Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

KUPIĘ - [KUPIĘ] Fotel kierowcy

piotrek_inf - 2009-01-05, 21:46
Temat postu: [KUPIĘ] Fotel kierowcy
Kupię fotel kierowcy, najlepiej jasny, ale może być też ciemny, z pełną regulacją. Jeżeli będzie tanio i z zagłówkami z tyłu to wezmę cały komplet.
venciarz - 2009-01-05, 22:16

mam komplet granat , tylna kanapa dzielona i z podlokietnikiem, cena ok 100pln ( moge dodac boczki gratis z czterech drzwi) stan dobry jedna dziurka wypalona przez poprzedniego wlasciciela,troche poplamione, mam wszystko na fotach , jak chcesz to wyslij maila na adres stychno1@poczta.onet.pl
piotrek_inf - 2009-01-05, 23:01

Tą jedną dziurkę to pikuś w porównaniu z tym rozdarciem

Szukam jednak czegoś w lepszym stanie, ale dzięki za chęci.

sebastian - 2009-01-05, 23:59

eee nie taka wielka ta dziura - łatkę się naszyje i będzie gites, albo pokrowce i wogóle widać nei bedzie :P
Ale tapicerka sama jest wymienna, więc jak znajdziesz gdzieś taką to mozesz śmiało kupić bez całego fotela

piotrek_inf - 2009-01-06, 08:45

Pokrowce to i tak będą bo będę miał kolorowe fotele, no chyba że wezmę komplet ale to i tak bo boczki inne i podłoga jasna, więc myślę że najlepiej było by sam fotel kierowcy wziąć, najmniejszy koszt będzie.
piotrek_inf - 2009-01-08, 15:30

Widzę że ciężko będzie, obdzwoniłem pobliskie szroty i nie mają, albo wołają kosmiczne ceny, żeby jeszcze chociaż był w moim lub podobnym kolorze to bym zapłacił te 150zł za fotel, ale jak jest czarny to trochę lipa, bo muszę i fotel i pokrowce od razu. Doszedłem do wniosku, że jak będzie tanio to wezmę jaki będzie.
spyro - 2009-01-08, 21:58

komplet foteli kupisz za 150-200 zł ktoś z forum niedawno za tyle sprzedawał w bardzo dobrym stanie. Szukaj a w końcu na pewno znajdziesz...
piotrek_inf - 2009-01-08, 22:18

no tak, ale co mi po komplecie jak boczki mam inne, fakt można znaleźć z boczkami, ale półka inna, wykładzina też jasna, więc doszedłem do wniosku że lepiej kupić tanio fotel i założyć pokrowce, taniej mnie to wyniesie i będzie miało ręce i nogi.
spyro - 2009-01-08, 22:46

piotrek_inf napisał/a:
i będzie miało ręce i nogi.
jeśli tak uważasz to spox...