|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Sprawy FORUM, WWW, Download, Gadżety klubowe - Czy zeby kupic gadzety klubowe trzeba być czł. klubu?
cinek82 - 2007-11-30, 16:03 Temat postu: Czy zeby kupic gadzety klubowe trzeba być czł. klubu? Witam!
Mam pytanie zawarte w temacie. Zarejestrowałem się wczoraj na forum. Wszedłem w dział gadżety klubowe. Bardzo spodobały mi się te bluzy które chcecie zamówić. I w związku z tym mam właśnie pytanie czy trzeba być klubowiczem żeby móc kupić sobie taką bluzę?
jaca - 2007-12-01, 00:19
Nie nie musisz być
Ale jak byś dołączył to też nic się nie stanie
cinek82 - 2007-12-01, 08:00
No i chcę wstąpić do waszego klubu. Nawet już dwa razy wysłałem e-mail na podany adres klubu, zanim jeszcze zarejestrowalem sie na forum. Wysłałem opis autka, kilka fotek(niestety nie mam ich zbyt duzo, ale jeszcze zrobię ).No ale zero odzewu na mejla. Nie wiem może moderatorzy sa mocno zajęci.
kovval - 2007-12-01, 12:17
jak zwykle kolega Spyro w ciaglym niedoczasie ale nie martw sie. predzej czy pozniej doda auto do galerii slaw pozdro. a kupic mozesz napewno. zero problema
cinek82 - 2007-12-01, 12:23
No dzięki kovval. Kamień z serca.
spyro - 2007-12-01, 19:42
cinek82, zrozum, wszystko robię sam i poprostu czasu nie starcza. Pewien kolega z forum pomaga mi teraz i niedługo stronka będzie w nowej odsłonie, tzn graficznie to samo, ale będzie cała w dynamicznym PHPie dzięki czemu dodawanie nowych klubowiczów będzie pestką, bo teraz wszystko robię "na piechotę" co zajmuje sporo czasu.
A co do dodawania nowych Klubowiczów i Członków Stowarzyszenia to mały apel, kto do mnie wysyłał maile w ciągu ostatnich 3 miesięcy wyślijcie jeszcze raz, niedawno dysk mi padł a co za tym idzie wszystkie dane na nim zawarte
Pzdr, aha gadżety bez problemu możesz zamówić, napisz na maila klubowego co chcesz.
klub@vwvento.org
|
|