Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento
Hyde Park - MUZYKA
kovval - 2006-05-19, 18:07 Temat postu: MUZYKA#%#$%#$ juz trzeci raz probuje zalozyc ten temat i ciagle mi sie strona wiesza. Ale sie nie dam, a wiec.
Temat "hamstwo" oraz jego główni "boCHateŻy" nasuneli mi na mysl aby zalozyc wlasnie ten temat. Tzw Kanal Muzyczny, w ktorym wpisywalibysmy pioseneczki. i te fajniutkie i te pseudo. Poniewaz nie mozna dodawac plikow mp3, proponowalbym aby poprostu napisac wykonawce, tytul i krotki opis z jakiej to kategorii music. Kto by chcial sciagnal by sobie z netu. Co wy na to? A wygladalotoby cos na ten kształt:
Big Cyc - Dres (rock, wiadomo o co chodzi - "hamstwo")
Wet fingers - Nu limit (DJ Adamus Rmx) (clubowa przerobka muzyczki z 5-10-15)
Cat Stevens - Father and Son (chilloutowa, spokojna muzyczka z lat 70 tych chyba, najważniejsze sa jednak slowa, powraca do mnie po 10 latach)spyro - 2006-05-20, 17:12 Dobry po,ysł, muszę przysiaść i wrzucić parę tytułów, któe ostatnio katuję w aucie...marmarmarek - 2006-05-20, 17:46 ja poszukam jakies linki, gdzie od razu mozna cos scaignac Gavel - 2006-05-20, 17:57 Ja chyba nie rozumiem do końca: jakie to miałyby być piosenki? Takie jakie słucham w samochodzie, w domu czy może jeszcze gdzieś indziej. Bo chyba nie mam wypisywać wszystkich jakie znam spyro - 2006-05-20, 22:26 Nie no zapiszmy parę kawałków jakie ostatnio słuchamy...
Ja aktualnie namiętnie słucham:
The Game feat. Mary J. Blige - Hate It Or Love It
Stereo Total - I Love you, Ono
Bla Bla-Ta noc jest nasza
Abradab - Rap to nie zabawa już
Natural Dread Killaz - budzisz sie rano
Flipsyde - Happy Birthday
2cztery7 - uchyl szybe feat. lerek
Mobb Deep - Temperature's Rising
plomien_81-powiedz_na_osiedlu
Damian Marley - Road To Zionkovval - 2006-05-20, 23:08 no zgadza sie, takie co najbardziej ostatnio lubisz, badz zawsze je lubiles. najlepiej takie mniej znanemarecki2R - 2006-05-20, 23:11 A ja też troszke tego mam , u mnie muza to podstawa
Nickelback- Photography
Nickelback- Savin Me
Pussycat- Dolls Beep
Verona - Den co den
Ws Pro - Na Tych Wyspach
Kalwi & Remi - Independence
Antibazz_vs._Deep Melange -Wonderful Life
Shakira - Hips Dont Lie
Sicknature_Feat- Slip Away
System Of a Down - Lonely Day
Atb - Here With Me
Soundiver - The rythm of the Night
Dna Gal - Niewidzialni
X Tasy- Tango
Mike Mcpower-Love Generation
I sporo jeszcze innych hiciorów
Do zassania ze strony http://www.majky.jhost.pl/musichits/ Polecam tą stronke :wink:kovval - 2006-05-21, 11:32 no SPYRO sciagnalem twoja muze ...w wiekszosci to taki klimacik hip - reage fajnospyro - 2006-05-21, 12:18 No lubię własnie takie klimaty, czasami też wpada mi w ucho jakaś przeróbka, jak właśnie wymieniona wcześniej przez Ciebie przeróbka Adamusa (Wet fingers - Nu limit (DJ Adamus Rmx)).Bartek - 2006-05-21, 12:55 ja obecnie katuje pare tytułów :
Roscoe P Coldchain Feat- Hot (polecam jak ktoś ma dobry bas w furce)
Tim Dog - Fuck Compton (stara muzyczka, klimat east cost'owy)
Ludacris - Georgia (lajtowy kawałek, dobry na odprężenie)
BG Knocc Out & Dresta - DPGC Killa (dobry stary weast cost, twardy bit)
Big Daddy Kane - Lyrical Gymnastic (lajtowy kawałek, old school)
Mystikal - Round On The Tank (Dirty south, wkręcająca piosenka, zwłaszcza podczas jazdy furką)
Ugly Ducking - Yudee (niepowtarzalny klimat, dobra na poprawienie humoru)
Eazy E - Real G's (weast coast, twardy bit, klasyka rapu)
jak mi sie przypomni coś ciekawgo to dopisze, wrazie problemów ze znalezieniem czegoś piszczie to wrzuce na jakiś easyup 8)
[ Dodano: 2006-05-21, 13:22 ]
Mad Skillz - Extra Abscract Skillz
Onyx - Shut Em Down
Onyx - Last Dayz
Wu Tang Clan - It's Yourz
Wu Tang Clan - Forever
Wu Tang Clan - Cerfoul
Method Man - Tical
Method Man - Jungment Day
Nas - One Mic
Nas - Dreams
Nas - Money is My Bitch
Nas - KISSING
Nas - New World
Nas - Shut Em Down
Nas - Nastradamus
Mobb Deep - GOD pt. III
Mobb Deep - Adrenaline
Mobb Deep - Perfect Storm
Handsome Boy Modeling School - Magnetizing
A Tribe Called Quest - Scenerio
CNN - Invicible
Tha Dog Pound - New York
Cappadonna - Super Model
Cappadonna - Black Boy
Cypress Hill - Low Rider
Cypress Hill - No Pierdo Nada
De La Soul - Me My Self And I
DJ Muggs - John 3:16
EPMD - Da Joint!
Ice Cube - Ghetto Bird
Ice Cube - War & Peace
West Side Connection - The Gangsta, The Killa And The Dope Dilla
LL Cool J - III Bomb
LL Cool J - The GOATGunship - 2006-05-21, 15:41 U mnie w czołgu obowiązkowo cała dyskografia Rage Against The Machine czyli:
"RATM"
"Evil Empire"
"Battle for LA"
"Renegades"
A co do poszczególnych kawałków to polecam:
"Bombtrack"
"Killing in the name"
"Bullet in the head"
"Bulls on parade"
"Revolver"
"Guerilla radio"
"Testify"
"Calm like a bomb"
"Renegades of funk"
To jest "lektura" obowiązkowa, natomiast o reszcie napiszę pózniej KRIS - 2006-05-21, 15:56 u mnie tez sie troche tego nazbieralo, to sa utwory ktorych slucham od kilku lat i nigdy mi sie nie znudziły:
jerry cantrell- "breaks my back"
soundgarden- "fell on black days"
soundgarden- "black hole sun"
soundgarden- "mailman"
soundgarden- "slaves & bulldozers"
soundgarden- "gun"
soundgarden- "blow up the outside world"
soundgarden- "tighter & tighter"
alice in chains- "man in the box"
alice in chains- "love hate love"
alice in chains- "it ain't like that"
alice in chains- "get born again"
pearl jam- "do the evolution"
pearl jam- "black"
nirvana- "smells like teen spirit"
nirvana- "in bloom"
nirvana- "heart-shaped box"
nirvana- "sappy"
nirvana- "you know you're right"
a perfect circle- "the package"
deftones- "knife party"
korn- "faget"
guns'n'roses- "back off bitch"
guns"n"roses- "perfect crime"
type "0" negative- "black no.1"
pantera- "walk"
pantera- "fucking hostile"
pantera- "the sleep"
pantera- "cemetery gates"
...
i dużo, dużo innych...kovval - 2006-05-21, 16:59 LORDI -HARD ROCK HALLELUJAH - nie moze zabraknac zwyciezcy Eurowizji spyro - 2006-05-21, 21:43
kovval napisał/a:
LORDI -HARD ROCK HALLELUJAH - nie moze zabraknac zwyciezcy Eurowizji Smile
Fajnie to zrobili, dzisiaj ciągle leciał teledysk na mtv i vivie...
Panowie, jak macie tą przeróbkę 5-10-15 Adamusa to puśćcie mi mailem, OK?marecki2R - 2006-05-22, 02:47 No i mi prosze też zapodać na email bo troszke szukałem i niestety nic nie znalazłem żadnego " Download" Gavel - 2006-05-22, 13:59 za mną ostatnio chodzi taki kawałek:
SQUEEZE UP FT. TEISHAN & ROD FAME - LA ISLA BONITA
musze go sobie do samochodu wrzucić bo słuchanie w domu już mi nie wystarcza
oprócz tego całkiem niezła jest cała najnowsza płyta T.LOVE "I HATE ROCK AND ROLL"kovval - 2006-05-22, 17:26 spoksik , juz do Was leci. na BearShare duuuzo znajdzieciespyro - 2006-05-22, 19:10 ja korzystam z DC++, ale aktualnie skończył mi się trnasfer w necie i dopiero w czerwcu będe mógł spowrotem załączyć DC++ a nie wiem czy się doczekam:-)marecki2R - 2006-05-23, 13:20 Kovval dzięki odebrałem MUZE od ciebie Fajowy kawałek ,aż przypomniały mi sie młodzieńcze lata 5-10-15 Bartek - 2006-05-24, 19:35 stestujcie tego RJD2 - Mooore, zaj**isty instrumental, mnie strasznie wkręciło :wink:Gunship - 2006-05-24, 21:33 Polecam też do ściągania mp3 Soulseek. Fajny programik. Interfejs ma tępy trochę ale nadrabia funkcjonalnosćią. Co do Bearshare to ma on sporo dziur i potrafi narobić niezłego syfku dlatego pozbyłem się tego dawno temu.Bartek - 2006-05-24, 22:25 ja z bear share korzystam już dobre dwa lata i nic złego z komputerem mi nie zrobił, jak dla mnie jedyną jego wadą są programy które sie z nim instaluja (save now i coś od pogody), ale można to odrazu usunąć i nie ma problemu :wink:spyro - 2006-05-24, 22:26 Ja nadal obstaje przy DC++, programik prosty i zasysa na maxa. Jak się dobrze skonfiguruje, dodać dobre huby to można ściągnąć utwór mp3 w 30 sekund... Naprawdę polecam.kovval - 2006-06-13, 17:20 kurde SPYRO, z tych muzyczek co podales jenda mnie naprawde zajarala "plomien_81-powiedz_na_osiedlu". slucham jej sobie....NON STOP. dobre klimatyDzolo - 2006-06-14, 00:50 Z racji tego ze to mój pierwszy poscik witam wszystkich.Forum odwiedzałem juz od jakiegoś czasu ale dziś sie zarejestrowałem bo dziś własnie kupiłem sobie Vento i od dziś staje sie stałym bywalcem tego forum.
Dwa tutuły na szybko :
Brandy-Afrodisiac
Uniting Nations-Loving You
Polecam program MYp2pNET.Gavel - 2006-06-14, 00:56 W takim razie witamy w naszych skromnych progach i zapraszamy do konwersacji na forum oraz do oficjalnego zapisania się do Klubu marmarmarek - 2006-06-14, 12:32 milo ze nas wiecejspyro - 2006-06-14, 13:44 Witamy! Oczywiście na wstępie zapraszam do przesłania fotek i opisu Twojej Ventki na adres klubowy, a zostaniesz Klubowiczem...
Pozdrawiamy i zapraszamy do udzielania się na forum.
Co do muzy to ostatnio ciągle katuje 2 kawałki:
U2 (Bono) & Mary Jane Blige - One
WET FINGERS - NU LIMIT - dj adamus rmx (dzięki kovval!)kovval - 2006-07-10, 22:08 mam nowe basowe granie do samochodziku:
The drill - The drill
Pacito - living on video (podobne do drilla)
Galeo - przerobka Whitney H
Active - Visez
a z oldschoolowych ostatnio katuje
Lady Punk - MALA WOJNA (jak juz mnie wszystko wkur....)Gavel - 2006-07-17, 23:03 po wielu latach przerwy niejako wróciłem do muzyki z lat młodości
(kurde zabrzmiało jakbym już do setki dobijał )
ale do rzeczy: wrzuciłem sobie do auta płyty Big Cyca i słuchając tych starszych kawałków aż przyjemnie mi się zrobiło. Podam kilka tytułów jakby ktoś nie wiedzaił o czym pisze i chciał sobie ściągnąć:
"Ballada o smutnym skinie"
"Berlin Zachodni"
"Kapitan Żbik"
"Chrześcijańscy kanibale"
"Jak słodko zostać świrem"
"Zwiewam z budy"
i jedna z najlepszych "Twoje Glany"
marmarmarek - 2006-07-18, 00:24 same hity Gavel... :)jeszcze dodaj GUMA i bedzie komplet Gavel - 2006-07-18, 00:32 no hity hity
Aż tak dużo nie jeździłem więc do Gumy jeszcze nie dojechałem bo zacząłem od pierwszych płyt
A wcześniej będą jeszcze takie hiciory jak Mkumba i Szaza moja miłość ale to pewnie jutro jak do pracy bede jechał spyro - 2006-07-18, 00:34 Kurcze Gavel, to czasy podstawówki... Aż miło sobie powspominać... Ja ostatnio miałem czas na wspominki i przesłuchałem sobie pierwszą płytkę Wzgórza YaPa3, to był hicior kiedyś, ale jak się wsłuchałem w tekst to się za głowę złapałem, że ja te kawałki kiedyś z pamięci recytowałem A ostatnio katuje namiętnie pierwszą płytkę Cypress Hill i nadal kawałek How I Could Just Kill a Man jest poprostu zarąbisty... Coś w tym jest, że dzisiejsza muza jest ciągle na jedno kopyto, ciężko mi się już słucha rodzimego hip-hopu, który co prawda ewoluował, ale już nie mogę ciągle słuchac o tych blokach i wymyślonej gangsterce, której w Polsce nie ma... Nie ma jak powrót do dziecistwa Gunship - 2006-07-19, 11:35 ...albo Public Enemy Oj słuchało się słuchało.... spyro - 2006-07-19, 11:49 Aż miło powspominac te czasy kovval - 2006-08-10, 09:36 to cos na topie
WET FINGERS - Hi - Fi Superstar (przerobka)
MBrother - Trebles (takie tam łupanko onomatopeiczne)
Red&Spinache - Matki ("Chce poznac twoja matke teraaaz, niechhhh sie rozbieraaaa....bede ja kompał, kompałłłł"....taka rekomendacja powinna starczyc spyro - 2006-08-10, 10:28 Atu pare kawałkó, które mam w aucie:
dj kriss - memories
TEDE - To nie koniec
Aneela feat. Arash - Chori Chori (zajeb... teledysk)
Daz Sampson - Teenage Life
Jose Gonzales - Heartbeats
Rihanna - Unfaithful
Trzeci Wymiar - Wuuuf
Abradab feat. Tede, Gutek- Państwo jest nasze
Abradab - Rap to nie zabawa już
Bubba Sparxx - Deliverance (sorzed paru sezonów, ale nadal zajeb...)
No i ulubiony kawałek mojej Pięknej: Paris Hilton - Stars Are Blindkminas - 2006-08-10, 22:52 No ja to jestem muzyczny dewiant :wink: mój Ventyl zasze otrzymuje solidną dawke najlepszych brzmień w zależności na co mam ochote. No to lećmy
1. Jamajka po polsku
Bass Medium Trinity - Mówisz i masz
Bass Medium Trinity - Teraz naprawde wiesz
Mustafarai - Musze skręcić cię
2. HH
Group Home - Livin proof
Roots Manuva- Mind 2 Motion
M.O.P - Cold as Ice
Beatnuts - Watch out now
Beatnuts - No escapin this
Method Man - Rockwilder
Busta Rhymes - Brea ya neck
3. Drum`n`Bass
Pendulum - Slam
Pendulum - Tarantula
Breakbeat Era - Bullitproof
Aphrodite - Ganja man
Nu tone - Three Bags Full
Kosheeen - Pride
4. House
Cassius - Feeling for you (Remix)
Modjo - Lady ( stary znany kawałek który za każdym razem nastraja mnie pozytywnie uuu)
Soul Providers - I don`t know ( Ian Carey Remix)
Robbie Rivera - The Bang
uuuuuuuuu co jeszcze nich pomyśle tyle tego dobrego że nie sposób wymienić a raczej leń jestem i mi się poisać nie chce
no na pewno
Fat boy Slim
Brak2Sensu
Pokahontaz
Sonic Trip
Linkin Park
Maria Peszek
Moloko
Rage against the maschine
Prodigy
The Streets
Telepopmusic
polski HH ( Tede, K44, OSTR, Pezet, Łona, Grammatik, 247 itd)
a techno u mnie w aucie nie leci i nie będzie 8) chyba że faktycznie coś mi w ucho wpadnie ale to sporadyczne przypadki spyro - 2006-08-11, 01:10 Techno też omijam szerokim łukiem od zawze, podobniej ak disco polo
A takto podbnej muy słuchamy, tyle, że jagłównie HH i czasami jakieś kawałki dnbGavel - 2006-08-11, 01:13
spyro napisał/a:
podobniej ak disco polo
Tak?? A to co mi ostatnio w mailu przesłałeś??
spyro - 2006-08-11, 01:18 Ale dobre bylo nie?
CO jakiś czas przeglądam stronkę ww.smog.pl i tam jest masaniezłych śmiesznych kawałków, filmowych oczywiście, ostatnio była posmarkana britney spears:-)Gavel - 2006-08-11, 01:22 no jasne że dobre
[ Dodano: 11 Sierpień 2006, 01:24 ]
jakby ktoś chciał zobaczyć o czy piszemy to zapraszam pod TEN ADRESmarmarmarek - 2006-08-11, 02:30
kminas napisał/a:
Modjo - Lady ( stary znany kawałek który za każdym razem nastraja mnie pozytywnie uuu)
no ba czesto to gramy-na hauturach:) a co do disco polo -by Spyro...-niektore kawalki sa niezle-ludzie sie poperostu nie przyznaja-a je znaja-a jako muzyk grajacy po imprezkach wszelkich moge napisac-to sie wzedzie przyjmuje i jest witane z najwiekszym entuzjazmem-takie realia.. idgray - 2006-08-11, 09:32 a propo muzyki mam cos fajnego
http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swfkovval - 2006-08-11, 12:46 marmarmarek masz swieta racje co do "dziwnej muzyczki". Ja kiedys zostalem wytypowany na DJ'a (szumnie powiedziane, ale puszczalem muzyczke na roznych imprezkach w LO). I jak ludzie sobie popija to nic lepszego jak Boys, czy Majteczki w kropeczki, Chlopcy Radarowcy, czy cos w tym stylu to chyba jeszcze nie wymyslili Nawet ostatnio sobie nagralem takie smerfne hity na CD do Mielna Gavel - 2006-08-11, 13:09 no i nawet nikt nie protestował jak te hiciory leciały spyro - 2006-08-11, 14:08 hehe, jak człowiek popije to i nawet disco polo słucha... Beaah, ja tam omijam to szerokim łukiem, chociaż kiedyś, dawno temu na jakimś weselu wywijałem przy podobnej muzie, ale to trzeba się mocno znieczulić na początek...kovval - 2006-08-11, 14:25 pogadamy zobaczymy bolter - daj mi te noc to chyba nigdy nie umrze. pare piwek i do boju kminas - 2006-08-12, 09:28
ha ha ha zajeb.... naprawde uśmiałem się nieźle
mam plan do końca tygodnia nauczyć się tekstu i jak już będe miał wlane to będe to śpiewał znajomym ha ha ha tylko jeszcze musze pora kupić i nauczyć się nim tak wywijać marmarmarek - 2006-08-12, 11:25
spyro napisał/a:
ja tam omijam to szerokim łukiem, chociaż kiedyś, dawno temu na jakimś weselu wywijałem przy podobnej muzie
jezeli chodzi o wesele, to przy tym najlepiej sie wywija BANDERAS_RR - 2006-08-13, 17:42
marmarmarek napisał/a:
jezeli chodzi o wesele, to przy tym najlepiej sie wywija
tu sie zgadzam w 100% bylem na weselu gdzie puszczali tylko muze z lat 70 wiec po litrze dopiero zaczelem plasac a moze nie nie bardzo pamietamkovval - 2006-08-23, 18:13 pamietacie takiego kolesia co sie K.A.S.A nazywal.? on mial taki numer....Maluch chyba.......cos tam lecialo .....jak kozystac z malucha.
