Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zsyp - Podbitka klapy bagażnika

piru - 2008-09-04, 13:28
Temat postu: Podbitka klapy bagażnika
Jak w temacie. Czy cena 150 zł jest do przyjęcia ? Podbitka jak nówka. Będzie może więcej to zapodam na allegro, czy znajdą się chętni ?
Gavel - 2008-09-04, 13:39

jak załatwisz jak nówkę ze wszystkimi spinkami za 150 to ja biorę

PS. A listwę na próg tą szerszą też masz może? ;)

piru - 2008-09-04, 13:48

Gavel napisał/a:
jak załatwisz jak nówkę ze wszystkimi spinkami za 150 to ja biorę

PS. A listwę na próg tą szerszą też masz może? ;)

Właśnie muszę się o spinki zapytać :D zorientuje się i napisze jak coś po ile za listwę na próg. A tych spinek nie idzie dokupić ?

Gavel - 2008-09-04, 13:50

piru napisał/a:
A tych spinek nie idzie dokupić ?
szczerze mówiąc nie wiem - nie orientowałem się jeszcze w tym temacie
ale z lenistwa wolałbym kupić od razu komplecik :D

spyro - 2008-09-04, 14:40

piru napisał/a:
A tych spinek nie idzie dokupić ?

da się, bo kupowałem, tyle, że w ASO - cena za komplet prawie 90 zł, także lepiej je mieć w komplecie...

idgray - 2008-09-04, 14:43

pytanie: był by ktoś zainteresowany podbitką klapy za 160 zł z przesyłką bez spinek niestety
piru - 2008-09-04, 14:47

Jeśli chodzi o spinki to nie trzeba spyro zaraz oryginalnych w ASO kupować :D mapet kupił uniwersalne za 15 zł za paczke i tez bez problemów pospinał. Więc jeśli nie będzie oryginałów to się zastąpi uniwersalnymi. Najpierw z gościem co ma mi to przywieść muszę wszystko ustalić. Kiedy jak i za ile. Ważne że będzie więcej chętnych. ;)
piru - 2008-09-04, 14:49

idgray napisał/a:
pytanie: był by ktoś zainteresowany podbitką klapy za 160 zł z przesyłką bez spinek niestety

To się wysypały podbitki ;)

idgray - 2008-09-04, 15:00

moje ogłoszeni już nie aktualne ;)
sebastian - 2008-09-04, 16:14

piru napisał/a:
Czy cena 150 zł jest do przyjęcia
Dużo, jak za kawałek szmaty :P
Strasznie dużo, ale i tak ludzie się rzucają jak szczerbaci na suchary... Wszędzie panuje taki zwyczaj, że za nie wiadomo co, strasznie się ludzie cenią z takimi rzeczami, gdzie myśląc na chłopski rozum, tak być nie powinno. No, ale co zrobić...
A czy 150 jest do przyjęcia? Hmm... Powiem w ten sposób: ja za swoją podbitkę, razem z boczkami bagażnika, plus do tego wszystkie spinki dałem, bagatela... 50 zł !! , Tak, 50 (pięćdziesiąd złotych) :P

piru - 2008-09-04, 19:52

Ja też bym chciał w takiej cenie wypas do bagatka :D wierze że takie okazje się zdarzają ; szkoda że tak rzadko mnie :(
spyro - 2008-09-04, 22:48

piru napisał/a:
Jeśli chodzi o spinki to nie trzeba spyro zaraz oryginalnych w ASO kupować :D mapet kupił uniwersalne za 15 zł za paczke

a ja oryginały za piwo :D Ja tylko mówiłem o cenie takiej katalogowej, ale jak się pogada...

sebastian napisał/a:
Powiem w ten sposób: ja za swoją podbitkę, razem z boczkami bagażnika, plus do tego wszystkie spinki dałem, bagatela... 50 zł !! , Tak, 50 (pięćdziesiąd złotych) :P

To ja Cię przebije :D Ja kupiłem cała klapę za 150 zł jak dobrze pamiętam, z czego samą klapę potem puściłem za 200, także wszystko za free i i jeszcze parę groszy wpadło na plus. Bo takto szkoda by mi było 150 zł za kawałek dywanika na klapę ale przyznać muszę że strasznie to fajny bajerek, zakrywa klapę no i wreszcie nie trzeba rąk brudzić zamykając klapę.

sebastian - 2008-09-05, 12:20

spyro napisał/a:
no i wreszcie nie trzeba rąk brudzić zamykając klapę.

No ja z tym jeszcze ani razu problemu nie miałem, więc nie wiem, czy taką miałeś brudną tą klapę czy jak? Ja, zamykając, ani razu sobie rąk nie brudziłem. Co innego przy otwieraniu, łapiąc za plastik od rejestracji, no to wtedy to fakt, można sobie ręce ubrudzić. Ale zamykając? Nie wiem, spyro, za co Ty łapiesz :P