Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - witam. posiadam wiele części z rozbitego venta

arunia18 - 2013-09-30, 21:50
Temat postu: witam. posiadam wiele części z rozbitego venta
posiadam mnóstwo części z venta 1.9 tdi 90 km 1996 rok kolor granatowy metalic
vento dostało przodem :zšb:
silnik rakieta najlepiej oddam wszystko razem chodzi mi o silnik skrzynie sprzęgło miskę turbinę alternator rozrusznik itd chociaż rozważę sprzedaż na poszczególne części
może prościej jak napiszę czego nie mam :D
przodu :) zderzaka, świateł, maski, przedniej szyby... poduszek powietrznych :oklaski: hehe
mam szyberdach, z blach mam drzwi przód, tył szyby zostały mi i coś jeszcze i tylna klapa
z wnętrza auta mam prawie wszystko
mam już drugie vento;) felg i opon nie oddam
najlepiej dzwonić odpowiem na wszystkie pytania
(nie jestem ogarnięty co ile kosztuje, staram się patrzeć po najniższych cenach allegro :brawa: )

najlepiej odbiór osobisty lub wysyłka

NA CZĘŚCI DOSTANIESZ GWARANCJE ROZRUCHOWĄ :]

781-074-261

vwjanekvento - 2013-09-30, 21:57

Kurde ostatnio mamy wysyp sprzedających z 1 postem, nie zebym się czepial ale nawet wypadalo najpierw się przywitać w odpowiednim dziale :młotek:
wojtas83 - 2013-09-30, 22:11

kolego arunia18, najpierw to wypadało by się zapoznać z regulaminem :czytaj: ,następnie przywitać jak pisze vwjanekvento A gdy te dwie rzeczy będziesz miał już za sobą to będziesz wiedział że Twoja oferta sprzedaży powinna zostać usunięta, ponieważ nie ma ani zdjęć oferowanych przedmiotów, ani ich cen :połbie:
arunia18 - 2013-09-30, 22:12

w sumie masz rację...
vento z ogłoszenia było już w 2006 r aż do tamtego roku marca ;(
części za dużo miejsca mi zajmują
wiem co chcę sprzedać nie oddam gów..
zapraszam po odbiór własny
mogę wysłać zdjęcia zainteresowanych części

arunia18 - 2013-09-30, 22:18

sory wojtas83
ale jest tyle tego naprawdę że nie da rady tyle zdjęć i co do ceny nie wiem ile co nawet kosztuje nie interesowałem się wszystkim bo nie wiem czy będzie wgl ktoś zaineresowany
wtedy będe wysyłał poszczególne zdj i pisał ile

szefuniopaslek - 2013-09-30, 22:31

Wystarczy ze dodasz kilka ogolnych zdjec jak to wyglada i ceny na kilka gratow i po problemie. O reszte kazdy bedzie pytal.
Tyle powinno wystarczyc.

lukspeed - 2013-10-24, 12:22

Witam
poszukuje WKŁAD OPRAWKA GNIAZDO LAMPY TYŁ do vento strona lewa,ma może kolega coś takiego?