Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Tuning - car audio

bartek2008rrr - 2015-04-26, 17:51
Temat postu: car audio
Witam
Planuje zakupić do mojego nowo nabytego Venta jaki¶ sprzet grajacy czyli nowe radio, wzmacniacz i...zastanawiam sie nad tub± lub dwoma głosnikami basowymi ktore zamontowałbym w tylnych drzwiach(aktualnie tam jest pusto). Nie wiem czy tuba spełniałaby swoje zadanie w bagazniku bo przeciez to nie jest kombi :P Doradzicie cos? Pozdrawiam i dodam ze jestem tu ¶wieży :dresik:

Docki - 2015-04-26, 18:01

Po 1. Przywitaj sie w odpowiednim dziale, po 2 jest juz caly watek dot. car audio. Napisz tam budzet, i czego generalnie bys chcial/co juz masz, i wtedy cos pomyslimy. Pozdro :D
lesny1982 - 2015-11-05, 17:05
Temat postu: Re: car audio
bartek2008rrr napisał/a:
Witam
Planuje zakupić do mojego nowo nabytego Venta jaki¶ sprzet grajacy czyli nowe radio, wzmacniacz i...zastanawiam sie nad tub± lub dwoma głosnikami basowymi ktore zamontowałbym w tylnych drzwiach(aktualnie tam jest pusto). Nie wiem czy tuba spełniałaby swoje zadanie w bagazniku bo przeciez to nie jest kombi :P Doradzicie cos? Pozdrawiam i dodam ze jestem tu ¶wieży :dresik:

http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=3133 i dzialamy bo juz jestes na zlej drodze czytajac post ;)