Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Sprawy FORUM, WWW, Download, Gadżety klubowe - Czy zeby kupic gadzety klubowe trzeba być czł. klubu?

cinek82 - 2007-11-30, 16:03
Temat postu: Czy zeby kupic gadzety klubowe trzeba być czł. klubu?
Witam!
Mam pytanie zawarte w temacie. Zarejestrowałem się wczoraj na forum. Wszedłem w dział gadżety klubowe. Bardzo spodobały mi się te bluzy które chcecie zamówić. I w związku z tym mam właśnie pytanie czy trzeba być klubowiczem żeby móc kupić sobie taką bluzę? :hmmm:

jaca - 2007-12-01, 00:19

Nie nie musisz być
Ale jak byś dołączył to też nic się nie stanie :OK:

:OK:

cinek82 - 2007-12-01, 08:00

No i chcę wstąpić do waszego klubu. Nawet już dwa razy wysłałem e-mail na podany adres klubu, zanim jeszcze zarejestrowalem sie na forum. Wysłałem opis autka, kilka fotek(niestety nie mam ich zbyt duzo, ale jeszcze zrobię :gafa: ).No ale zero odzewu na mejla. Nie wiem może moderatorzy sa mocno zajęci.
kovval - 2007-12-01, 12:17

jak zwykle :) kolega Spyro w ciaglym niedoczasie :) ale nie martw sie. predzej czy pozniej doda auto do galerii slaw :) pozdro. a kupic mozesz napewno. zero problema
cinek82 - 2007-12-01, 12:23

No dzięki kovval. Kamień z serca. :OK: :hura:
spyro - 2007-12-01, 19:42

cinek82, zrozum, wszystko robię sam i poprostu czasu nie starcza. Pewien kolega z forum pomaga mi teraz i niedługo stronka będzie w nowej odsłonie, tzn graficznie to samo, ale będzie cała w dynamicznym PHPie dzięki czemu dodawanie nowych klubowiczów będzie pestką, bo teraz wszystko robię "na piechotę" co zajmuje sporo czasu.

A co do dodawania nowych Klubowiczów i Członków Stowarzyszenia to mały apel, kto do mnie wysyłał maile w ciągu ostatnich 3 miesięcy wyślijcie jeszcze raz, niedawno dysk mi padł a co za tym idzie wszystkie dane na nim zawarte :beczy:

Pzdr, aha gadżety bez problemu możesz zamówić, napisz na maila klubowego co chcesz.

klub@vwvento.org