|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Sprawy FORUM, WWW, Download, Gadżety klubowe - okienko czatowe .
przemolas4 - 2007-11-18, 16:55 Temat postu: okienko czatowe . w duzej ilosci Forum spotkalem sie z malym okienkiem czatu na stronie glownej forum zaraz na samym dole.
czy istnieje mozliwosc utwozenia tego okna czatowego ?
Gavel - 2007-11-18, 21:11
Zakładam że chodzi Ci o coś takiego co zwie się ShoutBox
Było już takie okienko u nas na forum ale życie tam umierało i nikt tego nie korzystał więc zostało wyrzucone.
spyro - 2007-11-18, 22:34
Nic dodać nic ująć, niestety mało kto rozmawiał więc je wywaliliśmy.
przemolas4 - 2007-11-20, 02:56
szlak mnie poprostu trafia jak widze ze na forum siedzi 7 osob i nikt nic nie pisze .
na innych forach takie okienko jest umieszczone na dole strony glownej . i caly czas aktywne.nie wiem jak to sie dokladnie nazywa.
tak moglbym zawsze kogos zagadac . przeciez do tego forum dostalem sie w sumie dzieki temu ze pewien ziomek o ksywie kovval mnie ciaagle zagadywal .
dgyby nie on penie bym sie nie udzielal , a co gorsze pewnie bym na forum nawet nie byl.
ludzie!!!!!!! piszcie...... piszcie .......... i jeszcze raz piszcie.
forum nasze jest bardzo tolerancyjne i "familijne"...
Hektor - 2007-11-20, 05:00
Może i takie okienko by się przydało na forum. Ja bym z niego korzystał pewno.
yahoo - 2007-11-20, 23:15
ja też chętnie
kovval - 2007-11-21, 06:44
przemolas4 napisał/a: | przeciez do tego forum dostalem sie w sumie dzieki temu ze pewien ziomek o ksywie kovval mnie ciaagle zagadywal .
dgyby nie on penie bym sie nie udzielal , a co gorsze pewnie bym na forum nawet nie byl |
sory przemolas ze ci tak dupe trulem ale zeby nie to , to bysmy sie wogole nie znali. ja duuza korzystamn z naszego czata. chociaz jest on....co tu duzo mowic...strasznie wolny i kiepski. ale jest. i jako jedyny czat dziala u mnie na lodce. cala reszta jest zablokowana: skype, gg, googleczat.... wszystko. dlatego mnie bardzo czesto mozna spotkac na czacie...z arlosza
ale takie okienko moze i tez by sie przydalo...szczegolnie jak chcesz kogos szybko na czata sciagnac, a widzisz ze jest na forum.
przemolas4 - 2007-11-21, 13:48
wlasnie o to mi chodzi . widze ze a forum jest 5 osob . przez pol godziny siedza i ............ nic . zadnego posta , tekstu ....... nic .
tak zawsze bedzie mozna sciagnac tego delikwenta .......... nawet sprobowac .
to juz cos .
Dzolo - 2007-11-21, 23:37
Dobrze gadają Spyro. Jak nie pyknie to znów wyłączysz opcje a puki
co można by odpalic to okienko.
spyro - 2007-11-23, 19:01
Zgodnie z Waszym życzeniem chat (ShoutBOX) powrócił na forum, jest na dole strony głównej, także zapraszam do rozmów Panowie i Panie...
przemolas4 - 2007-11-24, 17:40
wobec powyzszego prosze o zamkniecie tematu .
|
|