|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Zloty / Spoty - spot w GIERŁOŻ pod KĘTRZYNEM maj 2008
WOLF1955 - 2007-10-03, 23:41 Temat postu: spot w GIERŁOŻ pod KĘTRZYNEM maj 2008 witam wszystkich zainteresowanch spotem w dawnej siedzibie a.hitlera - GIERŁOŻ obok KĘTRZYNA . czas spotu maj 2008 termin do ustalenia jeżeli chodzi o dni w miesiacu maju, miejsce już jest obcykane na wstępie powiem że za jeden namiot+samochód płacimy tylko symboliczne 5 zł za dobę , teren jest pilnowany całą dobę , jezeli chodzi dla oraczy teren jest jak bajka i mamy na to zezwolenie , jest też pas betonowy o długości 3,5 km na którym można sprawdzić szybkość startową naszyczh ventek i wiele atrakcji które na nas czekają .Proszę przemyśleć i podać terminy spotu w maju 2007 i głosy na jaki termin najlepiej się spotkać oczywiscie mowa jest o miesiącu MAJ 2008. czekam na propozycje i opinie pozdrawiam
Dzolo - 2007-10-04, 00:42
WOLF1955, świetnie że cos kombinujesz
Ja nie mówię taka ani nie , do maja kupe czasu więc dużo
może się zmienić ale napewno na uwadze ten spocik będę miał.
spyro - 2007-10-04, 09:27
Ja podobnie, nie obiecuję bo to kupa czasu jeszcze ale pomysł rewelka i będę się starał abyśmy byli.
Czy oprócz namiocików jest tam możliwość jakiś domków czy czegoś w tyms stylu?
Może jakieś fotencje masz co by można było oblukać jak to wygląda.
Bardzo podoba mi się to że jest pas drogi i to tak długi więc można by jakieś wyścigi zrobić na 1/4 mili
idgray - 2007-10-04, 09:42
w maju jest MajóVWka więc raczej tam pojadę
Gavel - 2007-10-04, 10:42
na Wolfie to można polegać - mówił że się zorientuje co i jak i dotrzymał słowa
myślę że możnaby z tego zrobić naprawdę dobry zlocik
Wolf powiedz tylko czy są właśnie jakieś ewentualne domki lub ewentualnie możliwość zorganizowania jakiegoś prądu - przynajmniej do najprostszych czynności takich jak np. zagotowanie wody na herbatę lub do schłodzenia browarów w lodówce?
Aaaa i czy są tam jakieś kible, prysznice?
A co do terminu to wstępnie się piszę obojętnie kiedy by to było
kovval - 2007-10-04, 11:10
gavel kiblow tam pod dostatkiem..... jak okiem siegnac a tak na serio to nie wydaje mi sie zeby tam bylo cokolwiek. ale wolf ma napewno lepsze informacje. co do terminu nie mowie ze zly, ale koliduje troche z majowka i napewno znajda sie tacy co sie wylamia. wolf jako glowny oranizator, i z wczesniejszych doswiadczen, poprostu ustal termin i juz. im wczesniej beda wszyscy wiedziec tym lepiej. miejscowka wporzo, na odludziu i tanio ja sie bede staral z calych sil. nawet duzy zlot dobrze by bylo tam sieknac, a nie tylko spot
spyro - 2007-10-04, 11:57
Jeśli nie ma tam kibli czy prądu do duży Zlot ciężko będzie zrobić, ale ogólnie nie ma co dyskutować póki Wolf sie nie wypowie co tam wogóle jest, w końcu Hitler też gdzieś walił kupę
Gavel - 2007-10-04, 12:26
e tam ciężko - tylko chcieć trzeba
jaca - 2007-10-04, 12:51
Panowie miejscówka jak najbardziej na tak
Porządne pole ,duże zadaszenie z paleniskiem
I jak na razie jeden kibelek
Ale jest możliwość załatwienia prądu kibelki i wodę
Warunki są porównywalne jak na vwmani
No i jest co pozwiedzać
A tu mam parę fotek
[ Dodano: 2007-10-04, 12:55 ]
Gavel - 2007-10-04, 13:03
jak dla mnie bomba
idgray - 2007-10-04, 13:17
a jaki tam jest dojazd bo widzę drogę przez las
Gavel - 2007-10-04, 13:29
idgray nie bój żaby dasz radę
jaca - 2007-10-04, 15:55
idgray napisał/a: | a jaki tam jest dojazd bo widzę drogę przez las chytry |
Tak u nas jest na mazurach lasy i jeziora hehe
A ta droga co jest na fotce to droga zamknięta i na niej można robić sprint i inne konkurencje
Długość tej trasy to 8 km
WOLF1955 - 2007-10-04, 16:22
witajcie , tak jak pisze SPYRO że opowiem co można jeszcze załatwić to zależy od tego czy robimy ZLOT czy SPOT, jeśli spot to damy radę sobie nawet na 15 ventyli bedzie woda i prąd , jeśli chodzi o zlot to mam ofertę aby załatwić kibelki toj , umywalki na więcej osób a prąd i tak bedzie. to zależy tyklo od nas i naszycz checi co bedzie zlot czy spot . Temat domków poruszony był odpowiadam tylko namioty swoje lub dla twardzieli odstapie swoje legowisko - BUNKIER TUŻ OBOK STOI CO JEST NA FOTCE, co do tej drogi co jest na fotce to jest część pasa strtowego czyli droga kołowania dla personelu technicznego lotniska szerokość tej drogi to jest taka że mogą się zmiescić w niektórych miejscach dwa autka jak widać natura zarasta tą drogę - wykonana jest z betonu tak jak pas startowy można zrobić jazdę na czas sam popierdzielałem i to nieżle sie jedzie efekt super. na miejscu po drugiej stronie pola namiotowego jest teren na którym można przetestować orkę wiosenną na ventylach -tylko dla tych co mają chęć do woli można tu korzystać załatwiłem to.
Pytano też o termin chodzi o dni w miesiacu maju moja propozycje są następujace dwa terminy z czego jeden musimy wybrać i zagłosować pierwszy termin to 16 - 18 maj , następny termin 23 -25 maj ale to jest tylko propozycja nie bedę nazucał terminu sam jest nas tylu że można się dogadać i przemyśleć chyba że przed majem 2008 czyli w marcu roku 2008 podam termin jeden i basta , ale tu nie chodzi oto aby być tym co ustala coś sam .
Propozycja następna , można zaprosić i powinnismy to uczynić aby zaprosić inne kluby vw niech przyjadą niech sie spotkamy wymienimy doswiadczenia a nawet w konkurecjach bedzie nas wiecej jako kluby vw to jest moja wizja i propozycja zaproszenia innych klubów wv.
Jeżeli chodzi o jakieś jeszcze pytania to prosze pytac zawsze dam odpowiedż .
jeszcze jedno jeżeli chodzi o głośną muzyke to nikomu tam nie będziemy przeszkadzać jak to miało miejsce w GOŁUNIU czy też w MIELNIE i tylko aby głośniki - kolumny wytrzymały
[ Dodano: 2007-10-04, 16:34 ]
IDGRAY pytasz o drogę - dla wszystkich musicie dojechać do KĘTRZYNA potem kirować się drogą na GIŻYCKO w KRUSZEWCU za przejazdem kolejowym w lewo i jesteśmy KAROLEWO i jedziemy jak nas droga prowadzi prosto po drodze miniemy CZERNIKI i wjedziemy w ciemny las czyli w siedzibę A.HITLERA - GIERŁOŻ , dojedziemy do bramy wjazdowej do samej siedziby tam niestety nie wjeżdzamy, tylko od tej bramy jest 700 metrów i jesteśmy na miejscu po prawej stronie jest miejsce jak na fotce podano jadąc cały czas prosto nigdzie nie skręcamy od samego KROLEWA.bardziej dokładniej nie mogę już podać bo się pogubicie po moich terenach .
jaca - 2007-10-04, 17:16
Dodam jeszcze parę foto
Gavel - 2007-10-04, 17:21
Wolf, Idgrayowi chodziło nie o to jak dojechać ale czy dadzą radę wogule tamtędy przejechać..
Bo jak tam prowadzi leśna wyboista droga to te ich niskopodłogowce mogą mieć problem z przejazdem
A jeszcze mam jedno pytanie odnoście daty: maj to jest jedyny miesiąc w którym możemy tam pojechać czy może istnieje taka opcja żeby taki zlocik odbył się np. w czerwcu?
