Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - Mamy nowego magistra na forum...

kovval - 2006-06-28, 20:46

no panowie.....mowcie od tej pory mowcie do mnie Panie Inżynierze :) Dzis mialem obrone, wystalem sie od 9 do 16...czekalem na soja kolej, kur#$%#$sko goraco, stresik czy teraz to juz ja czy nie. ale w koncu poszlo. wszystkich meczyli po okolo 45 min. a ja z kumplem mielismy podojna prace....czyli powinno byc 2x45min. a tu takiego, zadali pytania, pofrunely odpowiedzi, chlopaki oczy w slup zrobili - "to my nie mamy wiecej pyatn". hiehieheieh i ocena ogolna ze studiow 5,0. Ja pier@#$@#$ wkoncu jestem MGR INŻ.!!!!!!!!!! jupi :)
Gavel - 2006-06-28, 20:54

moje GRATULACJE

teraz Możesz Gówno Robić I NieĽle Ż

Przynajmniej w teorii :mrgreen:

spyro - 2006-06-28, 21:19

Wielkie gratulacje Kovval... Normalnie zazdroszcze Ci że już masz to za sob±, mnie jeszcze czeka jakie¶ półtora tygodnia męczarni do obrony...
kovval - 2006-06-28, 21:29

dzieki chopoki

gavel - nie znalem tego, ale od dzisiaj zobaczymy czy sie tk da :)
spyro - no, a ja ci nie zazrosze :) wczoraj luz na maxa- meczyk Brazylii, gierka w kosza, piwko, pelen luz. dzis wstaje....jakby mi ktos pluca w imadlo wsadzil, malo sie pasta do zebow nie udusilem. a potem to juz z gorki :) jak w "Dniu ¦wira" ....siedem stesKup + siedem stesSikow...i jeden nerwowy :) sama obrona na luziku. najgorzej jest czekac, wiec jak bedziesz mial mozliwosc pchaj sie jako pierwszy :) ale za to po zdniu zobaczysz jakie zaj..... uczucie. nic cie juz nie trzyma, niz nie musisz....pieknie. i co zrobilem ze szczescia.......najeb....sie (nieee to w piatek), z zona zabaraszkowalem (nie to wieczorem)....pierwsze co to Vento na carchera i myjka :) ....to juz chyab totalne zboczenie :)

spyro - 2006-06-28, 22:19

U mnie na obronie będę tylko ja i moja Piekna, obydwoje się bronimy i razem będziemy mieli obrone. Aktualnie siedzę nad ostatecznymi poprawkami, ale już robie po gaciach przed sama obron±, co to będzie i wogóle. boje się o te pytania z całych studiów, bo jak wylosuje jakiego¶ dziwol±ga to będzie kicha, bo z pytań o sam± pracę to chyba problemów nie będę miał...
kamilzmc - 2006-06-28, 22:22

gratuluje Panie Mgr. inż. kovval :!: :)
marmarmarek - 2006-06-29, 00:52

Cytat:
teraz Możesz Gówno Robić I NieĽle Żyć

oby nie bylo na odwrot ;) :
Żebym Niewiem Ile Robil Gowno Mam

zarty zartami-oczywiscie gratuluje :)

MAPET - 2006-06-29, 01:44

gratulacje ;) Kovval!!!! :lol:

ja tez jestem od marca ;)

Gavel - 2006-06-29, 11:21

marmarmarek napisał/a:
oby nie bylo na odwrot :Wink:
chciałem kovvalowi to napisać ale tak za kilka dni - niech się chłopak najpierw pocieszy :)
marmarmarek - 2006-06-30, 01:10

hihi :) nie no-jak to mowia...: kto ma szkole ten ma lzej ;)
sławek - 2006-06-30, 08:23

no to ja tez sie doł±czam do gratulacji dla nowego Pana mgr. Gratulacje.
kovval - 2006-06-30, 13:30

dzieki dzieki chlopaki. tak sie rozemocjonowalem ze ciagle mi sie spac chce. aaaa moze to od tego absoluta:) naprawde zajeb... uczucie ze nie bede musial juz nigdy wiecej sie uczyc .....w wiekszosci pierdul. i mam papier. a jak to mowia : IM WIECEJ PAPIERU, TYM LATWIEJ DUPE WYTRZEC. chociaz dzis bylem na PW i powiedzieli ze 2 m-ce musze czekac na dyplom. hardcore normalnie. debilstwo maxymalne. co oni przez te 2 miechy beda robic?
spyro - 2006-06-30, 13:53

U nas każ± sobie czekać około 2 tygodni na dyplom i ja marudziłem, że tak długo, ale 2 miechy to już naprawdę przesada!
marecki2R - 2006-07-04, 17:13

Kovval Moje Gratulacje !! !!!!!
kovval - 2006-07-04, 19:02

no marecki2R mam nadzije ze juz niedlugo nie tylko szampan sie poleje :) ah te zloty
BANDERAS_RR - 2006-08-02, 00:30

DOLACZAM SIE DO GRATULACJI.POZDRAWIAM