszystkie bedzie nas więcej :lol2:

idgray - 2007-07-02, 12:09

WOLF1955 napisał/a:
niech zajadą nawet wszystkie bedzie nas więcej

no to do zobaczenia w Mielnie ;)

WOLF1955 - 2007-07-02, 18:01

idgrayno to do zobaczenia w Mielnie ;)
no to czekamy ;)

idgray - 2007-07-03, 08:28

jak dobrze pójdzie będzie ze mną jeszcze jeden ventyl :D
Andziula - 2007-07-04, 18:08

My z przemolasem zaraz wyjezdzamy i mielismy podac nasze numery telefonow jakby ktos nie mogl trafic to moze dzwonic:
przemek 667205215
ania 609847719

Polibo - 2007-07-04, 18:23

bawcie się dobrze !!
DUUUŻŻŻŻOOOOOOO alkocholu i nie tylko :OK: :D :mrgreen: :>

spyro - 2007-07-04, 22:59

Al pogode będziecie mieli strasznie lipną, więc weźcie coś przeciwdeszczowego... Na szczęście macie dużo alko to przynajmniej ciepło Wam będzie wszystkim :-)
theority - 2007-07-04, 23:00

spyro, ja tam wierze że będzie lepsza pogoda :D
spyro - 2007-07-04, 23:10

Wiara czyni cuda :-)
WOLF1955 - 2007-07-04, 23:14

do spyrodamy sobie radę z deszczem wiozę dwie plandeki 10m x 8m i maszty ale dzięki za wsparcie szkoda że nie będzie ciebie z nami ale za to jednego wywalimy :pijacy: za Ciebie . jak widzisz sprawy logistyczne są na pomorzu na szustkę z plusem .
arlosza - 2007-07-04, 23:26

w zeszłym roku, pogoda była równie lipna jak ta zapowiadana teraz - a na zlocie było bardzo sympatycznie ...więc pogoda nijak się ma do atmosfery zlotu....
:dół: ja niestety ten spotowy weekend spędzę w łózku - własnie wróciłam od lekarza ze zwolnienie i antybiotykiem w ręku --> zapalenie oskrzeli :beczy:
dlatego poprosze o jeden toast za moj szybki powrotu do zdrowia

bawcie się JAK ZWYKLE czyli rewelacyjnie :OK:
już nie moge doczekac się fotek :lol:

spyro - 2007-07-04, 23:55

Dołączam się do życzeń no i liczę na to że w Krzeczowie we wrześniu odbijemy sobie wszyscy to że nie każdy z nas mógł być spocikach ostatnich...

Arla wracaj do zdrówka...

kovval - 2007-07-05, 00:01

wracaj do zdrowka wracaj....ale nie za szybko, odpocznij se w domciu :)
a ze spotem w mielnie to co ja bede mial wspolnego.... jedynie morze :P szokda bo ostatnim razem...zwanym pierwszym razem....byl odlocik. szczegolnie jak smigalismy jaca bryka po mielnie w poszukiwaniu namiotu duzego.... i jaca znalazl za 10 zl, ale sie babka wycofala :D to milego zlociku zycze.

Gavel - 2007-07-05, 16:24

spyro napisał/a:
Ale pogode będziecie mieli strasznie lipną, więc weźcie coś przeciwdeszczowego...
A Ci z Łodzi zawsze muszą złą pogodę krakać...

Jak ma padać to niech pada. Znając kilka osób i tak mogę śmiało stwierdzić że spocik będzie super :OK:

Przed godziną rozmawiałem z ekipą, która jest od wczoraj na miejscu. Dziś od rana pływają jakąś łódką....
chyba bols....
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

theority - 2007-07-05, 16:52

Gavel, a Ty już wiesz czy będziesz na 100% ? :D Mam nadzieję że znowu spotkamy się w doborowym gronie ;)

