Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - List do Kubusia

spyro - 2008-01-18, 10:46
Temat postu: List do Kubusia
Autentyk, ja czytając poprostu padłem :-)

List do Kubusia - zdesperowanie niektórych rodziców nie zna gran
data dodania: 2008-01-17
Autentyczny list do Kubusia po akcji promocyjnej tego napoju:

Drogi Kubusiu !

Chciałem Ci w tym liście serdecznie podziękować za te wspaniałe promocje,dzięki którym dzieci mogą się bawić wysyłając do Ciebie etykietki z soków, w zamian za co otrzymują drobne upominki. I tak kilka miesięcy temu moja córka skusiła się na Kubusiowy Plecaczek. Wszystkie pieniążki, które dostawała wydawała na te Twoje zagęszczane soczko-smrodki licząc na to, że kiedy wyśle założoną ilość etykiet otrzyma obiecany plecaczek z Twoją sympatyczną mordką. Trzeba było zobaczyć jej zawiedzioną dziesięcioletnią minkę kiedy zamiast plecaczka otrzymała w liście Przygodową Bandankę z rozbrajającym wyjaśnieniem, że plecaczki się skończyły.

Tak więc puchaty skur*ysynu chciałem Ci napisać, że Je*aną przygodową Bandankę możesz sobie z całym tym twoim posranym działem marketingu wsadzić w dupę, bo nie mam szacunku dla kogoś kto oszukuje dzieci.

Mam nadzieję, że spotkają cię wszelkie możliwe przykrości a najlepiej, żeby przez tysiąc i jedną noc ciebie i tego ch**a co wymyślił tę promocję rżnął Alibaba i czterdziestu nieogolonych rozbójników. Choć znając branżę reklamową obawiam się, że mogłoby to wam się spodobać. Powinieneś też zmienić imię - zamiast Kubuś - Kuba rozpruwacz (dziecięcych portfeli ).

Moja córka jest zbyt młoda żeby cię pożegnać w jedyny dopuszczalny w tej sytuacji sposób... Pie**ol się Kubusiu...idziemy do Pysia

Z poważaniem
Były Klient

Źródło: http://www.babel24.pl/ind...ta&all_blog=192

lesny1982 - 2008-01-18, 11:05

hahaha dobrze ktos pojechal z kubusiem i tak trzeba w jajco male dzieci nawet robia :pała:
idgray - 2008-01-18, 11:21

spyro napisał/a:
idziemy do Pysia

:hahaha:

madej - 2008-01-18, 12:31
Temat postu: Re: List do Kubusia
spyro napisał/a:
Z poważaniem
Były Klient

:rotfl:

marmarmarek - 2008-01-18, 15:00

wymiecione :D :D :D :D hehehe
Karu6 - 2008-01-19, 12:19

LOL :diabełek: I tak wole soki przecierowe z Lidla.ROCKS
Gavel - 2008-01-20, 00:57

a ja tam lubię Kubusia...

powiedział Tygrysek :tygrysek:

:diabełek: :diabełek: :diabełek: :diabełek: :diabełek: :diabełek: :diabełek:

Dzolo - 2008-01-20, 01:17

Ja też lubie '' soczko-smrodki'' kubusia hehehe a plecaczka nie chce :D
cinek82 - 2008-01-20, 09:57

Eeee tam Leon jest lepszy! :dupa:
spyro - 2008-01-20, 17:41

A ja wogóle nie pijam gotowców ze sklepu bo to sam syf... Gavel miał okazje próbować co pijemy z Madzią, zdrowe i świeże :D Sami sobie robimy soczki i w smaku są zupełnie inne od tych sprzedawanych... A promocje są wiadomo poco, na pewno nie po to aby coś komuś dać, hehe :-)
Karu6 - 2008-02-01, 17:06

spyro, wogóle skąd to masz??
kovval - 2008-02-02, 11:48

Dzolo napisał/a:
plecaczka nie chce

a szkoda, do twarzy by ci bylo :)

spyro - 2008-02-02, 21:48

Karu6 napisał/a:
spyro, wogóle skąd to masz??

a przecież napisałem:

spyro napisał/a:
Źródło: http://www.babel24.pl/ind...ta&all_blog=192

Karu6 - 2008-02-03, 08:08

Ahaaa bo ja wogóle jakiś rozrywkowy jestem jak mi palcem nie pokażesz to nie zobacze:D