|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Zsyp - [SPRZEDAM] g³o¶niki do drzwi, oryginalne VW.
spyro - 2006-07-18, 13:42 Temat postu: [SPRZEDAM] g³o¶niki do drzwi, oryginalne VW. Jak w tytule, oto link do aukcji:
http://www.allegro.pl/ite...alny_stan_.html
marecki2R - 2006-07-19, 00:31
A ja mia³em u siebie orginalne g³o¶niki MADE IN MEXICO ale gra³y // graj± jak Blaupunktu Super ,., Graj± bo le¿± na pó³eczce i czekaj± .
spyro - 2006-07-19, 00:33
Te oryginalesy naporawdê fajnie graj±, ale skoro maj± mi le¿eæ na pó³ce to po co... Ostatnio wyzbywam siê rzeczy, których nie u¿ywam, za jaki¶ czas trzeba bêdzie siê wyprowadziæ na swoje i wyj¶æ ze stu metrów do jakiej¶ kawalerki lub co¶ w tym stylu i nie bêdzie gdzie tego trzymaæ...
marecki2R - 2006-07-19, 00:36
Ja trzymam na wszelki wypadek , czasmi nada¿a siê okazja i sprzedajesz co¶ za 2x cene któr± naprawde by¶ chcia³ ,,
No to kiedy idziecie na swoje , To dopiero wygoda choæ na pocz±tku bywa ciê¿ko ale po czasie jest ok.
spyro - 2006-07-19, 00:40
Pewnie ju¿ nie d³ugo. Co prawda ja nie biorê prawie wogóle kaski od mojej matuli od wielu lat, po pierwsze mam rentê po zmar³ym tacie a poza tym ci±gle sam kobinuje , a to Allegro, a to jak±¶ stronkê zrobiê, bo jakbym mia³ wisieæ na matuli to ciê¿ko by by³o. Tyle, ¿e rzeczywi¶cie nie p³ace za mieszkanie... Ale czas ju¿ przejsæ na swoje, kurcze nied³ugo 25 latek mi stuknie a ja z matul± mieszkam . Teraz po magisterce, wiêc Magda ju¿nied³ugo idzie do roboty (ju¿ ma co¶ tam za³atwione) ja te¿ zaczynam siê powoli krêciæ za czym¶ i wtedy zamieszkamy ju¿ razem, na tzw swoim. Bêdzie ciê¿ko, ale przynajmniej schudnê
marecki2R - 2006-07-19, 00:49
Ja jak mia³em 25 lat toylko pylko, tak ze ju¿ nie pamiêtam ,a wcale tego dnia nic nie ruszy³em (a trza by³o) :wink: Tak wiê nic szeególnego trzeba my¶leæ o swoim i d±¿yæ do tego aby wszystko co pomy¶lisz sz³o do przodu , nie wa¿ne czy ma³o czy du¿o aby¶ ty i reszta twojej rodziny byli zadowoleni , czyli zysk .
spyro - 2006-07-19, 01:02
M±dre s³owa... Trochê mnie to przera¿± ostatnio, wiuesz wcze¶niej my¶la³em tylko o tej cholernej magsiterce, wiêc nie w g³owie by³o mi my¶leæ co bêdzie dalej, a tu niestety zbli¿a siê to coraz wiêkszymi krokami, ale jak narazie staram siê byæ w ¿yciu nastawiony optymistycznie do wszystkiego, wiêc mamnadziejê, ¿e i tym razem jako¶ siê u³o¿y...
marecki2R - 2006-07-19, 01:10
Widze masz aspiracje wiêc dasz sobe rade i to choæby¶ Gó%^&* miesza³ oby ci dobrze p³acili , ja wychodzi³em z za³o¿enia jak zaczyna³em nie wa¿ne co aby dob¿e p³acili , i dzziêki temu jest jak jest , jutro jest ¶roda i kolejne zyski , wiêc trzeba spoj¿eæ na to z dystansem ale nie bez zasiêgu .
spyro - 2006-07-19, 02:09
Tez tak s±dzê, moja matula sie burzy, ¿e ja nie chce na uniwerku zostaæ jak ona, a jej na to: i co mam charowaæ jak Ty ca³ê ¿ycie i dostawaæ jakie¶ grosze? Dziêkujê bardzo, ale to nie dla mnie. Skoro mam pracowaæ i to ciê¿ko to przynajmniej za godziwe pieni±dze...
|
|