P.S. Moja Ventka już zatankowana ;)

lesny1982 - 2007-07-05, 17:40

ja juz spakowany rano leje do Ventylka V-Power racing i prowadzi mnie Wolf1955 :jupi:
Gavel - 2007-07-05, 21:59

theority napisał/a:
Mam nadzieję że znowu spotkamy się w doborowym gronie

też mam nadzieję ale niestety na daną chwilę nasz przyjazd stoi pod duuużym znakiem zapytania :[
Dostaliśmy nagły "rozkaz" (pod groźbą zerwania kontraktu :( ) żeby na poniedziałek wydać część dokumentacji i od wczoraj zapiernicz w pracy okrutny.
Bardzo chcę przyjechać i dlatego np. dziś zamiast "ustawowych" 8 godzin robiłem jakieś 12, a jutro też mam zamiar przyjść do roboty dużo wcześniej niż zwykle ale mimo to zapowiada się, że i tak się nie wyrobimy i sobotę zamiast w Mielnie spędzę w biurze... :dół:

WOLF1955 - 2007-07-05, 23:15

do LEŚNY1982 sprawa pilna wejdż na moje gg czekam
theority - 2007-07-06, 00:21

Gavel napisał/a:
i sobotę zamiast w Mielnie spędzę w biurze...

ja nie widzę takiej opcji!! Masz być i tyle, masz po prostu za blisko łódką :P

WOLF1955 - 2007-07-06, 08:01

w 100% popieram Theority kajakiem i kierunek Mielno-i czekamy na Gavel. :hahaha:

[ Dodano: 2007-07-06, 08:08 ]
o 12,00 startuję na Mielno

idgray - 2007-07-06, 11:44

ja jutro koło południo może wcześniej zajadę przywitać i poznać się z ekipą :OK:
mam nadziej że was znajdę :-)

spyro - 2007-07-06, 15:06

Mam prośbę: kto tylko może niech robi fotki :tak:
idgray - 2007-07-06, 15:25

fotek pewnie będzie sporo :-)
theority - 2007-07-06, 16:39

No to ja już się pakuje i jadę :D
na 22 może będę :D

Gavel - 2007-07-06, 20:51

ale porażka
od 7.30 w pracy a dopiero teraz się z niej zmywam do domu :(
ale najgorsze że jutro znowu muszę tu przyjechać bo robota nie skończona więc dla mnie wyjazd do Mielna chyba oddalił się do następnego roku :dół:

idgray - 2007-07-09, 09:19

a gdzie relacja ze spotu :>
miło było poznać :-)

[ Dodano: 2007-07-09, 13:21 ]
no to ja dam jakieś fotki bo widzę że nikt się nie kwapi :>
Link do albumu: http://idgray.fotosik.pl/albumy/224969.html

Szpiker - 2007-07-14, 09:30

Wszyscy pewnie jeszcze odpoczywają bo dojśc do siebie nie mogą :D
spyro - 2007-07-14, 09:45

Czemu nikt mi jeszcze fotek nie wysłał. Nie obiecuje, że je dodam z dnia na dzień ale na pewno pojawią się na stronie, ale na tą chwile nie dostałem do nikogo...
Prosze o spakowanie w jeden plik i przesłanie na mail Klubowy bądź info i umówimy sie na skype na odebranie pliku.

No to czekam...

Gavel - 2007-07-14, 14:56

No ja też czekam na fotki i jakoś się doczekać nie mogę...

Dojechać co prawda nie mogłem ale co nieco wiadomości do mnie dotarło więc spróbuję co nieco spotowiczów wytłumaczyć
Jacuś z Nelą aparatu wogule zapomnieli :(
Jacy kolega netu nie ma więc fotek raczej szybko nie będzie o ile wogule będą...
Przemek z Anią pewnie nadal z przeprowadzką walczą...
Theority po drodze piąty bieg zgubił więc i zdjęcia i filmy może też :mrgreen:
Leśny pewnie nadal jest w szoku po nocnej imprezie w dyskotece z ... :milczek:
Idgray był podobno całe 15 minut więc i tak dużo fotek zdążył zrobić :P
Aras rzadko na forum zagląda
no i na koniec wyliczanki Wolf mi został ale jakoś mało informacji o nim do mnie spłynęło :(
Muszę jeszcze nad wywiadem popracować :P

