Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - Niezliczanie postów w HydeParku

spyro - 2007-06-28, 21:45
Temat postu: Niezliczanie postów w HydeParku
Chciałbym poinformować, że licznik postów działa i wszystko jest w porządku. Poprostu wyłączałem naliczanie postów w dziale HydePark. Patrzyłem tak na temat Idgraya o pomocy charytatywnej, który jest super i to dobry pomysł, ale każdy post napisany przez nas zliczał się a nie wnosił nic nowego apropos motoryzacji. Dlatego też dział HydePark i pisanie w nim nie wlicza się w ilość postów, które są podane przy naszych ksywkach.

Także klikajmy dalej, bo pomagamy w ten sposób, tyle, że teraz pisane w HydeParku nie wlicza się w ilość postów napisanych przez forumowiczów.

Myślę że to uczciwe rozwiązanie.

idgray - 2007-06-29, 08:34

mi tam nie zależy na liczbie postów więc może być :OK:
spyro - 2007-06-29, 09:25

No i właśnie o taką wypowiedź mi chodziło :-) Przecież robimy to (przynajmniej większość) dla pomocy innym anie nabijaniu postów. I o to mi właśnie chodziło.

Pozdrawiam

Gavel - 2007-06-29, 09:50

No i dobrze żeś Spyro zrobił :OK:

Ja jeszcze dla jasności dodam że wchodząc w profil danego użytkownika mamy pod licznikiem coś takiego jak "Zobacz wszystkie posty ..." i tam są umieszczone wszystkie posty danego użytkownika bez żadnych wyjątków więc jak komuś zależy na dokładnej ilości wszystkich postów to może sobie "ręcznie" policzyć ;)