|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
SPRZEDAM - Ori dywaniki Votex, manetka MFA, box na kasety itd
Aezmo - 2017-02-26, 10:17 Temat postu: Ori dywaniki Votex, manetka MFA, box na kasety itd Witam!
Mam kilka gratów na sprzedaż:
Dywaniki gumowe Votex, stan w sumie bdb, tylko dywanik kierowcy ma jeden mankament - małe pęknięcie na środku, które nie rzuca się w oczy. 90zł
Manetka MFA z wiązką, stan praktycznie idealny - 40zł
Box na kasety fischer, stan idealny - wszystkie szufladki dosłownie wyskakują bez najmniejszego oporu - 15zł
Pompki centralnego zamka - 35zł/szt
Wahacze pochodzące z Golfa 3 1.9TDI - 40zł za oba, ewentualnie mogę sprzedać na sztuki - 20zł/szt. W prawym jest rozerwana jedna tuleja("pionowa").
Lampki kabinowe z włącznikiem szyberdachu - 10zł/szt
Przycisk/włącznik elektrycznych szyb w drzwi pasażera lub tylne - 8zł
Włączniki/przyciski el. szyb tylnych w konsolę środkową - 8zł/szt, w jednym brakuje jednej blaszki montażowej
Komplet szkieł halogenów i blenda środkowa prawa z Golfa 3 - wszystko ori Hella, stan średni, ale 12zł za całość
Poduszka powietrzna kierowcy - 15zł
Poduszka powietrzna pasażera - 15zł
Do wszystkich cen należy doliczyć koszt wysyłki kurierem - przedpłata 15zł, pobranie 20zł.
Drobne rzeczy(włączniki itd.) mogę wysłać listem poleconym priorytetowym - 10,50zł
Możliwy odbiór osobisty na trasie Słupsk - Gdańsk.
Aezmo - 2017-03-26, 10:40
UP.
Manetka MFA sprzedana.
Dywany Votex do oddania za 70zł, w razie czego mam jeszcze osobno 2 tylne w identycznym stanie - powiedzmy za 35zł. Wahacze za 30zł(15zł/szt).
Aezmo - 2017-04-03, 10:45
Komplet dywanów Votex sprzedany, w dalszym ciągu mam dwie sztuki tylne w stanie bdb, dla forumowiczów za 30zł. Jakiś przedni prawy też by się znalazł jakby ktoś szukał.
|
|