Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Nasze Ventki - VW Vento by adBaca

adbaca - 2008-06-10, 18:19
Temat postu: VW Vento by adBaca
rok prod 1994
silnik: 1.9 TD
moc: 75KM
stan liczniki kiedy został kupiony: około 178 000km, mozliwe ze jest i prawdziwy poniewaz przejechałem już nim 20 tyś od września 2007 i autko sprawuje sie nieźle
auto sprowadzone w lipcu 2007

Dodatki:
- wspomaganie kierownicy
- elektryczny szyberdach

Gril który widac na fotkach był juz założony ja nic nie kąbinowałem

Z tego co ja założyłem to odtwarzacz mp3 + sześć głośników (oczywiście instalacja nowa)

lesny1982 - 2008-06-10, 18:46

:oklaski: no widac ze zadbany :D szybki na ciemno :P
Paweł J. - 2008-06-10, 19:16

Fajna seria. ;)
marmarmarek - 2008-06-10, 19:27

dokladnie-bardzo zadbane auto :)
adbaca - 2008-06-10, 20:59

jedyną wadą ventyla mojego jest to że wszedzie na nim pełno rys i ktos kiedys źle pomalował maske co widać jak sie człowiek bliżej przyjrzy ale tak poza tym dbam o niego jak umiem co by dobrze służył :tazz:
Paweł J. - 2008-06-10, 21:04

Na rysy są dobre specyfiki...mi dziś np samochód stoczył się i wjechał w metalową ławkę i stół, także 3 elementy sobie nieźle załatwiłem....ale kiedyś kupiłem wosk na BP i wszystko idealnie zeszło, nawet rysy i zdarta farba z ławki...także działaj w tym zakresie to napewno się poprawi stan lakieru...
adbaca - 2008-06-10, 21:27

teraz jeszcze fotki wnętrza i silnika bo zapomniałem:

jeszcze wsadziłem nowy akumlator większy bo 72Ah, powinien być 61Ah ale jakos nie byłem przekonany do tego mniejszego

Tygrysisko raczej nie bede nic robił z tymi rysami chociaz strasznie mnie denerwują, są do podkładu wiec raczej nic z nimi sie nie da zrobić ale to moje zdanie, chociaż wiem że są tutaj magicy na forum ktorzy by to zrobili :]

Fable - 2008-06-10, 21:37

ladny kolor chyba jak moj podobny ") super grill :oklaski: i krzela fajna... jeszcze niewidzialem takich. to reccaro jakby? czy od GT versji? i co to za takie plastyki okolo steru? nu tam tamte takie co wystepuja tyroszeczke?
krzeszak - 2008-06-10, 21:38

ładna bestia :oklaski: :oklaski: :oklaski: zadbana ,ładnie sie prezentuje tak trzymać ;)
Cruss - 2008-06-10, 21:44

widziałęm na żywo :D łądnie się prezentuje, widać że zadbany. Zazdroszcze foteli kubełkowych :D heheheh. Fajnie wyszedł z naklejkami tak trzymaj :D dozo w Łodzi
adbaca - 2008-06-10, 21:45

Fable napisał/a:
ladny kolor chyba jak moj podobny ") super grill :oklaski: i krzela fajna... jeszcze niewidzialem takich. to reccaro jakby? czy od GT versji? i co to za takie plastyki okolo steru? nu tam tamte takie co wystepuja tyroszeczke?
nie wiem o co Ci chodzi?? zaznacz na fotce to Ci powiem co to a fotele takie już były i nic tam nie ma napisów na nich więc nie wiem :]
Fable - 2008-06-10, 21:50

o te plastyki mnie chodzilo :)

adbaca - 2008-06-10, 22:13

aaa o te <mysli> a to nie wiem Myslałem ze tak zawsze przy kierownicy jest Nigdy sie nie zastanawiałem nad tym, dobre pytanie, pewno któryś z venciarzy Ci odpowie na to pytanie ale tą osobą nie bede ja :]
Fable - 2008-06-10, 22:18

no ja takich nie mam. a jaka u ciebie versja? CL?
sebastian - 2008-06-10, 22:29

Fable napisał/a:
i co to za takie plastyki okolo steru? nu tam tamte takie co wystepuja tyroszeczke

No też się tak kiedyś zastanawiałem, co to za dziwna kierownica. A przyznam się szczerze, że pierwszy traz takowa widze w Vento - zawsze widziałem takie w Golfach, ale w Vento to pierwszy raz... Mniejsza o to... Powiedz, jak naciskasz, to cos się dzieje? To daje klakson, czy nic kompletnie, tak jakby dla ozdoby?
Bo kiedyś myślałem, ze może tym się reguluje głośnośc muzykiw radiu, ciszej - głośniej, ale wątpię, i chyba na pewno nie :D Aczkolwiek bardzo ciekaw jestem, co to jest, bo w końcu widząc taką mam możliwośc się spytać właściciela :)

adbaca - 2008-06-10, 22:31

mam tylko że to wersja Atlanta i tyle chociaż z tego co pamietam to bedzie wersja CL
Sebastian nom faktem jest ze jak nacisne na tą pierdółke to włacza sie klakson i raczej tym sie nie podgłasza ani nie ścisza radia :)

sebastian - 2008-06-10, 22:42

adbaca napisał/a:
raczej tym sie nie podgłasza ani nie ścisza radia

wiesz... takie głupie myślenie :D hehehe

adbaca - 2008-06-12, 09:42

śmiejemy sie z tego Sebastian a głupia sprawa by była gdyby to prawda była :D
Morfeusz142 - 2008-06-12, 12:54

Kolor taki sam jak mój-winsdor blau. Ładny,dbaj o niego. :oklaski: Już nas paru jest granatowych metalików.