|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - problem...
arekkera - 2008-01-31, 14:26 Temat postu: problem... witam, mam znowu problemik, ktory juz kiedys sprawial mi problem, dla zainteresowanych http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=1308, teraz mam znowu takie same objawy, buczenie zaczynajace sie w okolicach 3 tysi, kiedys to byla ta rura laczaca, ale teraz patrzylem i obie sa oki, wiec nie mam pojecia co to moze byc... ostatnio byl robiony, rozrzad, wymiana oleju, katalizatorka i wydechu, oraz skrzyni bo zaczelo lozysko szumiec i brachol stwierdzil ze lepiej kupic jakac uzywke niz robic cala.
POMOCY.... !
z gory wielkie dzieki!
MAPET - 2008-02-02, 01:30
zmien tytul na bardziej klarowny...
skrzynie oczywiscie ze nie warto robic.!
finek - 2008-02-02, 01:36
To zależy jak byś miał na części drugą to sie opłaca remontować skrzynie. wymiana samegołożyska 350zł
MAPET - 2008-02-02, 01:39
nie do konca bo 1 skryznia innej nierowna
i jakas czesc dajmy na to tryb moze nie "przyjac" sie w innej skrzyni
jest inaczj wyrobiony i bedzie kupa
przerabaielm ten temat w mk2
tak samo do uzywanej skrzyni nie poleca sie dawac czesci typu tryby i inne nowych!
arekkera - 2008-02-06, 15:39
bylem na kanale i... nie wiadomo... mechanik powiedzial ze nic zlego nie slyszy i nie wie co to moze byc... "poki co jezdzic az sie okaze" znaczy wysypie- ladna mi rada! stracilem juz zaufanie do tych mechanikow i basta!
Poldi - 2008-02-07, 22:56
U mnie tak jest teraz, że tłumik z zewnątrz wygląda pięknie a w środku coś skorodowało i brzęczy
|
|