Ma to ktos moze na mp3. albo zna tytul?spyro - 2006-08-23, 18:15 poszukaj w tekstach piosenek, np. TUTAJkovval - 2006-08-23, 18:51 "Jak należy korzystać z malucha" dzieki spyro..............maszGavel - 2006-08-30, 18:47
ha ha ha zajeb.... naprawde uśmiałem się nieźle
mam plan do końca tygodnia nauczyć się tekstu i jak już będe miał wlane to będe to śpiewał znajomym ha ha ha tylko jeszcze musze pora kupić i nauczyć się nim tak wywijać
I jak tam kminas umiesz już tekst?
Dla tych co nie wierzą że coś takiego można normalnie zaśpiewać:
LINK DO "TELEDYSKU"
Gdzieś w necie widziałem nawet tekst tej piosenki a także całą płyte tego zespołu..kovval - 2006-09-16, 17:39 beatnick vs loituma - leva's breaks ......czemu nikt tego tu nie dodal !! hymnu swego nie lubicie
Westbam and The Love Commitee - United States Of Love ( Love parade 2006).....tez dobre lupanko
Red & Spinache - Matkie .....hardzior ale rytmiczny
Borixon - Sprawdz To Dziala .....a to tez ze zlociku. jak przemolas4 to zapodal...... wszyscy wokol ogniska zrobili : oooooooooo i zaczelo sie spiewanko i kiwanie kapturami spyro - 2006-09-16, 19:29 No to z klimatów z ogniska
JAMAL - PolicemanAndziula - 2006-09-17, 15:25 Ja od zlotu sciagnelam calego Jamala tak mi sie podoba "policeman" i "slowo".i mecze przemka w samochodzie, ale oczywiscie najpierw 14 wersji Loitumy. Pozdrawiam Was chlopaki i dziewuchy. spyro - 2006-09-17, 20:55 No mi powoli już Lituma wychodzi uszami Cały dzień słuchania w domu, w aucie, poprostu ciągle i wszędzie robi swoje...
Jamal to zajeb... koleś, jego piosenki są naprawdę fajne...przemolas4 - 2006-09-17, 21:58 jamal fajowa muze robi. to prawda rpyro.
mnie jeszcze nie przeszlo.
loituma musi gszies tam sobie zawsze pomykac.
ciekawe czy znajdzie sie wsrod nas jakis ziooom, co do nastepnego zlotu loitume bedzie meczyl.
spyro - 2006-09-17, 22:04
przemolas4 napisał/a:
co do nastepnego zlotu loitume bedzie meczyl
Oj ciężko chyba będzie do następnego zlotu wytrzynac Ale naoewno na przywitanie wszystkich na następnym zlocie zagramy Loitumę:-)
[ Dodano: 2006-10-14, 17:20 ]
Odświeżam temacik, oto co ostatnio wałkuję w aucie:
Dj Adamus & Mafia Mike Pres. Wet Fingers - Hi Fi Superstar
Loituma - Eva's Polkka(ex[eption mix 2006)
daz sampson-teenage life
TEDE - TO NIE KONIEC
DMX - Lord Give Me A Sign
2cztery7 - uchyl szybe
DNA & GAL-Budzic Swiat
Sean Paul - Give it up to me
Eamon - How Could You
Justin Timberlake - SexyBack
Pakito - Living On Video
dj kriss-memories
Takako Minekawa - Fantastic Cat
C-bool - MBrother - Trebles (zajeb... bass do autka:-))
I powrót do straszych kawałków:
ABRADAB - Panstwo jest nasze (feat. gutek and tede)
Bubba Sparxx - Deliverance
Ramona Ray feat. Sztychu - Zanim słońce wstanie
the streets - blinded by the lights
Justin Timberlake - Cry Me A River - jak dla mnie to najlepsza piosenka r&b wszechczasów...
Chemical Brothers - Galvanize
Lew-In The Jungle - A to tak na polepszenie humoruGavel - 2006-10-14, 21:01 A ja w aucie namiętnie katuje Radiostacje
Niestety nie moge sobie słuchać co mi się żywnie podoba bo mi laser padł
W związku z tym loituma jeszcze mi się nie znudziła spyro - 2006-10-16, 13:46 Ri!Codeh - Panny Do Wziecia
ściągnijcie sobie ten kawałek, słowa są wyrąbiste:-) Muza średnia- takie dicho... Ale tekst jest cool
[ Dodano: 2006-10-16, 13:48 ]
do ściągnięcia stąd:
Pakito - living on video
David Guetta - love don't let me go
Evanescence - Call Me When You're Sober
Verba - Młode Wilki cz.3, 2 i 1
Gnarls Barkley - Crazy
Twoface - Fire In Your Eyes
Hans Zimmer & Lisa Gerrard - Now We Are Free
HIM - Right Here In My Arms
Red & Spinache - Wczoraj
Emigranci - na falochronie
Marek Grechuta - Wiosna ach to ty
Jimi Hendrix - Jonny Be Good
Richie Valens - Come On Let's Go
Nas feat Quan - Just A Moment
Narazie tyle
Lubię różnorodną muzykę jaca - 2006-10-16, 21:16 ja poszukuje dodrych łupanek cos nowego basss sopran no i moga troche spiewac
najlepiej tehno
jak ktos cos zna to prosze podac tytul albo wykonawce
milo widziane tez mixy
dzieki przemolas4 - 2006-10-16, 23:17 ja ntez o lupanke poprosze,,, tylko taka z sensem.
dzieki.marmarmarek - 2006-10-19, 16:19 Spyro-nie mozna juz tego sciagnac-usunieteGavel - 2006-10-19, 16:52 no to masz update'a: LINK spyro - 2006-10-19, 18:54 Dzięki Gavel...Gavel - 2006-10-19, 19:02 nie ma za co - polecam się na przyszłość tomala2301 - 2006-10-31, 20:06 Ja też coś dodam w , co słucham w moim Vencie
Cold- Year of the Spider
Filter- Title of Record
P.O.D - Payable on death
Anthrax- Attack of the Killer B's
Blues Brothers
Type of Negative - October Rust
Pearl Jam- Pearl Jam
no i jest jeszczeg to go sporospyro - 2006-11-02, 13:19 Słyszeliście nową piosenkę Justina Timberlake'a? Jest wyj... w kosmos...
Justin Timberlake - My Love
I ostatnio ściągnołem niechcący przeróbkę rockową hiciora Timberlake'a - Cry me a river:
Lostprophets - Cry Me A River
Dzolo's girl - 2006-11-10, 20:33 Polecam takie pioseneczki jak;
Fergie feat.Ludacris-Glamorous
Tede- Jakby jutra miało nie być
Beyonce-Kitty Kat
Beyonce Feat.Jay-Z -Deja Vu
Chamillionarie feat.Krayzie Bone- Ridin'
Feat Joe,Ashanti-What's Luv? (stare ale mi się podoba)
Nelly Furtado Feat.Timbaland-Promiscuous Girl
Obie Trice Feat.Akon-Snitch
Sean Paul feat.Keisha Cole-Give it up to me
Supaflay Inc-Moving Too Fast
The Pussycat Dolls-Buttons
Rihanna-If its loving that you want
Rihanna feat.Sean Paul-break it off
Trochę łupanki
C-Bool-Would You Feel
Double Nation-Move Your Love
East Clubbers- Sextasy
BassHunter-Boten Anna
tomala2301 - 2006-11-10, 20:40 No ja ostatnio ściągnełem sobie dyskografie zespołów
OPETH
PAPA ROACH
COLD
jest bomba , superspyro - 2006-11-11, 13:06 A ja słucham Verby... Żartuję oczywiście
Ostatnio słucham kolesia zwiącego się THE GAME, tytuł płyty: Doctors Advocate
Jest poprostu wyj... w kosmos...theority - 2006-11-11, 18:12
spyro napisał/a:
A ja słucham Verby... Żartuję oczywiście :usmiech:
Masz coś do niego ? Ja go tam czasem nawet i posłucham spyro - 2006-11-11, 18:16
theority napisał/a:
Masz coś do niego ?
Do nich...
No mam, taki pseudo hh, choć czasem chwytliwe dla ucha:-)theority - 2006-11-11, 18:30
Cytat:
Do nich...
Do nich jak do nich
spyro napisał/a:
pseudo hh
Oni sami powiedzieli, że nie hip-hopują spyro - 2006-11-11, 20:18
theority napisał/a:
Oni sami powiedzieli, że nie hip-hopują
Powiedzieli, ale po pierwszej płycie, na początku ubierali się i udawali hh, pamiętasz pierwszy teledysk? Bluzy MORO, szerokie gacie...
Ale tak jak napisałem, niektóre kawałki są chwytliwe, jedyny jaki mi się podoba, to Młode Wilki (pierwsza wersja).theority - 2006-11-12, 23:27 a tych wersji było tyle ile Porche 911 kovval - 2006-11-13, 11:03 no to i ja cos dorzuce....co zaslyszalem w UK:
Dzolo's girl napisał/a:
Nelly Furtado Feat.Timbaland-Promiscuous Girl
Sean Paul feat.Keisha Cole-Give it up to me
polecam
P.Diddy feat. Nicole - Come to me
Cassie - Long Way To Go (popik+rnb , do wygibaskow i dirty dance z zona )
J. Timberlake -Sexy Back(Dirty) (uuu klekajcie narody, super sexistowski teledysk)
LLoyd Banks feat. 50 cent - Hands Up (wiadomo, rapowanie, basiki)
The Pussycat Dolls feat. Busta - I Dont Need A Man
Pink - U&Ur Hand (takie tam, do posluchania, energiczne)
Westbam and The Love Commitee - United States Of Love ( Love parade 2006)
(Poza wszelka konkurencja! Lupanko po maksie. Juz to slysze u Jacy albo Przemolasa Powoli wkreca sie na wysokie obroty....a potem )
Co by z zonka na dobrej stopie przebywac:
Kelly Clakson - Breakaway
Kelly Clakson - Because Of You
Ronan Keating - If Tommorow Never Comes
Oddzielna kategoria
Paris Hilton - Nothing Is The Word (tylko z teledyskiem. trzeba zauwazyc jak pani wije sie wokol 12 letniego chlopca. Zastanawiajace jest tez jak mozna spiewac, jak ma sie dziobek w "O" z jezykiem na wierzchu . Ale calosc rytmiczna i jest fun. Cos jak nasza urocza Mandaryna
[ Dodano: 2006-11-15, 15:59 ]
Baaaardzo dobre lupanko Barrrrrdzo. Niech no ja tylko dwa wiaderka zamontuje + dopaleczke JBL BPX 1100.1 2x575W
David Guetta - Love Don't Let Me Go (Antoine Clamaran Remix) spyro - 2007-01-24, 23:42 Odświeżam stary tenmat, co by tu można zarzucić do swojego audio w autku:
Doniu/Liber - dzień dobry Polsko (co prawda z tego taki hiphop jak z koziej d... traba, ale kawałek nawet nawet)
B-Tight-Ghetto_Romantik
teriyaki boyz - tokyo drift (fast and furious)
Trzeci WYmiar - Wuuf
Z całych płytek katuje ostatnio:
Jibbs - Jibbs Feat. Jibbs
Smolik-3
Borixon - Zacieram Ręce Dzieciak
Fisz/Emade Piątek 13
Jay-Z - Kingdom Come (naprawdę rewelka płytka, wreszcie powrót Jay-Z takiego jak kiedyś)
NAS - Hip Hop Is Dead
The Game - Doctors Advocate
Nelly Furtado - Loose (dawno nie słyszałem tak dobrej płytki z tego rodzaju muzy - cała jest rewelka, szczególnie piosenka All Good Things
Justine Thimberlake - FututreSexLoveSounds
Paul Van DykThe Politics Of Dancing 2 - długi album, kupa fajnych bitów szczególnie do autka.przemolas4 - 2007-02-19, 09:20 top da tego jbl a proponuje odrazu o 10 amperogodzin wiekszy akumulator i kondessator eletrolityczny najmiej 2 faradowy .
tak , zeby ci czasem prodziku KOVVAL nie zbraklo .
nawiasem mowiac jakie glosniczki do czegos takiego proponujesz ? bo z tego co sie zoriebntowalem , to taki piec moze spalic wszystko hehehehe .
wersalke pod bniego podlaczysz i tez spali ... hehehehehehe az sie sprezyny czerwone zrobia hehehehe .
wyjarany piec w wyjaranej cenie hehehe . goraco polecam i odrazu ostrzegam , ze kupic piec to dopiero 1/20 problemow hehehe.
kovval - 2007-02-19, 13:09 no ta dopalka jest naprade 1st class. ale chyba mnie nei stac bede musial sie poprzednim modelem zadowolic. a co do glosniczkow to nie chce skrzynki, bo mi sie bagaznik podoba 2 wiaderka w polke, ale duuuze. cos jak jaca. + na przod bdb glosniki. i chyba wszystko JBL. pozatym pogadamy w Toruniu juz za kikla dni, to mi poradzisz co tam jeszcze bo chyba sie tym zajme w tym miesiacu przemolas4 - 2007-02-19, 13:27 no ja sluze pomoca hehekovval - 2007-02-19, 17:45 http://forum.vwvento.org/...t=518&start=240
zeby nie zasmiecac tego tematu, tu sie wypowiedz dalem co by mi odpowiadalospyro - 2007-04-12, 22:43 Wracam do tematu muzy w aucie...
Ja ostatnio katuję w Ventce parę albumów:
O.S.T.R. - HollyLodz
Beastie Boys - Awesome I Fuckin Shot That
Brother Ali - The Undisputed Truth (nowy koleś na scenie hip-hopu, rewelacyjne bity)
Eldo - 27 ( o tym to chyba nie musze nic mówić )
Gucci Mane-Hard To Kill - ( w fajnym starym stylu jak Wu)
Jay-Z - Greatest Hits (najlepsze utworki z ostatnich 10 lat)
Lil Boosie - Bad Azz ( coś w stylu Westside Connection)
Mayday - Mayday (świeżonka w hiphopie, niezłe kawałki)
Public Enemy-Fear of a Black Planet (klasyka sama w sobie)
DJ LRM - Whats New Volume 1 (niezła składana z 50 cent itp)madzik - 2007-05-24, 14:54 hmmm... a pamiętacie taką kapele jak Shout?? takie rockowe brzmienia, uwielbiam przeważnie te kawałki na "doła", a z szybszych kawałków to polecam:
Akcent- french kiss( fajne słowa sa w tym kawałku )
pakito- blue monday
meyson- summer of love
polecam także "system of the down"spyro - 2007-05-25, 11:41
madzik napisał/a:
a pamiętacie taką kapele jak Shout??
no jasne, że tak, choć kawałki są masakrycznie dołujące, normalnie przez okno można skoczyć:-) Ale kto tego nie słuchał... Chyba każdy.
A hicior lata to zapewne będą KANIKUŁY madzik - 2007-05-25, 18:51
spyro napisał/a:
A hicior lata to zapewne będą KANIKUŁY
he he no jasne, spyro - 2007-10-12, 01:06 Odświeżam temacik... U mnie pyka sobie w autku:
miuosh_-_meksyk
gucci_mane-freaky_girl
Akon - Sorry, Blame It On Me
Dj Snopik - Dont Let Go
DjDecibel&Peter- Żyje Tobą
Everything But The Girl - Missing (djfreddz 2007 Remix Edit)
Familia HP - Zawiść
Familia HP - Osiedla
Fergie feat. Sean Kingston Big Girls Dont Cry
Grubson & Junior Stress - Siła Z Pokoju
Hukos-Panie_Prezydencie (za ten kawałek gościu już ma niezłe fazy...)
Jeckyll & Hyde - FreeFall
Kabu&Majk gość .Nowator - Zaufaj Mi
Kraftwerk - Autobahn - za długa jak na nasze autostrady
MUODY feat. NOWATOR - Wolne Zmysły
Paul van Dyk - Connected 2007
Pezet- W moim świecie
Pierwszy Sierpnia - Sokół, Deszczu Strugi, Kapela Czerniakowska to jest kawałek, który wymiata w kosmos (zrobiony dla Discovery)
Pih - Rosyjska Ruletka
Pleasure Rooms - She's a Maniac
Sean Kingston feat Ya Boy--Welcome To My Hood.mp3
Sean Kingston ft Paula DeAnda There's Nothing.mp3
Timbaland - The Way I Are (Mr.RaV Remix)
Timbaland - Apologize
Westbam - Love Parade 2000 (wymiatacz sprzed 7 lat, nadal wypasik)
Wyclef Jean Feat Akon, Lil Wayne & Nia - Sweetest Girl
To był taki skrócik bo aktualnie w furce pomyka pełna siedmsetka muzy...
A co Wy macie u siebie w furce?sebastian - 2008-06-17, 18:57 Temat postu: MuzykaTak sobie siedziałem i pomyślałem, ze w tym temacie można się pochwalić swoją muzyką, co ciekawego udało się zdziałać nam, lub też przedstawić swoją playlistę do słuchania w radiu, jaką stworzyliśmy sobie na płytce czy jakim innym dysku przenośnym, aby nam podróż naszym ukochanym Ventylkiem umilała życie
Napiszcie, co o tym myślicie, czy dobry temat... Ja, jak wgra mi się na serwerek to wrzucę pierwszy mój secik, co może być w sam raz do auta, jak ktos lubi taką muzę - a jaką, to jak wrzucę
jak normalnie takiej muzy nie słucham to fajnie Ci to wyszło...
