Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - Szczyt chamstwa!!!!!!!!!

pyza_snk - 2007-06-13, 13:52
Temat postu: Szczyt chamstwa!!!!!!!!!
Wstałem dziś rano w świetnym chumorze, pomimo bólu ucha. Schodzę do mojego Ventylka, patrze mu prosto w "twarz" a on jakoś tak smutno na mnie patrzył. Powód: brak lewej blendy obok kierunkowskazu :[ :[ :[ Jakiś pajac poprostu mi ją ukradł, jakby niemogł kupić sobei nowej za 15 zł!!!!
Wiem, że jej niezgubiłem bo wczoraj pucowałem autko i wszystkie części były na miejscu.
No i jak tu sie nie zdenerwować ?? ?? ??

theority - 2007-06-13, 14:00

pyza_snk napisał/a:
No i jak tu sie nie zdenerwować ?? ?? ??

podpisuj blendy i jak "zgubisz" to idź do gościa :P

spyro - 2007-06-13, 15:42

pyza_snk, mnie to już ciężko zliczyc ile blend i kratek w zderzak mi ukradziono... Masakra. Towar chodliwy i na szczęście w tej chwili dośc tani, bo pierwszy komplet blend jaki kupowałem to kosztował mnie kupę kasy. A rozwiązałem problem ostatnio w prosty sposób, w tej chwili wszystkie te rzeczy mam na silikon :L-) Ciężko będzie je wyrwać szybciochem a w razie przymusu holowania będe się martwił :-) Ale od dwóch lat mam święty spokój :-)
pyza_snk - 2007-06-13, 16:03

No to jest myśl Spyro:) Nowe zalepię na silikonie i niech sie leszcze bujają, a jak któregoś złapię na gorącym uczynku to zabiore go na orlen i potraktuję karcherem na którego sam kupi 10 żetonów:):):):) a na nawoskuję:)