Ogólnie spocik był podobno super, wszyscy się bawili doskonale, a jak mi w sobotę wieczorem Przemek zaczął wyliczać ile i jakich flaszek poszło to od samego słuchania zaczęło mi się w głowie kręcić :hahaha:

arlosza - 2007-07-18, 20:36

:co?: a zdjęć ani widu ani słychu... :buuu:
WOLF1955 - 2007-07-18, 21:31

dziś postaram się wysłać do SPYRO i zrobi sesje zdjęciową z Mielna cierpliwości :OK:
lesny1982 - 2007-07-18, 22:11

ja juz jakies fotki do SPYRA wyslalem :OK:
Andziula - 2007-07-18, 23:15

A my nadal nie mamy inernetu i jak mamy czas to piszemy albo od rodzicow
jednych albo drugich...
A jak u nich jestesmy to zapominamy wziasc aparatu zeby przeslac zdjecia :hmmm:

spyro - 2007-07-19, 12:49

Cytat:
ja juz jakies fotki do SPYRA wyslalem

a mam już:-) Jak dostane od wszystkich wtedy wrzucę na stronkę, więc zbierzcie się w sobie i dawajcie fotki...

Gavel - 2007-07-19, 15:19

nie czekaj na resztę tylko wrzucaj co już masz
nie bądź samolub i pokaż też innym "oczekującym" :-)

arlosza - 2007-07-19, 22:53

Gavel napisał/a:
nie bądź samolub i pokaż też innym "oczekującym"

popieram :nerwus: my tez chcemy pooglądać :D

spyro - 2007-07-19, 23:11

To nie mój egozim, tylko brak czasu bo wygląda to mniej więcej tak, że na wrzucenie jednych zdjęc poświęcę tyle samo czasu co na fotki od wszystkich. Ale niech Wam będzie postaram się w weekend to zrobić. Jeszcze jutroe i może troszkę mi się rozluźni...
WOLF1955 - 2007-07-24, 00:13

sory ale ja dopiero naprawiłem swoje dlabelstwo-kompa może coś dam radę przesłać w tym tygodniu z fotek z MIELNA . :załamka:
spyro - 2007-07-24, 11:15

Mam foty od Lesny1982 oraz Theority, ciągle czekam na resztę. Miałem w weekend małe urwanie głowy i nie dałem rady wrzucić na stronkę ale postaram się to niedługo zrobić...
spyro - 2007-07-24, 21:37

Dodałem właśnie fotki z Mielna od Leśnego1982 i Theorithiego oraz fotki z Hradka, które dostałem do Polibo.
Zapraszam:

http://www.vwvento.org/pics.htm

Gavel - 2007-07-24, 23:16

no w końcu jakieś fajne fotki
widzę że leśny nawet podczas wypoczynku o pracy nie zapomina:
http://volkswagen.doskomp...sny1982_019.jpg
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Widzę że w Czechach nadal moda na lexy :( ale co niektóre furki całkiem całkiem. Aż mam ochotę powiedzieć że za rok tam pojadę zobaczyć z bliska jak nasi południowi sąsiedzi w tuning się bawią.
Fajne fotki Polibo :OK:

lesny1982 - 2007-07-24, 23:48

no a jak :lol2:
WOLF1955 - 2007-07-25, 00:15

fotki z Mielna wysłałem do SPYRO sory dla wszystkich ale miałem awarie kompa . :[

[ Dodano: 2007-07-25, 00:19 ]
do SPYRO jak możesz to dodaj te fotki do pozostałych robionych w Mielnie - dzięki. :tak:

idgray - 2007-07-25, 08:49

he zostałem uwieczniony :cool:
Theority a kiedy filmik będzie można obejrzeć :>

spyro - 2007-07-25, 09:58

WOLF1955, oczywiście dodam w wolnej chwili.
filmiki jak macie to też chcę, wrzucę na stronkę do zasysania. więc dawajcie wszystko co macie...

theority - 2007-07-26, 00:13

idgray napisał/a:
Theority a kiedy filmik będzie można obejrzeć

jak poskładam to wrzucę na serwer ;)

spyro - 2007-07-28, 19:13

Foty Wolfa wrzucone:
http://www.vwvento.org/pics/mielno2007/wolf/

WOLF1955 - 2007-07-28, 21:57

SPYRO dzięki za fotki 3m się :OK:
spyro - 2007-07-29, 21:36

Nie ma za co :-) Trochę trwało, ale najważniejsze że już są fotki na stronce. Pzdr.
WOLF1955 - 2007-07-29, 22:01

jeszcze raz :hahaha: wielkie dzięki