Teraz sasysam secik Cinka...Fable - 2008-06-17, 23:08 moze wlozcie na jakies FTP. skad sciagujeciep olskie pioseneczki? bo mam z tym problem nie wiem skad sciagnac cinek82 - 2008-06-17, 23:11 No no Spyro, twórczość pełną gębą, a jakie portki fachowe miałeś A wykonawcy ze stronki to już przycichli, a szkoda bo swego czasu mieli dobre nuty. spyro - 2008-06-18, 11:10
cinek82 napisał/a:
No no Spyro, twórczość pełną gębą, a jakie portki fachowe miałeś A wykonawcy ze stronki to już przycichli, a szkoda bo swego czasu mieli dobre nuty.
Taki epizod z mego życia - teraz jest się z czego pośmiać
Co do wykonawców to niestety, takich jak 2Pac to już nie ma. Teraz Hip-Hop nie jest taki jak kiedyś... hehe zabrzmiało jak wspomnienia emerytów.sebastian - 2008-06-18, 15:33 Fable, ja ściągam z www zawsze, żadnych torrentów, p2p i innych tego typu programów nie używam. Między innymi stąd: http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=14 oraz http://mp3.teledyski.info...ik&dalej=Szukaj
Co mnie interesuje to wpisuję w wyszukiwarkę, klikam i po chwili mam na dysku Karu6 - 2008-06-18, 15:51 Zanza Labs- Control the Mind
SMF- Hahaha
WSP- Psy
MacFly- Jump Style Is My Style
Szeldo- Ukradli mi składakasebastian - 2008-06-18, 16:19 Te pierwsze to sama sieczkarnia, heh. Ciężko by było jeździć i się skoncentrowac przy takiej muckarni Karu6 - 2008-06-18, 17:33 to 3 Fajne
[ Dodano: 2008-06-18, 17:33 ]
a ostatnie najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cinek82 - 2008-06-18, 19:10 Ja przeważnie pobieram z tej stronki http://www.clubbers.pl/ i z tej http://club-nation.eu/ , tylko na te fora musisz najpierw wysłać sms-a za 2 złocisze żeby aktywować konto, ale wg mnie warto, dobrą muzyczkę mają i naprawdę wiele gatunków. A jeszcze mam taką stronkę http://www.djwitek.prv.pl/ i taką http://www.szukajkamp3.pl/ , ale z tych mniej korzystam. sebastian - 2008-06-29, 14:45 Z dedykacją dla http://odsiebie.com/pokaz/246684---ce10.html
Moje najnowsze dziecko cinek82 - 2008-06-29, 15:40 Dziękuję bardzo , ja dzisiaj też tworzę jak na razie fajne starocie i jeszcze zasysam jakąś świeżą składankę to zrobię jeszcze coś nowszego. Szpiker - 2008-06-30, 19:36 sebastian fajnie ci to wyszło początek jest najlepszy Karu6 - 2008-07-02, 11:32 Szeldo- Ukradli mi składaka
Szeldo- Kup se globus
Szeldo- Bania na plebanii
Szeldo- Gimnazjum nr 1
Szeldo- Riposta
Szeldo- Latino (feat. Gosia Andrzejewicz)
Wszystkie SZELDO MOJE ULUBIONE, a co do nutki sebastiana to jest suuuuuuupperrrcinek82 - 2008-07-02, 23:52 lipiec08.mp3 zasysajcie komentujcie, ze specjalną dedykacją dla sebastian - 2008-07-03, 20:25 Z najlepszymi dla za wypasioną muzę.
Thanks za dedykta
Wypas miodzio, zajebiaszczo sebastian - 2008-07-20, 20:47 Przed tym, jak forum nie działało, zrobiłem taki secik, ale, że nie działało, to nie miałem jak wrzucić, a później zapomniałem o tym. teraz odkopałem to na pulpicie i wrzucam, ku pamięci http://odsiebie.com/pokaz/263116---22e1.html mówi, że początek trochę nudny. No spoko, każdy ma swoje zdanie, mnie tam się podoba, ale jakby co, apetyt rośnie w miare jedzenia, czyli się rozkręci na dobre oczywiście nie obyło się bez sławnego 5-10-15 - wtajemniczeni wiedzą o czym mowa, A więc zapraszam do słuchania
Edit:
bo tak mnie się przypomniało teraz - dowiedziałeś się, co to za kawałek, co mnei się pytałeś, co później na tym forum z O2 pytałeś? Wiadomo już coś w tej sprawie?tomek87 - 2008-07-20, 21:40 mi ostatnio się taki secik wkręcił http://www.msplinks.com/M...HA/cGxpaz0zNw==sebastian - 2008-07-20, 21:50
Cytat:
Link, z którego próbujesz skorzystać, został zablokowany.
Ten link jest już nieaktywny. To znaczy, że był szkodnikiem i trzeba go było usunąć jak wesz, zanim zaczął się rozmnażać.
Czasami możesz zadawać sobie pytanie, "Co było nie tak z tym linkiem, że spotkał go tak smutny los?" I słusznie! Zwykle jest to spowodowane jedną z następujących przyczyn:
- Ten link był spamem! Nikt nie lubi spamerów, a my nie lubimy ich linków.
- Prawie padłeś ofiarą phishingu! Są tacy, którzy chcieliby ukraść twoje hasło do MySpace. Robią to po to, by zalogować się jako ty i wysyłać spam, nękać twoich znajomych, zmieniać twój profil i w ogóle siać zamęt. Strony służące do phishingu wyglądają zazwyczaj jak MySpace, by cię oszukać. Również inne witryny mogą chcieć od ciebie podania informacji związanych z logowaniem do MySpace, by zmieniać twój profil, wstawić wideo lub pokazy slajdów, śledzić, kto odwiedza twoją stronę itp. Nie ułatwiaj im tego. INFORMACJI ZWIĄZANYCH Z LOGOWANIEM DO MYSPACE UŻYWAJ TYLKO W MYSPACE! WWW.MYSPACE.COM!!
- Wirusy to nic fajnego! Tak samo jak programy adware, szpiegujące i inne szkodniki. Wycinamy linki do miejsc, które są rozpoznanymi źródłami infekcji.
Jeśli naprawdę marzysz o kontakcie ze spamem, wirusami i phishingiem, jest nam niezmiernie przykro, że przeszkodziliśmy. Na pewno znajdziesz je gdzie indziej. Tyle tego jest w internecie...
tu nic nie ma,,,cinek82 - 2008-07-20, 21:50 Nie że początek nudny, tylko mi już takie nutki nie za bardzo podchodzą, ale tak jak mówisz każdy lubi swoje nuty, 5-10-15 jest zaje... ,a na pytanie na O2 jeszcze nikt nie odpowiedział i w takim razie wrzucę to do nas- proszę http://odsiebie.com/pokaz/265064---b723.html , może ktoś z forumowiczów wie co to za kawałek, albo chociaż zna kogoś kto wie.... A i tak w ogóle to secik PRIMA SORTtomek87 - 2008-07-20, 22:00 może tak pójdzie set
tak też nie chce:(sebastian - 2008-07-20, 22:01 sebastian - 2008-07-20, 22:03 Wrzuć ten secik na http://odsiebie.comtomek87 - 2008-07-20, 22:07
cinek82 napisał/a:
Nie że początek nudny, tylko mi już takie nutki nie za bardzo podchodzą, ale tak jak mówisz każdy lubi swoje nuty, 5-10-15 jest zaje... ,a na pytanie na O2 jeszcze nikt nie odpowiedział i w takim razie wrzucę to do nas- proszę http://odsiebie.com/pokaz/265064---b723.html , może ktoś z forumowiczów wie co to za kawałek, albo chociaż zna kogoś kto wie.... A i tak w ogóle to secik PRIMA SORT
ja wiem co to jest tylko mam to na końcu języka sebastian - 2008-07-20, 22:08 i też to wiedzą
Podpowiem - mokre palce tomek87 - 2008-07-20, 22:14 http://www.myspace.com/djmatush
nad filmikami sa pliki do ściągnięcia a to jestMNU 2008/ 04.04.08tomek87 - 2008-07-20, 22:21 cinek82, to dla Ciebie V1r00z & T-Project Feat. Peter Van Shaker - Me U (Cassie Vocal)sebastian - 2008-07-20, 22:25 cinek82, flacha jak nic się należy Tomkowi spyro - 2008-07-20, 23:05 Ale się romantycznie zrobiło sebastian - 2008-07-21, 15:12 tomek87, ten secik z Matushem wypasiony, mnie też w ucho wleciał
Mam kilka tez tego tymu, również z udziałem Matusha z klubowych imprezek - również równei dobre, jak ten sebastian - 2008-07-27, 15:56 Zapraszam do słuchania
Coś w stylu retro http://odsiebie.com/pokaz/343381---4c83.htmlspyro - 2008-07-27, 16:02 no początek już mi się podoba, uwielbiałem swego czasu kawałki Moby'ego...cinek82 - 2008-07-27, 16:20 Już się zasysa do nagrania do Ventki, ja też coś dzisiaj stworzę ale z nowszych kawałków klubowych, kumpel DJ sobie zamówił, może zarabiać chałupniczo zacznę.... cinek82 - 2008-07-27, 18:26 http://odsiebie.com/pokaz/343689---1577.html Bitte... sebastian - 2008-07-27, 19:17 a to moje jeszcze jedno http://odsiebie.com/pokaz/343917---5c50.htmlsebastian - 2008-07-28, 19:08 http://odsiebie.com/pokaz/348276---44c8.htmlPaweł J. - 2008-07-28, 19:33 Ty sebastian, powinieneś swoją wytwórnię fonograficzną otworzyć...silverek - 2008-07-28, 19:34 własniesebastian - 2008-07-28, 19:37 Z Cinkiem stworzymy zgrany duet i będziemy kameralnie na jakiś imprezach działać
A jak wrażenia z jazdy?silverek - 2008-07-28, 19:54 jakiej jazdy podczas słuchania muzyFable - 2008-07-28, 22:51 respect sebastian, superowo!Karu6 - 2008-08-07, 19:31 M. Theodorakis, V. Goufas - Zorbas GORĄCO POLECAM!!!!!!! Ciekawa Grecka nutka, bardzo mi się podoba. Tyle się jej naszukałem Karu6 - 2008-08-07, 19:32 I powiedzcie czy się wam podoba sebastian - 2008-08-07, 19:35 prawie, jak szarpidruty, ale w spowolnionym tempie spyro - 2008-08-07, 23:15 No przecież to po prostu kolejne interpretacja Greka Zorby, nic więcej...sebastian - 2008-08-08, 18:07
spyro napisał/a:
No przecież to po prostu kolejne interpretacja Greka Zorby, nic więcej...
to znaczy...? Bo nie czaję, nie wiem co to i kto to i jaki gatunek?spyro - 2008-08-08, 21:29 Tu masz o Greku Zorbie:
Sorki za zamotanie, bo wyszło śmiesznie, przez oczywiście
Ale robione na szybkiego podczas imprezy integralnej z , i
Może nie rewelacja, bo szału na pewno nie robi - wyszło, jak wyszło cinek82 - 2008-09-21, 13:28 Zasysać gorąco polecam. sebastian - 2008-09-21, 13:31 skoro sam poleca, bradley - 2008-09-22, 13:07 sebastian, co to za piosenka od 5:20? Slyszalem ja na Ibizie w Amnezji ;p
16:20? Kojarze, zapomnialem tytulu;)
20:00 j/w
29:50 ?sebastian - 2008-09-22, 13:21 Nie powiem Ci, bo wywalałem to z 5 setów Podpisanych House, house music itp., więc po wycięciu wszystko mam pozapisywane pod nazwą: Untiled 1, 2 itp ten 16,20 to mam w oryginalnej wersji na kompie, ale nie kojaże, jak się zwie
Fakt faktem, ze bardziej opłaca się robić z pojedynczych kawałków, nić wycinać jakieś z nieznanych setów, bo jak co do czego, to nie wiadomo jak się nazywają utworki - no chyba, ze akurat się wie, to tak Karu6 - 2008-09-25, 19:26 Millenium- Enjoy With Us
East Clubbers- Equal In Love
R.I.O- R.I.O
Widzieliście może tą nową reklamę Alfy Romeo?? Wiecie może jaka tam leci nutka??cinek82 - 2008-09-25, 20:16 Daft Punk-Technologic Proszę Karu6sebastian - 2008-09-26, 00:28 http://odsiebie.com/pokaz/610985---f087.html
Na razie to tylko taka próba, bo brakuje mi tego typu, prawdziwego trancu, ale w tym klimacie. Bo każden utworek ma swój własny styl itd.
Jakby ktoś miał coś w tym stylu, to byłbym wdzięczny. Ma to paręnaści eminut zaledwie, ale dokończy się, jak będą posiłki Ale póki co, to takie tam... na szybcika, by zobaczyć, jak to będzie brzmiało.Karu6 - 2008-09-26, 14:09 cinek82, Dzięki wielkie.lesny1982 - 2008-09-27, 10:00 dobry basik na dobrym sprzecie
A co rozumiesz pod pojęciem dobry sprzęt?
Bo to pojęcie względne
Creativki ładnie dają przy tym lesny1982 - 2008-09-27, 20:16 no tak z 1000 W rms basu w autkusebastian - 2008-09-27, 20:21
lesny1982 napisał/a:
no tak z 1000 W
1kW - brzmi lepiej Fable - 2008-09-27, 21:42 pieknie brzmi na moich logitech w domku skad taka superowa muza?sebastian - 2008-09-27, 21:56
Fable napisał/a:
skad taka superowa muza?
z muzodajni Fable - 2008-09-27, 22:16 muzodajnia????cinek82 - 2008-09-27, 22:22 Nowa stronka do wyszukiwania, jak na razie wpisałem kilkanascie kawałków i są: http://www.imuzyka.eu/bradley - 2008-09-27, 22:41 cinek82, http://www.sciagnik.net/index.phpcinek82 - 2008-09-27, 22:45 mr x & mr y - N.o.d. (Manieczki Mix) Ale tego w oryginale nigdzie nie mogę dorwać, jak ktoś ma nie zmanieczkowane to niech zapoda.... sebastian - 2008-09-28, 21:27 M.I.A. - Paper Planetomek87 - 2008-09-28, 22:52 Waveshock & Radi S. - Instant Moments 2008 ian_carey_feat._michelle_shellers-keep_on_rising Katy Perry - I Kissed A Girl (DJ Bam Bam & Mixin Marc Remix) Rob Le Pitch - Twisted(Original Mix)sebastian - 2008-09-29, 19:48 ALT+F4 - ALT+F4
RIDGERWALKERS FEAT. EL _FIND_ (ANDY MOOR MIX)
oraz:
Blank&Jones - go!
Blank&Jones - new live
no i kosa, po prostu wymiata (wg mnie, oczywiście ) Blank&Jones - The orange theme
Chociaż nie wiem, czy to w necie się znajdzie, bo szukałem tak z ciekawości i nie ma Ale za to ja mam cinek82 - 2008-09-29, 20:08 No to zapodaj na jakiegoś hostinga tą kosę....sebastian - 2008-09-29, 20:23 Mówisz, masz http://odsiebie.com/pokaz/637401---62ee.htmlcinek82 - 2008-09-29, 20:40 Eee, nie moje klimaty, za "kosiaste" jak dla mnie sebastian - 2008-09-29, 20:45 Nie, no wiadomo, że każdy lubi swoje. ja wiem o tym, że to nie Twoje klimaty, ale ogólnie podałem Jak to mówią - każdy znajdzie cos dla siebie Paweł J. - 2008-09-29, 20:56
cinek82 napisał/a:
"kosiaste"
mmmmm...fajne sebastian - 2008-09-29, 21:02 Miś wie, co dobre WOLF1955 - 2008-09-29, 21:04
cinek82 napisał/a:
Eee, nie moje klimaty, za "kosiaste" jak dla mnie
CINEK to lubi przyśpiewki kaszubskie wiem coś o tym ,tego mu trzeba sebastian - 2008-09-29, 21:11 http://mp3.teledyski.info...Kaszubskie+Nutycinek82 - 2008-09-29, 21:33 Ełe jo, to je to co ja lubia... Uzzz ty ty Wolfie ty....lesny1982 - 2008-09-29, 22:58
cinek82 napisał/a:
mr x & mr y - N.o.d. (Manieczki Mix) Ale tego w oryginale nigdzie nie mogę dorwać, jak ktoś ma nie zmanieczkowane to niech zapoda....
a ten kawalek cinek82 to w oryginale bee troo M.O.D moj ulubiony kawalek od ponad ... lat cinek82 - 2008-10-01, 22:36 Wiesz co , za rok na zlocie to zrobimy ludziskom taką imprę że powymiękają bez cinek82 - 2008-10-01, 23:59 Szybki mixxx do Ventylka: http://www.sendspace.pl/file/XJwdAUG6/lesny1982 - 2008-10-02, 09:52 hehe moja jedna piosenka zaczyna sie od 47min.24s cinek82 - 2008-10-02, 10:02 nie tylko twoja lesny1982 - 2008-10-02, 10:12 a tu dla Ciebie cinek82 M.O.D w oryginale toszke dlugo szukalem bo mialem inaczej zapisane po swojemu
http://s011.wyslijto.pl/?...430909858561105cinek82 - 2008-10-04, 08:16 http://club-nation.eu/showthread.php?t=52312sebastian - 2008-10-04, 18:06 Dzięki Ci dobry człowieku
Niech Ci Bozia z dzieciach wynagrodzi, obficie cinek82 - 2008-10-04, 18:44 a komu i za co dziękujesz Jak mi to nie ma za co...sebastian - 2008-10-04, 18:50 No Tobie, bo sobie ściągnąłem dobra muzę na 4 kółka
Reklamowali się i polecali, a teraz mam i ja cinek82 - 2008-10-04, 19:33 No to mnie cieszy że się przydałem. W takim razie mam biznes do ciebie Seba, mógłbyś to wrzucić na jakiś logiczny serwer, bo ja jestem na jednym IP z kilkoma kompami i nie mogę całości se pościągać z Rapida sebastian - 2008-10-04, 19:35 Oczywiście, nie ma problemu, ale to będzie trochę trwało, bo mam słaby upload...cinek82 - 2008-10-04, 19:42 Dzięki wielkie, poczekam sebastian - 2008-10-04, 19:46 Ja jeden po drugim ściągałem. Skończyła się np. część 1 zaznaczyłem druga i bez żadnego czekanie pościągałem wsio w okolo 3 godzinki, bo słaby trans miałem, ale się udało.sebastian - 2008-10-04, 22:02 a co pwiesz na to http://chomikuj.pl/Chomik...TYL1964&sid=164 ? cinek82 - 2008-10-05, 12:49 Eee, ten chomik to do , za dodatkowy transfer bulić mam. sebastian - 2008-10-05, 13:41 To jest wypasiona muza http://odsiebie.com/pokaz/289365---9dad.html Boomba cinek82 - 2008-10-05, 21:46 Ohh fuck, ale ktoś miał natchnienie, "lachonie mój" martinez2006 - 2008-10-06, 17:24 Znalazłem dziś fajną stronę z muzyką. Mnie się podoba. Ściąganie bez limitu transferu
http://www.dustwave.netcinek82 - 2008-10-09, 23:17 Jako że w sieci nic fajnego, świeżego nie można znaleźć to posklejałem kilka staroci: oldschoolmix 2008.mp3sebastian - 2008-10-09, 23:25 a co sie stało, że zmieniłeś serwerownię?