Żeby było jasne - nic nie mam przeciwko majowi tylko po prostu pytam z ciekawości czy jest taka ewentualna możliwość.
WOLF1955 - 2007-10-04, 17:47
do GAVEL Ta droga co jest pokazana na fotkach to jest pas startowy a nie droga publiczna juz tłumaczyłem jest to pas w lesie i równy jak deska kreślarsaka i to jest odcinek pasa startowego podzielony na dwie części a droga dojazdowa jest jak wszystkie w kraju .
Co do miesiąca ja proponuje maj ale może być też czerwiec ale muszę wiedzieć czy i ile bedzie chetnych na czerwiec to jest teren prywatny i na tym terenie też odbywają zloty różnych klubów motocyklowych jak i samochodowych i nawet rowerowych z samych NIEMIEC jeżeli już czerwiec to tylko 6 - 8 czerwiec 2008 rok inne terminy sa prawdopodobnie już zajęte , moje zdanie jest na maj i początek czerwca tak jak podałem .
[ Dodano: 2007-10-04, 17:53 ]
nisko podłogowcy napewno dojadą byli już tam tacy i dojechali na 100%
[ Dodano: 2007-10-04, 18:01 ]
MAJ to super miesiąc i nikt tam nie zmarznie GAVEL dwa koce wiecej i bedzi ok napewno nie zdębiejesz w nocy to ja stary facet i jadę pod namioty i sie nie martwię jak tam bedzie nie ma domków i będą namioty to jest spot lub może zlot warunki spartańskie wy młodzi chyba wytrzymacie liczę na to ten teren jest w niecce i jest tam w maju bardzo ciepło znam te tereny od dawna i daję głowę że bedzi ciepło jak nie to dla GAVEL załtwię farelek i bedzie ok -zgoda .
[ Dodano: 2007-10-04, 21:22 ]
dokładny dojazd bedąć już w siedzibie A.HITLERA jest tablica na w/w fotce jest pokazane "parking wilczy szaniec" i od tablicy do drogowskazu w/w fotki jest pokazane"KWIEDZINA 5 KM" jest 900 metrów miejsce na którym znajduje się miejsce na organizowanie spotu .
Gavel - 2007-10-04, 21:59
WOLF1955 spoko nie do mnie ta mowa o temperaturze. Ja gorący chłopak z Pruszcza jestem i żadne farelki mi nie potrzebne. Mnie tam namioty nie straszne. Jak jest zimno to zakłada się polar a resztę załatwiają rozgrzewające napoje
Mi tam w zasadzie maj odpowiada jak każdy inny miesiąc ale zapytałem się o inny termin bo niektórzy mają np. szkołę, studia itp. i im może termin majowy średnio pasować. Ale fakt faktem że jak poda się termin na kilka miesięcy wcześniej to 99% osób jest w stanie załatwić sobie wolny weekend o ile naprawdę tego chce.
WOLF1955 - 2007-10-04, 22:27
oki GAVEL to oczywiscie że to zart z tym farelkiem młody i gorący oki.
załatwiam też TOI TOI oraz prysznice i umywalki polwe cene podadzą mi jutro za te zaplecze sanitarne .
idgray - 2007-10-05, 10:20
a mogę prosić o mapkę gdzie to jest
kovval - 2007-10-05, 13:04
idgray, to jest 30km na polnoc od mikolajek; 70 km na Polnocy wschod od Olsztyna, 30 km na poludnie od granicy z ruskimi, 20 km na zachod od Gizycka. Generalnie na mazurach
idgray - 2007-10-05, 15:26
czyli 530 km ode mnie
jaca - 2007-10-05, 15:38
idgray napisał/a: | czyli 530 km ode mnie smutek |
A co to za wyliczanie
Ja do ciebie mam 500km i jeszcze to co ty
Gdzie bym nie jechał to 1000km pęka i nie płacze
A byłem można rzec na wszystkich spotach i zlotach
i będę się starał być dalej na wszystkich
wiec dla chcącego nic trudnego
Gavel - 2007-10-05, 15:43
idgray a Ty zawsze te kilometry tylko wyliczasz jakbyś się bał że Twoja Ventka nie da rady tyle przejechać
idgray - 2007-10-08, 14:41
jaca napisał/a: | A co to za wyliczanie
Gdzie bym nie jechał to 1000km pęka i nie płacze |
tylko ty w ojro zarabiasz
jaca - 2007-10-08, 15:07
idgray napisał/a: | tylko ty w ojro zarabiasz oczko |
To nie znaczy że mam więcej od ciebie
MAPET - 2007-10-09, 01:08
akurta wiem ile id zarabia i wierz mi ze napewno nie wiecej a zarabia wiecej niz ja ale nie o kasie tu mowa trza wydac to trudno
a co do meisjca fajne.. ale balbym sie pozwolic ludziom po pifku smigac kolo tych drzew
na spot meijse super jednak zlot bym preferowal troche nizej blizej centrum.. bo katowwice i dalej na poludnie to ze 700 beda miec...
dla mnei tez maj zarezerwowoany raczej na majoVWke...
idgray - 2007-10-09, 12:21
MAPET napisał/a: | akurta wiem ile id zarabia |
ciekawe skąd
MAPET - 2007-10-09, 12:28
na www.ilezarabiam.pl ale tak na powaznie to przeciez spiles sie na zlocie i mowiles ze 500zl misiecznie + dodatek tuningowy 11zł na neonki z tesco
idgray - 2007-10-09, 13:18
przechwalałem się
spyro - 2007-10-09, 16:09
Reasumując cały wątek to jak się chce to żadna odległość nie jest dużą. Weźmy pod uwagę że w reichu ceny benzynki są wyższe poza tym ponad tysiąc km jedzie się dużo dłużej. Także jak się chce to się da radę czego Jaca i Nelcia są najlepszym przykładem, bo ja sam nie mogłem niejednokrotnie być na spotach a Jaca był zawsze...
robert-air - 2007-12-16, 21:23
witam wszystkich, oczywiście jestem zdecydowany na przyjazd do Gierłoży, i mam propozycję dla venciarzy, właśnie kupiłem program Polski VAG 2.5 i na miejscu mogę wszystkim chętnym zdiagnozować ich samochodziki, program jest w języku polskim także z odczytem nie będzie problemów. i z tego miejsca chciałbym wszystkim z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego 2008 Roku złożyć jak naj- szczęśliwszych, najspokojniejszych dni spędzonych z Waszymi bliskimi (VENTKAMI), oraz 2008 roku gdzie nasze VENTKI niestety już o rok starsze będą przynosić nam jeszcze więcej emocji i radości. pozdrawiam
[ Dodano: 2007-12-16, 21:32 ]
witam ponownie i proponuję pomoc tym, którzy będą jechać z centralnej polski do Gierłoży, jeżeli będą jechać przez Warszawę to mogę ich poholować do miejsca zlotu przez naprawdę ładne tereny Mazur i Warmii. czekam na propozycje i pozdrawiam wszystkich
[ Dodano: 2007-12-16, 21:37 ]
A tutaj nowe foto mojej VENTKI-ładna co ???????
WOLF1955 - 2007-12-16, 23:04
robert-air napisał/a: | A tutaj nowe foto mojej VENTKI-ładna co ? | ale fotki jakoś nie widać
spyro - 2007-12-17, 00:26
robert-air, stwórz w dziale Nasze Ventki swój temacik i tam wrzucaj wszelkie fotki i opisiki Twojej super furki
Pzdr.
