| 

| 

|  | Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento
 |  |  Nasze Ventki - Vento GT by ŁySy

ŁySy - 2014-10-22, 21:19
 Temat postu: Vento GT by ŁySy
 Siema Wszystkim, chciałbym zaprezentować moje autko

Model:VW Vento GT.
 Rocznik:1995
 Silnik:2.0 8v 115km

Wyposażenie:
 4xel. szyby
 el. lusterka
 klimka manualna
 wspomaganie kierownicy
 centralny zamek+pilot
 grzane przednie fotele Recaro

Zmiany:
 fotele Recaro
 projektory hella
 grill 2 żebra (bedzie w kolorze autka)
 gwint Bilstein
 zegary 20 jahre
 kierownica Raid HP
 listwy oryginalne GT (były zwykłe gumowe chyba na metry hehe)
 audio:
 jednostka sterując Alpine
 wzmacniacz Alpine
 tuba Hertz
 To było by chyba na tyle.

Mody przez które przejdzie ventyl w najbliższym czasie to
 malowanko (zastanawiam się nad zmiana koloru)
 felgi BBS RC 041+adaptery
 wymiana ramek projektorów (popękane)
 wydech w stylu dtm (leżakuje w garażu)

A to fotki przedstawiające autko

kowal323 - 2014-10-22, 21:28

Ładna sztuka
  Zarzuć mu Vento froncik i będzie malina.. Koloru bym nie zmieniał, chyba, że na jakiś nie typowy.. Powodzenia w modach   vwjanekvento - 2014-10-22, 21:49

No mi ten front z golfa nie podchodzi i ta lotka z tylu
   Budda - 2014-10-22, 22:20

Witamy
  froncik golfa to ohyda, daj mu jakąś ładną twarz  lotkę oderwiesz i git  kolorek ładny, pasuje do ventyla i ciekawa felga  chętnie zgłębię temat wydechu  powodzenia w modach i żeby służył   wojtas83 - 2014-10-23, 09:30

Witam na forum, nareszcie ktoś z moich okolic. Ventka bardzo ładna i plany również dobre. Co do frontu z golfa na kolana nie powala ale akurat w tych kolorach może być jak dla mnie. Może póki zima nie przyjdzie to mały spocik może gdzieś w połowie drogi? Albo akurat w następną niedzielę mam spot całej grupy mazowieckiej tu masz wszelkie inhttp://forum.vwvento.or...278682#278682fo na ten temat
 ŁySy - 2014-10-24, 22:06

| Budda napisał/a: |  	  | Witamy  froncik golfa to ohyda, daj mu jakąś ładną twarz  lotkę oderwiesz i git  kolorek ładny, pasuje do ventyla i ciekawa felga  chętnie zgłębię temat wydechu  powodzenia w modach i żeby służył   | 
 mi się np podoba z frontem na projektorach (czyli golfa) najważniejsze że to grupa vag
  no i raczej się nie zanosi na jego zmianę, lotka jest w planach żeby wyleciał, a nad tłumikiem końcowym muszę trochę popracować i go spasować, jak to zrobię wrzucę foto  powodzenia w modach i żeby służył  dzięki i wzajemnie  pzdr ŁySy - 2014-10-24, 22:16

| wojtas83 napisał/a: |  	  | Witam na forum, nareszcie ktoś z moich okolic. Ventka bardzo ładna i plany również dobre. Co do frontu z golfa na kolana nie powala ale akurat w tych kolorach może być jak dla mnie. Może póki zima nie przyjdzie to mały spocik może gdzieś w połowie drogi? Albo akurat w następną niedzielę mam spot całej grupy mazowieckiej tu masz wszelkie inhttp://forum.vwvento.or...278682#278682fo na ten temat | 
 Dzięki za dobre słowo
  , a co do spota możemy coś pomyśleć, jestem jak najbardziej na tak tylko jak czas pozwoli  jak coś to się odezwę.Aaa a ten link co mi podesłałeś nie działa  pzdr tom cio - 2014-10-24, 22:20

ŁySy, spójrz na adres
  Usuń in sprzed http i zadziała. ŁySy - 2015-02-19, 20:26

Noo i nareszcie coś się ruszyło w temacie hehe wpadł nowy fancik, i czeka na wiosnę, adaptery 5x100 na 5x120, wyczyszczone, wypieszczone, ręcznie hehehe, może jutro złożę jedna felgę to pyknę fotkę i wrzucę w temat jak wygląda na aucie

to stary stan śrub od rotorów bbs..

a to ich nowy stan, też dopieszczane ręcznie  :-D , tylko będzie lepiej je poniklować żeby nie rdzewiały jak poprzednio, roboty było sporo z nimi ale warto jak się na nie patrzy

jest różnica ...
 Leszczu - 2015-02-20, 14:29

jestem za golf frontem i to na projektorach, pomalowałbym listwe od grila w kolor
   ŁySy - 2015-02-20, 20:22

będzie w kolorze będzie, ventyl idzie pod pistolet za 2 tygodnie
   Leszczu - 2015-02-25, 18:40

cały, czy tylko częściowo?
 ŁySy - 2015-06-21, 13:11

mały aktual bo sporej nieobecności..

Śrubki jakiś czas temu ogarnięte w pełnym połysku ;-) 
  Kółka też ogarnięte na tip top.. 
  A tu już na ventylku.. 

No i wymiana szyby bo niefartownie pękła, i przy okazji tryśnięcie dachu na warsztacie bo malowanie całego przesunąłem na pózniej bo narazie nie ma czasu i miejsca bo mamy tylko 1 stanowisko.. ŁySy - 2015-06-21, 13:18

| Leszczu napisał/a: |  	  | cały, czy tylko częściowo? | 
 malowany będzie cały narazie dach poleciał w czarny mat taka przy okazyjna odskocznia hehe na dniach wrzucę fote jak to wygląda..
 Hormon - 2015-06-22, 09:58

Na tył dystans, za bardzo wsunięte jest koło do środka.

P.S. Używaj opcji edytuj.
 wojtas83 - 2015-06-22, 20:18

Hormon, dobrze piszesz, ja bym widział min 15mm
 ŁySy - 2015-06-22, 22:28

dystanse juz sa 10mm i na weekendzie beda zarzucone
   ŁySy - 2015-07-26, 18:53

Mały aktual

Venciak dostaje nowe okulary i listwa pod grill leci w kolor na warsztacie 
  no i dach poleciał w czerń hehe 
  a tu mała sesja przy kąpieli.. 

Leszczu - 2015-07-26, 23:37

Zaproponowałbym: duuużo w dół, Bra OUT i będzie git.
   ŁySy - 2015-07-26, 23:59

| Leszczu napisał/a: |  	  | Zaproponowałbym: duuużo w dół, Bra OUT i będzie git.   | 
 Co do gleby trzeba by było wyjąc zawias i ogarnąć nakrętki noo ale z tym zejdzie a muszę się czymś poruszać, rozważam też zaklepanie rantów i wtedy wywalenie helperów, jak będzie okazja i czas to się ogarnie temat a jak nie to na następny sezon będzie gleba
 ŁySy - 2015-07-27, 00:00

A tu mój amatorski filmik
   https://www.youtube.com/watch?v=Q3qCwMwAvXA
 Leszczu - 2015-11-18, 12:56

nie lubię srebrnego koloru, ale... uważam że ma potencjał, podoba mi sie. Lajk.
   Leszczu - 2015-11-18, 12:57

nie lubię srebrnego koloru, ale... uważam że ma potencjał, podoba mi sie. Lajk.

|  |