Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Pozostałe - Dobry warsztat

Fox - 2008-09-01, 20:11
Temat postu: Dobry warsztat
Witam.

Jeśli już gdzieś jest taki temat to sorry ale jestem nowym użytkownikiem :P Czy znacie może jakiś dobry warsztat, jakiegoś speca w Warszawie, którego moglibyście polecić? Potrzebuje zrobić kilka mechanicznych rzeczy w swoim Vento. Z góry dzięki za pomoc.

Lwomati - 2008-09-01, 23:12

a co kolego chcesz robić w tym warsztacie, mechanika elektryka czy może full serwis? Coś się znajdzie popytam. Ja to robię u mojego znajomego w Legionowie. W Wawce też naprawiałem kilka razy 1.8 ale to w Carmanie na Okęciu przy Krakowskiej i tam może nie jest tanio ale dobrze.
Fox - 2008-09-01, 23:52

chodzi mi o mechanikę, muszę między innymi wymienić uszczelkę przy skrzyni biegów, bo się poci i uszczelnić chłodniczke oleju.
kovval - 2008-09-03, 13:15

no ja tez mam w Legionowie goscia, ale musialbym sie spytac czy robi takie cuda. a swoja bryczke tylko jemu daje. :)
Lwomati - 2008-09-03, 15:03

właśnie kovval u Ciebie w Jabłonnie tam na zakręcie koło przystanku szkolana jest dobry warsztat... niejaki Adam to prowadzi, może wiesz dokładnie to napisz.
Fox - 2008-09-03, 15:07

Legionowo nie jest tak daleko, więc jeśli jest tam spec godny polecenia to wole tam podjechać niż oddać mojego Ventyla jakiemuś partaczowi.