Doombringer - 2007-12-17, 08:32
Chm... nie wiem ile to od wrocka ale sprawdzę i policzę koszty takiej impresy. Na 90% będe ale zależy to od tego czy będe na czysto z rachunkami do tego czasu. Przy okazji pewnie będzie to jedna z dłuższych tras moim autkiem. Mam też nadzieje, ze do tego czasu troche popracuje nad nim
Co do wyścigów to jak na moje możliwości i możliwości autka, przynajmniej narazie, raczej nie mam czym się popisywać
jaca - 2007-12-17, 11:21
Doombringer napisał/a: | Przy okazji pewnie będzie to jedna z dłuższych tras moim autkiem |
Będzie okazja sprawdzić autko na trasie
A ja też będę robił trochę dłuższa trasę niż zwykle
Przeważnie jak jechałem na jakiś spot czy zlot to pękało 1000 km
A teraz będę przed tym zlotem jechał do Austrii na największy zlot vw w europie i prosto ze zlotu na drugi do GIERŁOŻ
Zobaczę ile tym razem pęknie km
marecki2R - 2008-01-13, 11:45
idgray napisał/a: | jaca napisał/a: | A co to za wyliczanie
Gdzie bym nie jechał to 1000km pęka i nie płacze |
tylko ty w ojro zarabiasz |
Z chęcią zamelduje się na tym zlociku w GIERŁOŻ,
Idgray nie martw się jak by ci wachy brakło to na hola cię wezmę
robcz1 - 2008-02-08, 14:38
Witam wszystkich na zlocie zjawi się także VAG CLUB POLAND ! wszyscy venciarze mogą się przyłączać do nas w drodze do kętrzyna jedziemy od Lubina aż do kętrzyna ;] pozdrawiam ~! robcz1 zapraszam do nas www.vagclubpoland.brist.pl
theority - 2008-02-25, 14:32
Jak załatwię urlop to nawet i ja się zamelduję z Eweliną
pawark - 2008-04-07, 20:23
Witam i jak z tym spotem coś sie będzie działo Bo byłbym chetny
przemolas4 - 2008-04-07, 21:40
tez bedziemy kmbinowac , zeby sie zjawic na tej gluszy.
szykuje sie wdechowa impra.
pawark - 2008-04-07, 21:52
a jakies bardziej konkretne dane dotyczące daty wstepnie maj czerwiec ale troche za ogólnie ;d
Gavel - 2008-04-07, 22:07
chyba stanęło na ostatnim weekendzie maja ale niech lepiej Wolf potwierdzi dokładnie datę bo faktycznie czas najwyższy
pawark - 2008-04-07, 22:15
Sie znaczy 30 V - 1 VI
WOLF1955 - 2008-04-09, 20:20
spot w Gierłoży pod KĘTRZYNEM podaję datę 30,31 maj -1 czerwiec proszę o listę chętnych na spot w tym terminie co podałem ważne to jest do załatwienia spraw sanitarnych woda umywalki i kibelki czekam na listę chętnych na 100% obecności w tych dniach co podałem na wstępie sprawa bardzo pilna !!!
lesny1982 - 2008-04-09, 22:18
ja bede na 100% wolne juz zalatwione mam
jaca - 2008-04-09, 22:27
Ja się pisze
tak jak i wcześniej pisałem 2 osoby na 100%
no to zbierać się chłopaki
imprezka się szykuje
WOLF1955 - 2008-04-09, 22:35
w takim razie robimy listę uczestników spotu w GIERŁOŻY pod KĘTRZYNEM
[ Dodano: 2008-04-09, 23:06 ]
LISTA UCZESTNIKÓW SPOTU GIERŁOŻ KOŁO KĘTRZYNA
DATA SPOTU 30,31 MAJ - 01 CZERWIEC 2008 ROK
leśny1982 - 100%
przemolas4 - 100%
pawark - 100%
theority - 100%
robcz1 - 100%
marecki2r - 100%
robert - air - 100%
jaca - 100%
gavel - 100%
doombringer - ?
dzolo - 100%
wolf - 100%
spyro - ?
kovval - ?
aras575 - 100%
jeśli kogoś ominołem to sory i proszę się dopisać z znakiem (100%) bedzie wiadomo że się zjawi na spocie , tym osobom co postawiłem znak zapytania proszę o kontakt na forum czy tak ma być czy na 100% bedą sprawa pilna dla organizatora spotu , chętnych zapraszam do uczestnictwa w zaplanowanym już spocie program spotu ujawnię za tydzień zapraszam wszystkich chętnych do zapisania się na listę czasu naprawdę jest nie wiele
mckano - 2008-04-10, 07:53
czemu znowu 550km? a nie gdzieś bliżej
Andzia - 2008-04-10, 09:54
mckano napisał/a: | czemu znowu 550km? a nie gdzieś bliżej |
a czemu Ty znowu narzekasz
czy to nasza wina że osoby mieszkające bliżej Ciebie nie chcą organizować spotów a tym bardziej Ty sam się za to nie bierzesz...
Jaca czy marecki2r też mają daleko a jakoś nie zrzędzą tak jak Ty...
chcą być, spotkać się z ludźmi to przyjeżdżają
DLA CHCĄCEGO NIE MA NIC TRUDNEGO
mckano - 2008-04-10, 11:37
nie kolezanko, że narzekam, tylko chciałbym sie tez spotkac ze wszystkimi, tylko do Niemiec na najwieksza impreze nikt nie ejdzie bo za daleko, ale na zlot JA mam jechac? mozna zrobic jeden spot wielki na wielkiej imprezie, podwójna przyjemność
idgray - 2008-04-10, 11:46
WOLF1955 napisał/a: | idgray - ? |
mnie nie będzie
jaca - 2008-04-10, 12:17
mckano napisał/a: | tylko do Niemiec na najwieksza impreze nikt nie ejdzie bo za daleko |
Jak to nie ja będę w Niemczech
i powiem ci ze nawet do Austrii jadę na największy zlot vw w europie może ty zawitasz to się spotkamy
a do Ketrzyna będę miał ponad 1000 km i jak ventka się nie zesra to jestem na 100 %
Sir_Kamil - 2008-04-10, 12:56
Aktualizacja
WOLF1955 napisał/a: | LISTA UCZESTNIKÓW SPOTU GIERŁOŻ KOŁO KĘTRZYNA
leśny1982 - 100%
przemolas4 - 100%
pawark - 100%
theority - 100%
robcz1 - 100%
marecki2r - 100%
robert - air - 100%
jaca - 100%
gavel - 100%
doombringer - ?
dzolo - 100%
wolf - 100%
spyro - ?
kovval - ?
idgray - ?
Sir_Kamil - 100% |
Byłby wstyd, gdybym nie przyjechał
mckano - 2008-04-11, 08:07
jaca, gdzie bedziesz przekraczal granicę? u góry gdzies? i wbiajsz na autobana na Berlin?
idgray - 2008-04-11, 08:48
mckano napisał/a: | jaca, gdzie bedziesz przekraczal granicę? |
nigdzie, jaca mieszka w de
jaca - 2008-04-11, 11:24
Ja będę jechał od Hamburga
WOLF1955 - 2008-04-11, 13:36
skończmy z tym gdzie kto pojedzie ten post jest na temat spotu w GIERŁOŻY i wydaje mi się że zajmijmi się tym spotem a nie innymi zlotami takie jest moje zdanie i w dalszym ciągu proszę się dopisywać - chętnych na spocik naprawdę bedzie super
[ Dodano: 2008-04-11, 13:37 ]
idgray napisał/a: | mnie nie będzie |
dziękuję za odpowiedż i to mnie cieszy że ktoś podchodzi do tematu poważnie
[ Dodano: 2008-04-11, 13:40 ]
Andzia napisał/a: | a czemu Ty znowu narzekasz
czy to nasza wina że osoby mieszkające bliżej Ciebie nie chcą organizować spotów a tym bardziej Ty sam się za to nie bierzesz...
Jaca czy marecki2r też mają daleko a jakoś nie zrzędzą tak jak Ty...
chcą być, spotkać się z ludźmi to przyjeżdżają
DLA CHCĄCEGO NIE MA NIC TRUDNEGO | popieram w 100%
[ Dodano: 2008-04-11, 13:42 ]
Sir_Kamil napisał/a: | Byłby wstyd, gdybym nie przyjechał | dzięki za wpisanie się na listę
[ Dodano: 2008-04-11, 15:15 ]
ZLOT GIERŁOŻ P/KĘTRZYNEM 30/31 MAJ / 01 CZERWIEC
PROGRAM ZLOTU
30 MAJ - spodkanie się wszystkich uczestników zlotu przy technikum mechanicznym obok cmentarza tam jest bardzo duży plac abyśmy się wszyscy zgromadzili i całością ruszymy kawalkadą przez miasto aby pokazać się mieszkańcom (może uda mi się załatwić eskortę POLICYJNĄ )bo jak widzę bedzie nas sporo a trudno bedzie nam trzymać się razem więc załatwię chyba eskortę ale to jest inny temat - tu jednak musimy ustalić godzinę spotkania i czas oczekiwania na wszystkich co przyjadą na zlot aby ruszyć przynajmniej w 80% do tego tematu jeszcze wrócę .Po zrobieniu rundy dookoła miasta udajemy się na miejsce zlotu sam poprowadzę nas wszystkich na miejsce.
30 maj - zakwaterowanie się w własnych namiotach - proszę nie zapomnieć namiotów i śpiworów .
30 maj - ognisko zapoznawcze aluminowe pojemniki w ręku i zabawa na całego do białego rana.
