|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
KUPIĘ - [KUPIĘ] lewą przednią lampę - reflektor
sebastian - 2009-02-25, 20:15 Temat postu: [KUPIĘ] lewą przednią lampę - reflektor Pilnie poszukuję lewej przedniej lampy (czyt. od strony kierowcy) w bardzo dobrym stanie i oryginalna, Hella.
Moja, niestety, pękła - dostała kamieniem w trasie...
Bartek - 2009-02-26, 13:14
Uszkodzone tylko szkło W razie czego to mam oryginalne helli z moich lamp. Jak będziesz zainteresowany to zrobię fotki
sebastian - 2009-02-26, 16:37
No właśnie, tylko szkło jest uszkodzone. W sumie to już nieaktualne, bo zakupiełm dziś lampkę - 110 złociszy, ale co zrobić. Musze pilnie wymienić, bo jak pały mnie zczapią to dowodzik zabiorą... Myślałem, co by ze szkłem się samym pobawić, ale ryzyko, ze szkło uszkodzę... Myślałem tak, bo moje lampki to prawie że nóweczki - 2 lata mają i oryginalesy takze na oparawdę szkoda, a ta pewnie moja ma z 15 lat... Trudno...
tomek87 - 2009-02-26, 21:18
sebastian, to śmiało zmieniaj szkło bo moga Ci teraz nierówno świecić lampy
sebastian - 2009-02-27, 17:12
Bartek napisał/a: | Uszkodzone tylko szkło W razie czego to mam oryginalne helli z moich lamp. Jak będziesz zainteresowany to zrobię fotki |
A pokaż fotki, jak możesz... Tylko takie lepsze i bez lampy błyskowej by się światło nie odbijało, bo tak to nic nie widać... W jakim stanie i jaka cena?
Założyłem już lampę. Myślę teraz nad szkiełkiem, bo wnętrzności moje są idealne (nowa w sumie lampa), a ta kupiona już gdzie nigdzie przyżółkła... Zobaczymy, jak będzie się w nocy sprawować, jak świecić. Jak wszystko będzie oki, to dam sobie spokój z tym szkłem. Jeszcze tylko na ustawienie lamp podjadę i finito.
Bartek - 2009-02-27, 17:14
Fotki zrobię jutro, szkło jest w dobrym stanie, jeździło u mnie do póki nie rozkleiłem lamp. A co do ceny, jak będziesz zainteresowany to się dogadamy
sebastian - 2009-02-27, 17:22
Oczywiście lawa (str. kierowcy).
THX.
Bartek - 2009-02-28, 20:56
Niestety dzisiaj zdjęć nie zrobiłem, nie mogę znaleźć szkieł, leżą w pudełku gdzieś w piwnicy ale trzeba się do nich dokopać. Jak nie zależy ci na czasie to postaram się jutro coś zadziałać
sebastian - 2009-03-03, 10:57
Bartek napisał/a: | ak nie zależy ci na czasie to postaram się jutro coś zadziałać |
na razie już mi sie nie spieszy. Lampę mam, już założyłem, więc już nieauktualne. Ale będe próbować ze starą co by zdjąć szkło i wkleic nowe. Także jak kiedyś się dokopiesz to zapodaj foteczki - ino daj znac na PW czy jak, bo ja mało bystry ostatnio jestem i mam feflaks szachisty po czasie hehe
|
|