Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Prawo a samochody - Złodziejstwo w Polsce

marmarmarek - 2006-05-28, 03:23

ja tam zawsze zapominam wyciagnac prawojazdy z Ventylka jakby co ;)
BANDERAS_RR - 2006-05-28, 10:16

no ja mam wujaszka co dokumenty pod siedzeniem zostawial az mu golfa 3 zarabali ale dostal dar od boga bo zlodziejom sie rozrusznik skleszczyl i jak zaczelo sie palic instalacja to go zostawili kawalek dalej bo po prostu samochod zdechl to sie nazywa szczescie
spyro - 2006-05-29, 11:49

to odważny facet, zostawić dokumenty w aucie to samobójstwo.... Wjasowi buchneli kurtke z auta gdzie miał różne dokumenty, m.in dowód i paszport. (Mówiłem mu, że to Łódź i tu kradną wszystko, ale stwierdził, że się filmów naoglądałem). Po pół roku czasu zapukała do niego policja, że właśnie go odtransportują na sprawę sądową bo ma odbyć karę więzenia Ktoś przrekroczył granice na jego paszporcie(jeszcze nie byliśmy wtedy w UE), został załapany na czymś nielegalnym i wylegitymował się jego dokumentami, po czym zwiał z aresztu jsakimś cudem. Była z tego niezła maniana trwająca parę dobrych lat... Teraz jak przyjeżdża to nawet zapalniczki w aucie nie zostawi...
BANDERAS_RR - 2006-05-29, 22:17

no lodz to zaglebie zlodzieji samochodowych
spyro - 2006-05-29, 23:49

Myślę, że jak wszędzie. Poprostu duże bezrobocie i masa ludzi w koło co razemdaje właśnie taki wynik...