tam plików nie usuwają, a tu tak...cinek82 - 2008-10-09, 23:26 Bo miało ponad 100 mb i na naszym by nie wgrało.sebastian - 2008-10-09, 23:27 aaa
to trza było zmniejsztć bitware (czy jak to tam się zwie) ze 196 na 128 - mniej zajmuje, a jakość praktycznie ta samamartinez2006 - 2008-10-09, 23:29
sebastian napisał/a:
bitware
bitrate sebastian - 2008-10-09, 23:33 noo, wiedziałem, ze coś koło tego się kręci cinek82 - 2008-10-09, 23:33 Jaki znowu bitware? Sorry Bitartemartinez2006 - 2008-10-09, 23:34
bitrate - (kompresja danych) – średnia liczba bitów potrzebna na wyrażenie symbolu. Stosunek liczby bitów do liczby symboli. Innymi słowy można nim określić współczynnik, który mówi ile bitów danych zostało użytych do zapisu dźwięku lub obrazu w określonej jednostce czasu (zwykle 1sekunda)
Czyli łopatologicznie im więcej tym lepsza jakość brzmienia... 128, 256, 320 kb/s.... very goodcinek82 - 2008-10-09, 23:41 Noo, łopatologicznie to zrozumiałem.... sebastian - 2008-10-09, 23:48 cinek82, to jest to, co tygryski lubią najbardziej
Więcej takich skocznych bitów poprosimy lesny1982 - 2008-10-09, 23:54
martinez2006 napisał/a:
Czyli łopatologicznie im więcej tym lepsza jakość brzmienia... 128, 256, 320 kb/s.... very good
hehe ja mam jedna piosenke co ma kolo 1500kb/s sebastian - 2008-10-09, 23:56 Ale mp3, czy wave?bradley - 2008-10-10, 00:33 Roznica miedzy 192 a 128 jest duza. Na niektorych utworach jest dosc wyrazna. Jak chce cos "audiofilskiego" to sciagam pliczki w formacie bezstratnym *.flac, a jak wybrac mniejsze zlo to mp3 320kbit, albo VBR:)spyro - 2008-10-10, 08:28
bradley napisał/a:
Roznica miedzy 192 a 128 jest duza
a nawet bardzo duża. Ja staram się nie ściągać nawet mp3 o niższym br bo to szkoda w ogóle słuchać tego - jakość jak z kaseciaka kasprzak sebastian - 2008-10-10, 11:34 No wiadomo, że każda różnica jest odczuwalna, ale na prz\eciętnego kowalskiego to 128, a 196 to tak, jak przesiadka z dużego fiata do poloneza
Ale to jest taki kompromis, pomiędzy rewelacyjną jakością nagrania, a rozmiarem pliku. Bo jak byśmy mieli wszystką muzykę np. w formacie .wav, to po 100 utworkach kończy nam się miejsce na dysku bradley - 2008-10-10, 11:37 Ja slysze trzaski w 192 oldschoolmixie cinka sebastian - 2008-10-10, 11:40
bradley napisał/a:
Ja slysze trzaski
ale to niekiedy jesat taki "bajer" jak gdyby... że to nimy starodawne, zapuszczone bity z gramofonu bradley - 2008-10-10, 11:58 Np. fragment 7:04-7:18. Nie powiesz mi, ze to gramofon sebastian - 2008-10-10, 12:06 Słuchaj, ale na to składa się wiele czynników...
1. że z jakości np. 96 kbps czy 128 kbps nie zrobi się nagle 196 kbps czy nawet 320 kbps...
2. że wszystko tez zależy, na jakim sprzęcie nagrywane jest. Jak ktoś ma dobry komputer, to lepiej się nagra, niż na jakimś tam starociu, jak ja mam np. że procesor niewyrabia, nie nadąża z ilością bajerów itp. to skutkuje tym, że albo jakieś tam trzaski się pojawią, albo będzie się przycinać muzyka.
Ale w większości przypadków tak już sa nagrane te empetrójki, że trzaski słychać. Co innego, jakbyś sam zgrywał z Audio CD do mp3, to co innego, ale niektóre pliki są "nagrywane", tak, jak ja mam ich trochę. Leci muza z radia, ktoś podłączył mikrofon i na żywca nagrał cinek82 - 2008-10-10, 14:25 Ja więcej nic nie robię, bo się jakościowo nie wyrabiam lesny1982 - 2008-10-10, 15:44
sebastian napisał/a:
Ale mp3, czy wave?
w wave mam pare i w mp3 tylko w mp3 nie moge oszukac Fable - 2008-10-11, 20:55 moze jakiej macie muzyki w rodzaju M.O.D.-Be troo super kawalek moze jeszcze cos macie takiego? cinek82 - 2008-10-11, 20:59 Przesłuchaj sobie mojego seta, tam są kawałki z tych czasów, jak będziesz chciał to je wrzucę osobno na jakąś serwerownie. Fable - 2008-10-11, 21:00 sciagnalem old school mix !
oj superowe kawalki martinez2006 - 2008-10-12, 11:54 Cofnijmy się w czasie do lat 80'
DJ Doboy - Classic Mix 80' Volume 01 - 192kbps
Track List:
01. patty ryan - you're my love, you're my life
02. bad boys blue - hungry for love
03. modern talking - cheri cheri lady
04. modern talking - brother louie
05. cc catch - i can lose my heart tonight
06. modern talking - china in her eyes
07. modern talking - sexy sexy lover
08. fancy - flames of love
09. joy - touch by touch
10. new baccara - fantasy boy
11. patty ryan - love is the name of the game
12. bad boys blue - you're a woman..
13. danuta - touch my heart
14. kb caps - do you really need me
15. linda jo rizzo - your're my first your're my last
16. cc catch - jump in my car
17. sandra - hey little girl
18. sandra - maria magdalena
19. sandra - hiroshima
sebastian - 2008-10-12, 16:13 Maria Magdalena wymiata
Podoba mi się ten kawałek, z resztą od dawna mi sie podobał, mimo, ze stary, ale jary
Nawet kiedyś teledysk widziałem na jakiejś tam stacji muzycznej, która puszczała stare kawałki, jak Ci ludzie fajnie ubrani, te bujne czupryny z tamtych czasów Paweł J. - 2008-10-12, 16:21 A propos teledysku:
martinez2006 - 2008-10-12, 16:33 Bardzo dobrze pamiętam te czasy..... Teledysk świetny tomek87 - 2008-10-12, 17:00 Sandry kawałki w większości są zajefajne mam wszystkie jej płyty sebastian - 2008-10-12, 21:04 http://odsiebie.com/pokaz/736447---9a68.html
Tym razem, z cyklu "Akademia bitu", przedstawiam najnowsza produkcję cinek82 - 2008-10-12, 22:47 Rewelka, pobierać, nagrywać i do Venciszy. Fable - 2008-10-25, 21:45 no jak tam nasi Dj'e moze macie cos nowego? m? te kavalki co macie tu sa super!!!sebastian - 2008-10-25, 21:54 Jasne, w wolnej chwili będą
Na razie... to piszemy texty Fable - 2008-10-25, 21:59 oki doki cyekam cyekam sebastian - 2008-10-25, 22:07 Widzę, że zamiast Y masz Z, a zamiast Z to Y
Nie idzie zmienić języka na polski programisty?
Masz Win PL?Fable - 2008-10-25, 22:15 nie mam PL win. u nas dostac Pl wersje to jest tragedia. a jezeli probuje robic zamiane klawiszy to mi sie placze wszystko, poniewaz mam jeszcze litewskie literki ktore tez maja swoja miejsca sebastian - 2008-10-25, 22:40 aaaaaaa...cinek82 - 2008-10-26, 11:38 Panowie coś stworzyłem, pobierać komentować Pazdziernik 08.mp3Fable - 2008-10-26, 12:54 bede w domku sciagne zobacze sebastian - 2008-10-26, 16:47 Zasysać, bo warto, na prawdę - polecam Fable - 2008-10-26, 16:52 sciagam sciagaam zaraz bede juz mial w pc Paweł J. - 2008-10-26, 19:17 cinek82, dobra muzyczka....taka lightowa Fable - 2008-10-26, 21:19 dobra bardzo dobra
respect dla autora cinek82 - 2008-10-26, 21:52 Dziękować bardzo, i cieszę się że się podoba. Fable - 2008-10-27, 08:50 tak i dalej sebastian - 2008-10-28, 18:03 Moje wypociny
http://odsiebie.com/pokaz/843058---0626.htmlcinek82 - 2008-10-29, 16:07 Super poskładane, ale jak dla mnie znów za Trance'iaste Ale wiem że chłopaki tutaj lubią takie nuty sebastian - 2008-10-29, 16:38 Ale co ja poradzę, że takie dobrze mi się słucha i fajnie się robi - ja takie uwielbiam wręcz...cinek82 - 2008-10-29, 16:57 No wiem że Ty lubisz takie klimaty , przecież nie krytykuję. Mówię ze dla mnie za ostre, co nie znaczy że nie masz tego wrzucać co zmixujesz. Jest fajnie poskładane. sebastian - 2008-10-29, 17:00
cinek82 napisał/a:
co nie znaczy że nie masz tego wrzucać co zmixujesz.
Ale skoro nikt tego nie słucha...cinek82 - 2008-10-29, 17:03 Pewnie słuchali tylko nikt nie ma czasu kommenta dodać. sebastian - 2008-10-29, 17:05 Nie, nie chodzi o to, czy mieli czas, czy nie, tylko sęk w tym, że jak sam napisałeś - za kosiaste to jest, że nikt nie słucha czegoś takiego.cinek82 - 2008-10-29, 17:08 Niektóre wcześniejsze twoje sety też były jak dla mnie za kosiaste, ale innym się podobały, także nie łam się. A z resztą, to jest urok deejay-ki, wszystkim nigdy nie dogodzisz.... lesny1982 - 2008-10-29, 20:09 dobra nutka sebastian - 2008-10-29, 20:49 cinek82, Powiedz mi, vo to jest, z Twojego seta:
Od początku, pierwszy kawałek, później następny, następny - 10 min, 32 min, następny - 36 min, 63 min, 74 min - ostatni.
Takie wiesz... sebastian - 2008-10-29, 20:54 czyli, żeby była jasność
Od samego początku, czyli 1,6,10,32,36,63,74
Daj mi tez do tego, jak możesz, jakiegoś linka, co bym mógł se ściągnąć cinek82 - 2008-10-29, 21:33 1min. Starchaser - A New Society (Original Vocal)
6min. SHERRITA-I Will Survive(Molleggiata Remix)
10min.Sash! Ft. Stunt - Raindrops (Fonzerelli Remix)
32min.Fragma - Memory (Club Mix)
36min.R.I.O. - When The Sun Comes Down (Spencer & Hill Remix)
63min.brooklyn bounce - get_ready to bounce 2008 (dda radio edit)
74min.e-Bonit - Hamburg Rules (extended version 2008 08 pazdziernik.rarsebastian - 2008-10-30, 15:11 Ślicznie podziękował cinek82 - 2008-10-30, 15:20 Prosił Podobają się nutki Michcik - 2008-10-30, 15:52 nutki sa wyrezane dziexcinek82,sebastian - 2008-10-30, 16:48
cinek82 napisał/a:
Podobają się nutki
Jakby mi się nie podobały, to bym nie prosił o nie cinek82 - 2008-10-30, 17:57 Ojej, ale nie musisz od razu być niemiły , chodziło mi głównie o piosenki które nie były w seciku.... Paweł J. - 2008-10-30, 18:02 cinek82, już zassane.sebastian - 2008-10-30, 18:09
cinek82 napisał/a:
Ojej, ale nie musisz od razu być niemiły
Wcale taki nie byłem. Ale jeżeli tym Cię uraziłem, to bardzo przepraszam... cinek82 - 2008-10-30, 18:10 No przecież żartowałem, hihi. Ale fajnie że fajne. Będę zbierał więcej takich spyro - 2008-10-31, 21:25 choć to nie moje klimaty trochę to powiem Ci Seba że ten ostatni secik naprawdę fajniutki, przesłuchałem sobie go właśnie na słuchaweczkach i dobrze daje po łbie sebastian - 2008-10-31, 21:27
spyro napisał/a:
choć to nie moje klimaty
Ja za to w takich klimatach czuję się, jak ryba w wodzie spyro - 2008-10-31, 21:38 Ale secik naprawdę spox, przesłuchałem cały co rzadko mi się zdarza i naprawdę nieźle daje po główce Paweł J. - 2008-11-01, 08:30 Mam takie dziwne pytanie.
Wczoraj siedziałem sobie na forum a żonka oglądała TV.
Miała włączony program pt "fabryka gwiazd"
i tam co tydzień odpada jedna osoba.
W momencie jak odczytali werdykt i laska odpadła,
puścili taki kawałek hip-hopowy
bardzo mi się spodobał ale nie wiem jak tego szukac.
Ten kawałek pochodzi z USA,
takie same klimaty jak w podkładzie muzycznym kovvala
w jego ostatnim filmiku.
Wiecie może o jaką utwór mi chodzi cinek82 - 2008-11-01, 09:22 Patrzyłeś na jakimś You Tube czy ten odcinek ktoś wrzucił? Może będzie, ja tego nie oglądam to nie wiem o co Ci chodzi. Tak będzie łatwiej znaleźć. bradley - 2008-11-01, 11:21 Tygrysisko, nie ogladalem tego programu, ba nie ogladam, nie wiem o jaki hh chodzi bo tez nie slucham za bardzo, czysty strzal: http://pl.youtube.com/watch?v=7sei-eEjy4gPaweł J. - 2008-11-01, 13:22 Własnie nikt nie spiewał do tej piosenki i nigdzie tego nie ma.
Ten kawałek był grany tylko przez chwilę, we wczorajszym odcinku kilka-kilkanaście sekund po ogłoszeniu wyników.
Tez tego nie oglądam ale przypadkiem trafiłem i to jeszcze w ten kawałek...ale nie mam pojęcia jak go wykumać.sebastian - 2008-11-03, 17:08 Ktoś wrzucil ten link: http://www.dustwave.net/
Zassałem wszystkie seciki i wymiatają w kosmos.
To jest to, co tygryski lubią najbardziej.
3 giga za....jefajnej, mocno trancowej muzy
Mmmm - pełna rozkosz martinez2006 - 2008-11-03, 19:54
sebastian napisał/a:
Ktoś wrzucil ten link: http://www.dustwave.net/
Zassałem wszystkie seciki i wymiatają w kosmos.
To jest to, co tygryski lubią najbardziej.
3 giga za....jefajnej, mocno trancowej muzy
Mmmm - pełna rozkosz
Ano ja wrzuciłem linka. Fajna muzyczka w extra jakości sebastian - 2008-11-03, 20:15 Ja, co prawda ściągnąłem w jakości 192 kbps-ów, ale ładne brzmienie
z jakością 320 długo by to trwało... i zajęło by i sporo miejsca
martinez2006 napisał/a:
Ano ja wrzuciłem linka. Fajna muzyczka
Poproszę o więcej takich martinez2006 - 2008-11-03, 20:25 Jak coś będę miał to wrzucę, ważne że się podoba sebastian - 2008-11-03, 20:30
martinez2006 napisał/a:
ważne że się podoba
Ba! moje klimaty sebastian - 2008-11-16, 13:46 http://mp3.teledyski.info...jI2ODM4NTIx.mp3
Fajowski utworek taki... mmm sebastian - 2008-11-17, 21:00 Najnowsza podukcja na listopad: http://www.sendspace.pl/file/sssOL6Bb/Fable - 2008-11-18, 09:15 sciagam zaraz poslucham i zacenie ale tu i dobre mixy bywaja. respect cinek82 - 2008-11-18, 23:25 RadioMixxx.11.08.mp3
A to moje, dzisiejsze, na szybcika, z kawałków zasłyszanych w radyju. sebastian - 2008-11-19, 20:36 cinek82, szwagier - 2008-11-22, 21:31 Tak Panie i Panowie się zastanawiam nad tym gdzie te utwory z tamtych lat
kiedyś było tak że co chwile kupywało czy ściągało się płyte i prawie cała była rewelka
a tera zjest kich ajedna płyta a na niej 1 może 2 utwory godne uwagicinek82 - 2008-11-22, 22:32 No właśnie z sebą szykujemy niespodziankę dla ludzi ur w latach '80 i zaczynających życie imprezowe przy innych rytmach niż te które teraz sklejamy szwagier - 2008-12-03, 17:38 http://kude.wrzuta.pl/audio/7ymo7qbsj5/
po prostu coś dla ucha sebastian - 2008-12-03, 17:42 śliczne
Takie coś na prawdę miło się słucha Fable - 2008-12-03, 22:10 czekam na utworek grudniowy no gdzie sa nasi dj'e wasze kawalki sa super!tomek87 - 2008-12-03, 22:31
jocker napisał/a:
http://kude.wrzuta.pl/audio/7ymo7qbsj5/
po prostu coś dla ucha
a ja polecam całą płytę Armina z ktorej pochodzi ten kawalek
jakby kogos interesowało to Armin Van Buuren - Imagine 2008 sebastian - 2008-12-03, 22:34 Zapodaj linkiem, a nie... spyro - 2008-12-03, 22:35 ano t apłytka armna jest wyczesana. Wogóle non stop są kolejne mixy Armina do kupienia/zassania.Fable - 2008-12-03, 22:35 a ja mam taka prosbe, przeciez juz swieta blisko to moze jakie mixy xmass czy cos w tym rodzaju ktos moze ma? ja by jakich nawet polskich piosenek posluchal, jasne ze nie koledy (mam caly cd z polski ), ale takich bardziej swatecznych no i noworocznychm bum bum bum sebastian - 2008-12-03, 22:37 Zobaczymy, co da się zrobić Fable - 2008-12-03, 22:37 czekam czekam na wasze mixy Seb cinek82 - 2008-12-04, 15:45
spyro napisał/a:
są kolejne mixy Armina do kupienia/zassania.
Hehehehe, raczej to drugie Ja ostatnio kupowałem płyty jak ja jeszcze nie miałem neta i żaden znajomy..... czyli to już kilka ładnych lat będzie. Jak kupuję to na prezent, bo taką zasysaną to nie wypada tomek87 - 2008-12-04, 17:49
pliki sa pomieszane bo sie zakrecilem sam wiec trzeba wsio pobrac muza do sluchania i test bass tez jest dla wymagajacych Paweł J. - 2008-12-12, 15:10
lesny1982 napisał/a:
test bass
No to sobie potestujemy szwagier - 2008-12-12, 16:29
lesny1982 napisał/a:
http://wyslijto.pl/plik/leqezp1sbs
link do testera Paweł J. - 2008-12-13, 18:14
szwagier napisał/a:
link do testera
muszę powiedzieć, że wymiata
robi wrażenie lesny1982 - 2008-12-13, 19:10 no to cieszy ze sie podoba Paweł J. - 2008-12-13, 19:25
lesny1982 napisał/a:
no to cieszy ze sie podoba
kurnia...w życiu mi tak zderzaki nie drżały...szczególnie przy kawałku nr 18.
lesny1982, a przy tej zwykłej muzyczce co wrzucałeś to bass jest normalny
bo jak na moje oko jakiś taki podbity jest....
po kilku minutach słuchania trochę głowę ściska lesny1982 - 2008-12-13, 21:57 no w normalnych muzach jest podwyzszony basik tomek87 - 2008-12-13, 22:14 http://www.wrzuta.pl/audi...e_aude_club_mix
cinek82 - 2008-12-30, 23:14 2008 part I.mp3
Taki składak, lifemixxx z 2008 r jeszcze jutro będę coś tworzył cinek82 - 2009-01-02, 19:05 http://odsiebie.com/pokaz/1232571---eb16.html
A tu jeszcze taki mixxx ze staroci takich tanecznych. Fable - 2009-01-16, 20:51 co nowego w swiecie audio? moze jakiejs muzyczki ktos ma? a moze ktos ma takich dobrych polskich kawalkow ktore byli kiedys lub sa teraz na topie? a moze ktos ma duzo polskiej muzyki i moglby gdzies wlozyc? bylbym wdzieczny lesny1982 - 2009-01-17, 09:54 to odemnie przerobione kombi
http://www.sendspace.pl/file/LgdGf6h5/Fable - 2009-01-20, 10:41 baaardzo dobre respect lesny1982, a moze jeszcze cos podobnego? szwagier - 2009-01-20, 17:42 ja w sumie teraz tylko remixy przesłuchuje bo, niestety coś muzyka na naszym globie spada na psy i trzeba się sporo naszukać lub długo czekać na jakąś perełkeFable - 2009-01-21, 19:55 szwagier, a jakie? mozesz sie podzielic?szwagier - 2009-01-21, 20:26 przeszukuje wrzute i szukam
coś ci mogę tam podesłać, najwyżej wrzuce ci na rapida transmastera fajna muza Fable - 2009-01-21, 20:30 oki wrzuc co mozes albop jakies linki podaj do sciagniecia szwagier - 2009-01-21, 20:31 to umieszczam na rapidzie
jak już będzie to dam cynka Fable - 2009-01-21, 20:49 oki wdzieczny Ci jestem!! szwagier - 2009-01-24, 17:31 net mi rwie i przerywa w trakcie wysyłania na serwer
to powrzucam po jednym kawałku, wybiore co ciekawsze z transmastera
narazie pierwszycinek82 - 2009-02-08, 20:53 http://hostuje.net/file.p...6de427b5cf3134a
Taki dzisiejszy mix na szybko. Dwa byki zrobiłem ale chyba da się wysłuchać sebastian - 2009-02-08, 22:14 cinek82, Wiedziałem, dawałem nawet głowe se uciąć, że jeden kawałek się tu pojawi (chyba wiesz, który, jaki mam na myśli... ) Było to można przewidzieć Co nie ulega wątpliwości, że fajowka nuta, a wstęp... boski cinek82 - 2009-02-08, 22:35 Hehe, fajnie że Ci się widzi seba, ale kawałek nie kojarzę za który byś stracił głowę. Inna -Hotsebastian - 2009-02-09, 14:46 Si Reth - 2009-02-10, 18:49 http://baszczu.wrzuta.pl/...hicans_club_mix
Swoja droga, laska jest niesamowita Jej styl prowadzenia imprezy mnie kladzie na lopadki sebastian - 2009-02-11, 21:52
Reth napisał/a:
http://baszczu.wrzuta.pl/...hicans_club_mix
Moim zdaniem, cos pieknego
moim zdaniem też
a to: Lady Waks hardwaks - shake it - tez fajne, wpadło w ucho Fable - 2009-02-12, 21:10 jak sciagnac ten mix? Lady Waks hardwaks - shake itsebastian - 2009-02-12, 21:18 http://mp3.teledyski.info...ik&dalej=Szukaj
klikasz prawym i wybierasz zapisz jako.Fable - 2009-02-12, 21:25 dzieki!Karu6 - 2009-02-14, 18:43 Znacie może jakieś piosenki o jakichś samochodach, ale po polsku. Na przykład jak Big Cyc- Mały Fiatsebastian - 2009-02-14, 18:56 Kupiłem czarny ciągnik zlotykamil - 2009-02-14, 19:54 a o motórze moze być? http://www.youtube.com/watch?v=gTsa2cVui-Asebastian - 2009-02-14, 20:10 u ła ha rowery dwa (rozje..bane), uła ha górole Reth - 2009-02-15, 17:30 http://www.youtube.com/watch?v=UyC7-vTO0mk
^ Respect dla tej pieonki bo jest niesamowita
http://www.youtube.com/watch?v=wkZoPAiAEpk < a tu taka smieszna cinek82 - 2009-02-17, 23:16 luty 09.mp3
Dzisiejsza radosna twórczość. sebastian - 2009-02-18, 00:04 cinek82, szwagier - 2009-02-19, 16:52 tak przeglądam wrzutę i natrafiłem na mixik http://hub3rt.wrzuta.pl/a...ave_me_club_mixszwagier - 2009-02-20, 17:00 http://remodj.wrzuta.pl/a...aste_me_all_day
kolejne cudo DJ REMO cinek82 - 2009-03-09, 20:57 Marzec _09.mp3
Dzisiejszy set zlotykamil - 2009-03-10, 12:18 cinek82, klepie nam muze klep klep - dobrze ci to idzie Fable - 2009-03-11, 11:59 dobra muza respect cinek82Paweł J. - 2009-03-11, 12:06 cinek82, jak zwykle super cinek82 - 2009-03-11, 12:12
Fajnie że się podoba, motywuje do dalszej pracy cinek82 - 2009-03-11, 12:30 Jakby ktoś miał chęć na pojedyncze kawałki z seta:
Tylko one nie są podane w kolejności tak jak w secie tomek87 - 2009-03-11, 13:23 cinek82, czemu te nuty wydają mi sie tak znajome cinek82 - 2009-03-11, 13:40 Ojj tomuś tomuś się musisz pochwalić że część namiarów na nie od Ciebie są tomek87 - 2009-03-11, 17:30 A no muszę a i mam znów trochę nowej dobrej nuty cinek82 - 2009-03-11, 17:33 No to zapodaj linki tu na forum...niech się ludziska nacieszą, a jak będę miał czas to to skleję tomek87 - 2009-03-11, 17:34 to pdeslij mi linka do programu to sam cos sie pobawie Fable - 2009-04-15, 21:30 dawno juz nic nieslychac w tej czesci forum jak tam nasi DJ? moze jest cos nowiutkiego do przesluchania? dzieki!Rafik - 2009-04-15, 21:44 Ja bym polecił Depeche Mode ale tu pewnie nikt nie słucha dM wiec siedze cicho cinek82 - 2009-04-15, 22:51 Na razie nie ma czasu cokolwiek ściągać i sklejać, ale jak się znajdzie chwilka to coś wykombinuję. tomek87 - 2009-04-15, 23:05 cinek82, muza to jest tylko nie moge ogarnac tego VDj ;/cinek82 - 2009-04-15, 23:15 Aaa i widzisz każdy się na czymś zna Ty na kabelkach a ja na VDJ ( może nie tak dobrze jak Ty w swoim fachu, ale zawsze coś ) tomek87 - 2009-04-18, 13:30 Mega nutka
jakby sie podobalo mam wiecej, a jak oklepane juz to sorax tomek87 - 2009-04-21, 12:29 buli1108, dawaj wiecejbuli1108 - 2009-04-21, 15:54 wieczorkiem powyciagam najlepsze kawalki z kolekcji a po weekendzie bedzie kolejna dawka molo mi ze sie podoba, jakosc na wrzucie jest kiepska, przyajmniej w porownaniu do mojej jakosci... tomek87 - 2009-04-21, 16:35 buli1108, na wrzucie są nuty w bardzo dobrej jakości, tylko trzeba je zassac i na odpowiednim sprzecie sluchcać Fable - 2009-04-21, 20:03 a jak te kavalki sciagnac co wlozyl buli1108, ? nierozumiemPaweł J. - 2009-04-21, 20:04
tomek87 napisał/a:
tylko trzeba je zassac
http://sciagnijto.ovh.org/Fable - 2009-04-21, 20:07 dzieki!!!!!!!!!tomek87 - 2009-04-21, 22:06 Jest tez prostszy sposób wystarczy w adresie zamienic audio na sr/fbuli1108 - 2009-04-21, 22:13 aha czyli gra muzyka, wlasnie u mnie dobrze chodza te z dysku nutki:)
http://wyslijto.pl/plik/6efaxp8167lesny1982 - 2009-05-09, 21:38 http://wyslijto.pl/plik/66zp76xlppRafik - 2009-05-11, 17:46 Witka pany
Ostatnio w ucho wpadło
Pih feat Peja Zawsze musze cos
Peny Feat Pih i Miodu (Jamal) Lepiej zasnac
Stare ale jare Wychowani na Błędach Stawiam na Jutro
Justin Timberlake feat TI Dead & Gone Wyj*ebana w kosmos
Jose Gonzalez crosses
Lionell Richie feat Akon Just Go
Lionell Richie Forevertomek87 - 2009-05-16, 17:20 http://koza350.wrzuta.pl/..._crookers_remixcinek82 - 2009-06-02, 20:16 Jakby ktoś miał apetyt na mixa, to moja najnowsza sklejka : Maj_09.mp3tomek87 - 2009-06-02, 21:38 Dobry secik Odezwę sie na gg po kilka kawałków I nawet moje granie się załapało Rafik - 2009-06-03, 10:26 cinek82, fajna nutka jak wróce do domu to ją sciagne bo mi wpadla w ucho Wydym - 2009-06-03, 13:00 Ode mnie trochę murzynków i reeageton
Lil Jon, Daddy Yankee, Pitbull - What You Gonna Do Remix
Lil John - Crunk Juice - 06 - Da Blow
Lil John- Throw It Up Remix f. Young Buck Of G-Unit & Pastor Troy
DMX - Already (2008) [www.RnB4U.in]
Dmx feat junior reid - Bad Boys 2008
Juelz Santana - What The Games Been Missing - 08 - Make It Work For Yo
Lil Scrappy ft Lil Jon - Gangsta Gangsta (Dirty)
Lil' Scrappy feat. Trey Songz - Thug It 2 The Bone (2008) [www.RnB.1x.to]
too_short_and_the_up_all_nite_crew_ft._legacy-dime_a_dozen
Young Jeezy - The Inspiration - 01 - Hypnotize (Produced By Shawty Redd)
Young Jeezy - Trap Or Die - 13 - Grey Goose (feat. All Star & Yo Gotti)
Young Jeezy - Trap Or Die - 25 - Air Forces
Shawty Lo ft. Ludacris, Young Jeezy, Plies, Lil Wayne - Dey Know (Remix)
DJ Billy-E _ Rock The Beat Rock The Mic.gX
Reeageton:
Reggaeton Sex - amor sin la ropa
Pistas de Reggaeton - Beats Collections Vol 1 RETAIL - Panty Slow
Gargolas 5 Yomo.Don Chezina & Speedy Bandida
Casanova DR - Metele Con Fuerza (Reggaeton) Exclusivo De Dj Cache Y LMP LMPz Enero
Daddy Yankee ft Pitbull - Gasolina (Remix)
Daddy yankee - Gangsta Zone Ft. Snoop Doogg
Daddy Yankee - Ella Me Levanto (El Cartel III - The Big Boss)
Don Omar - Ayer La vi
Don Omar Ft. Fabolous - Dale (Remix)
Tito ''El Bambino'' Ft Daddy Yankee - Mia (Top Of The Line)levis521 - 2009-06-03, 16:14
cinek82 napisał/a:
Jakby ktoś miał apetyt na mixa, to moja najnowsza sklejka : Maj_09.mp3
Wypasny secik,juz zasysam:)Fable - 2009-06-07, 19:45 secik super moze jeszcze cos podobnego mnacie?Rafik - 2009-06-07, 21:35 Tak secik full wypas jak dla mnie wyczes slucham go ciagle i nie moze mi sie znudzic i dobrze cinek82, robisz dobrą nute i oby tak dalej cinek82 - 2009-06-07, 22:39 Dzięki Panowie Niedługo znowu coś skleję. Rafik - 2009-06-08, 08:21 czekamy czekamy cinek82 - 2009-06-08, 09:43 To tak szybko nie nastąpi bo trzeba coś pościągać i posegregować żeby wam same rarytasy przekazać. Rafik - 2009-06-09, 19:41 No ja mysle zeby wymiatało bo sie pogniewamy cinek82 - 2009-06-09, 20:58 Eejjj tak mi nie mów Postaram się żeby było dobrze Rafik - 2009-06-09, 21:49 cinek82, przepraszam wiem ze bedzie dobrze z muzą nigdy nie nawaliłes jestes jak ten mój venciak który nigdy mnie nie zawiódł :p Lwomati - 2009-06-09, 22:15 a cinek tankuje zamiast paliwa wódę cinek82 - 2009-06-09, 23:01 Hehe, Rafik nie przepraszaj bo nie ma za co.
A z tą wódą to jak z paliwem.... okazjonalnie Fable - 2009-06-26, 21:12 moze mamy jaki nowy secik? lub cos podobnego?:)cinek82 - 2009-06-27, 00:20 Zbieram dane do secika Szczurq - 2009-06-28, 11:45 Moje propozycje:
Arminsebastian - 2009-06-28, 19:03 Ja dzisiaj znalazłem chwilkę i coś stworzyłem. Takie stare kawałki. I mimo, że są stare, pamięta je się i pamiętać będzie do końca życia, chyba...
Miłego słuchania: http://odsiebie.com/pokaz/3844844---5328.htmlRafik - 2009-06-28, 20:26 dobra skleja sebo a cinek zbieraj zbieraj materiały juz nie moge sie doczekac Lwomati - 2009-06-28, 20:33 zaczyna się podobnie jak moje nuty z fruit loopsa jak się w to bawiłem Rafik - 2009-06-28, 20:40 lwomati, ze tak zapytam co to fruit loops sebastian - 2009-06-28, 20:43 Fruity Loops - taki program do robienia muzy Rafik - 2009-06-28, 20:44 A wiec dobrze myslalłem ale wolałem sie zapytac a dobry jakis ;> szwagier - 2009-06-28, 20:45
Rafik napisał/a:
A wiec dobrze myslalłem ale wolałem sie zapytac a dobry jakis ;>
dosyć ciekawe narzędzie, kiedyś się bawiłem
chociaż ja wszystkie przeróbki robiłem mozolnie w adobe auditionRafik - 2009-06-28, 20:49 Thanks pany mam nadzieje ze wyłapie te 2 programiki w sieci i bede mial zabawe na wakacje sebastian - 2009-06-28, 20:51 Mi tam FL nie podchodzi zbytnio... Ja bawię się w Virtual DJ i Cool Edit pro szwagier - 2009-06-28, 20:58
sebastian napisał/a:
Cool Edit pro
adobe audition to to samo
zmieniono tylko nazwę po przejęciu przez adobeLwomati - 2009-06-28, 21:07 właśnie skończyłem słuchać, ogólne dobry mix seba najbardziej wpada w ucho "bilie jean" - po ostatnich nowinach sporo tego grają.sebastian - 2009-06-28, 21:17
lwomati napisał/a:
ogólne dobry mix
Taki se, mogło byc lepiej, bo ciężko się skleja takie kawałki, ale... moge powiedzieć, że jak przed nagraniem sobie sprawdzałem to i tak lepiej byłocinek82 - 2009-06-28, 21:33 To fakt przejścia ciężko zrobić w takich kawałkach, ale jest zajeb... no świetny dobór kawałków. Good Job Brother Fable - 2009-06-28, 22:12 juz zasysm i wierze ze bedzie super! thx cinek82 - 2009-06-29, 00:18 Ja jutro coś stworzę, właśnie teraz przesłuchuję nazbierane dane... Fable - 2009-06-29, 08:15 secik seba dobry, przesluchalem i juz jest nagrany na plyte kawalki stare ale zostaja w pamieci naprawde na cale zycie szwagier - 2009-06-29, 10:49 no ja od jutra mam urlopik to sam coś stworzę przypomne sobie czasy DJ-owania
miejmy nadzieje że z wprawy nie wyszedłem cinek82 - 2009-06-29, 10:57 A grałeś gdzieś Szwagier na imprezach szwagier - 2009-06-29, 13:19
cinek82 napisał/a:
A grałeś gdzieś Szwagier na imprezach
grałem w internacie, oraz na przedstawieniach w poznaniucinek82 - 2009-06-29, 13:22 Uuu no to ładnie to działaj, działaj Ja właśnie wrzucam na hosting sklejkę z czerwcowej zbieraniny szwagier - 2009-06-29, 13:25 ja już mam naskładane utworki, stare kawałki w remixachcinek82 - 2009-06-29, 13:34 Rafik - 2009-06-29, 14:16 ruszyło sie w temacie cinek82, zaraz tylko po wrzuceniu link prosimy cinek82 - 2009-06-29, 14:17 Nooo łoczywista.... Rafik - 2009-06-29, 14:31 to fajnie tomek87 - 2009-06-29, 16:33 Kurde tak wszyscy coś kleją, to moze i ja wybiąrę jakies kawałeczki i coś ukleję, choć na kompię to średnio mi idzie Wolę mixer i cd sebastian - 2009-06-29, 21:25 help, co to jest, kto to gra? http://www.sendspace.pl/file/CnaygZel/cinek82 - 2009-06-29, 21:50 Bracie w oryginale to jest Madonna - Who's that girl a tą wersję nie wiem kto gra sebastian - 2009-06-29, 22:03
cinek82 napisał/a:
a tą wersję nie wiem kto gra
a szkoda, szkoda...sebastian - 2009-06-29, 22:06 szukajcie, a znajdziecie http://mp3.teledyski.info...onka+House+Mix)cinek82 - 2009-06-29, 22:11 Też ją przesłuchiwałem ale nie w całości, to pomyślałem że to nie to Rafik - 2009-06-29, 22:41 Cinus i jak tam twoja skleja cinek82 - 2009-06-29, 22:59 Coś mi się na hosting nie chce wrzucić, wrzuciło ale za mało MB ma, właśnie ściągam to i zobaczę jak to wyszło. Jakaś lipa chyba. cinek82 - 2009-06-30, 00:35 W końcu mi się udało wgrać, chociaż jest mniejszy o 15mb niż mój na dysku, ale powinno być si: czerwiec 09.mp3. Miłego słuchania Brydżet - 2009-06-30, 12:04 http://www.youtube.com/watch?v=MLaN7uGHYJw Muzyka grozy, idealna do samochodu.
