Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Ogólnie - Szyberdach

cinek82 - 2007-11-30, 20:42
Temat postu: Szyberdach
Czy ktoś może wie jak naprawić zerwaną prowadnicę w szyberdachu?(wiecie to małe gów... z szajsmetalu). Z góry dzięki za pomoc. :bezradny:
yahoo - 2007-11-30, 22:50

jasne, poszukaj na forum
sporo już o tym było pisane

Hektor - 2007-12-01, 08:37
Temat postu: Re: Szyberdach
cinek82 napisał/a:
Czy ktoś może wie jak naprawić zerwaną prowadnicę w szyberdachu?(wiecie to małe gów... z szajsmetalu). Z góry dzięki za pomoc. :bezradny:

Pewnie lewa co ?? Koszmar vw !! :nerwus:

cinek82 - 2007-12-01, 08:47

No lewa. Czytałem wcześniejsze posty w tym temacie ale w sumie duzo sie nie dowiedziałem co z tym można zrobić. Chodzi mi o sam ten mały metal pękł i nie wiem czy można go gdzieś kupić czy muszę cały szyberdach kupować. A jeżeli można jakoś naprawić tą prowadnicę to jak. W sumie zimą to trochę głupi temat ale ja nie lubię jak coś nie działa. :olaboga:
Hektor - 2007-12-01, 09:11

Była na forum gdzieś rada jak naprawić tą prowadnicę ale nie mogłem się wczytać o co tam chodzi autorowi. Najlepiej kupić całą nową prowadnicę tylko w sklepie jest ona zbyt droga a na szrocie ciężko dostać jedną.
cinek82 - 2007-12-01, 09:33

No właśnie ja to też czytałem i wiem jak zdjąć podsufitkę(tyle było w tej radzie)ale konkretnie jak naprawić tą prowadnicę to nie bardzo. A nie orientujesz mniej więcej ile ona może kosztować w sklepie?Bo ja w takie rzeczy ze szrotu to nie bardzo wierze. Szkoda pieniędzy wywalać jeżeli miało by się okazać że za dwa dni mi ta szrotowa prowadnica pęknie. :boisię:
Hektor - 2007-12-01, 09:42

Tu na forum pisali chyba coś mi się zdaje jaki to koszt jest tej prowadnicy w sklepie. Musisz poszukać.
cinek82 - 2007-12-01, 09:44

Aha poszukam.Dzięki! :OK: