Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

KUPIĘ - znaczek vento

koziołek3110 - 2007-06-27, 17:42
Temat postu: znaczek vento
Witam.

Chce kupić znaczek na tylną klapę bagażnika VV Vento , może ktoś wie gdzie kupie , albo ma do sprzedania .

Pozdrawiam

yahoo - 2007-06-27, 22:09

znaczek "VW" okrągły, czy napis "Vento" ?
spyro - 2007-06-27, 23:13

koziołek3110, Chłopie użyj opcji SZUKAJ na forum, bo jak narazie wszystkie posty dublujesz... I o tym już było pisane.
koziołek3110 - 2007-06-28, 05:52

spyro ...masz problem że odpisujesz to nie odpisuj chłopie , za takie rady są bez sensu z twojej strony , nie znalazłem przez szukaj tego czeo chciałem a więc pisze , i raczej korona ci z głowy nie spadnie jak napiszesz jak wiesz , jak nie to po prostu radzę nie zabierać głosu . :lol2:

[ Dodano: 2007-06-28, 05:53 ]
znaczek vento

idgray - 2007-06-28, 08:23

koziołek3110, chłopie ogarnij się trochę pytanie było:

yahoo napisał/a:
znaczek "VW" okrągły, czy napis "Vento" ?

a ty odpisujesz znaczek vento :boisię:

Napis VENTO czy znaczek VW ?

pozatym www.allegro.pl :P

WOLF1955 - 2007-06-28, 11:39

DO KOZIOŁEK3110 zwracają Ci uwagę i to słuszną a sam nie potrafisz sprecyzować o co Ci chodzi ,najlepiej podaj systemem - FOTKI to każdy zobaczy i da Ci znać czy ktoś ma lub poradzi Ci gdzie szukać lub kto ma to, co szukasz.I nie ma sęsu się unosić i denerwować bo to nic nie da.Prosimy o fotki i napewno ktoś z nas Ci podpowie gdzie i kto ma :OK:
spyro - 2007-06-28, 12:23

Taka jest zasada, że nie dublujemy postów bo robi sie bałagan, a Ty walisz tych postów jak szalony!
koziołek3110 napisał/a:
masz problem że odpisujesz to nie odpisuj chłopie

ja problemu na pewno nie mam tylko pilnuję tu porządku, i jeśli jeszcze raz zdublujesz posty nie szukając dostaniesz pierwsze ostrzeżenie!
koziołek3110 napisał/a:
korona ci z głowy nie spadnie jak napiszesz jak wiesz

Jakbym miał pisać po sto razy dziennie to samo to nie dość że bym z nudów padł to na forum byłoby tysiące postów o tym samym. A po co?

Reasumując i wracając do tematu znaczka nadal nie potrafisz napisać czego szukasz.
koziołek3110 napisał/a:
Chce kupić znaczek na tylną klapę bagażnika VV Vento

po czym za chwilę Twoja odpowiedź to:
Cytat:
znaczek vento

I konia z rzędem temu co będzie wiedział o który znaczek Ci chodzi...

Tu masz logo na tylną klapę:
KLIK

A tu możesz zamówić jaki tylko zapragniesz:
KLIK

A jeśłi szukasz napisu Vento CL Vento GL itp w zależności od wersji to poprostu szukaj na Allegro, bo czasem bywają... Lub nówka na zamówienie.

koziołek3110 - 2007-06-28, 19:32

spyro , dawaj ostrzezenie , :lol2: :lol: :lol2:
spyro - 2007-06-28, 22:12

Proszę Cię bardzo. I od dzisiaj każdy komu nie chce się wcisnąć SZUKAJ dostanie ostrzeżenie. Temat zamyk, jako, że jest zdublowany.