31 maj - po śniadanku czyli coś na ciepło rozpocznie się dzień konkursów
-niektóre konkurencje zaczerpnołem z waszych propozycji
1- przeciąganie swojego autka na czas i odległość - to na kaca najleprza dyscyplina
2 - wymiana 4 świec zapłonowych na czas
3 - najstarsze autko zlotu
4 - najgłośniejsze CAR - AUDIO
5 - najleprza zabudowa CAR - AUDIO
6 - najgłośniejszy wydech
7 - najbardziej dziurawe-zakorodowane-powgniatane autko zlotu
8 - najładniejsze autko zlotu
9 - najładniesze fele
10 - najczyściejsze autko zlotu
11 - orinalność autka zlotu
12 - najniżej posadzone aukto zlotu
13 - tej konkurencji nie mam bo feralny nr. 14 - jazda na czas na ustalonym miejscu i długości trasy - do uzgodnienia na miejscu .
Myślę że za każde zajęte 1-ierwsze miejsce bedzie okolicznościowy dyplom
PROSZĘ NIE ZAPOMNIEĆ O NAMIOTACH I ŚPIWORACH
Jeśli ktoś ma inne propozycje co do spotkania przed przyjazdem na teren zlotu - przejazd ulicami KĘTRZYNA proszę o wnioski i uwagi .
15 - zakończenie wzmagań i pokazów zabawa do póżnej nocy przy stole biesiadnym .
01.06 2008
- zwiedzanie byłej siedziby A.HITLERA od zachrystii bo wejście sporo kosztuje poprowadzę sam osobiście przez tajne wejścia
- obiad na własną rękę i powolne pakowanie się i sprzątanie po swoim pobycie .
- możliwość przeajzdu na pożegnanie ulicami KĘTRZYNA i rozjazd do domów oczywiście bezbiecznie czego wszystkim uczesnikom życzę
jaca - 2008-04-11, 15:32
No i pięknie
konkurencji nie zabraknie
nudzić nikt się nie będzie
teraz tylko zapisywać się na listę
i do zobaczyska na zlocie
nie czekać z zapisami czas ucieka
WOLF1955 - 2008-04-11, 21:12
jutro bedzie wiadomo ile bedzie kosztować nas uczestników spotu sanitariaty tj kibelki damski i męski umywalki i dostęp do wody pitnej sory ale takie są wymogi przy tak dużej ilości ludzi nie chcę płacić żadnej kary za zanieczyszczanie środowiska co nieco patrzą aby tylko wlepić mandat i się cieszyć ale my się nie damy sprawę po ludzku załatwimy .
aras575 - 2008-04-12, 12:02
to ja tez sie melduje na tym szaleństwie wiec prosze o miejsce na liście
WOLF1955 - 2008-04-12, 12:16
aras575 napisał/a: | to ja tez sie melduje na tym szaleństwie wiec prosze o miejsce na liście |
super witamy na spocie jesteś dopisany na listę
[ Dodano: 2008-04-12, 12:29 ]
leśny1982 - 100%
przemolas4 - 100%
pawark - 100%
theority - 100%
robcz1 - 100%
marecki2r - 100%
robert - air - 100%
jaca - 100%
gavel - 100%
doombringer - ?
dzolo - 100%
wolf - 100%
spyro - ?
kovval - ?
aras575 - 100%
lista aktualna na dzień 12.04.2008
dragon1strong - 2008-04-12, 13:53
dopisz jeszcze mnie ja będę na 100%
WOLF1955 - 2008-04-12, 13:56
leśny1982 + małżonka 100%
przemolas4 + żoneczka co robi super śniadanka 100%
pawark - 100%
theority + małzonka 100%
robcz1 - 100%
marecki2r - 100%
robert - air - 100%
jaca + małżonka + kotek mamrotek100%
gavel + małżonka + piesek 100%
doombringer - ?
dzolo - 100%
wolf - 100%
spyro - ?
kovval - ?
aras575 - 100%
dragon1strong - 100%
wolne miejsce!!!!!
sir_kamil - 100%
lista aktualna na dzień 12.04.2008.
[ Dodano: 2008-04-12, 13:57 ]
dragon1strong napisał/a: | dopisz jeszcze mnie ja będę na 100% |
jesteś brachu zapisany
przemolas4 - 2008-04-12, 16:23
takie pytanko...... bo widze ze to samcza chyba impra . zadnych kobitek czy co ?
[ Dodano: 2008-04-12, 16:24 ]
jak mam przujechac to tylko ze swoim cycusiem , bo kto mi kanapki zrobi na sniadanie ?
jaca - 2008-04-12, 16:37
przemolas4, No co ty ja też tylko z żonką
nawet jak bym chciał bez to nie da rady hehe
WOLF1955 - 2008-04-12, 17:41
przemolas4 napisał/a: | jak mam przujechac to tylko ze swoim cycusiem , bo kto mi kanapki zrobi na sniadanie ? |
sołtysową poproszę to kanapki Ci zrobi
przemolas4 - 2008-04-12, 18:41
moja stara robi najlepsze kanapki pod sloncem .
tak na powaznie do przydaloby sie odrazu zaktualizowac liste o malzonki i dziewczeta.
czyli ja i moja zonka.
Sir_Kamil - 2008-04-12, 20:05
WOLF1955 napisał/a: | lista aktualna na dzień 12.04.2008. |
Chorera, mnie nie ma
WOLF1955 - 2008-04-12, 21:26
Sir_Kamil napisał/a: | Chorera, mnie nie ma |
szanowny Panie jesteś na liście
[ Dodano: 2008-04-12, 21:27 ]
przemolas4 napisał/a: | malzonki i dziewczeta. |
o kobity Ci chodzi
przemolas4 - 2008-04-12, 22:34
tak . dokladnie .
piszmy wszystkich . psy i koty tez .
w wypadku jacy to ...... Jaca , Nela i kotek heheheheh
u mnie dwie osoby .
WOLF1955 - 2008-04-13, 00:07
przemolas4 napisał/a: | u mnie dwie osoby |
napewno dwie osoby ?
Andziula - 2008-04-13, 09:56
Ha ha ha...
Na razie 2 osoby, a jakby nawet 3 to za tę ostatnią i tak nie będziemy płacić,
bo będzie w schowku
WOLF1955 - 2008-04-13, 12:19
czakamy nadal na chętnych na spocik
przemolas4 - 2008-04-13, 13:12
zapraszamy bardzo goraco wszystkich maniakow palenia gumy , kopania rowow w trawie i maniakow dobrej muzy do niesamowitej impreski ........hitler tez tam bedzie ...... he he he .
WOLF1955 - 2008-04-13, 15:04
przemolas4 napisał/a: | hitler tez tam bedzie |
czemu się czepiasz mojego dziadka
Szpiker - 2008-04-13, 17:48
zapowiada sie fajna impreza zobaczymy czy da sie ząłatwić wone na ten termin i jak coś to bym zawitał
[ Dodano: 2008-04-13, 17:50 ]
i za szybko sie pośpieszyłem z pisaniem już wiemze nie dam rady bo mam zjazd na uczelni
robcz1 - 2008-04-16, 22:50
No ja niestety nie będę mógł jednak przyjechać z powodów finansowych
spyro - 2008-04-17, 11:47
podeślijcie mi opis z fotkami to wrzucę na stronę główną w newsy
mikusw - 2008-04-17, 15:48
najśmieszniejsze jest to że w sumie to jakieś 100 km ode mnie ale termin jest wypasiony niestety pracuję i dupa zimna ale spoko ode mnie z Olsztyna z vsv maja być przedstawiciele
robcz1 - 2008-04-17, 16:01
Powiem tak miałem nie jechać z powodu koloni do grecji ale zmianka zakład nie dopłaca więc przyjedziemy na zlot ^^ pozdrawiam
wiem że kręcę jak porąbany ale no cóż ^^
WOLF1955 - 2008-04-17, 20:26
robcz1 napisał/a: | przyjedziemy na zlot ^^ pozdrawiam |
to super czekamy na was
[ Dodano: 2008-04-17, 20:28 ]
spyro napisał/a: | podeślijcie mi opis |
podesłałem na gg . a fotki jak możesz to z tego tematu można wybrać polegam na Tobie
spyro - 2008-04-17, 21:10
Info o spociku na pierwszej stronie w newsach...
jaca - 2008-04-18, 20:26
I co jest nie ma więcej chętnych na spocik
zapowiada się świetna zabawa
decydujcie się bo czas leci
a fotorelacja nie odda tego co by było się samemu
i będzie się żałować że się nie było
WOLF1955 - 2008-04-18, 21:21
spyro napisał/a: | Info o spociku na pierwszej stronie w newsach... |
dzięki za pomoc z info.
