Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

KUPIĘ - [KUPIĘ] znaczek vento gt

piotr nowok - 2008-12-29, 15:38
Temat postu: [KUPIĘ] znaczek vento gt
jak w temacie kupie znaczek na tylną klapę vento gt najlepiej nawy lub w dobrym stanie nie przetarty.

od Spyro: zmieniłem przedrostek na poprawny.

krzeszak - 2008-12-29, 15:40

piotr nowok, - a nie masz wogule czy masz zniszczony???
piotr nowok - 2008-12-29, 15:47

mam ale zniszczony :beczy:
spyro - 2008-12-29, 18:04

piotr nowok, pogadaj z Wolfem, który kiedyś kupował NOWY znaczek, koszt był jak dobrze pamiętam coś koło 50 zł.

Na czym polega zniszczenie Twojego znaczka? Jeśli tylko oblazł z farby to możesz go tanio samemu odnowić.

krzeszak - 2008-12-29, 18:18

piotr nowok napisał/a:
mam ale zniszczony :beczy:

spyro napisał/a:
Na czym polega zniszczenie Twojego znaczka? Jeśli tylko oblazł z farby to możesz go tanio samemu odnowić.

spyro,- dobrze prawi ;) jest dwa sposoby albo normalnie srebrnym lakierek takim jak furkę maluje się jedynie trzeba dobrać taki jaśniutki kolor a następnie bezbarwnym lakierem lub pójść na łatwiznę i chromem w spraju do plastików pomalować ;)

Paweł J. - 2008-12-29, 18:57

jeśli znaczek zmatowiał lub zeszła z niego farba to nie ma sensu szukac nowego...tak jak poprzednicy radzą-ja bym tylko odnowił....w końcu oznaczenie Vento GT to prawie rarytas.
piotr nowok - 2008-12-29, 22:24

ok dzieki chlopaki za dobra rade pozdro
cinek82 - 2008-12-29, 22:30

Chrom w spreju to nie :dół: Szybko matowieje, dwa mycia samochodu i po efekcie, jak już to tak jak :tazz: napisał; takim jak kolorem jak srebrne Ventki są i wtedy lakierem bezbarwnym. Ja sobie odnawiałem loga z przodu i z tyłu chromem i nic to nie dało. :faja: