Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

KUPIĘ - zamienie schowek bez klimy na tazki z klimą!

MAPET - 2007-08-30, 23:45
Temat postu: zamienie schowek bez klimy na tazki z klimą!
zatem mam schowek do golf3/vento przed pasazera do wersji z poduszka powietrzna czyli ten doolny
jest wiekszy zatem do wersji bez klimy
jesli ktos ma do wersji z klima a nie ma klimatyzacji w aucie np i chcialby miec wiekszy to chetnie wymienie sie na taki z wersji bez klimy..
pzdr

[ Dodano: 2007-08-31, 11:35 ]
schowek moj:

po lewej pólka do wersji z klimą i podbobnie powienien wygladac schowek .. z prawej schowek do wersji bez klimy widac ze jest sporo wiekszy

tutaj znalezione foto pokazujace schowek wlasnie do wersji z klimą. mniejszy :( ale taki wlasnie potrzebuje

janes - 2007-08-31, 11:43

MAPET, ja moge odkupić za dobrą kase ten twój chowek do wersji bez klimy.. jeśli jesteś zainteresowany, pisz na GG 4985575 ale będe dopiero na GG ok 20 jak wróce z pracy, ja jestem nim bardzo zainteresowany. Pozdrawiam...
MAPET - 2007-08-31, 11:48

hehe idgray tez jest bardzo zainteresowany ;) ogolnie zeby to sprzedac musze miec ten 2gi inaczej bede go ciął i modyfikowal ;)
idgray - 2007-08-31, 11:59

janes, spóźniłeś się z jego odkupieniem z jakieś dwa tygodnie :P
Gavel - 2007-08-31, 11:59

A ja nie jestem zainteresowany bo już taki mam ;)

MAPET wiem że schowki różnią się głębokością co zresztą dokładnie widać na 2 fotce ale czy tego dłuższego nie da rady w żaden sposób zmieścić bez cięcia? Bo pamiętam jak patrzyłem na to miejsce u Przemolasa, który ma u siebie klimę i za tym małym schowkiem było u niego kupę wolnego miejsca i wydawało się że ten większy schowek wlazłby u niego bez żadnego problemu...

idgray - 2007-08-31, 11:59

MAPET napisał/a:
inaczej bede go ciął i modyfikowal

szkoda trochę ;)

MAPET - 2007-08-31, 12:29

Gavel napisał/a:
A ja nie jestem zainteresowany bo już taki mam ;)

MAPET wiem że schowki różnią się głębokością co zresztą dokładnie widać na 2 fotce ale czy tego dłuższego nie da rady w żaden sposób zmieścić bez cięcia? Bo pamiętam jak patrzyłem na to miejsce u Przemolasa, który ma u siebie klimę i za tym małym schowkiem było u niego kupę wolnego miejsca i wydawało się że ten większy schowek wlazłby u niego bez żadnego problemu...

probowalem i nie wejdzie..

spyro - 2007-09-01, 19:22

nie no nie tnij go bo to rarytas, ja go szukam już od 5 lat i zazwyczaj osiąga takie ceny na allegro, że poprostu szkoda mi kasy na niego, bo wydać 170-200 zł to jednak za dużo... Także nie tnij go bo szkoda...

http://www.allegro.pl/ite...i_schowek_.html

http://www.allegro.pl/ite..._w_konsole.html

MAPET - 2007-09-02, 21:17

no wiem ze szkoda... ale jak eni znajde do siebei to chce miec wiec sobei przerobie ;) a moze uda mi sie kupic 2 taki

[ Dodano: 2007-09-12, 13:24 ]
schowek na 99% na sprzedaz ;)