cinek82, to te stare hity z radia ale nadal mi sie podobaja cinek82 - 2009-07-10, 14:43 To użyjemy jak zrobimy jakiegoś retro tak jak sebek robił sebastian - 2009-07-10, 22:42
Rafik napisał/a:
to te stare hity z radia ale nadal mi sie podobaja
wrzućcie więcej takich jak macie... zarąbiste są te starsze kawałkiRafik - 2009-07-11, 11:18 Sebek cos pózniej poszukam i wrzuce tutaj sebastian - 2009-07-11, 11:42 http://mp3.teledyski.info...waiting+for+you
piosenka fajna, jednakże najlepszy jest początek - osiem zapałek cinek82 - 2009-07-11, 12:35 Bracia i siostry oto jest: http://www.sendspace.pl/f...4436cc7dd884b2d . Radosna twórczość Marcina B. Miłego słuchania, mam nadzieję że się spodoba sklejka. Rafik - 2009-07-11, 12:39 juz sciagam maestro musicos
PS Braci sobie zostaw ja wole siostry i ich matki cinek82 - 2009-07-11, 14:32 Tu macie link z innej serwerowni (bo te &^$&^$ z sendspace chcą 50 gr na lizaka): http://123upload.pl/downl...?id=9124&type=2 Sorki za zamieszanie Rafik - 2009-07-11, 18:08 http://odsiebie.com/pokaz/2524268---d1a2.html kolejna starotka sebastian - 2009-07-11, 20:10 Mój secik starocik http://odsiebie.com/pokaz/4139197---65db.htmlcinek82 - 2009-07-11, 20:39 Zaje... nieśmiertelne kawałki, w ogóle ostatni szwagier - 2009-07-11, 20:58 na w końcu coś na szybko skleciłem i teraz wrzucam na serwer, ale i tak coś mi jeszcze w tym kawałku nie pasiRafik - 2009-07-11, 20:58 Gratuluje Cinek dobra skleja
Sebek retro zajefajne kawałki wszystkie sa the best widze ze nawet sie znalazła jedna z nutek które wrzuciłem a czemu drugiej nie dałes Time after Time tez przeciez niesmiertelny i zajefajny hicior sebastian - 2009-07-11, 21:32
Rafik napisał/a:
a czemu drugiej nie dałes Time after Time tez przeciez niesmiertelny i zajefajny hicior
wiem... ale jakoś nie pasował mi do całokształtu... Ale następnym razem nie omieszkam go wykorzystać Rafik - 2009-07-11, 21:33 Spoko Spoko szwagier - 2009-07-11, 21:35 http://odsiebie.com/pokaz/4140874---fbab.html
no już na serwerze można pobierać
musze siąśc i konkretnie zrobić ten secik Rafik - 2009-07-11, 21:55 Juz pobieram kurde dzisiaj to prawdziwy ruch w muzolii kazdy cos tworzy cinek82 - 2009-07-11, 21:58 Taka wena wszystkich najszla... szwagier - 2009-07-11, 21:59 melomani na całego na tym forum Paweł J. - 2009-07-11, 22:01
Rafik napisał/a:
Juz pobieram
A ja sciągac nie bedę....pojadę sobie jutro 4900 metrów z pendrakiem do szwagra szwagier - 2009-07-11, 22:03
Tygrysisko napisał/a:
4900 metrów z pendrakiem do szwagra
kurcze żle przeczytałem i pierwsze to gdzie tu chcesz jechać tak daleko aż to przecież metry sebastian - 2009-07-11, 22:05 szwagrowski, arma la vida... i wszystko na ten temat zaje zaje zaje wymiata w czym robiłeś?szwagier - 2009-07-11, 22:07 AdobeAudition ale i tak mi jeszcze nie pasuje kilka rzeczy, co do muzyki musi być perfekcjacinek82 - 2009-07-11, 22:10 Szwagier co tu dużo mówić szwagier - 2009-07-11, 22:11
cinek82 napisał/a:
Szwagier co tu dużo mówić
to dopiero rozgrzewka sebastian - 2009-07-12, 15:32 Kolejny mój secik, tym razem trochę w innym wydaniu, którego jeszcze dotychczas nie było http://odsiebie.com/pokaz/4152405---2e5f.htmlszwagier - 2009-07-12, 20:18 no nieźle vangelis, miami vice, michael rzarł, i tym podobne wszystko w stylu retro sebastian - 2009-07-14, 15:10 Chłopaki, pomóżcie... co to jest, co to gra?
sebastian - 2009-07-15, 18:29 I co tam? Nic nie widziałem, nic nie słyszałem? sebastian - 2009-07-15, 21:05 Nowy secik mix
http://odsiebie.com/pokaz/4218997---c6a7.html
stare, ale jare - coś na wakacyjne dżamprezy cinek82 - 2009-07-15, 23:18 Sebek, bracie Stare najlepsze, wyczes mixxxxxxxx lesny1982 - 2009-07-16, 01:21
1 - Boogie Pimps - Don't You Want Somebody To Love
to już zdążyłem znaleźć, przypadkowo, jak szukałem materiały na nowego seta. :d
pozostaje tylko 3 i 4
cinek82 napisał/a:
Stare najlepsze, wyczes mixxxxxxxx
cieszy mnie to niezmiernie cinek82 - 2009-07-30, 12:15 Taki sobie mix, bez przygotowań, na żywca. Nie moje klimaty ale może komuś się spodoba http://123upload.pl/?d=87DD89AF2Szczurq - 2009-07-30, 12:44 A ja ostatnio wracam do korzeni i zachwycam się tym
HaggardLwomati - 2009-07-30, 14:39 A ja słucham takiego mixa trans mixsebastian - 2009-08-03, 23:04 Mam prośbę. jakby ktoś znalazł taki kawałek: Moby – I’m In Love (Mason’s Glowsticks Remix)
Oryginał mam, jest spoko, ale ten remix jest debeściarski, lecz nie mogę znikąd go zassać...Lwomati - 2009-08-03, 23:46 Nie, ale mam dobry mixik
Link do całego albumu z remixami, ten też się tam znajduję http://rapidshare.com/fil...CD-2008-211.zipcinek82 - 2009-08-08, 23:38 Dzisiejszy mixxx: http://123upload.pl/?d=AE0284F92
Miłego słuchania szwagier - 2009-08-08, 23:58 no pobieramy, zobaczymy co tam dzisiaj wyskrobałeś Rafik - 2009-08-09, 08:42 NO NO juz pobieram ciekawe jak wyszło Lwomati - 2009-08-09, 10:05 Dobry mix cinek82 - 2009-08-09, 11:02 Rafik - 2009-08-09, 22:28 przesluchałem majster oby tak dalej levis521 - 2009-08-09, 22:28 fajny secik cinek82, oby takich wiecej tylko musze je ucinac zeby nagrac na audio cinek82 - 2009-08-10, 01:17 Lwomati - 2009-08-10, 07:09 już 15 pobrań. Cinek masz powodzenie u słuchaczy cinek82 - 2009-08-10, 10:10 Hehe, powodzenie. Może być tak że pobrane i do kosza Ale cieszę się że chociaż części się podoba To motywuje cinek82 - 2009-08-10, 17:21 Wrzucę wam wszystkie mixy jakie zrobiłem. Będą 4 paczki, to paczka nr 1:
Teraz się wrzuca nr 2 cinek82 - 2009-08-10, 21:30 Część druga '08: http://123upload.pl/?d=78D8155F2lesny1982 - 2009-08-11, 10:01 jak jest ktos obcykany to niech mi nagra ATB ale w dolby 5.1 DTS na zlocik z gory dziex stawiam za to pare bro no albo z jakiejs innej stronki
np.
no albo z jakiejs innej stronki cinek82 - 2009-08-11, 15:55 http://123upload.pl/?d=A95353602cinek82 - 2009-08-11, 22:16 Ostatnia paczka mixów: http://123upload.pl/?d=AC0EF7711sebastian - 2009-08-11, 22:18 cinek82, te setki to są te co już mixowałeś czy jakieś insze?cinek82 - 2009-08-12, 00:32 To są wszystkie które zrobiłem i mam na kompie. To są z zeszłego roku i z tego. Niektórych chyba nie wrzucałem nigdy tutaj w temacie. Zassajcie sobie i najwyżej w kibel wywalicie. Karu6 - 2009-08-13, 18:49 Słucha na forum tutaj ktoś Hardstyle, a jak ssłucha to niech da tytuł czegoś fajnego
Polecam Showtek- Colours of the harder Style czy jakos tak ;PSzczurq - 2009-08-13, 19:14
Karu6 napisał/a:
Słucha na forum tutaj ktoś Hardstyle, a jak ssłucha to niech da tytuł czegoś fajnego
Polecam Showtek- Colours of the harder Style czy jakos tak ;P
Jeżeli hardstyle to taka "łupanka" to polecam
http://gry.elsat.net.pl forum->offtpi-> czego słucham, co polecamRafik - 2009-08-13, 19:38 cinek82, pobralem pierwsza pake i zajebioza ale niestety kompik znowu padł i nie zdąrzyłem zgrac se na tela i zassac reszty ale ogólnie delux cinek82 - 2009-08-13, 19:45 THX Rafik - 2009-08-13, 19:58 Nie ma za co rób dalej dobrą muze dla nas aby sie było czym wozic po miescie sebastian - 2009-09-01, 20:47 Niedawno coś takiego wpadło mi w ucho. Słucham tego i słucham i się nasłuchać nie mogę - tak mi się spodobało http://mp3.teledyski.info...rStyle+Remix%29cinek82 - 2009-09-17, 12:16 http://123upload.pl/?d=905040551
Taki se mix na zamówienie kumpla z jego wybranymi piosenkami.... to Wam też dam... a co mi tam sebastian - 2009-09-17, 13:08 cinek82, i reszta ludu. Umówmy się, że jak będziemy wrzucali nasze sety, to dajmy też tracklisty do nich. Bo często jest tak, że nam się cos podoba, a nie wiemy, jak to sie nazywa. Oki? Jeśli to nie problem. No. cinek82 - 2009-09-17, 21:57 Oki dobry pomysł. Ja z dzisiejszego seta wrzucę jutro playlistę cinek82 - 2009-09-25, 18:29 Dzisiejsza twórczość (sorki za wybór piosenek ale nic mądrzejszego wg mnie w necie nie znalazłem... takiego do posłuchania ):
wrzesień2 09 -> klik
Tracklista (nie po kolei) ale jest:
No ale może komuś się spodoba Rafik - 2009-09-26, 21:32 Daje rade Lwomati - 2009-10-05, 20:03 cinek82 - 2009-10-21, 21:44 Sklejka październikowa :
http://123upload.pl/?d=D90245D41
Smacznego sebastian - 2009-10-26, 16:50 Drodzy moi. Z racji tego, że dysk mi padł, przepadło mi mnóstwo muzy... Na stronie mp3.teledyski.info było i ściągałem coś takiego, jak tiesto club life. Było tego bardzo dużo, ponad 150 różnych setów. coś w stylu (nazwa): tiesto club life 050, tiesto club life 010 itp. nazwy. Wszystko miało taki sami początek, tak samo się nazywało, tylko różne miały cyfry. Teraz tego na tej stronie już nie ma, a jak są, to jest ich bardzo mało. Ma ktoś lub wie, skąd to ściągnąć można? Na torrenty.org są co prawda te sety, ale też jest ich nie wiele... A zależy mi na tym, bo muza była wyczes, fajna do ucha. Wcięło mi wszystko i nie mam czego już słuchać... Bóg zapłać, jeśli ktoś poratuje, skąd to można ściągnąć. (a tamte ściągałem z ponad tydzień czasu...)sebastian - 2009-10-26, 17:54 Oke... Nie wiedzieć dlaczego, ale na powyższej stronie już sie pojawiły linki (i dobrze), więc zassałem je i już się seciki ściągają. Wreszcie jesteśmy w domku
Zasysam flasgetem. Lepiej, żeby ściągało każdy plik osobno, jak teraz tak mam, czy kilka na raz (domyślnie było 3)? Żeby szybciej to trwało i mniej nocek komp chodził sebastian - 2009-10-29, 16:55 Znalazłem fajowska stronkę, z której można pobrać mnóstwo wspaniałej muzy: http://mpaypay.blogspot.com/sluga - 2009-10-29, 17:38 Virtual Diva - Don Omar muzyka z filmu szybko i wsciekle bardzo fajnyRafik - 2009-11-01, 21:12 cinek82, nie moge pobrac z tej serwowni cinek82 - 2009-11-02, 11:17 No właśnie teraz zauważyłem, że nie da się pobrać... dzisiaj wrzucę na inny serwer tomek87 - 2009-11-02, 13:14 a ja wczoraj pobralem cinek82 - 2009-11-02, 13:32 Teraz idzie.... może jakiegoś byka mieli na serwerowni i blokowało Rafik - 2009-11-04, 14:42 dobry secik cinek82,
Poprosze track liste cinek82 - 2009-11-04, 20:47 Widzę Rafik.... Ty to jesteś mój wierny fan Dziękuję, miło, że się komuś podobało Tracklista... oczywiście tradycyjnie nie po kolei :Rafik - 2009-11-05, 06:10 No dobra muza nie ma co 2 mi tylko z tej sklejki podchadza tak srednio a reszta to
Elzwis wiecznie żywy piechu43 - 2009-11-13, 09:42 w sumie nie takie stare a że fajne to fakt!!! kawałek ten był chyba wykorzystany w jakieś części "ocean's ... ''?piechu43 - 2009-11-13, 09:48 moja propozycja soundtrack "60 sekund"
ten filmik chyba każdy oglądał, a tak w ogóle powinni napisać książke i włączyć w listę lektur obowiązkowych sebastian - 2009-11-13, 14:38
piechu43 napisał/a:
kawałek ten był chyba wykorzystany w jakieś części "ocean's ... ''?
Tak, dokładnie - Ocean's elevencinek82 - 2009-11-16, 18:31 Sklejka listopadowa:
Lista (nie po kolei oczywiście ):Arcaj - 2009-11-16, 21:38 aż miło się słucha cinek82 - 2009-11-16, 22:06 Dziękuję Miło, że się podoba Arcaj - 2009-11-16, 22:07 Cinus ja będę musiał brać u Ciebie korepetycje cinek82 - 2009-11-16, 22:12 No problemo ale aż tak dobry nie jestem. Dzisiaj patrzyłem na pewnej stronce szkoła dla DJ-ów. 6 godz kosztuje 200zł. Znowuż na innej stronce ( http://www.djkursy.pl/?mod=kurs&id=8 ) tyle....
Co nie znaczy, że ja biorę za korki Ja nie mam odpowiednich uprawnień Rafik - 2009-11-16, 22:43 ŚCIĄGAM Lwomati - 2009-11-17, 04:51 Jadę na BP coś zjeść, jak wrócę zacznę słuchać Lwomati - 2009-11-17, 07:45 całkiem przyjemny secikPaweł J. - 2009-11-17, 09:16 No to i ja zasysam naws - 2009-11-19, 14:21 polecam Wam koledzy elektryzujący kawałek :
sebastian - 2009-11-19, 14:49 zaje fajne to jest nawet Fable - 2009-12-03, 12:23 moze ktos ma jakich fajnych kawaleczkow? ) byloby super by ktos sie podzielil sebastian - 2009-12-03, 22:24 lily allen - not fair (annie nightingale & far too loud electro mix)
outsiders feat amanda wilson - keep this fire burning (freemasons edit)
dj ella - shine like a superstar Lwomati - 2009-12-04, 08:06 Ta nutka wpadła mi w ucho, przy okazji oglądania filmu.
sebastian - 2009-12-04, 10:35
Lwomati napisał/a:
Ta nutka wpadła mi w ucho
jest to: Galerianki OST - 13 - Ysmf (Skinny Patrini) - z soundtracku, OSTR'alevis521 - 2009-12-09, 01:17 cinek82, chciałem pobrać seciki bo ost mam z sierpnia i dupa nie mogę pobrać z tych stron. ,miałbyś czas wysłać może na pocztę?? ( levis521@wp.pl )cinek82 - 2009-12-09, 15:41 Ni można pobrać, bo właśnie dostałem mejla, że zamykają tą stronę hostingową z powodów technicznych i finansowych. Powrzucam na inny serwer Rafik - 2009-12-10, 11:16 cinek82, masz gdzies jeszcze na kompie te traclisty z ostatnich 2 setów bo kurde na forum ich nie widze a chciałem pobrac muze a nie pamietam tytułów wszystkich Paweł J. - 2009-12-10, 11:43
Rafik napisał/a:
na forum ich nie widze
Nie widzisz gdyż linki zostały usunięte (tych 3 ostatnich)ale mam je na kompie, a wcześniejsze i tak już straciły ważność na serwerach lub same serwery je wywaliły. Wszystko w trosce o dobre autorów secików aby nikt się ich nie czepił Trzeba teraz pokombinować tak aby było "po Bożemu" więcej nie napisze-wiadomo o co kaman-jak ktoś nie wie to jest przecież gg Rafik - 2009-12-10, 11:46 hehe no wiem ze wywalily linki z serwowni jak wróce do domu to odezwe sie na gg Paweł to mi przesles te screenki jak bys mógł cinek82 - 2009-12-10, 11:51 Masz rację Paweł, to pewnie dla tego zlikwidowano te linki Czyli od teraz będę robił tak, że będę dawał znać jak coś fajnego będę miał i kto chętny to na PW lub GG pisać (lepiej to pierwsze).....
A do tych wcześniejszych jeśli masz linki Paweł to byłbym wdzięczny jeśli byś podesłał kto tam by chciał sebastian - 2009-12-11, 20:43 Ma ktoś może cały album Kedni?
Przekopałem neta i dowiedziałem się, że wypuścili album, ale tylko w wersji cyfrowej. Znalazłem 3 piosenki: Heartbeat Of The City, second summer, connected.
Reszty znaleźć nie mogę, a to chyba nie cały album? A muza fajna, wpadła mi w ucho cinek82 - 2009-12-11, 20:56 Chyba Kendi sebastian - 2009-12-11, 20:57 no tak, przeklawiszowałem się, ale wiadomo o co chodzi.
Poratujesz, bracie?cinek82 - 2009-12-11, 22:59 http://tech.wp.pl/kat,100...,wiadomosc.html
Ja dzisiaj będę coś miał. Zainteresowanych proszę o info na PW Bartek - 2009-12-12, 13:23
sebastian napisał/a:
Ma ktoś może cały album Kedni?
