|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
KUPIĘ - Trzeba chyba skoczyć do niemiec.
Maciek - 2007-11-13, 22:43 Temat postu: Trzeba chyba skoczyć do niemiec. Pojade chyba do niemiec kupie z pare vento na części skoro takie zainteresowanie cześciami. a i mi sie pewnie coś przyda musze znaleść jakiegoś ventyla z silnikiem VR6 dla siebie jak kupowałem drugiego ventyla to szukałem z takim silnikiem ale nic ciekawego nie znalazłem więc kupiłem 1,8. Ale VR6 muszę kupic
Hektor - 2007-11-14, 06:12
To pomyśl jak będziesz jechał o takich drobiazgach dla ludzi z forum:
schowek pod poduchy i bez poduch z klimą i bez, wygłuszenie klapy kufra, hokeje do vento itd. Pozdrawiam
jaca - 2007-11-14, 07:38
Nie wiem czy to jest tak hop siup
Ja jestem w Niemczech w okolicy Hamburga
I raptem są 3 venta na szrotach
2 na największym szrocie w północnej części Niemiec i 1 na takim małym
i są na maksymalnie rozbebeszone nic tam nie ma
powiem że jest ciężej znaleźć veto na części niż w Polsce
Maciek - 2007-11-14, 09:19
No to mnie zmartwiłeś Jaca a ciekawe co w angli tylko tu znów problem bo wiele żeczy nie pasuje Pozdrawiam
MAPET - 2007-11-14, 11:29
Maciek, przywiez chetnie! ale chyba to nie jest tak jak myslisz ze pojedzies se i za pare stowek sprowadzisz ventke lux x pare sztuk.. za pieknie bylo...
yahoo - 2007-11-17, 23:14 Temat postu: Re: Trzeba chyba skoczyć do niemiec.
Maciek napisał/a: | Pojade chyba do niemiec kupie z pare vento na części skoro takie zainteresowanie cześciami... |
jak dobrze poszukasz, to kupisz w Polsce takie ventki
jesli uwazasz, ze w reichu jest raj z takimi tematami, to chyba tam jeszcze nie byłes i nie znasz klimatów, wiec nie licz, ze ventki stoja na ulicy idealne i po 100euro
|
|