|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Opis pinów??
hotdriver - 2014-01-03, 19:22 Temat postu: Opis pinów?? Witam, mam małe pytanko kto by mógł wiedzieć/znać opis pinów wtyczki lampki podsufitki dodam że jest to wtyczka 4 pinowa, oraz oznaczenia pinów w lampce to 31, 30, TK, 15. Byłbym wdzięczny za jaką kolwiek pomoc
majkel00230 - 2014-01-03, 22:54
a po co Ci to ;P
muchomorek165 - 2014-01-03, 22:56
Bombę buduje
Cytat: | Witam, mam małe pytanko kto by mógł wiedzieć/znać opis pinów wtyczki lampki podsufitki dodam że jest to wtyczka 4 pinowa, oraz oznaczenia pinów w lampce to 31, 30, TK, 15. Byłbym wdzięczny za jaką kolwiek pomoc |
Jak pomierzę to powiem.
hotdriver - 2014-01-05, 13:42
majkel00230 napisał/a: | a po co Ci to ;P | potrzebuje wiedzieć ponieważ chcę zamontować inne lampki do tyłu żeby po otwarciu drzwi się zapalały oraz wymienić lampkę podsufitki z paska z ambitnym podświetleniem więc potrzebuje znać podłączenie pinów bo nie chcem ciągnąć dodatkowych kabli do tyłu tylko podłączyć się pod istniejące
[quote="muchomorek165"] Cytat: | Jak pomierzę to powiem |
czekam z niecierpliwością w sumie szczerze sam patrzałem i mniejwięcej mam teorie który pin jest od czego ale chciałbym aby ktoś też podał aby można było wspólnie dojść co jest od czego
pablomed - 2014-01-05, 22:54
plus stały
masa,
masa z krańcówek,
plus po zapłonie
ale nie wolisz żeby się zapalały lampki z tyłu po otwarciu tylnych drzwi ? Wówczas kabel TK nie ciągniesz z przodu od lampki tylko z wolnego styku w krańcówce drzwi tylnych
hotdriver - 2014-01-05, 23:14
pablomed, czyli plus po zapłonie to pin 15?? to dziwne po co w takiej lampce dodatkowy plus po zapłonie dziwne
Cytat: | ale nie wolisz żeby się zapalały lampki z tyłu po otwarciu tylnych drzwi ? Wówczas kabel TK nie ciągniesz z przodu od lampki tylko z wolnego styku w krańcówce drzwi tylnych | właśnie o to mi chodzi żeby po otwarciu jakich kolwiek drzwi zapalało sie w całym aucie a nie tylko z przodu lub tylko nad tymi drzwiami co są otworzone tak czy siak podziękował
|
|