Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento
Pozostałe - Crash testy
spyro - 2008-04-23, 10:43 Temat postu: Crash testyPowiem szczerze, że zbladłem to oglądając, zobaczcie co się dzieje z chińskim autem, a dokładniej z kierowcą w tym aucie...
Choć powiem szczerze, że Golf 3 tez nie najlepiej wypada...
marmarmarek - 2008-04-23, 21:58 o jasny gwint-i to przy 64 km/h... to moja Ventka dostala w sumie moze z jakies 150 i widizeliscie jak wyglada (no coprawda byly dwie strefy zgniotu, bo moja i tamtego auta, ale sam fakt...mikusw - 2008-04-25, 10:15 widać dokładnie jakie są chińskie produkty wyglądają ładnie są tanie ale nie wytrzymują za długo
no cóż panowie niestety najlepszą strefę zgniotu ma maluch, ponieważ od początku samochodu do komory silnika jest długa droga
[ Dodano: 2008-04-25, 10:19 ]
co tu gadać a chwalili się że saaby są takie bezpieczne to juz wolę vento
http://pl.youtube.com/watch?v=G-D7dZHik4sKaru6 - 2008-04-26, 09:36
mikusw napisał/a:
to juz wolę vento
mikusw, zastanów się co ty piszesz! Zobacz na stronie głownej www.vwvento.org zdjęcia z crash-testów kabina prawie nienaruszona, a Saab złożyl się jak puszka po napoju.marmarmarek - 2008-04-28, 11:40
Karu6 napisał/a:
mikusw, zastanów się co ty piszesz! Zobacz na stronie głownej www.vwvento.org zdjęcia z crash-testów kabina prawie nienaruszona, a Saab złożyl się jak puszka po napoju.
no to tez napisal, ze woli Vento... co do kabiny, ze nie ruszona-no lekko sie zgiela... przy czolowce jednak w Vento problem jest w tym, ze skrzynia podchodzi i wypycha pedaly i podloge pod gore i nogi moze przyskrzypic... ( mnie sie na szczescie tak nie stalo, ale kuzynka miala noge wykrecona i nie mogli jej wyciagnac w trojce... ( napisal ten co wypadek przyzyl i co przy wypadku kuzynki byl. )