Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - Części USA

marcin92golf - 2013-06-24, 21:37
Temat postu: Części USA
Witam.
Jestem w stanie załatwić trochę gratów do vw ze stanów. Jeżeli interesuje was jakaś część, piszcie śmiało, a w przeciągu 2-3 dni podam wam cenę , i jeżeli będzie wam odpowiadać dostaniecie części w przeciągu 2 tygodni.
Pozdrawiam :)
Bardzo chętnie przyjmę drobne zaliczki za części, lub po prostu słowo honoru, że ktoś jest zdecydowany
Uwaga.
Części o dużych gabarytach typu klapa tylna, zderzaki nie wchodzą w grę :(

Siw3k - 2013-06-24, 21:42

Poszło PW :faja:
v3n70 - 2013-06-24, 22:02

blenda tylna na tablicę USA za ile? :>
vwjanekvento - 2013-06-24, 22:08

Ja jestem w stanie zalatwic sztabki zlota z Afryki jeśli ktoś chętny to po 1000zl na konto prosze zaliczki :mur: Takich ludzi w dodatku z 7 postami i od razu takie propozycje to raczej nam tu nie trzeba :strzela: potem może być tylko placz bo kasy nie ma :mur:
marcin92golf - 2013-06-24, 22:14

Kolego nie powinieneś tak od razu na mnie ruszać ;) Jestem uczciwą osobą, napisałem, że albo zaliczka albo słowo honoru prawda? :) Spokojnie, może być bez zaliczek jeżeli się ktoś boi, w 100% to rozumiem, bo wielu jest oszustów na tym świecie. Chodziło mi o to, żeby nikt mnie nie wystawił do wiatru, a miałem kilka przykrych sytuacji , że ktoś chciał jakąś część, po czym po 3-4 dniach pisał, że już jej nie chce a ona już leciała do mnie w paczce. Mam nadzieję że mnie zrozumiecie ;)
Kolego Janek, wezmę 2 sztabki ;)

Jeżeli chcecie, można usunąć mój temat, nie ma problemu.
Nie jestem handlarzem, po prostu mogę być w posiadaniu kilku części, i to tyle ;)
Nie jest to żaden mój sposób na życie ani źródło utrzymania.

marcin92golf - 2013-06-24, 22:36

DO MODERATORA - TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Wszystkie części będę po prostu wystawiał na bieżąco. Pozdrawiam.