[ Dodano: 2008-04-18, 21:27 ]
jaca napisał/a: | I co jest nie ma więcej chętnych na spocik
zapowiada się świetna zabawa |
co jest z wami wszystkimi najpierw spocik w GIERŁOŻY / KĘTRZYNEM tam dopiero bedzie jazda na III ZLOT OGÓLNOPOLSKI to jeszcze troszkę czasu pozostało rozgrzewka jest w GIERŁOŻY czekamy nadal na zapisy chętnych
kovval - 2008-04-19, 10:26
mnie najprawdopodobniej nie bedzie ani u Hitlera w bunkrach, ani na III zlocie. wszystko oczywiscie przez prace na lodce
PS. jaca wczoraj bylem na Renie w Brunsbuttel.... a to juz niedaleko do Hamburga bylo
WOLF1955 - 2008-04-19, 11:02
kovval napisał/a: | mnie najprawdopodobniej nie bedzie ani u Hitlera w bunkrach |
no to wielka szkoda że Was nie będzie ale gdyby co nadal czekamy na Was może się sprawy inaczej potoczą to czekamy
theority - 2008-04-19, 16:17
No i ja potwierdzam przybycie z Eweliną
WOLF1955 - 2008-04-19, 21:38
theority napisał/a: | No i ja potwierdzam przybycie z Eweliną |
DZIĘKI BARDZO
robcz1 - 2008-04-21, 16:31
No co jest z wami zapisujcie się będzie naprawdę fajnie ^^ śledzę temacik hehe
Zapisywać się bo potem będzie szkoda że mnie nie było XD
Szpiker - 2008-04-21, 20:26
ja mam zjazd wiec nie dam rady a gdyby nie on to bym sie pojawił na 100% bo w końcu gdzieś blisko a nie w połowie polski albo dalej
Cruss - 2008-04-24, 19:45
Nie dam rady poprawiny mojego brata mam więc lipa, chyba że cos by się zmieniło ale wątpie
robcz1 - 2008-04-25, 23:02
kurde ludzie na co wy czekacie zapisujcie się pokażcie że jest nas dużo
tomek87 - 2008-04-27, 23:12
mam nadzieję że sie pojawię tylko muszę jakiś sprytny plan obmyślić bo na co dzień siedzę w Gdańsku, a tak się składa że tydzień przed zlotem jest święto i powinienem pojechać do domu, a tydzień po zlocie jest Rajd Polski, a tego tez nie mogę opuścić, więc mam wielki dylemat
dżodżo1986 - 2008-04-29, 13:42
witam, może ja się pojawie tylko nie wiem tego na 100%...mam niedaleko i jak będe wiedział więcej to napisze
WOLF1955 - 2008-04-29, 22:19
tomek87 napisał/a: | mam nadzieję że sie pojawię |
no to się robi ciekawie moi żiomale się pojawią z Mrągowa mieszkałem tam parę ładnych lat i zapraszam naprawdę bedzie super
[ Dodano: 2008-04-29, 22:22 ]
dżodżo napisał/a: | witam, może ja się pojawie |
no z Giżycka masz 31 km daj w pedał i jesteś za 15 minut na miejscu w Gierłoży tereny znane są Ci zapraszam Ciebie jak i tomek87 czekamy na Was
jaca - 2008-05-04, 23:08
Panowie i panie czas się zastanawiać trochę szybciej
szykuje się konkretny zlot będą venta i nie tylko
przyjadą auta z innych for
trochę głupio wyjdzie jak tylko parę ventek przyjedzie
proszę się zapisywać będzie warto
WOLF1955 - 2008-05-05, 22:12
jaca napisał/a: | szykuje się konkretny zlot będą venta i nie tylko
przyjadą auta z innych for |
naprawdę bedzie warto zajechać zapraszamy.
[ Dodano: 2008-05-05, 22:16 ]
podaję cenniki dotyczące zlotu w Gierłoży pod Kętrzynem
samochód - 15 zł na trzy dni - czyli po 5 zł na dzień
osoba - 15 zł za trzy dni - czyli po 5 zł za dzień
płacimy dopiero przy wjeżdzie na teren zlotu proszę przygotować drobne żeby nie było kłoporów z wydawaniem reszty
[ Dodano: 2008-05-05, 22:19 ]
na wszystkich uczestników czekają :
bardzo ładne dyplomy - za uczestnictwo w konkurencjach wcześniej już podanych
puchar dla lidera-zwycięzcy + mały upominek -niespodzianka
[ Dodano: 2008-05-05, 22:31 ]
leśny1982 2 osoby- 100%
przemolas4 2 osoby- 100%
pawark - podać ilość osób
theority - 2 osoby 100%
robcz1 -2 osoby 100%
marecki2r -podać ilość osób
robert - air - podać ilość osób
jaca - 2 osoby 100%
gavel -2 osoby 100%
doombringer - podać ilość osób
dzolo - podać ilość osób
wolf - 2 osoby100%
kovval - 2 osoby 100%
aras575 - 1 osoba 100%
sir_kamil - 1 osoba 100%
dragon1strong- podać ilość osób
dżodżo- 2 osoby 100%
tomek87 - podać ilość osób
jeśli kogoś pominołem to sorki proszę się dopisać i podać ilość osób
na dane o ilości osób czekam do 24 maja 2008 r.
[ Dodano: 2008-05-05, 22:59 ]
proszę nie zaponieć o flagach klubowych bedzie przejazd ulicami KĘTRZYNA
Gavel - 2008-05-05, 23:06
zapowiada się bardzo ciekawie
mam nadzieję że pogoda nam dopisze
Sir_Kamil - 2008-05-06, 19:38
No to już podaję, że ode mnie będzie 1 moja skromna osoba na 100% .
Chyba, że kogoś po drodze zgarnę .
WOLF1955 - 2008-05-06, 22:11
Sir_Kamil napisał/a: | ode mnie będzie 1 moja skromna osoba na 100% . |
dzięki za potwierdzenie i czekamy na Ciebie a po drodze zgarniaj jak najwiecej
dżodżo1986 - 2008-05-07, 22:31
ja bede na 100% tylko na pt i w sob wracam....nie wiem ile osób ale max. 2:)
WOLF1955 - 2008-05-07, 23:48
dżodżo napisał/a: | ja bede na 100% tylko na pt i w sob wracam |
super [ Dodano: 2008-05-05, 22:31 ]
leśny1982 2 osoby- 100%
przemolas4 2 osoby- 100%
theority - 2 osoby 100%
robcz1 -2 osoby 100%
robert - air - 1 osoba 100%
jaca - 2 osoby 100%
gavel -2 osoby 100%
dzolo - podać ilość osób
wolf - 2 osoby100%
kovval - 2 osoby 100%
aras575 - 1 osoba 100%
sir_kamil - 1 osoba 100%
dragon1strong- podać ilość osób
dżodżo- 2 osoby 100%
tomek87 - 1 osoba + goście 100%
proszę się sprawdzić na liście jeśli kogoś nie ma to proszę się dopisać
robcz1 - 2008-05-08, 13:38
Małe Pytanko
Jedzie Ktoś z Lubina okolic wrocek itp ?
Toruń?? bo kilka osób od nas mogło by się dołączyć ^^
spyro - 2008-05-08, 15:21
robcz1 napisał/a: | Toruń?? |
Przemek z Anią są z Torunia (nick na forum: PRZEMOLAS4)
przemolas4 - 2008-05-08, 18:43
no torun naturalnie.
mozna sie podlaczyc ....
robert-air - 2008-05-08, 21:20
witam i zgodnie z prośbą potwierdzam przyjad jednej osoby czyli MNIE i mam do WOLFA sprawę, jak wcześniej pisano trzeba brać flagi VENTO na przejazd po Kętrzynie lecz ja takowych nie posiadam, jak ktoś ma chętnie kupię i się w nich pokarzę. Pozdrawiam
WOLF1955 - 2008-05-08, 23:41
robert-air napisał/a: | witam i zgodnie z prośbą potwierdzam przyjad jednej osoby czyli MNIE i mam do WOLFA |
ślicznie dziękuję za odpowiedż i za przybycie na zlocik co do flagi to były już zapisy dwa razy na flagi klubowe ale jak nie masz to Ci jedną pożyczę na paradę przez miasto KĘTRZYN
spyro - 2008-05-08, 23:55
WOLF1955, a sprzedałeś ta jedną co Ci została? Bo to ja powiedziałem Robertowi żeby Ciebie pomęczył o flagę ;D
cinek82 - 2008-05-09, 07:35
Sprzedał, sprzedał. Ja z nią na Malbork zrobiłem najazd.