Przekopałem neta i dowiedziałem się, że wypuścili album, ale tylko w wersji cyfrowej. Znalazłem 3 piosenki: Heartbeat Of The City, second summer, connected.
Reszty znaleźć nie mogę, a to chyba nie cały album? A muza fajna, wpadła mi w ucho
Poszło PW lesny1982 - 2009-12-26, 16:04 muzyczka swiateczna do auta
http://rapidshare.com/fil...FORUM.part2.rarKaru6 - 2009-12-29, 14:46 Znalazłem fajną techniawke, jak ktoś lubi to tu tytuł: Sample Rippers - Kick The Nation
Podoba mi się Arcaj - 2009-12-30, 00:43
Karu6 napisał/a:
Znalazłem fajną techniawke
młodzieńcze lata
ostatnimi czasami wpadłem w takie klimaty
http://www.youtube.com/watch?v=xohLu75EElsRafik - 2009-12-30, 23:35 ostatnio wróciłem do muzy z przed lat i pościagałem płyty oto tego artysty mi tam pasują może i komus tez sie przypodoba
http://laskas.wrzuta.pl/a...oc_samochod_rapspyro - 2010-01-01, 06:42 Rafik, ja tam nie potrafię wyjść z tych klimatów Rafik - 2010-01-01, 10:45 spyro, ja tez dobrze mi się muzy słucha klimacik dobry a zwłaszcza Eldo co jak co ale mało która piosenka jego mi sie nie podoba no chyba każda którą do tej pory słyszałem każda jest dobra nie ma co gadac Moniczka - 2010-01-12, 14:55 polecam gorąco
3OH!3 - don't trust me Lwomati - 2010-01-12, 15:36 co to za pedałki
jak bym nie obejrzał teledysku to można by uznać piosenkę za udaną...Lwomati - 2010-01-12, 15:41 mi się podoba
3OH!3 - STARSTRUKK ft. Katy Perry Moniczka - 2010-01-12, 16:45 Lwomati, teledysku nie widziałam muzyka mi się podobapiotr nowok - 2010-01-12, 17:08 a ja tam wszystkiego poslucham teraz slucham górolskich spiewek
a tak to 2 pac na tym sie skupiam mam dosc sporo plytekLwomati - 2010-01-14, 07:02 kultowe
remixy
spyro - 2010-01-15, 23:49 Powrócę do starej wersji tego wątku, czyli tytułów piosenek:
GrubSon - Na szczycie
Lilu - kocham
Familia H.P. - 2-0-0-9
Molesta Ewenement - Na wszelki wypadek
Dzisiaj mam wieczór wspominek:
FAMILIA HP - A kiedy miasto zasypia
Kaliber 44 - Normalnie O Tej Porze - gdzie te czasy - ta piosenka w ventylu, godzina 2 w nocy i nocny melanż po Łodzi... Ehh...
Peel Motyff-Nie jest tak źle
Flexxip - Szukam Tego $$$
Flexxip - Oszuści
Borixon - Sprawdz to działa
Moja Panienka - Lerek Ft. Nowator - to był hicior Pany
nowator-przez chwile
Onar feat lerek Drugie piętro
PEZET - Noc i Dzień (gościnnie Małolat, Fame District)
Pezet - Bez Twarzy
Pezet Noon - Refleksjeszym29 - 2010-01-15, 23:52 nie ma to jak kaliber 44 czyli hiphop,sluchalem za starych czasów ,teraz tez casem wrzuce w moje grające pudłocinek82 - 2010-01-21, 19:18 Świeżutki mixior:
Stycze___2010.mp3 - 124.2 Mb
Mam nadzieję, że się spodoba tomek87 - 2010-01-21, 22:04 cinek82, co to za lipny serwer, masakrycznie wolny miki9a - 2010-01-21, 22:10
tomek87 napisał/a:
masakrycznie wolny
potwierdzam daj na coś szybszego bo nie chce mi się czekać 3,5h aż się ściągnie.zlotykamil - 2010-01-21, 22:11 i u mnie zamula strasznieRafik - 2010-01-21, 22:15 Mi tez sie licho sciaga ale poczekam cinek82 - 2010-01-21, 22:56 Dobra sorki Pany Jutro na coś szybszego wrzucę. Nie wiedziałem, że to taki zamuł Rafik - 2010-01-21, 23:04 cinek82, ważne ze sie postarałes chłopie i nie ma co gadac a ja tam marudny nie jestem i zanim wrzucisz na serwownie inna ja juz bede mial seta przesluchanego zlotykamil - 2010-01-22, 11:15 dobre dobre Cinek masz moze track liste?cinek82 - 2010-01-22, 13:56 Jest na szybszym:
http://rapidshare.com/fil...ycze___2010.mp3
Tracklist (tradycyjnie nie po kolei ):
zlotykamil - 2010-01-22, 14:52 piechu43 - 2010-01-22, 15:06 dzięki cinek82, już się ciągnie cinek82 - 2010-01-22, 15:24 No nie ma sprawy Miłego słuchania piechu43 - 2010-01-23, 11:22 cinek82, ten secik sam robiłeś tomek87 - 2010-01-23, 11:29 cinek82, cinek82 - 2010-01-23, 12:23
piechu43 napisał/a:
cinek82, ten secik sam robiłeś
No sam, a co
tomek87 napisał/a:
cinek82,
Rafik - 2010-01-27, 15:35 dobry secik nie ma co
a teraz cos dla znawców muzyki poniewaz autor filmiku niewie co to za muzza
24 grudnia, dokładnie o godzinie 11:00 światło dzienne ujrzał najnowszy mixtape sygnowany przez Tede, Sir Michu oraz Dj'a Tuniziano zatytułowany A/H24N2. Można go było dostać tylko w sklepie #XXIV na warszawskim Mokotowie. Totalnie gratis, kupując specjalną koszulkę Wielkie Joł.
Track lista:
1.intro
2.peja vu
3.promomix remix
4.A.N.T.Y II
5.psychooo
6.eeej pokolenie endwa !
7.kolesie z innej bajki
8.X czarli remix
9.czas honoru
10.za x remix
11.dzien z durniem w tvn
12.el cztery feat jaman
13.japa chamie
14.pey ja
15.rewolucja feat mrozu
16.mam beef
17.słowa na wiatr
18.peja hejter / bonus track
sorki nie zaczaiłem o co chodzi z tym 9:50Paweł J. - 2010-02-22, 16:11 Kiedyś ,kiedyś....gdy mi padały oryginalne łożyska na tyle-tylko ten kawałek był w stanie je zagłuszyć
W sumie troszeczkę komponuje się z wyjącymi łożyskami cinek82 - 2010-02-22, 18:02 http://rapidshare.com/fil...5/luty_2010.mp3
Tracklista (dla odmiany w kolejności ):
piechu43 - 2010-02-23, 07:44 już zasysam Rafik - 2010-02-23, 17:02 cinek82,
Arcaj tez dobre lesny1982 - 2010-06-15, 09:22 i taki maly pakiecik aby sie wszystko trzeslo polecam goraco do autka sciska mozgi kazdy link jest z ta sama muza
http://hotfile.com/dl/485...Pulpit.rar.htmlArcaj - 2010-06-15, 09:37 basisty kawałek :A a przy bass test to jak zobaczyłem tego kombiaka pomyślałem, ze to kociołek lub butla LPG sebastian - 2010-06-15, 20:42 lesny1982, daje radę ten pakiecik
Mózg faktycznie miażdży
W pokoju mam Logitech'a Z-5500, wszystko się trzęsie, łącznie z szybą w drzwiach, gdzie widać już ubytki kitu :D:Dlesny1982 - 2010-06-15, 21:12 hehe no i oto chodzi ale do autka to wsadzcie tam sie dopiero dzieje sebastian - 2010-06-15, 21:22 o tych logitechach mówisz?
no niezła masakra by była lesny1982 - 2010-06-15, 21:26 nie sama plyte do autka i jest masakra glosnik basowy plywa normalniesebastian - 2010-06-15, 21:33
lesny1982 napisał/a:
glosnik basowy plywa normalnie
mieszkanie też pływa, w sumie 505W koło mnie stoi lesny1982 - 2010-06-15, 21:43 no to masz porownanie jak 2kw rms wala w aucie WAFEL - 2010-06-15, 21:47 lesny1982 przez jaki program to odtwarzac bo jakis dziwny format jestsebastian - 2010-06-15, 21:49 http://www.youtube.com/watch?v=cedfX-gzHuM
coś takiego? Tak Ci masuje ciałko? sebastian - 2010-06-15, 21:53 http://www.youtube.com/watch?v=k8hWh9GUSBk takie coś sobie zamontuj lesny1982 - 2010-06-15, 21:55
WAFEL napisał/a:
lesny1982 przez jaki program to odtwarzac bo jakis dziwny format jest
windows media player albo inne mi na kazdym odpala WAFEL - 2010-06-15, 21:59 o to chodzi ze u mnie nie chodzi lesny1982 - 2010-06-15, 22:04 prosze link z youtube
http://www.youtube.com/watch?v=y0d3xN29tMMWAFEL - 2010-06-15, 22:13 o kurde az sie szklanka na biurku trzesla Karu6 - 2010-06-16, 16:37 Fajne, i fajniej by było jakbym miał na czymś tego posłuchać, a nie na mojej wieży Samsung MM-B3
PS Jak komuś nie potrzebna już jest jakaś tuba albo skrzynia basowa to moge go odciążyć lesny1982 - 2010-06-16, 17:36 jak chcesz skrzynie to ja mam razem ze wzmakiem ale to na gg lub Pw sebastian - 2010-06-16, 21:18 potrzebuję taki kawałek jak ktoś ma lub skąd ściągnąć niech zapoda
John Jones ft. Tara McDonald - Be Together
kawałek może i ten, ale marna przeróbka... Więc szukam dalejcinek82 - 2010-08-21, 15:10 http://hotfile.com/dl/635...EN2010.mp3.htmlRafik - 2010-08-21, 22:11 wkoncu sciagam tomek87 - 2010-08-21, 23:11 cinek82, ssiemy mam nadzieje ze juz na sprzecie nagrane i ladnie zbitowane bo moje ucho wszystko wyłapie Rafik - 2010-08-21, 23:16 jestem po takim przesluchaniu na wyrywki i poki co mi sie widzi jeszcze trackliste poprosze
Cinek robisz dobra robote cinek82 - 2010-08-22, 00:14
tomek87 napisał/a:
cinek82, ssiemy mam nadzieje ze juz na sprzecie nagrane i ladnie zbitowane bo moje ucho wszystko wyłapie
A ssijta Nie robione na sprzęcie bo mi się nie chce tego całego ustrojstwa podłączać Jak kiedyś będę miał wenę na mixxx z Pionków to na pewno się pochwalę No ja wiem Tomuś, że masz ucho melomana Tracklistę jutro zapodam Mlody~ - 2010-08-22, 12:48 Na razie jestem przy 40 minucie ... I muszę przyznać że dobra robota i cinek82, zna się chłop na rzeczy mnie się podoba WAFEL - 2010-08-22, 15:24 cinek82,
a ja polecam http://www.djomen.pl/ z VW Manii secik http://www.sendspace.pl/f...537ec4cf11c8a0a dooobrrraaaa muza bawilem sie przy niej Mlody~ - 2010-08-23, 16:59 cinek82, jak możesz to wrzuć tą Tracklistę bo kilka kawałków tak mi wpadło w ucho że nie mogę się od nich teraz uwolnić sebastian - 2010-08-23, 20:04
cinek82 napisał/a:
Nie robione na sprzęcie bo mi się nie chce tego całego ustrojstwa podłączać
eeee no stary, Ty leniuchu jeden, masz się czym pochwalić przed kolegami, sprzęt masz, a się nie chce. osz, nie dobry ty, nie dobry sebastian - 2010-08-29, 11:02 Yolanda Be Cool - - We No Speak Americano
Nuta, która na początku, gdy pierwszy raz ją usłyszałem, wywołała lekkie zdziwko u mnie, że jakas taka dziwna, a teraz tak wpadła mi w ucho, że hej Polecam cinek82 - 2010-08-29, 11:13 Mi się już osłuchała, całymi dniami jak mam radio w pracy włączone to potrafi lecieć z 15 razy I tak nam rozgłośnie radiowe obrzydzają całkiem fajne kawałki, za często, za dużo w ciągu dnia jednej piosenki się słucha sebastian - 2010-08-29, 11:41 No z tym to fakt, że jak coś nowego się pojawi to co godzinę leci ten kawałek. A po miesiącu już go nie puszczają. Stare dobre kawałki wiecznie żywe. Na pewno po jakimś czasie też mi się znudzi jak większość innych, ale póki co jeszcze się nie znudził.tomek87 - 2010-08-29, 12:21 To jest właśnie ból radia :/ Dlatego lepiej sobie samemu puszczać Cinuś niby to samo ale jako ze mam tak samo jak Ty to może to podziała jak w moim wypadku http://pupka15.wrzuta.pl/...ke_it_americanocinek82 - 2010-08-29, 12:47 Dobre Tomuś Zawsze to coś innego, bo też już kilka wersji słyszałem tej Yolandy sebastian - 2010-08-31, 18:52 Tak się wszyscy bawią, gdy Dj Cinek muzę zapodaje
Jazdaaaaa cinek82 - 2010-08-31, 22:13 Yyy, no ja niestety nie jestem tak ładny i powabny jak ta Pani Ani tak dobrze nie mixuję Ale staram się.... oczywiście nauczyć mixić bo aż tak to nigdy nie wyzgrabnieję Mlody~ - 2010-08-31, 22:18 A Tracklisty dalej nie ma cinek82 - 2010-08-31, 22:26 Cholercia, zapomniałem Jutro na pewno wrzucę. Podaj chociaż o piosenki z których minut Ci się najbardziej podobają to Ci powiem Mlody~ - 2010-08-31, 22:38 Mrrr Zaraz pierwsza nutka co się zaczyna co jakaś pani tak stęka ładnie potem :
zaczyna się 06.45 i potem takie ładne przejście 07:52 , 15:05 , i najważniejsze jest od 19:40 28:53 Jak byś dał rade to najlepiej cała bo duuużo tego jest Tak mi wpadły w ucho że uwolnić się teraz nie mogę
Jeszcze raz. zaje... robota cinek82 - 2010-08-31, 22:54 Dobra, jutro na bank daję tracklistę bo dużo tego podałeś a ja już na gębę padam i nie wiem czy Ci odszukam odpowiednie tytuły, jutro daję listę kompletną cinek82 - 2010-09-05, 17:37 Sorki za obsuwę ale mam teraz ciągły niedoczas Obiecana tracklista sierpniowego mixxxa (tym razem w kolejności ):
Rafik - 2010-09-05, 18:22 cinek82, dzieki
cinek82 napisał/a:
Sorki za obsuwę ale mam teraz ciągły niedoczas
nie ma problemu Cinus Ty teraz Biznesmen jestes cinek82 - 2010-09-05, 19:49 Jop taki ze mnie biznesman jak z koziej trąbka piechu43 - 2010-09-05, 19:53
cinek82 napisał/a:
Jop taki ze mnie biznesman jak z koziej trąbka
Marcin, zaczynam się martwić cinek82 - 2010-09-05, 20:07 Ależ dlaczego Michale się o mnie zamartwiasz..... porque...... porque la vida escorta sebastian - 2010-09-05, 20:53
cinek82 napisał/a:
escorta
ptfu ptfu...
venta Bucus - 2010-09-05, 22:14 cinek82, usunąłeś z hotfile pliczek czy sami to zrobili, bo chciałem sobie posłuchaćcinek82 - 2010-09-05, 22:17 Oni go usunęli Jutro zapodam jeszcze raz czarnysauber - 2010-09-05, 23:13
cinek82 napisał/a:
Oni go usunęli
kto kto Rafik - 2010-09-06, 22:13 czarnysauber, spokojnie spokojnie stary wyluzuj bez nerwów dopiero ustalamy nazwiska i ksywki pozniej bedzie cinek82 - 2010-09-07, 09:45 I wsadzimy im słuchawki na łby i będziemy kazali słuchać moich setów aż padną Karu6 - 2010-10-13, 21:06 Koledzy zapomniałem nazwy, może któryś z Was pamięta. To jest jakieś techno albo trance z 2003r. (coś koło tego) kiedyś to było popularne i napewno kazdy zna spiewala tam tez kobieta. Wiem ze malo informacji itp. ale podawajcie przyklady, naprwade chyba kazdy to kiedys slyszal.WAFEL - 2010-10-13, 21:15 majteczki w kropeczki ? Karu6 - 2010-10-13, 21:57 JEST! MAM! Snap- Rythm is a Dancer! o to chodzilo! W koncu! Rafik - 2010-10-14, 11:18 Ostatnio katuje w ventolocie
Onar-Osobiscie
Onar-To Ma Sens
Onar-Drugie Pietro
Onar&Ośka- Od Lat
Molesta Ewenement - To Dla Moich Ludzi
Pyskaty- Jestem
Pyskaty z grubszą ekipa miedzy innymi Termanology Eldo Temate&Henson Fu - Bez granic
Ramona23 feat Słoń i tez grubsza ekipa To Miasto
Pono *^%#$*&$ To
hehe i jeszcze kilka utworów dla słuchaczy HH polecam kawałki wiekszosc to stare kawałki ale za*ebiste lesny1982 - 2010-10-31, 01:31 Nate Sincere - Energy Rise potrzebuje ten kawalek ale bez gadania Dja z energy2000 bo co nie znajde to nie moge pobrac nie wiem czemu WAFEL - 2010-11-08, 16:18 lesny1982 - 2011-01-19, 16:30 piosenki z filmu STEP UP 3D wszystkie plus te ktorych nie ma na oryginalnej plycie
i jakby ktos chcial to mam juz Nate Sincere - Energy Rise bez gadania
http://hotfile.com/dl/979...d_Mix).mp3.htmlWvojtek - 2011-01-20, 09:47 cinek82, wrzuć jeszcze jakieś mixycinek82 - 2011-01-20, 22:13 Brak Ciągły brak czasu żeby coś ukręcić..... Wvojtek - 2011-01-20, 22:15 cinek82, a ten mix którego już wrzuciłeś i Ci go skasowali???cinek82 - 2011-01-20, 22:30 Ulalalala, tak czytam i ostatni mixxx to za sierpień '10 był..... ja pierdzielę ależ ja w plecy jestem z mixami Dzisiaj już nie wrzucę ale podejrzewam, że jutro dam radę bo będę się na sobotę szykował na granie także w będę w muzycznym nastroju......Wvojtek - 2011-01-20, 23:22 no to czekam cinek82 - 2011-01-22, 00:10 Obiecuję, że jutro.... ups tzn dzisiaj wrzucę Przemek - 2011-01-22, 20:42 i jak z mixemsebastian - 2011-01-22, 21:24 no napisał
cinek82 napisał/a:
Obiecuję, że jutro
czyli jak jutro to jutro cinek82 - 2011-01-23, 06:15 Qrde znowu nie znalazłem dla Was czasu Teraz dopiero z 18-tki wróciłem dzisiaj jak się wyśpię to wrzucę na serwera sebastian - 2011-01-23, 13:36
cinek82 napisał/a:
jak się wyśpię to wrzucę na serwera
cinek82 napisał/a:
Obiecuję, że jutro
Wvojtek - 2011-01-23, 14:25 to czekamy dalej cinek82 - 2011-01-23, 15:32 Co tu za śmieszki wybuchają
Już się wrzuca...... sebastian - 2011-01-23, 16:10 No to będzie jutro cinek82 - 2011-01-23, 21:59 http://hotfile.com/dl/98951661/42aa8cc/mx.rar.html Hasło: cinek82Wvojtek - 2011-01-24, 04:59 no i już się ssie
EDIT: zacna nuta Panie cinek82 - 2011-01-24, 11:58 Dziękuję
Muszę coś świeżego ukręcić, od sierpnia trochę muzy się nazbierało Fable - 2011-01-24, 14:10 muza suuuper Ferbus - 2011-01-24, 14:20 Cinek82 czym, bądź na czym to sklejałeś?Fable - 2011-01-24, 16:21 ale dzwieczy to superowo!!!!!!!!sebastian - 2011-01-24, 16:22 Ferbus, jest taki fajowski program: VirtualDJ.
