Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Ogólnie - pytanie dla ludzi z łodzi

szymko200 - 2006-07-21, 04:11
Temat postu: pytanie dla ludzi z łodzi
znacie jakis tani i dobry sklep w łodzi z częściamia do ventka jeśli tak to prosze o namiar na takowy
pozdro

spyro - 2006-07-21, 22:01

Jestem z Łodzi więc z chęcią CI pomogę. Napisz mi PW co potrzebujesz, powiem Ci gdzie jest najtaniej.

A tak wogóle zapraszam do Klubu!
Pozdrówki

MAPET - 2006-07-24, 01:46

w lodzi dobre ceny dosc itp maja na ulicy Przybyszewskeigo w IMPAXie..

sklep z czesciami do VW (tam maja plastyczki i duperelki tez) jest na ul. Puszkina

Poza tym masz tez np na ul. Wieniawskeigo kolo Praktikera (tam tez uzywane)

uzywki i nowe masz tez na wylocie na ulicy brzezińskiej po lewej tzw BLICAR 2 a wczesniej po prawej pdo gorke kolejny

na ulicy Franciszkańskiej u Rudego tez masz uzywki i nowe...

pzdr

spyro - 2006-07-24, 11:00

MAPET napisał/a:
w lodzi dobre ceny dość itp maja na ulicy Przybyszewskeigo w IMPAXie..

mieszkam jakieś 50 metrów od tego sklepu i tu się nie zgodzę. Mają ceny jedne z wyższych w Łodzi...
Podpowiedziałem Szymko200 po pierwsze Wieniawskiego (z tego co zawsze porównywałem, mieli wszystko najtaniej) oraz FOTA na Rzgowskiej. Rudy na Franciszkańskiej to cham i naciąłem się już u niego kupując nagrzewnicę dla kumpla..
Z używek jest tez zarąbiście wielki szrot na Pomorskiej, Auto Bazar czy jakoś tak, Koleś ma nówki i tony używek w naprawdę dobrej cenie...

MAPET - 2006-07-24, 11:56

na pomorksiej juz chyba go nei ma o ile wiem o ile o ten sam chodzi bo koles zwinal biznes...

a w imapxie o rabat sie prosi ;)

Rudy jest najdrozszy i tam sie jedzie jak nei ma nigdzie... ale ma za to prawie wsyztsko ;)

spyro - 2006-07-24, 16:58

Kupę lat kupowałem dosłownie wszystkow IMPAXie i miałem już niezły rabacik, ale i tak nie przebiją nawet z największym rabatem cen FOTY, którą to odkryłem dopiero niedawno, odkąd kumpel tam zaczął pracować. Za to przyznać trzeba, że w IMPAXie mają pojęcie na ten temat i nie zdażyło mi się nigdy żeby dali jakąś złą część co jest nagminne w innych sklepach. No i zwrócić można bez problemu wszystko jakby się okazało, że jednak nie potrzebne.

No włąśnie z rudym miałem przykrą przygodę z tą nieszczęsną nagrzewnicą, któa miała być nówka, zresztą była w opakowaniu z logo VW itp (miała wyglądać na oryginał) a okazało się po zamontowaniu, że może i był to oryginał, ale już naprawiany, o czym to nie powiedziano nam w sklepie. Jak do niego wróciliśmy to najpierw godzine się wypierał i wyzywał od najgorszych, dopiero jak przyjechało 4 kolejnych kumpli zaraz zmienił zdanie i przeprosił, oddał kaskę, nie dość, że chamidło to jeszcze oszust... Nie lubię takich ludzi.