WOLF1955 - 2008-05-09, 22:38
do SPYRO flagunię sprzedałem dla CINEK82 sory ale jak ogłaszałem że można jeszcze się zapisać na flagi klubowe to nikogo nie było chętnych a pisałem że wielkimi krokami idzie do zlotu ogólnopolskiego i nie było chętnych sory za póżno nic już nie mam ale mogę dać link i namiary na firmę co te flagi robiła .
theority - 2008-05-10, 23:51
Będę na zlocie, ale nie wiem czy z Evelin bo egzaminy ma zaraz po weekendzie ;(
Gavel - 2008-05-11, 23:26
pouczy się na zlocie
jaca - 2008-05-13, 09:35
Zlot tuż tuż dopisywać się na listę
http://pl.youtube.com/watch?v=PsJcYLcDesU
lesny1982 - 2008-05-13, 09:41
ołłł jeeee
tomek87 - 2008-05-13, 17:28
ciekawy pomysł
WOLF1955 - 2008-05-13, 23:30
dalej czekamy na dopisywanie się na listę spotu w GIERŁOŻY pod Kętrzynem
tomek87 - 2008-05-14, 12:29
WOLF1955, możesz podać dokładne miejsce spotkania w piątek, jakaś mapka lub ulica, no i oczywiście orientacyjna godzinę spotkania tam
Sir_Kamil - 2008-05-14, 13:20
To ja odpowiem - parking przy cmentarzu na ulicy Pocztowej, w kierunku Giżycka. Parking mieści się zaraz za rondem, bodajże Romana Dmowskiego, po prawej stronie . Po drugiej stronie ulicy jest zespół szkół ekonomicznych czy jakichś tam innych .
No chyba, że miejsce spotkania się zmieniło
Wrzuciłbym mapkę z mapa.szukacz.pl, ale w robocie mam okrojone możliwości korzystania z kompa .
A co do godziny, to już WOLF będzie bardziej kompetentny do odpowiedzi .
tomek87 - 2008-05-14, 23:39
taki sobie plakacik, jutro postaram się go wydrukować, WOLF1955, jak będzie na Boże Ciało w Ketrzynie to porozwiesza
[ Dodano: 2008-05-15, 10:50 ]
no to mamy kolejną reklamę
http://gazetaolsztynska.w...now-vento,46079
spyro - 2008-05-15, 10:51
tomek87, gratulacje, dobry pomysł i fajny projekt!
WOLF1955 - 2008-05-15, 15:40
tomek87 napisał/a: | WOLF1955, jak będzie na Boże Ciało w Ketrzynie to porozwiesza |
śliczne dzięki za pomoc w organizowaniu zlotu, plakat naprawdę super i pomysł umieszczenia info w Gazecie Olsztyńskiej też jest super .
bedę w Kętrzynie to porozwieszam napewno w dalszym ciągu zapraszamy na super zlocik pełen zabawy i nagród czekamy
MAPET - 2008-05-15, 17:47
sorki pomysl moze i fajny ale po 1 sa bledy w pisowni i te nazwy konkursów mnie rozbawiły do łez
jak sie organizuje taki zlot i daje info do inetrnetowej prasy to wypadałoby to jakos na ogólnopolskim poziomie robic
WOLF1955 - 2008-05-15, 19:01
MAPET napisał/a: | ale po 1 sa bledy w pisowni i te nazwy konkursów mnie rozbawiły do łez |
widzisz kolego że to nie ja podałem do gazety i nie ja pisałem niech każdy się zajmie swoimi sprawami ale dzięki za uszczypliwość do łez i dziękuję za szczere uwagi napewno mi się przydadzą
MAPET - 2008-05-15, 19:29
nie wiem kto podal mowie jak jest jesli ci uwagi urazily to sorki... ale jak ktos juz daje to moze wypadaloby bledy sprawdzic?
a co do smeichu to to co to jest
"7 - najbardziej dziurawe-zakorodowane-powgniatane autko zlotu"
po 1 ze skorodowane a po 2 to po prostu dziwne bo jak jzu tworzy ktos taki konkurs to wypadaloby na kazdy styl stworzyc osobny a jak jest najladniejsze auto zlotu i tu takie czyli w stylu ROST/RAT jest to dla mnie niezrozumiełe... podobnie jak dizne opsiy poztsałych konkurencji...
ale niewazne jak bym mial blizej to bym z checia podjechal...
Andzia - 2008-05-16, 08:41
MAPET nie traktuj wszystkiego aż tak poważnie
to ma być zabawa i nie wydaje mi się żeby konkursy czy ich nazwy były głównym powodem, że ludzie chcą przyjechać
trochę więcej dystansu do tego
MAPET - 2008-05-16, 08:58
skoro nie powaznie to po co plakat i info w "prasie" ? nie rozumiem jak maja to traktowac ludzie chcacy przyjechac? powaznie czy niepowaznie?
dobra nie wtracam sie
kovval - 2008-05-16, 13:55
chyba musze poprzec mapeta z deczka. impezka imprezka, swoi ludzie swoimi, na forum mozna pisac najwieksze dyrdymaly bo tu same swoje chlopy sa ...i kobitki .... ale jak juz sie leci po bandzie, idzie info do gazetki....ludzie to maja czytac.... i jest podpis klubu pod tym wszytkim - to cos raczej nie halo. z tego co czytalem, to ktos chyba poprostu wkleil text Wolfa z forum. a jak pisalem powyzej, na forum to mozna, ale jak juz ktos to daje gdzies na zewnatrz to wypadalo by to ZREDAGOWAC. to juz chyba drugi raz taka akcja jest. Fajnie ze idzie wiesc w swiat, ale zeby to byla wiesc, a nie belkot. no to tyle. mnie niestety nie bedzie bo musze na statek zmykac....szkoda. milej zabawy
tomek87 - 2008-05-16, 16:10
powiem tak, jeśli chodzi o treść tego co jest w gazecie to trochę lipa wyszła, ale robiłem takie coś pierwszy raz więc myślałem że będzie to trochę inaczej wyglądać, a oni po prostu skopiowali treść wiadomości i zamieścili na stronie ale następnym razem będzie lepiej i poleci już ładny i dopracowany tekst
a i tak uważam że dzięki temu przyjedzie trochę więcej ludzi z okolic
MAPET - 2008-05-16, 16:35
jak przeczytaja te konkursy to moze mniej
WOLF1955 - 2008-05-16, 23:15
może coś na temat miejscowości gdzie się spotkamy na spocie
http://www.mazury.com.pl/atrakcje/wolf/
http://www.przewodnik.e-m...wilczy-szaniec/
http://mapa.autopilot.pl/....083333&zoom=12
kovval - 2008-05-16, 23:19
eee mapet, konkursy sa w deche najbardziej poobijany woz, itp. cos na ksztalt "punka", czyli w opozycji, przeciwstawianie sie trendom. mi sie to widzi. na kazdym zlocie powinno byc cos takiego. bo skoro najladniejszy woz ma byc wybrany, to i najbrzydszy rownouprawnienie no nie
MAPET - 2008-05-19, 08:19
ze konkursy sa ok to wiem tyle ze sa conajmniej smiesznie ponazywane i juz ludzie na pewnych forach VW sie z tego smieją!
tu 1 przyklad antyreklamy! http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=30028
kovval - 2008-05-19, 22:24
Mapet o tym mowie. to ze u siebie piszemy jak chcemy, jest wporzadku, bo sie znamy. ale jak daje sie to gdzies w swiat... do gazety internetowej, innych forow.... to wypadalo by to zredagowac. bo takie Ctrl+C - Ctrl+V to ...wiestuning tu sie zgadzamy.
robcz1 ... to mlodziak i nie raz cuda odstawial. ale co mu zrobisz??? schowasz klawiaure do szopki ?
a ze sie DJSZOP burzy... to nie kapuje.
