Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - NOWE FOTORADARY

szwagier - 2009-03-31, 20:23
Temat postu: NOWE FOTORADARY
Policja tak się chwali nowymi fotoradarami
http://motoryzacja.interi...-klamie,1282851

po przeczytaniu i obejrzeniu materiału dochodze do wniosku że to będzie jedna wielka kpina
bo po pierwsze jeżeli on stojącemu samochodzikowi z włączonąklimą już pokazuje ponad 30 km/h to co będzie w czasie jazdy

albo jeszcze lepiej co będzie jak w ich samochodzie i naszym będzie włączona klima ?? to chyba pokaże z 60 km/h ponad normę

Paweł J. - 2009-03-31, 20:42

Tez o tej klimie czytałem....jeśli to prawda to jedna wielka lipa.... :dół:
bradley - 2009-03-31, 20:44

A ja nie mam klimy :(
Paweł J. - 2009-06-01, 13:41

Ale takie fotoradary to ja lubię....dopiero dziś zebrałem się w sobie i cyknąłem ta fotkę gdyz wcześniej zawsze zapominałem

czarnysauber - 2009-06-01, 13:49

Tygrysisko napisał/a:
Ale takie fotoradary to ja lubię....dopiero dziś zebrałem się w sobie i cyknąłem ta fotkę gdyz wcześniej zawsze zapominałem

[url=http://images41.foto...1bm.jpg]Obrazek[/URL]

he he fajny :diabełek: fotoradar w Garbowie koło Lublina był podobny tylko że podpalony ale UWAGA juz działa

bradley - 2009-06-01, 14:06

Tygrysisko, :diabełek: :diabełek: :diabełek:
Spalonych jeszcze nie widzialem

szwagier - 2009-06-01, 15:52

Tygrysisko napisał/a:

wcześniej wybili szybkę obiektywu, ale zaraz wstawili nową
to się wzięli za zamalowywanie :)
firma pędzelek wciąż aktywna :D

spyro - 2009-06-01, 16:37

hehe, dobry pomysł ;) Ciekawe kiedy zmyją farbę z obiektywu. A może to atrapa fotoradaru i dlatego nikt nic z tym nie robi.
Paweł J. - 2009-06-01, 20:34

spyro napisał/a:
Ciekawe kiedy zmyją farbę z obiektywu.

Na bank jest już tak od 3 tygodni....u nas jest duuużo fotoradarów tylko ze są aktywne raz na kilkanaście tygodni i nigdy z nimi nic nie wiadomo ;)

Ale z fotką to się wkopałem....widać na naklejce numery blach no i ciągła przekroczyłem....czyli 200zł +4 pkt :hahaha: :hahaha: :hahaha:

zlotykamil - 2009-06-01, 21:39

na trasie Terespol - Miedzyrzec podlaski - po remoncie krajowej 2 postawili 7 sztuk - żaden nigdy nie był naładowany - osobiście widziałem ze juz 4 są zrobione "na kolor" :D
tylko nie wiem o co chodzi w tym wszystkim bo wszystkie na zielono i ten wyżej też...hmmm czyżby jakaś zorganizowana grupa?? :diabełek:

Rafik - 2009-06-01, 21:48

ale mimo co to i tak huliganizm u mnie kiedys ukradli zawartosc fotoradaru :hahaha: wtedy to policja miala miny jedyny fotoradar w gminie :hahaha: a o tych nowych to juz gdzies kiedys czytałem i to bzdura jest i wielka lipa :pała:
szwagier - 2009-06-01, 21:55

ludzie mają pomysły :)
to tak jak inspektorkom zalali betonem te wagi dla tirów :D

Rafik - 2009-06-01, 22:16

W Polsce to wszystko chyba jest mozliwe :hahaha: u nas kiedys straz miejska zalozyla nieoznakowanemu radiowozowi blokade na kola policjanci ida z kawki a tu lekkie zdziwko :D :hahaha: