|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
SPRZEDAM - witam. posiadam wiele części z rozbitego venta
arunia18 - 2013-09-30, 21:50 Temat postu: witam. posiadam wiele części z rozbitego venta posiadam mnóstwo części z venta 1.9 tdi 90 km 1996 rok kolor granatowy metalic
vento dostało przodem
silnik rakieta najlepiej oddam wszystko razem chodzi mi o silnik skrzynie sprzęgło miskę turbinę alternator rozrusznik itd chociaż rozważę sprzedaż na poszczególne części
może prościej jak napiszę czego nie mam
przodu zderzaka, świateł, maski, przedniej szyby... poduszek powietrznych hehe
mam szyberdach, z blach mam drzwi przód, tył szyby zostały mi i coś jeszcze i tylna klapa
z wnętrza auta mam prawie wszystko
mam już drugie vento;) felg i opon nie oddam
najlepiej dzwonić odpowiem na wszystkie pytania
(nie jestem ogarnięty co ile kosztuje, staram się patrzeć po najniższych cenach allegro )
najlepiej odbiór osobisty lub wysyłka
NA CZĘŚCI DOSTANIESZ GWARANCJE ROZRUCHOWĄ
781-074-261
vwjanekvento - 2013-09-30, 21:57
Kurde ostatnio mamy wysyp sprzedających z 1 postem, nie zebym się czepial ale nawet wypadalo najpierw się przywitać w odpowiednim dziale
wojtas83 - 2013-09-30, 22:11
kolego arunia18, najpierw to wypadało by się zapoznać z regulaminem ,następnie przywitać jak pisze vwjanekvento A gdy te dwie rzeczy będziesz miał już za sobą to będziesz wiedział że Twoja oferta sprzedaży powinna zostać usunięta, ponieważ nie ma ani zdjęć oferowanych przedmiotów, ani ich cen
arunia18 - 2013-09-30, 22:12
w sumie masz rację...
vento z ogłoszenia było już w 2006 r aż do tamtego roku marca ;(
części za dużo miejsca mi zajmują
wiem co chcę sprzedać nie oddam gów..
zapraszam po odbiór własny
mogę wysłać zdjęcia zainteresowanych części
arunia18 - 2013-09-30, 22:18
sory wojtas83
ale jest tyle tego naprawdę że nie da rady tyle zdjęć i co do ceny nie wiem ile co nawet kosztuje nie interesowałem się wszystkim bo nie wiem czy będzie wgl ktoś zaineresowany
wtedy będe wysyłał poszczególne zdj i pisał ile
szefuniopaslek - 2013-09-30, 22:31
Wystarczy ze dodasz kilka ogolnych zdjec jak to wyglada i ceny na kilka gratow i po problemie. O reszte kazdy bedzie pytal.
Tyle powinno wystarczyc.
lukspeed - 2013-10-24, 12:22
Witam
poszukuje WKŁAD OPRAWKA GNIAZDO LAMPY TYŁ do vento strona lewa,ma może kolega coś takiego?
|
|