Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

KUPIĘ - [KUPIĘ] Oparcie tylnej kanapy.

paweł - 2008-04-27, 22:26
Temat postu: [KUPIĘ] Oparcie tylnej kanapy.
Kupię oparcie tylnej kanapy lub całą kanapę welurową ciemną, dzieloną, z podłokietnikiem i z zagłówkami. Mam kanapę w swoim VENTYLKU dzieloną z podłokietnikiem nie zniszczoną ale niestety bez zagłówków a wożę z tyłu dzieci. Widziałem na allegro kanapy ale a to nie ma zagłówków a to bez podłokietnika po prostu ciężko dostac akurat takie zestawienie. Gdyby ktoś może chciał się zamienic na takie oparcia bo np.przeszkadzają zagłówki :gazeta: (chyba czytałem: SPYRO coś takiego napisał) to proszę o kontakt.
spyro - 2008-04-27, 22:28

paweł napisał/a:
chyba czytałem: SPYRO coś takiego napisał

dokładnie, mnie zagłówki się nie widzą :D

Musisz szukać na szrotach, nic innego ci nie pozostaje. Możesz pogadać jeszcze z jakimś tapicerem, czy przypadkiem nie chciałoby mu się założyć Ci zagłówków, chociaż gościu, który będzie mi teraz robił siedzenia na nowo powiedział, że wspawanie szyn itp to sporo roboty i nie opłacalne, dlatego on się tego nie podejmuje w tej chwili ( przy mnie gościu podjechał jakimś cicviciem starym z zapytaniem właśnie o zagłówki tylne).

paweł - 2008-04-27, 22:44

Chciałem się przy okazji zapytac o kolory weluru czy produkowano tylko ciemny i jasny czy było więcej odmian ciemnych :papa:
spyro - 2008-04-27, 22:48

paweł napisał/a:
Chciałem się przy okazji zapytac o kolory weluru czy produkowano tylko ciemny i jasny czy było więcej odmian ciemnych

zobacz w katalogu reklamowym (do ściągnięcia w dziale Download).
Co do koloru to każdy dobry tapicer dobierze Ci oryginalny materiał.