finek - 2008-05-22, 10:06
A wiec panowie Ja terz bende z kolegami tylko że w sobote po południu dopiero wcześniej niedam rady .Lukałem na mape jak najbliżej dojechać i Jeśli ktoś kto jest tam dobrze rozeznany to niech mi poda nr.tel. Bo jak bende blisko to bym drydnoł
WOLF1955 - 2008-05-22, 11:56
WOLF1955 napisał/a: | dżodżo napisał/a: | ja bede na 100% tylko na pt i w sob wracam |
super [ Dodano: 2008-05-05, 22:31 ]
finek - 4 osoby - 100%
leśny1982 2 osoby- 100%
przemolas4 2 osoby- 100%
theority - 2 osoby 100%
robcz1 -2 osoby 100%
robert - air - 1 osoba 100%
jaca - 2 osoby 100%
gavel -2 osoby 100%
dzolo - podać ilość osób
wolf - 2 osoby100%
sir_kamil - 1 osoba 100%
dżodżo- 2 osoby 100%
tomek87 - 1 osoba + goście 100%
proszę się sprawdzić na liście jeśli kogoś nie ma to proszę się dopisać |
[ Dodano: 2008-05-22, 11:57 ]
finek napisał/a: | Bo jak bende blisko to bym drydnoł |
podałem Ci na PW
finek - 2008-05-22, 14:40
Nio oki Dzięki. Tylko że my bendziemy jednym autem we 4
kovval - 2008-05-22, 18:45
nie wiem kto nas wpisal na 100% ?!!! przeciez mowilem ze nas nie bedzie najprawdopodobniej. a teraz to juz napewno bo w sobote jade na lajbe
dragon1strong - 2008-05-23, 09:12
nie jade na zlot... mam ważną sprawę osobistą... :/
pawark - 2008-05-23, 12:54
Sorry wiem na pewno ze mnie nie będzie jak sie uda to wpadne na 2-3 godziny ale nie jestem pewien SORRY
WOLF1955 - 2008-05-23, 21:14
kovval napisał/a: | nie wiem kto nas wpisal na 100% |
usunięto z listy dziękuję za wiadomość szkoda że Was nie bedzie
andrzejroberts - 2008-05-25, 17:53
CHCIAŁBYM SIĘ ZAPISAĆ NA TĄ LISTĘ ALE NIESTETY TYLKO JEDEN DZIONEK TJ. NIEDZIELA 1.06 WIĘCEJ DZNI NIESTETY NIE MOGĘ PRZYJADĘ DO GIERŁOŻY NA TO ZWIEDZANIE BUNKRÓW I EWENTUALNA PARADĘ PO KĘTRZYNIE NIESTETY NIE MAM ZADNYCH GAŻETÓW KLUBOWYCH ALE VENTO CHYBA WYSTARCZY. ;] POZDRAWAIM WSZYSTKICH
WOLF1955 - 2008-05-25, 22:31
andrzejroberts napisał/a: | CHCIAŁBYM SIĘ ZAPISAĆ NA TĄ LISTĘ ALE NIESTETY TYLKO JEDEN DZIONEK TJ. NIEDZIELA 1.06 |
Jesteś badzo mile widziany i zapraszamy na niedzielę
[ Dodano: 2008-05-28, 00:01 ]
witam wszystkich co przybędą na spot do GIERŁOŻY pod Kętrzynem spotykamy się w wyznaczonym miejscu tj tuż za wjazdem do siedziby hitlera około 700 m ,wszystko jest już gotowe czekamy na uczestników oby nam pogoda dopisała czekamy i pozdrawiamy .
proszę nie zapomnieć o FLAGACH KLUBOWYCH
tomek87 - 2008-05-28, 22:44
będzie ktoś jechał w piątek przez Mrągowo, bo jeśli tak to pisać to można by jakąś grupę stworzyć
Sir_Kamil - 2008-05-28, 22:44
A nie spotykamy się najpierw na parkingu koło cmentarza w Kętrzynie ?
Tak dla pewności pytam .
WOLF1955 - 2008-05-28, 23:08
Sir_Kamil napisał/a: | A nie spotykamy się najpierw na parkingu koło cmentarza w Kętrzynie ? |
nie ,nie spotykamy się na parkingu koło cmentarza wszyscy spotykamy się na miejscu spotu w Gierłoży bedą drogowskazy od Karolewa jak dojechać na miejsce czekamy na wszystkich szerokiej drogi pozdrawiam
tomek87 - 2008-05-28, 23:15
WOLF1955 napisał/a: |
nie ,nie spotykamy się na parkingu koło cmentarza wszyscy spotykamy się na miejscu spotu w Gierłoży bedą drogowskazy od Karolewa jak dojechać na miejsce czekamy na wszystkich szerokiej drogi pozdrawiam |
to lipa, a jak będzie z przejazdem przez miasto?? no i chyba w miejscu starego spotkania powinny być jakieś informacje żeby wszyscy jechali do Gierłoży
WOLF1955 - 2008-05-28, 23:33
tomek87 napisał/a: | WOLF1955 napisał/a: |
nie ,nie spotykamy się na parkingu koło cmentarza wszyscy spotykamy się na miejscu spotu w Gierłoży bedą drogowskazy od Karolewa jak dojechać na miejsce czekamy na wszystkich szerokiej drogi pozdrawiam |
to lipa, a jak będzie z przejazdem przez miasto?? no i chyba w miejscu starego spotkania powinny być jakieś informacje żeby wszyscy jechali do Gierłoży |
ok jak się dowiedziałem przed chwilą to ful autek bedzie w piatek na parkingu czekało na sygnał na przelot ulicami KĘTRZYNA czekamy od 17 do 18 i ruszamy na przejazd ulicami Kętrzyna to spotykamy się na parkingu koło cmentarza
Sir_Kamil - 2008-05-29, 07:49
WOLF1955 napisał/a: | ok jak się dowiedziałem przed chwilą to ful autek bedzie w piatek na parkingu czekało na sygnał na przelot ulicami KĘTRZYNA czekamy od 17 do 18 i ruszamy na przejazd ulicami Kętrzyna to spotykamy się na parkingu koło cmentarza |
Czyli spotkanie pod cmentarzem ?
Czy po prostu chętni na przejazd przez Kentaki spotykają się na parkingu a pozostali w Gierłoży ?
WOLF1955 - 2008-05-29, 15:12
Sir_Kamil napisał/a: | Czyli spotkanie pod cmentarzem ?
Czy po prostu chętni na przejazd przez Kentaki spotykają się na parkingu a pozostali w Gierłoż |
tak spotkanie na parkigu w piątek godzina 17-18 aktualne czekamy na wszystkich
Sir_Kamil - 2008-05-29, 21:49
WOLF1955 napisał/a: | tak spotkanie na parkigu w piątek godzina 17-18 aktualne czekamy na wszystkich |
Świetnie .
No to się zamelduję po pracy .
WOLF1955 - 2008-05-29, 23:27
Sir_Kamil napisał/a: | No to się zamelduję po pracy |
to czekamy na wszystkich co dojadą na 17-18 i do zobaczenia dla wszystkich uczestników spotu w GIERŁOŻY szerokiej drogi
koło godziny 7 rano jutro bedę przelatywał przez RESZEL może się spotkamy
Sir_Kamil - 2008-05-30, 07:11
WOLF1955 napisał/a: | koło godziny 7 rano jutro bedę przelatywał przez RESZEL może się spotkamy |
A ja z Reszla trochę wcześniej wyjeżdżałem, około 6.30 . Od 7 już w Kętrzynie w robocie siedzę
lesny1982 - 2008-05-30, 11:43
no ja juz spakowany i czekam na mą kochana polowke
andrzejroberts - 2008-05-30, 12:11
Super. A o której w niedziele w Gierłoży zaczyna się impreza???? Tak żebym nie przyjechał zbyt późno. Pozdrawaim.
