|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Bezpiecznik nr 21 i drzwi
czarny1pl - 2013-05-11, 17:26 Temat postu: Bezpiecznik nr 21 i drzwi Witam,
Dziś uporałem się z zamkiem centralnym który był nieszczelny. W związku z tym do momentu naprawy bezpiecznik 21 był wyjety. Odpowiada on za central, oświetlenie i zegary. Teraz, po naprawie przewodów od centralnego i wlozeniu bezpiecznika zegary nie gasną, ani godzinowy ani z przebiegiem. Przez to mam cały czas pobór prądu. Czy tak powinno być.? Jezeli nie to co moge z tym kłopotem zrobić.?
Rownież przy okazji naprawy ww. Układu rozebralem tylne drzwi ponieważ klamka nie odskaliwala, okazało sie ze jest ułamany plasticzek trzymający klamke. Po złożeniu drzwi i zapakowaniu przez nie gratow pojechałem do sklepu, po powrocie drzwi nie jestem w stanie otworzyć ...
Podobno poprzedni właściciel miał podobny problem ale mnie spotyka to pierwszy raz, jak mam sie do tych drzwi dobrać.? Co zrobić żeby je otworzyć i ew.naprawic.?
Z gory dzieki za pomoc,
Pozdrawiam
bartekjab - 2013-05-12, 12:12
jeśli chodzi o te zegary to nie gaśnie ci podświetlenie zegarów czy tylko cyfry na liczniku???
czarny1pl - 2013-05-12, 14:50
Tylko cyfry są widoczne cały czas
muchomorek165 - 2013-05-12, 19:21
No to poszalales wszyscy maja ten problem bo tak fabryka zrobiła ze cały czas się wyświetla praebieg i trip a pobór prądu znikomy
|
|