Sam z nieko korzystałem wielokrotnie, i też tutaj wrzucałem swoje mixy - polecamFable - 2011-01-24, 16:23 sebastian, mam gdzies twoje mixy byly dobre navet w ventce gdzies cd jest tez z mixami cinek82 - 2011-01-24, 16:35 No dokładnie, tak jak sebuś mówi, na virtual dj to jest klejone. Polecam wersję 5.0, są już nowsze ale ta mi najbardziej przypasowała
Tylko ten akurat mix trochę mi nie wyszedł bo jakoś go tak na żywca skręcałem.... bez wcześniejszego obadania piosenek Fable - 2011-01-25, 14:29 cinek82, czekam nastepnego mix'u Ferbus - 2011-01-25, 15:48
sebastian napisał/a:
Ferbus, jest taki fajowski program: VirtualDJ.
Sam z nieko korzystałem wielokrotnie, i też tutaj wrzucałem swoje mixy - polecam
Wiem co to i ja osobiście nie polecam jak miałem jeszcze konsoletę, to chwilami przesiadałem się na Traktor Scratch Pro od Native Instruments i ten program mogę polecić
Niestety nie posiadałem kontrolera i bawiłem się tym myszką i klawiaturą, ale jakoś nie ciągnie mnie do virtual dj`ingu...
Nie ma to jak decki + mixer które musiałem sprzedać żeby teraz wozić się Ventylem
Pierwszy house`owy secik nagrany w domu, a drugi to już nie każdemu może się spodobać typowy tech house, nagrany live na jednej z imprez
Przesłucham jeszcze kilka, ocenie czy wypada się podzielić i jak coś to wrzucę
Pzdr.sebastian - 2011-01-25, 20:45 Ferbus, Fajne te twoje mixy
Szczególnie ten drugi - moje klimaty...
A jeszcze lepiej, jakby jakiś transik się pojawił.. mmmm Ferbus - 2011-01-25, 20:59
sebastian napisał/a:
Ferbus, Fajne te twoje mixy
Szczególnie ten drugi - moje klimaty...
A jeszcze lepiej, jakby jakiś transik się pojawił.. mmmm
Dzięki, dzięki
Trance niestety nie grałem i nie gram.
Później wrzucę coś jeszcze cinek82 - 2011-01-25, 23:25
Ferbus napisał/a:
Wiem co to i ja osobiście nie polecam
Mi akurat pasuje VDJ.... no cóż każdy bawi się czym lubi
Ferbus napisał/a:
Nie ma to jak decki + mixer które musiałem sprzedać żeby teraz wozić się Ventylem
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Ja aktualnie posiadam case'a z zestawem Pioneera ale nie chce mi się tego wyciągać i podłączać do lapka żeby coś sklejać... łatwiej i szybciej na VDJ'u
Ferbus napisał/a:
Poszukam to wrzucę Wam linki do moich setów...
No to czekamy Ja jutro sobie do autka nagram te dwa pierwsze bo dzisiaj nie zdążyłem przesłuchać Ferbus - 2011-01-26, 11:51
cinek82 napisał/a:
Ja aktualnie posiadam case'a z zestawem Pioneera ale nie chce mi się tego wyciągać i podłączać do lapka żeby coś sklejać... łatwiej i szybciej na VDJ'u
No proszę zwolennik pioneer`a hehe (tak jak ja ) pochwal się co pod "przykryciem" trzymasz
Nagrał być coś na sprzęcie, a nie nie wyobrażam sobie mieć konsolę w domu i nie grać sobie w wolnym czasie hehe.
Pierwszy, jak sama nazwa wskazuje - moje promo. Klimat tech house`owy.
Drugi, dobra dawka minimalu z nutą tech house
Smacznego Fable - 2011-01-26, 14:01 baaardzo powoli mi sciaga z tego megaupload ((Ferbus - 2011-01-26, 14:30
Fable napisał/a:
baaardzo powoli mi sciaga z tego megaupload ((
Kurde, właśnie też to zauważyłem dziś... Jeden plik leci mi 1,2mb/s a inny już np. 10kb/s... Nie wiem co się dzieje... Sorry, ale jakoś tak z przyzwyczajenia wszystko tam przechowuje...Mlody~ - 2011-01-26, 17:14 Ja problemu z pobieraniem nie miałem. Wszystko szybciutko szło.Fable - 2011-01-26, 19:18 wszytko pobrane i juz smiga w ventolocie Przemek - 2011-01-26, 19:44 Cinek muza is the best . dawaj nastepny mixFerbus - 2011-01-26, 21:21 Znalazłem jeszcze coś takiego na dysku i tym razem jest za zippyshare, więc nie powinno być problemu z downloadem
Secik nagrany w klimacie house`owym, przy piwku na świeżym powietrzu ze znajomymi technicznie - średnio, a nawet cienko, ale nie o to chodziło.
Wrzucam ze względu na fajne kawałki
Możesz najpierw sobie przesłuchać właśnie dlatego wrzuciłem na zippyshare
Pzdr.cinek82 - 2011-01-26, 22:46
Ferbus napisał/a:
No proszę zwolennik pioneer`a hehe (tak jak ja ) pochwal się co pod "przykryciem" trzymasz
Nagrał być coś na sprzęcie, a nie nie wyobrażam sobie mieć konsolę w domu i nie grać sobie w wolnym czasie hehe.
2x CDJ400 + DJM700 + słuchaweczki Pionek SE MJ 51
A na zestawie to coś ukręcę jak będę miał więcej czasu.... na razie to cały czas jedna praca, w weekend jakieś granie i codziennie po pracy jak i przed nią ukochany synuś Ferbus - 2011-01-27, 00:24
cinek82 napisał/a:
2x CDJ400 + DJM700 + słuchaweczki Pionek SE MJ 51
A na zestawie to coś ukręcę jak będę miał więcej czasu.... na razie to cały czas jedna praca, w weekend jakieś granie i codziennie po pracy jak i przed nią ukochany synuś
No to chyba że tak
Ja miałem "cieńszy" zestaw niż Ty, bo zaledwie 2x cdj200 + djm400 + hdj1000, które zostały mi się z tego całego zestawu. Złamały mi się obydwa pałąki, raz jeden, skleiłem, potem drugi, również skleiłem no i pracują dalej masakra
Ale wiem że teraz jak będę chciał sprawić sobie konsoletę, to niżej jak cdj800mk2 + właśnie djm700 nie będę celował.Wvojtek - 2011-01-27, 05:32 niezła sklejka jak co to czekamy na więcej Fable - 2011-01-29, 15:26 jeszcze muzy jeszcze! Ferbus - 2011-01-29, 16:32
Info:
Set jak prawie każdy inny w klimacie tech house. Na początku spokojnie i gdzieś tak od połowy mocniej technicznie - bez komentarza
Pzdr.cinek82 - 2011-01-30, 23:43 KLIK Hasło: cinek82
Krótki przekrój techniczny 2010 (wg moich upodobań ) Część tych piosenek słyszeliście we wcześniejszych mixach.....Wvojtek - 2011-01-31, 07:25 cinek82, Fable - 2011-01-31, 13:58 cinek82, cinek82 - 2011-01-31, 22:54 Dziękuję Jeszcze jak będę miał czas to będą mixy dance 2010 i lighttech Wvojtek - 2011-02-01, 01:35 cinek82, trzymam Cie za słowo. jak dla mnie robisz mega robotę Fable - 2011-02-06, 13:55 chce muzyki jeszcze dajcie mi muzyki cinek82 - 2011-02-06, 14:23
Znalazłem troszkę wolnego czasu, to i coś przy okazji skleiłem. Nie chciało mi się po kolei przesłuchiwać i każdego próbować montować, ale wszyło jak wyszło - miłego słuchania Fable - 2011-03-13, 10:49 dobry secik sebastian - 2011-03-14, 17:35
Fable napisał/a:
dobry secik
THX
http://www.youtube.com/watch?v=dDKv0b4SYM8Fable - 2011-03-14, 19:49 no szukam tera co by tu nagrac na plyte do ventki sebastian - 2011-03-14, 19:55 Mi ostatnio brakuje jakoś nowej muzy, więc słucham radia. To, co miałem już nagrane znudziło mi się, bo ile razu można słuchać w kółko jednego i tego samego? sebastian - 2011-03-20, 11:44 Panowie co to za nuta co leci w tle?
http://w775.wrzuta.pl/aud...-_co_to_za_nutasebastian - 2011-03-20, 17:10 Już nie musicie się tak wysilać, spokojnie , poradziłem sobie http://hostuje.net/file.p...29afa488c4e6d8a
Tensnake - Coma CatFerbus - 2011-04-05, 18:55 Koledzy, przedstawiam Wam moje marcowe promo
Sorry, ale przeczytałem porno i sobie myślę, co kolega nam tu proponuję
szefuniopaslek - 2011-04-05, 19:54 Początek nieźle mnie zorał
Nie do końca mój styl ale fajne porno hahahaha
Do ulubionychsebastian - 2011-06-09, 18:57 Zna ktoś jakieś stronki, skąd można ściągnąć ciekawe sety, ale nie w stylu techno łupanek, tylko takie, co obecnie np. w radiu lecą, z normalną muzą? Mam kilka fajnych nutek, ale nie chce mi się ich sklejać, bo za dużo czasu, więc szukam jakiś gotowych rozwiązań.Ferbus - 2011-06-09, 21:00
sebastian napisał/a:
z normalną muzą
co kto lubi, każda muzyka jest "normalna" dla Ciebie pewnie dance i reszta komerchy to "normalna" muzyka, dla mnie house i jego podgatunki, minimal, techno - to "normalna muzyka".
Co do stron, to nie wiem gdzie można takie sety ściągnąć, bo niestety nie gustuję w takich klimatach, ale może zainteresuje Cię ten set:
Browar Piła - Puoteck Eska Live RMX (19.02.2011)
Sat Puoteck`a z Eski
Mam nadzieję że pomogłem. Od razu się przyznaję że nie słuchałem całego, tylko sprawdziłem co zagrał, ale standard czyli to co można usłyszeć na Esce sebastian - 2011-06-10, 17:15
Ferbus napisał/a:
dla Ciebie pewnie dance i reszta komerchy to "normalna" muzyka, dla mnie house i jego podgatunki, minimal, techno - to "normalna muzyka".
Ja każdy rodzaj muzyki lubię, czy to techno, rap, trance itp. Kwestia tylko tego, co wpadnie mi w ucho. A dlatego napisałem "normalnej", gdyż chcę sobie do auta coś wrzucić, ale podczas jazdy za bardzo takich sieczkarni nie znoszę, w domu sobie z miłą chęcią posłucham, a w aucie wolę właśnie coś na styl radiowy. A że w radiu teraz wszystko na jedno kopyto leci, więc wolałem sobie coś poszukać, ale z czymś takim też ciężko jest, by coś "normalnego" znaleźć...Ferbus - 2011-06-10, 19:08 Hehe, spoko rozumiem słuchałeś tego seta? O takie cuś Ci chodziło? Jak się natknę w necie na więcej podobnych mixów to podeśle.sebastian - 2011-06-10, 19:30 Tak, słuchałem...
Fajnie by było, jakby ten set był w oryginalnych kawałkach tworzony, a tam zacznie się fajnie, a kończy jak zawsze, na łupankach i ciulowych przeróbkach. Cóż... chyba znów będę musiał coś sam se sklecić... A może jest jakiś program, co by kilka kawałków w jeden skleił, łącząc przy tym jedne z drugimi tworząc tzw. "przejścia", bez zbędnych bajerów muzycznych?Ferbus - 2011-06-10, 19:58
sebastian napisał/a:
A może jest jakiś program, co by kilka kawałków w jeden skleił, łącząc przy tym jedne z drugimi tworząc tzw. "przejścia"
Sam se musisz seta nagrać, tzn. "skleić".
Nie przychodzi mi żaden program który by coś takiego "umaił" robić. Program może Ci tylko dobrać tempo, ta opcja nazywa się "sync", nad resztą musisz już Ty panować czyli liczyć frazy, wbić się w bit, pilnować aby nie było tzw. koni, czyli żeby kawałki równo szły ze sobą i ewentualnie dokręcać.
sebastian napisał/a:
bez zbędnych bajerów muzycznych?
Czyli czego? sebastian - 2011-06-10, 20:43
Ferbus napisał/a:
Czyli czego?
Wiesz... Pisząc o tym programie, miałem na myśli różne bajery i efekty, jakie są np. w Virtual DJ. Jest ich tam pełno. Jak jednak z nich nie korzystam, tylko używam tego programu tylko po to, żeby sobie właśnie skleić jakiegoś seta, żeby kawałki płynnie przechodziły i miało to jednakowe tempo. Z reszty nie korzystam i stąd te "zbędne bajery" Taki prosty program by się przydał, żeby zlepek kawałków wrzucić i samo się nagrało vst93 - 2011-06-10, 21:24 Był kiedyś taki program do klejenia/wycinania- audiacity bodajżeFerbus - 2011-06-10, 21:45
vst93 napisał/a:
audiacity
W tym to możesz sobie tylko kawałek do kawałka przykleić bez przejść żadnych, tzn. możesz zrobić przejścia, ale będzie to rzeźnia i lipa jak cholera...
Sebastian klej w Virtualu, bo nic prostszego nie znajdziesz i przynajmniej będziesz miał satysfakcje z tego że żeś to sklecił a jak chcesz dobry program to polecam Traktor PRO lub Serato można z nich korzystać za pomocą myszki, ale lepszy jednak był by kontroler
Z efektora nie musisz przecież korzystać, bo po co...sebastian - 2011-06-11, 08:30
Ferbus napisał/a:
vst93 napisał/a:
audiacity
Jeśli już mowa o tego typu programie to ja mam Cool Edit Pro, chyba nawet lepszy od tego Audiacity...
Ferbus napisał/a:
Sebastian klej w Virtualu, bo nic prostszego nie znajdziesz
Trudno, tylko to mam i to mi pozostanie, a satysfakcję mam zawsze piechu43 - 2011-06-12, 11:15
Wpisz na wrzucie lub youtube discotronic rmx i szukaj, bo od nich wszystko jest prawie takie samo... Szukając tego konkretnego znalazłem 2 podobne (przesłuchując 5 kawałków).
http://bartix27.wrzuta.pl...scotronic_remix
oraz
http://www.youtube.com/watch?v=9C2qrmuR6PEsebastian - 2011-06-26, 21:51 Znalazłem taki fajny plugin do winampa co fajnie mixuje muzyczkę (to jest mniej wiecej to o co kilka postów wcześniej pytałem o program co by utworzył seta). Wszystko fajnie, tylko jak nagrać całość, co mam w playliście, co mi się aktualnie odtwarza, żeby to jednocześnie leciało i się nagrywało? Bo fajnie sie mixuje, łapie rytm i jest ogólnie fajnie Wvojtek - 2011-06-26, 22:03 sebastian, nie wiem czy tak się da.... a może inny program typU http://www.dobreprogramy....dows,11826.htmlFerbus - 2011-06-26, 22:30 Nagrać to możesz prawie "wszystkim". Audacity, CoolEdit (z prostszych ogólnodostępnych).
Zapytaj wujka google o program do rejestrowania muzyki / dźwięku z tła i przebieraj Migal1 - 2011-06-27, 19:54 http://youtu.be/Oo6YkiU3-sssebastian - 2011-06-27, 20:32
Ferbus napisał/a:
Nagrać to możesz prawie "wszystkim". Audacity, CoolEdit
to ja wiem. chodziło mi bardziej o winampa jak w winampie podczas ostwarzania jednocześnie nagrywać, bo jesli mi w tle jakis inny program nagrywac będzie, to nagra mi wszystko, wszystkie dźwięki jakie się wydobędą z systemu, a tego ja nie chceFerbus - 2011-06-27, 22:02
sebastian napisał/a:
Ferbus napisał/a:
Nagrać to możesz prawie "wszystkim". Audacity, CoolEdit
to ja wiem. chodziło mi bardziej o winampa jak w winampie podczas ostwarzania jednocześnie nagrywać, bo jesli mi w tle jakis inny program nagrywac będzie, to nagra mi wszystko, wszystkie dźwięki jakie się wydobędą z systemu, a tego ja nie chce
Cholera wie... Spróbuj użyć wtyczki o nazwie Streamripper, niby służy do nagrywania z radia internetowego, ale może da rade i tak. sebastian - 2011-06-27, 22:14 mam ta wtyczkę i tez własnie próbowałem i tylko woła o adres serwera. No trudno, jakiś innym programem będę musiał, a szkoda... bradley - 2011-06-28, 00:01 sebastian, druciarski sposob.
Otwierasz nero wave editor. "Czepiesz" do tego wszystkie mp3 ktore masz nagrane i sie tworzy set, "zapisz jako" i gotowe
Przy okazji mozesz wycinac nieporzadane fragmenty i dawac efekty stopniowego wyciszenia czy podglosnienia.
Mam nadzieje, ze tylko o to chodzilo a nie tworzenie setow z muzyki "na zywo" z radia internetowego, to sie jakos nazywalo profesjonalnie sebastian - 2011-06-29, 18:06
bradley napisał/a:
Otwierasz nero wave editor. "Czepiesz" do tego wszystkie mp3 ktore masz nagrane i sie tworzy set, "zapisz jako" i gotowe
Kurde, co wy tu za psychozy rzucacie? To ma być muzyka?
Każdy słucha czego chce i tego co mu się podoba. nie powinieneś podważać tego, ponieważ każdy ma swój gust...
Sorry, ale strasznie jestem uczulony na takie teksty sebastian - 2011-09-07, 19:55