Sir_Kamil - 2008-05-30, 13:42
Cytat: | no ja juz spakowany i czekam na mą kochana polowke |
Ja jeszcze w robocie siedzę, ale najważniejsze rzeczy mam już spakowane
lesny1982 - 2008-05-30, 14:03
andrzejroberts napisał/a: | Super. A o której w niedziele w Gierłoży zaczyna się impreza???? Tak żebym nie przyjechał zbyt późno. Pozdrawaim. |
chyba w piatek sie zaczyna maly blad sie wkradl koledze , no ja tez juz mam w ldowce sie chlodzi
cinek82 - 2008-05-31, 17:55
Panowie Pierwsze pozdrowienia dla klubowiczów od Wolfa i Grupy Trójmiejskiej. Rozmawiałem z nim przez telefon, mówi że jest w pip samochodów. Akurat teraz są na pasie i robią czasówkę. Było też palenie gumy i wiele innych atrakcji. Jednym słowem mamy żałować że nas tam nie ma.
tomek87 - 2008-06-01, 20:02
cinek82 napisał/a: | Panowie Pierwsze pozdrowienia dla klubowiczów od Wolfa i Grupy Trójmiejskiej. Rozmawiałem z nim przez telefon, mówi że jest w pip samochodów. Akurat teraz są na pasie i robią czasówkę. Było też palenie gumy i wiele innych atrakcji. Jednym słowem mamy żałować że nas tam nie ma. |
Żałujcie że was nie było
Było świetnie pozdrawiam wszystkich, wiele nowych znajomości i ogólnie świetna atmosfera
Wielkie podziękowania za organizację zlotu i czekam na kolejne
kovval - 2008-06-02, 00:47
no to teraz czekamy na foty jakis goracy stuff prosze, bo w tej norwegi to non stop *@$^*(^
tomek87 - 2008-06-02, 13:40
To ja pokaże kilka fotek z sobotniego poranka Jakość słaba bo telefon, ale chłopaki na pewno coś lepszego zapodają

marqs - 2008-06-02, 14:55
Na początku wielkie dzieki dla Wolfa za organizacje. Super atmosfera kupa fajnych konkursów i co najwazniejsze duzo nowych znajomosci. Miło było pointegrowac sie z ludźmi którzy wiedzą co to pasja do VW i dobra zabawa. A sie działo duzo Morze wypitych trunków, smrodzik spalonej gumy od piątku do niedzieli i non-stop dzwięk odcinki niestety jeden Golf odcinki nie wytrzymał ale na pocieszenie am dyplom za najgłosniejszy wydech.
Jeszcze raz wielkie dzieki za wspolną impreze i do następnego razu mam nadzieje.
A to kilka fotek od Gutqa z VSV
http://www.speedyshare.com/404387954.html
I sobotni poranek
http://pl.youtube.com/watch?v=f7QDyEJhdxo
http://pl.youtube.com/watch?v=KRPVMzb5UKk
PozdoVWienia od Slow&Low Squad i VSV
WOLF1955 - 2008-06-02, 18:02
marqs napisał/a: | Na początku wielkie dzieki dla Wolfa za organizacje. |
dziękuję bardzo.
i po spocie w Gierłoży , ślicznie dziękuję wszystkim uczestnikom spotu w GIERŁOŻY za bardzo liczne uczestnictwo , super atmosferę pomoc w organizacji tego spotu i uczestnictwo przyjaznym nam klubom , uczestnictwo w różnych zawodach które uwieńczone zostały pucharem i dyplomami i wieloma oklaskami jeszcze raz dziękuję WSZYSTKIM pozdrawiam
z rozliczeń za wydatki i za pobyt na spocie pozoztało 39 zł które proponuję przekazać na konto HANI KIRTIO ("apel o pomoc")
[ Dodano: 2008-06-02, 18:03 ]
fotki podeślę wieczorem
Sir_Kamil - 2008-06-02, 18:47
Mogę się tylko podpisać obiema "ręcami" pod tym, co napisali Tomek, Marqs i Wolf .
Zabawa była wyśmienita .
Też wrzucę parę fotek. Zdjęcia niestety z telefonu, więc jakość też przeciętna .
Zdjecia Gierloz.rar
spyro - 2008-06-02, 19:34
Podeślijcie mi wszyscy fotki na mail klubowy, tj.: klub@vwvento,.org
mam już fotki od Roberta, czekam na resztę. Jak wyślecie wszyscy wtedy zrobię galeryjkę na stronie klubowej...
Sir_Kamil - 2008-06-02, 20:02
Moje też już poszły .
dżodżo1986 - 2008-06-02, 21:22
kurde zaluje ze nie bylem...mialem byc ale wypadly mi wazne sprawy w bialymstoku i niestety nie udalo sie przyjechac....czekam na galerie i nastepne spotkania
spyro - 2008-06-03, 16:42
podsyłajcie wszyscy mi foty mailem, sporo już przyszło, ale chce więcej :D:D
Na stronkę wrzucę wszystko co dostałem od Was mailem. Nie karzcie mi zasysać z różnych linków bo poprostu nie mam kiedy a tak możecie bez ograniczeń śmiało wysyłajcie fotencje na 2 adresy:
klub@vwvebnto.org
lub
andrzej@rimi.pl
Na ten drugi email można bez ograniczeń, nawet maile po 500 MEGA
WOLF1955 - 2008-06-03, 21:27
fotki zostały wysłane
kovval - 2008-06-04, 20:09
to kto byl tak po ksywkach... i ile autek i ludzi ? wie ktos, dalo sie zliczyc po pijaku
WOLF1955 - 2008-06-04, 21:45
kovval napisał/a: | i ile autek i ludzi |
autek razem wszystkich było 31 kilku dojechało na jeden dzień lub w odwiedziny tych autek już nie liczę bo ich było co nie miara , wiary było 43 osoby z różnych klubów razem nie licząć tych co na jeden dzień przyjechali i inne kluby proszą o jeszcze jeden spocik w takim samym i więkrzym komplecie ale niech teraz ktoś inny się zajmie następnym spotem jeśli tego chce , atmosfera była zaje....sta może kiedyś jeszcze się zdobędę na podobną organizację spotu jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom
marqs - 2008-06-05, 15:28
a tu foty od Maciusia LOW BITCH
A oto instrukcja obsługi
Klikacie na link, w polu hasło wpisujecie: vsv , ściągacie wszystkie 6 paczek!!! inaczej sie nie rozpakuje, to jest jedno duże archiwum podzielone na sześć części, żeby rozpakować musicie mieć wszystkie!!!. Jeśli już zassaliście wszystkie paczki rozpakowujecie za pomocą pierwszej paczki, reszta poleci automatycznie. Pozdro
http://www.plikus.pl/zoba...cz1-148396.html
http://www.plikus.pl/zoba...cz2-148417.html
http://www.plikus.pl/zoba...cz3-148496.html
http://www.plikus.pl/zoba...cz4-148498.html
http://www.plikus.pl/zoba...cz5-148672.html
http://www.plikus.pl/zoba...cz6-148679.html
warto siciagać chyba jest tam filmik jak Wolf pije browara z puchara razemze Ślepym
Pozdro
tomek87 - 2008-06-05, 23:40
próbował ktoś to ściągać , bo mi to strasznie muli i za chiny nie chce mi sie czekać
WOLF1955 - 2008-06-06, 13:22
marqs napisał/a: | inaczej sie nie rozpakuje, |
różne sposoby robiłem i nie można tego ściągnąć nawet po rejestracji na 8semce
tomek87 - 2008-06-06, 14:59
może ktoś kto ma już wszystko ściągnięte wrzucić przez http://rapidshare.com/ bo ta 8 jest strasznie mulasta
spyro - 2008-06-06, 16:59
mam już sporo fotek na mailu, podeślijcie resztę. Nie mam ograniczeń na mailu więc można śmiało wysyłać wszystko.
jak już wszystko będę miał zrobię galerie na stronie.
marqs - 2008-06-06, 19:22
jesli ktos jest z olsztyna lub okolic moge podrzucic płytke do ropowszechnienia. ja mam za bardzo zmulony komp i net zeby tyle MB wrzucać.
spyro - 2008-06-06, 22:10
marqs, podam CI na PW swój adres, wyślesz poczta polską?
WOLF1955 - 2008-06-24, 10:26
spyro napisał/a: | jak już wszystko będę miał zrobię galerie na stronie. |
mam pytanko kiedy będą fotki nasze z spotu w GIERŁOŻY?
spyro - 2008-06-24, 10:44
Dobrze, że przypomniałeś Bo przyznaje sie bez bicia, że zapomniałem...
WOLF1955 - 2008-06-24, 14:34
to czekamy na fotki
[ Dodano: 2008-06-27, 11:22 ]
co z fotkami z zlotu w GIERŁOŻY?
spyro - 2008-06-29, 19:31
Foty dodane:
http://www.vwvento.org/pics/gierloz/
sebastian - 2008-06-29, 20:02
spyro, tu te linki do fotek nie działają... http://www.vwvento.org/pics/gierloz/kamil/
spyro - 2008-06-29, 20:26
Poprawione.
WOLF1955 - 2008-06-29, 23:42
spyro napisał/a: | Foty dodane: |
podziękował w imieniu swoim i tych co dali fotki
spyro - 2008-06-30, 09:58
trochę to trwało chłopaki, ale nie miałem kiedyś się za to zabrać... Wczoraj w końcu wziąłem się za to po powrocie z łódzkiego spociku.
|
|