|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Pozostałe - Odkurzacz samochodowy opłaca śię i jaki ??
kosmi - 2009-04-06, 20:52 Temat postu: Odkurzacz samochodowy opłaca śię i jaki ?? Witam mam mały syf w samochodzi i nie mam jak go wysprzątać domowy odkurzacz nie mam możliwosci jego podłączenia i myśle o samochodowym jakimś niedrogim ale czy to sie opłaca
http://moto.allegro.pl/49...t&buy=0&order=t
spyro - 2009-04-06, 21:42
te wszystkie to można sobie wsadzić nie powiem gdzie. Lepiej jechać na stacje benzynowa i kupić 2 żetony po 2 zł i w tym czasie ładnie cało autko wysprzątasz, bo te odkurzacze samochodowe to tylko z nazwy odkurzają bo w rzeczywistości to lipa straszna.
Scoobi - 2009-04-09, 18:52
spyro, masz racje te wszystkie "chińskie" odkurzacze to sobie można wsadzić w D... Jak pracowałem w sklepie to rozebrałem taki "odkurzacz" silniczek od jakiejś zabawki a "worek na śmieci" to był mały pojemniczek i kawałek szmatki przycięty na kolanie,za to cena była prawdziwa 69 zł .Ten z ogłoszenia wyglada troche lepiej ale też nie spodziewałbym sie żadnych cudów.
spyro - 2009-04-09, 23:54
Naprawdę nie warto kupowac odkurzaczy samochodowych. Cos co działa na 12 v w życiu nie będzie zasysać jak odkurzacz na stacji benzynowej. Ja do niedawna nie mając garażu poprostu albo jeździłem na myjkę, gdzie za 10 PLN sami odkurzali, albo kupowałem 2 żetony po 2 zł każdy (np na BP czy Schellu) i sam odkurzałem.
beka_dol - 2012-01-18, 13:43
I ze swojego doświadczenia wiem, że odkurzacze samochodowe nie są dobrym rozwiązaniem. Słabo ciągną i nie są w stanie dokładnie oczyścić tapicerki. Przed długi czas jeździłem odkurzać na stację benzynową. Latem ok, ale zimą nie było to najlepsze rozwiązanie. Niedawno kupiłem do domu odkurzacz Philips http://www.agito.pl/odkur...i.0.345321.html . Ma w komplecie szczotki, które doskonale dostają się w każdą szczelinę. Tylna kanapa auta nigdy nie była tak dokładnie odkurzona. Skubaniec wyssał nawet kawałki chrupków kukurydzianych wbitych w zakamarki fotelika samochodowego naszego syna. A odkurzacz na stacji benzynowej nie mógł sobie z nimi poradzić.
czarnysauber - 2012-01-21, 10:40
niezle odkopany temat
i tylko dla reklamy
|
|