Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - Klubowe urodziny

Gavel - 2008-08-16, 18:01
Temat postu: Klubowe urodziny
A wiecie co dzisiaj jest za data??
Jakby ktoś kalendarza pod ręką nie miał to już mówię: mamy 16 sierpnia!

A co w tym nadzwyczajnego?

Spyro na stronie głównej napisał/a:
Volkswagen Vento Klub Polska powstał 16 sierpnia 2002 roku.

Czyli dziś nasz Klub ma już 6 urodzinki :D

Nad morzem dziś pada i pada :deszcz: ale my z Andzią już od rana świętujemy
:pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza: :pijacy: :piwo: :soczek: :drink: :piwosz: :muza:

lesny1982 - 2008-08-16, 18:08

:pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: ale będzie libacja :D
sebastian - 2008-08-16, 18:11

będzie buba :D
niechaj klub rośnie w siłę :brawa:

arlosza - 2008-08-16, 21:14

ja co prawda pić nie mogę :pijacy: ... ale szlaneczkę soku za klub wypije... :drink: i przegryze kiszonym... :pizza:
krzeszak - 2008-08-17, 09:44

no ja tez świętowałem :pijacy: 6 urodzinki klubu :D :D :D ...jeszcze mnie głowa boli ;) tylko życzyć następnych 100latek :lol: :lol: :lol: ...abyśmy tylko doczekali :P
krzeszak - 2008-08-17, 09:45

...tej wiekopomnej chwili :hejka:
sebastian - 2008-08-17, 09:46

krzeszak napisał/a:
abyśmy tylko doczekali

i oby nasze ventki doczekały, bo to jest też ważne :]

krzeszak - 2008-08-17, 09:48

sebastian napisał/a:
oby nasze ventki doczekały, bo to jest też ważne

w sercach naszych będą żyć wiecznie... :D :D :D

spyro - 2008-08-17, 19:34

Kurcze, sam o tym zapomniałem :D Dzięki Gavel za przypomnienie, latka lecą a Klub ciągle razem z nami. Ja już toaścik dzisiaj nie omieszkałem wychylić za nas wszystkich i nasz Klub :D
Paweł J. - 2008-08-17, 20:18

No to ja tez browarka, za klub i nasze furki wypije... :piwo: tzn już pije... :piwo:
WOLF1955 - 2008-08-17, 20:29

:megafon: 100 lat :oklaski: dla naszego klubu :dresik: i dla tych co ten klub założyli :oklaski: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
Fable - 2008-08-17, 20:47

100lat dla KLUBU!!!! :oklaski: :oklaski: :piwo: :piwo: :piwo: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :peace:
sebastian - 2008-08-17, 20:49

Fable napisał/a:
100lat dla KLUBU

i jeden dzień dłuzej !! :]

Paweł J. - 2008-08-17, 21:03

Jednym słowem :oklaski: dla spyra, bo dzięki Niemu tu jesteśmy....w sumie pierwszy człowiek w PL, który otworzył stronkę o tak pięknym aucie jak VW VENTO :oklaski:
spyro - 2008-08-17, 22:10

Cieszę się, że tak się rozrósł nasz klub, że tyle fajnych ludzi tutaj się poznało, no i Zlociki i spotkania Klubowe... Obyśmy ciągle rośli w siłę. A wszystko dzięki temu że zrobiliśmy sobie na forum taką rodzinną atmosferę, nie czysto technicznie jak wszędzie tylko oprócz technicznego bełkotu (który oczywiście jest bardzo ale to bardzo ważny) gadamy o wielu, wielu innych sprawach no i nasze kobitki tez się odzywają.

Także dzięki wszystkim za aktywność na forum.

marmarmarek - 2008-08-18, 15:31

Oby tak dalej ! :)
theority - 2008-08-18, 16:51

No to kolejnych szęściu :D A ja z Wami śpiewam sto lat ;) :piwo: :pijacy:
kovval - 2008-08-19, 00:28

pozdro ze srodka morza norweskiego dla klubowiczow :tazz: