Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Sprawy FORUM, WWW, Download, Gadżety klubowe - problem z odznaczaniem wiadomości jako przeczytan

idgray - 2009-03-11, 10:35
Temat postu: problem z odznaczaniem wiadomości jako przeczytan
Witam
od pewnego czasu mam stały problem a mianowicie jak naciskam "odznacz wszystkie fora jako przeczytane" pojawia mi się komunikat:
Cytat:
Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy.
Spróbuj ponownie.

jestem cały czas zalogowany po tym komunikacie jak wracam na stronę główną forum znowy mam te same tematy odznaczone jako nie przeczytane :evil:

cinek82 - 2009-03-11, 10:47

Cytat:
lub numer ID

Coś z tobą nie tak. ;) Ja ani razu tak nie miałem. Tzn miałem ale w takiej sytuacji po powrocie na stronę główną zostałem wylogowany.

Paweł J. - 2009-03-11, 11:27

u mnie też wszystko działa...być moze coś nie tak z połączeniem internetowym :mysli:
idgray - 2009-03-11, 11:31

Cytat:
u mnie też wszystko działa...być moze coś nie tak z połączeniem internetowym :mysli:

połączenie internetowe raczej nie bo dzieje się tak na dwóch różnych komputerach i dwóch różnych dostawców internetowych ;)

spyro - 2009-03-11, 22:20

no u mnie tez jest OK.

Widzę na firefoxie śmigasz - tak jak ja. A która wersja?

tomek87 - 2009-03-22, 23:29

a mi ostatni caly czas pokazuje ze ma jednego nieprzeczytanego posta, a jak klikam zeby pokazalo to nic nie ma
Lwomati - 2009-03-23, 03:11

możliwe, że nieprzeczytany post jest na poprzedniej stronie. Włącz ten temat w którym wyskakuje Ci że masz nieprzeczytanego posta i cofnij o jedną stronę.
Paweł J. - 2009-03-23, 08:25

tomek87 napisał/a:
a mi ostatni caly czas pokazuje ze ma jednego nieprzeczytanego posta, a jak klikam zeby pokazalo to nic nie ma

Tomek...też tak miałem jakiś tydzien temu i nic nie było....odznaczyłem wszystko jako przeczytane i jest ok.

tomek87 - 2009-03-23, 11:19

narazie sie naprawiło, ale przez jakis tydzień tak miałem ;)